נעים להכיר

ליילה

New member
נעים להכיר

שלום לכל חברי הפורום, ועכשיו אחרי שניסיתי לפחות להבהיר את המצב, ולנסות ליצור קצת סדר בבלגאן, אני אפנה לדרך שבה רציתי לעשות איתכם את ההכרות הראשונית מלכתחילה. עדי ויובל , אני מתנצלת מראש, בעיני היה נכון יותר לדבר איתכם קודם על ה"אני מאמין" שלי לגבי העבודה והפורום ואיך שאני רואה את הדברים, אבל בגלל שכל חברי הפורום כבר מעורבים בעניין, אנחנו נעשה את זה כולנו יחד - בכל זאת קהילה לא? :) שלום לחברי הפורום בעבר בהווה ובעתיד (בתקווה כמובן שתהיו איתנו בעתיד) אני ליילה (מרב) ואני הרכש החדש של תפוז לצוות הניהול של פורום "ישראלים בחו"ל" - צוות רב מנהלים כמו שכבר ראינו. אז קודם כל מתוך נימוס (שאולי לא כל כך אופייני לי) כמה מילים עלי - אני בת 31 ולפני כחודשיים עברתי לגור עם בן זוגי היקר ב upstate ניו יורק, בחווה באזור שנקרא מרטינסבורג. במקצועי אני עיתונאית, ועסקתי בעריכה של תוכניות טלויזיה, אך מכיוון שכאן אין לי עבודה ואני יושבת הרבה מול המחשב, פניתי לתפוז כדי לראות אם אוכל אולי למצוא קצת תעסוקה דרך פורום זה. עובדת היותי רב היום בדרך כלל מול המחשב הופכת אותי זמינה מבחינתכם לכל דבר, אני אשמח לענות, להגיב, ולהשיב (שזה בערך אותו הדבר אבל כמו כל דבר ישראלי טוב, זה בא כאן בשלשות) על כל שאלה טענה או תהייה (שוב בשלשות..) שתעלו , גם אם אני יודעת את התשובה, וגם אם לא (כי אז יש לי אתגר למצוא את התשובה ואני אוהבת אתגרים). לעניות דעתי (וכמו שכבר ראיתי, גם דעתה של עדי) הפורום צריך לגדול מעבר לגבולות אמריקה, וכאן אני פונה אליכם בבקשה להפיץ את שם הפורום בין כל מכריכם החיים בחו"ל - טיילי המזרח, מוצ´ילריי דרום אמריקה, שליחי משרד החוץ ובני משפחותיהם באירופה , אפריקה סין ויפן, וכמובן סטודנטים ועובדי הי טק שקיבלו רקךםבשאןםמ לפני שכל התחום בארץ קרס - אני פונה אל כולכם בפניה נרגשת - בואו והשתתפו בפורום ועיזרו לנו ליצור פה תחושה של בית רחוק מהבית (כל זה נאמר כמובן בטון של פאתוס ציוני עמוק :) ) בואו עזרו לנו להקים את הקגירסה החדשה של טריומף - ללכת בלי להרגיש עם. ועכשיו רגע מילה של רצינות - רובנו נמצאים בחו"ל מרצון - לטיול לעבודה ללימודים, אם לתקופה קצרה או מוגבלת, ואם כדי להתחיל חיים חדשים, אבל לדעתי יש שני דברים שמשותפים לכולנו - 1.הגעגועים לארצנו המטורפת - שרק עם מטורף כמונו יכול להתגעגע אליה 2. והרצון למצות את החוויה של חו"ל עד תומה ולהנות ממנה במקסימום האפשרי ואני חושבת שאלו שני הדברים שאנחנו צריכים לעשות יחד בפורום הזה. ואחרי הנאום המרגש הזה, ניגש לעבודה... בתקווה לשיתוף פעולה מוצלח , עבודה פוריה, וגאולת אדמת ארצנו הקדושה (טוב, נו , אז נסחפתי קצת בפאתוס הציוני...) מרב נ.ב. רעיונות חברי הפורום למבצעים, פרוייקטים , נושאי שיחה, מאמרים וקישורים יתקבלו בברכה ואני באמת מקווה, שההתחלה לא תעיב על המשך הקשר ביננו מרב

מרב ברוכה הבאה

כלל ראשון אצלנו, אנא שרשרי הודעות. שתי הודעות ראשיות בנושא דומה, כאשר לפחות אחת מהן יכלה להכנס לשרשור המתאים. מקווה שאת יודעת איך לשרשר, אם לא כתבי לי מסר ואעשה זאת.

ליילה

New member
תודה

תודה רבה עדי כתבתי את ההודעה בנפרד, כי ראיתי בה סוג של הודעת פתיחה שלי בפורום, אבל אני מקבלת את דעתך לשרשר אותה לדיון שהיה בנושא. אני יודעת לשרשר, אבל אשמח להעזר בך בשאלות אחרות שיהיו לי תודה על קבלת הפנים מרב

Le Parisien

New member
האם הכניסה עדיין מותרת ללא-ציוניים?

(בעקבות הפאתוס הציוני)

../images/Emo45.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

מרב, עזבי מה היה .....עכשיו מתחילים מההתחלה....לכל אחד מגיע הצ´אנס שלו..והנה הגיע שלך! משום מה...נראה לי שתעשי את זה כמו שצריך....ממש כך מין אינטואיציה שכזאת....ובדרך כלל היא עובדת אצלי שעות נוספות...ועל הצד הטוב ביותר. אז ברוכה הבאה......נעים מאוד
אני מקסימושששש כמדומני אחת מותיקות הפורוםםםםםם וראיתי עליות וירידות.... בהצלחה ואם תזדקקי לעזרה....תני קריאה. חג שמח מקסימוששששששש

Same here............../images/Emo24.gif

WELCOME MERAV! הניק נאיים רשום למעלה (למה בחרתי בשם המוזר הזה? אני מאמין שרוף וחי Fitness יום יום-מומלץ ביותר -מרגישים מצויין פיסית ומנטאלית). אני אומנם חדש בתגובות אבל מביט וקורא מהצד כבר הרבה זמן. מאחל לך הצלחה ושיתוף מצליח ומהנה עם עדי ו"תופס עוגב" להרמת הפורום הזה למקום המהנה והתוסס ביותר ברשימת הפורומים!
I´ll drink to that חג שמח!

yonis

New member
מוייש mon copin

תודות לנפלאות אתר החברה,חבר הילדות והנערות שלי הטוב ביותר,מאיר,מצא את עקבותנו כאן בצרפת לאחר הרבה שנים שבהם לא שמענו אחד מהשני,מאחר ועבדתי בהרבה ארצות שונות,הוא בניו יורק,ואהייה אצלו בניו יורק בשבועות הקרובים,תהייה חגיגה כמובן, מוייש אני רוצה להביא אליו כמה יינות טובים, מה היית מייעץ לי? כיין

תודה יקירי!!!!!!!!!

ומסור בחזרה........תעשה חיים שם גם בשבילי
חג שמח! מקסימוששששששש

תותי-בת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif או כפי שאומרים אצלי - ברוכה הארנובה../images/Emo28.gif רק יש לי דבר קטן להוסיף - שהפורום הזה היה כמו בית רחוק מהבית (לפחות לפי מה שאני יודעת) ואני מקווה שהוא יחזור להיות כזה ושהאנשים הנפלאים שכבר לא ראינו הרבה זמן פה ישובו ויפקדו את הפורום באופן יותר אינטנסיבי. שיהיה בהצלחה (ואני לא נגדך, אני פשוט צריכה לדעת מי היא מה לפני שמנחיתים עלי דברים) לעולם אל תשכחי שארנבים נשארים ארנבים!!! חג סוכיות שמח, ליאתותי-בת האחת והיחידה!

תןתי-בת, מיוחד בשבילך......../images/Emo70.gif

מכיון ואת אוהבת ארנבים כל כך......(מקוה שהתמונה תעלה)

judyr

New member
היי מרב.

לי פעם המקום הזה היה בית חמים וכייפי. מקווה שעם כניסתך הדברים יחזרו להיות טובים פה. שיהיה לך המון בהצלחה פה. תזהרי מהכרישים... לא תמיד הם נראים כמו כרישים אבל בועות הן בועות... והן תמיד מתפוצצות...... אם תצטרכי משהו אני שם. ג´ודי

Layla Knights

New member
וכמו כולם ... אני אצטרף לברכות

ברוכה הבאה מרב האמת היא שאין משהו מיוחד לומר מעבר ל " עלי והצליחי " האביר

ליילה

New member
../images/Emo8.gifתודה רבה לכולם

המון תודה לכולם, על קבלת הפנים החמה, ועל הברכות והצעות העזרה. אני באמת מאמינה בכל מה שכתבתי לגבי בית רחוק מהבית, והייתי מאוד רוצה להצליח לתת קצת מעצמי כדי להפוך את הפורום לכזה, אבל אין לי ספק שזה תלוי הרבה מאוד גם בשיתוף הפעולה שלכם, כי בסופו של דבר, מנהל או לא מנהל, מדובר בקהילה, והקהילה היא זו שעושה את העניין. le parisian - אני בעד הבעת דעות, גם אם הן לא כמו של הכלל, להיפך זה הופך אותן למעניינות, ובכלל הדיון לגבי הציונות, הוא אולי נושא שיחה ראוי כאן. בכל מקרה, הפאתוס כמובן היה בהומור מסויים מקסימה - המון תודה על התמיכה, ומקווה שאצליח לעמוד בציפיות האינטואיציה שלך fitness - תודה גם לך, אולי נוכל לעשות פה משהו שקשור לנושא של כושר גם לרחוקים מהבית marsala - השכנים נאים מאוד, וכיף להיות פה איתכם yonis - איזה כיף לשמוע שיש לנו גם נציגים באירופה, תודה על הברכות ובהצלחה בפגישת המחזור הפרטית שלכם. אישית אני מעדיפה מרלו, אבל אני הרי לא ממש מבינה בדברים האלו :) תותי -
, את מוצאת חן בעיניי... אני מקווה שאעמוד בציפיות שלך. ג´ודי - המון תודה, מאוד הייתי רוצה שתחזרי להרגיש כאן בית, ואל תדאגי לי, אני כבר ילדה גדולה, מזהה כרישים מרחוק, ויש לי תחושה שכאן, אנחנו נסתדר וב כולנו יחד. בכל אופן תודה על הצעת העזרה אביר - תודה גם לך, על התמיכה הגורפת לאורך כל הדרך, ואני באמת מקווה, שאתה לא מתכוון לנטוש אותנו ולחזור לשקט האנונימי שלך בקיצור, תודה לכולם ומבטיחה שברגע שהכל ירגע, וברורי ההנהלה יגמרו, אנחנו נעשה לכם פורום שלא תרצו להחמיץ מרב

yonis

New member
תודה ליילה, והאם ידוע לך מהי

כמות היין שאפשר להביא לניו יורק, והאם מותר להביא מעט תבלינים וגבינות צרפתיות מעלות עשן מרוב הגיל? אשמח לדעת,,

למעלה