נסיון: 2002 עד היום - אמא.

מקסים../images/Emo6.gif

אפילו מוכר בביטוח הלאומי. (כקצבת ילדים) מזכיר לי את הסיפור שמסתובב במייל על הבעל שבא הביתה ורואה בית מבולגן וילדים מוזנחים ומלוכלכים. הוא עולה בחרדה לחדר השינה אולי קרה משהו לאשתו ורואה אותה במיטה צופה בטלויזיה, כשהוא שואל אותה מה קרה? היא משיבה לו: נכון שתמיד כשאתה מגיע הביתה מהעבודה אתה שואל אותי מה לעזעזל עשית היום? אז היום לא עשיתי!

מוּסקט

New member
אפרופו קו"ח

זה הסתובב המון זמן ברשת כקו"ח אמיתי - ולמעשה היה *רק* בדיחה שתפסה רגליים. מכירים?

שוב אנגלית...מה יהיה... ../images/Emo13.gif

איך אמר אריק אינשטיין במערכון על העליה... הקיינה תרבות...(משו כזה אל תתפסו אותי במילה...)

לא מתרשמת.

קיבלתי עשרות כאלה. שאל אותה איך היא חושבת שהנסיון הזה מכשיר אותה לתפקיד שאתה מציע, נראה מה תהיה התשובה. לא שאני מזלזלת בניסיון הורי, אבל נורא "אין" להשתמש בזה היום כתירוץ לכך שאין נסיון מקצועי רלבנטי. אני הייתי בשוק כשקיבלתי קו"ח מאישה שבחלק של הכישורים פירטה את המראה החיצוני שלה וזה שאין לה ילדים. העובדה שהיא מצאה לנכון לציין פרטים כאלה בבקשה לעבודה אומרת דברים קשים ורעים על הניסיון שלה בראיונות עבודה.

ואני נתקלתי בקורות חיים

של מישהו שכתב שאבא שלו פרופסור ואמא שלו דוקטור

אטיוד5

Active member
זה לא תירוץ

זה הסבר מתקבל על הדעת לעובדה שלא הצטבר כזה נסיון בשנים האלו.

מה התפקיד המבוקש?

מטפלת? טבחית? מנקה? עוזרת גננת? מצטער אבל אלה הם המקצועות להם נסיון כאמא יכול להוות נסיון מקצועי רלוונטי.

לא מדוייק.

אני קיבלתי לא מעט אימהות לתפקידי שירות לקוחות, למשל, כשהן ידעו להסביר לי שניסיון של עשר שנים בתמרון בין שישה ילדים שלכל אחד מהם יש דרישות שונות, צרכים שונים ואותה מידת בהילוצת במימוש שלהם - הוא רלבנטי לתפקיד ומכשיר אותן כנותנות שירות. במקרים רבים ניהול משק בית מורכב יכול להוות ניסיון ניהולי לתפקידים מסויימים.

זה שהן ידעו להסביר

זה טוב, אבל האם מה שהן ידעו להסביר גם מחזיק מים? היכרתי אמהות שתימרנו בין ילדיהן על ידי חלוקת סטירות, אחרות בעזרת שיטות אחרות רבות ומגוונות, רובן לא רלוונטיות לטפול בלקוחות מבוגרים.

אני דווקא לא הייתי מעסיקה

נשים כאלה אלא בתפקידים פשוטים שדורשים אחריות מועטה. לא הייתי סומכת על אישה שלא טרחה לקדם את עצמה במשך שנים והסתפקה בלהיות עקרת בית אמא זה נחמד וחשוב אבל לא מקצוע

D o r o t h y

New member
קחי בחשבון

שיש נשים שלא היתה להן האפשרות ו/או ההזדמנות. יכול להיות שהן התעוררו "מאוחר" לטעמך, אבל האם מגיע להן עונש על זה?

shellyland

New member
ויש כאלה שהיו להן גם ההזדמנות

וגם האפשרות, אבל בחרו שלא לממש אותן. האם זה פשע? כמה מחברותינו הטובות ביותר הן כאלה ומסתובבות פה בפורום, והייתי סומכת על כולן (כל האחת
) לתפקיד בכיר, אחראי ואמביציוזי.

למעלה