נעים להכיר
שלום לכל חברי הפורום, ועכשיו אחרי שניסיתי לפחות להבהיר את המצב, ולנסות ליצור קצת סדר בבלגאן, אני אפנה לדרך שבה רציתי לעשות איתכם את ההכרות הראשונית מלכתחילה. עדי ויובל , אני מתנצלת מראש, בעיני היה נכון יותר לדבר איתכם קודם על ה"אני מאמין" שלי לגבי העבודה והפורום ואיך שאני רואה את הדברים, אבל בגלל שכל חברי הפורום כבר מעורבים בעניין, אנחנו נעשה את זה כולנו יחד - בכל זאת קהילה לא?
שלום לחברי הפורום בעבר בהווה ובעתיד (בתקווה כמובן שתהיו איתנו בעתיד) אני ליילה (מרב) ואני הרכש החדש של תפוז לצוות הניהול של פורום "ישראלים בחו"ל" - צוות רב מנהלים כמו שכבר ראינו. אז קודם כל מתוך נימוס (שאולי לא כל כך אופייני לי) כמה מילים עלי - אני בת 31 ולפני כחודשיים עברתי לגור עם בן זוגי היקר ב upstate ניו יורק, בחווה באזור שנקרא מרטינסבורג. במקצועי אני עיתונאית, ועסקתי בעריכה של תוכניות טלויזיה, אך מכיוון שכאן אין לי עבודה ואני יושבת הרבה מול המחשב, פניתי לתפוז כדי לראות אם אוכל אולי למצוא קצת תעסוקה דרך פורום זה. עובדת היותי רב היום בדרך כלל מול המחשב הופכת אותי זמינה מבחינתכם לכל דבר, אני אשמח לענות, להגיב, ולהשיב (שזה בערך אותו הדבר אבל כמו כל דבר ישראלי טוב, זה בא כאן בשלשות) על כל שאלה טענה או תהייה (שוב בשלשות..) שתעלו , גם אם אני יודעת את התשובה, וגם אם לא (כי אז יש לי אתגר למצוא את התשובה ואני אוהבת אתגרים). לעניות דעתי (וכמו שכבר ראיתי, גם דעתה של עדי) הפורום צריך לגדול מעבר לגבולות אמריקה, וכאן אני פונה אליכם בבקשה להפיץ את שם הפורום בין כל מכריכם החיים בחו"ל - טיילי המזרח, מוצ´ילריי דרום אמריקה, שליחי משרד החוץ ובני משפחותיהם באירופה , אפריקה סין ויפן, וכמובן סטודנטים ועובדי הי טק שקיבלו רקךםבשאןםמ לפני שכל התחום בארץ קרס - אני פונה אל כולכם בפניה נרגשת - בואו והשתתפו בפורום ועיזרו לנו ליצור פה תחושה של בית רחוק מהבית (כל זה נאמר כמובן בטון של פאתוס ציוני עמוק
) בואו עזרו לנו להקים את הקגירסה החדשה של טריומף - ללכת בלי להרגיש עם. ועכשיו רגע מילה של רצינות - רובנו נמצאים בחו"ל מרצון - לטיול לעבודה ללימודים, אם לתקופה קצרה או מוגבלת, ואם כדי להתחיל חיים חדשים, אבל לדעתי יש שני דברים שמשותפים לכולנו - 1.הגעגועים לארצנו המטורפת - שרק עם מטורף כמונו יכול להתגעגע אליה 2. והרצון למצות את החוויה של חו"ל עד תומה ולהנות ממנה במקסימום האפשרי ואני חושבת שאלו שני הדברים שאנחנו צריכים לעשות יחד בפורום הזה. ואחרי הנאום המרגש הזה, ניגש לעבודה... בתקווה לשיתוף פעולה מוצלח , עבודה פוריה, וגאולת אדמת ארצנו הקדושה (טוב, נו , אז נסחפתי קצת בפאתוס הציוני...) מרב נ.ב. רעיונות חברי הפורום למבצעים, פרוייקטים , נושאי שיחה, מאמרים וקישורים יתקבלו בברכה ואני באמת מקווה, שההתחלה לא תעיב על המשך הקשר ביננו מרב
שלום לכל חברי הפורום, ועכשיו אחרי שניסיתי לפחות להבהיר את המצב, ולנסות ליצור קצת סדר בבלגאן, אני אפנה לדרך שבה רציתי לעשות איתכם את ההכרות הראשונית מלכתחילה. עדי ויובל , אני מתנצלת מראש, בעיני היה נכון יותר לדבר איתכם קודם על ה"אני מאמין" שלי לגבי העבודה והפורום ואיך שאני רואה את הדברים, אבל בגלל שכל חברי הפורום כבר מעורבים בעניין, אנחנו נעשה את זה כולנו יחד - בכל זאת קהילה לא?