נסיון: 2002 עד היום - אמא.

צימעס

New member
אני לא באה בתלונות למי ששופט אותי

בהגינות (לטוב ולרע - אני מודעת לחסרונות של לא להיות בקשר עם מקצוע במשך אי אילו שנים, אך גם מודעת ליתרונותי). הטענות שלי הם להחלטה שלך שאני מתאימה רק לתפקידים בהם לא נדרשת אחריות.

ניסוח לא טוב שלי

לא מתאימה לתפקידים בכירים ומורכבים- לפחות בהתחלה עד שתוכיחי שאת לא רק אמא אלא גם עובד מקצועי

טופז2

New member
אמ..אלו כישורים היא מביאה:

מנהיגות (וטובה מקוה
) שזה אומר - להוביל בצורה מאוזנת וחכמה. להשפיע אך..לא להניח, להשפיע למשל אבל לא להכריח! חשיבה אסטרטגית, דוגמה אישית, התנהגות סמכותית (החלטיות, עקביות..), העצמה (ח"ח וטיפוח..), תקשורת דיאלוגית כמו: הקשבה, אמפטיה (שמבוססת על כבוד הדדי) ואחרון - שותפות: במידע, תיאום וכו' דורש יכולות? כן. ראוי להחשב במכלול הדרישות לתפקיד מבוקש - איך ומדוע לא?

הכל הנחות סטריאוטיפיות

יכול להיות שהיא מביאה את כל הכישורים הללו, יכול להיות שהיא לא מביאה אף אחד מהם ויכול להיות שהיא מביאה עשרות כישורים אחרים בלי קשר לאימהותה.

נדרש פירוט

בעיקרון אני בעד להחשיב אמהות או "ניהול בית" כניסיון רלבנטי לתפקידים מסויימים. מצד שני, נדרש פירוט נוסף, למשל: - כמה ילדים? (לגדל ילד אחד לא נקרא לנהל, sorry) - מה טווח השנים? כלומר, מה היא עשתה *עד* 2002. אם היא בת 35 והניסיון היחיד שיש לה הוא אימהות משנת 2002, אז...

למעלה