נס גדול היה פה...........

שקדי

New member
דפקא נראה לי...............

שיש כאן כאלה שמנסים בכוח לשחררני מתומתי הוירטואלית ואני בשאריות כוחותיי נאחז בנ´´ל ונזקרתי גם בקשר לזה בויכוח המפורסם בין הארי לסאלי בסרט הינושא שמות אלה האם תיתכן אהבה אפלטונית בלבד לאורך זמן בין גבר ואשה או שהכמיהה להעמקת הקשר וכוחות הטבע והבשר יגברו על הכל ודעתך בענין??????

ואני אומיירת ש.....................

אהבה אפלטונית תיתכן רק בין שני עציצים בגינה טוב, חוץ מהיוצאים מהכלל - אלה שלא נפגשים, שלא חשים האחד את השני בכל חמשת החושים ... אבל כאשר נפגשים וניצתת אהבה- לא הייתי מעמידה את אפלטון במבחן !

הייתי רוצה להעמיד את אפלטון -

אני חושבת שזו לא חכמה גדולה שיעמוד לו. כשיש איש ואישה ויש חושים -ויש משיכה (לעיתים הדדית) אפלטון עומד ועוד איך! (עיין ערך אהבה)

מהיום אפלטון= ח - 1

קולפם שנרצה לומר "זין" נאמר "אפלטון" ונישאר "ליידיס" תמימות וחמודות !
אוףףף איך שאני נסחפת !

magy

New member
אם נשאר בקו שלך.........

אני רוצה להודיע לך ......שלא פגשתי את אפלטון שנים......... מעניין איך הוא נראה בימים אלו........... ואני לא חושבת שנשארתי "ליידי"........אחרי ששיניתי את השם..........
))))))))

אמר הפילוסוף הידוע-אין חדש תחת

.השמש. והוא בטח ידע שכל האפלטונים, נראים בבסיס אותו דבר. ואם יש לך בעיה של השלמת פערי מידע תוכלי להשלים במהירות מול מודל עדכני. (עיין ערך סרטים כחולים)

אטיוד5

Active member
ייייייווווווווווווו

איזו קשקשת !!!! וסה"כ דיברתי על זיוני שכל.

אטיוד5

Active member
מצטער, לך לא הצלחתי ...

אף פעם להוכיח כלום. כל מה שצריך לעשות זה לקרוא אותי ולא לנסות לעוות את דבריי. דיברתי על זיוני שכל. לא דיברתי על זיונים. אבל מי שנורא רוצה, יכולה לקרוא לתוך דבריי גם דברים שלא כתובים בהם. נו, תגידי כבר, "ייייווו איזה כבד אתה!!".

אהבת אפלטון

שאמר בטון נקי (Clean tone): "I did not have sex with this woman" רק שאצל היוונים אז האמינו לו.

אנשים מחפשים חום ואהבה -ולעיתים

מחליפים בטעות את הכמיהה הזו בזיונים. אותו משפט , שאמר לי איש חכם אחד פעם, אבל מזווית אחרת קצת.

magy

New member
צודקת במאתיים אחוז......

ויש עוד כמה, בודדים , שיודעים מה ההבדל בין זה ובין זה........

גמרנו חנוכה- תתחיל לחשוב פירות יבשי

עכשיו התור של ט"ו בשבט (בלי שקדיות כמובן-למדתי). אבל פירות יבשים ומה שהם עושים או לא עושים לאון הגברי מותר?

שקדי

New member
כאחד שקרוב לנושא..........

ואוכל חי נושם ומסתופף עם פירות יבשים למיניהם כל הזמן לפי התוצאות.....ובהנחה שזה משפיע כזרת...... לא מבין איך אלה שלא....מעבירים את הלילה.......... יותר נכון......איך בנות זוגם.........

למעלה