נסו...

crazystav

New member
נסו...

לחיות בלי מחשב כמעט חודש. הוו יא. (עמדתי בזה די בהצלחה
, וקצת הזנחתי.. האמפ.) אז.... שאלון סוף שבוע שכזה צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד?

ראשונה?

צבעים: צבע שיער: בלונדיני צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: אפור צבע בלוג:אין לי צבע חולצה: ירוק צבע מכנס: לבן צבע תחתונים: אדום צבע גרביים:אני יחפה.. צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא..חס וחלילה.. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן..אבל לא ידעתי את זה.. הלכת מכות: לא ממש קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן.. בישלת:כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: ברור הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך:פסח הסרט האחרון שראית:השטן לובשת פראדה הסדרה האחרונה שראית: הפיג'מות הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: שמשעמם לי השיר האחרון ששמעת: מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם:טל גיל:כמעט 14 מאכל אהוב:ספגטי שתיה אהובה:דיאט קולה כיתה:ח לאן יוצא בדרך כלל:סתם להסתובב בעיר..מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים:סבבה היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?לא אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?סבבה מקלל הרבה?כן..המון!! ישן הרבה?אמ..די אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד?כן

שמתי לב שאני כל הזמן מפספסת שאלות..

אז הנה השאלות שפיספסתי.. צבע ציפורנים: רגיל רקע במחשב:תמונה של החמור מפו הדוב הברזת מביצפר:כן הבן אדם שאתה אוהב:אמ..יש הרבה

מחר שביתה לכיתות ח'../images/Emo9.gif

אההאאהאההא צבעים: צבע שיער: המ חום שטני כזה? צבע ציפורנים: רגיל?
צבע קיר בחדר: ורדרדלבן
צבע מצעים: אין לי כוח לבדוק *בכלזאתעושהמאמץ* לבן עם פרחים סגולים צבע מקלדת: לבן אפור כזה צבע טלפון: איזה? אחד שחור אחד אפור אחד כחול אחד לבן
צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין בלוג צבע חולצה: עכשיו? חח אפורה.. חולצת בצפר שאני ישנה איתה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: צהוב כחול של פו הדב
צבע גרביים: ורוד לבן צבע חזיה: כחול צבע רקע במחשב: זאת תמונה שלי ושל חברות שלי אז אמ.. צבעוני האם יש לך: אח/ים/יות: 2 אחים קטנים
דיסקמן: איפשהו באחת המגירות חיית מחמד: לולהה
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא
חס וחלילה חברים סטרייטים: כן.. כולם חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: מן הסתם
נמשכת למישהו פנוי: יאפ התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לאא
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אכלתי משהו שפג תוקפו אבל לא ידעתי :X הלכת מכות: חח כן
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הןרגת מישהו: בטח
כל מי שמעצבן אותי
פגעת במישהו: כן
מישהו הציל את חייך: אממ לא חושבת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני אוהבת הרבה אנשים
החג האהוב עלייך: הממ פסח?
הסרט האחרון שראית: שכחתי איך קוראים לו
מה נשים רוצות או משהו כזה הסדרה האחרונה שראית: ארץ נהדרת אתמול הדבר האחרון ששתית: קולה
המחשבה האחרונה שלך: "מה היא נורמלית? היא אשכרה חשבה להתאבד?
אני צריכה מים
" השיר האחרון ששמעת: של הפרסומת שהיא מתגרשת.. וזורקת את הטבעת
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: אמ נרות? מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: חח לא
נפגעת מאוד ממישהו: כן
זרקו עלייך מאכל: חח זרקו עליי גלידה
ובכללי: שם: עינב גיל: עוד 47 ימים 14
מאכל אהוב: פאסטה
שתיה אהובה: קולה
כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: לטייל
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק.. מה היחס עם ההורים: יחס של הורה לילד
היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא.. שמעתי היום יותר מידי על התאבדות
הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן קיבלתי 10 בג"ג
כתבת שיר? חחח כתבתי הרבה שירים
זה העיסוק שלי ושל שירה בשיעורים
ניגנת על כלי נגינה? מאי לימדה אותי את ההתחלה של "בואי" על הגיטה.. עשיתי 4 תווים ופרשתי
אם כן, על מה? ^^ איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח ומרומם
מקלל הרבה? חח דיי
ישן הרבה? בזמן האחרון לא
אוכל הרבה? חחח כן
אוהב שוקולד? אכן

שונאת מתכונות בהסטוריה../images/Emo7.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: רגיל? צבע קיר בחדר:חלק לבן חלק אפרסק.. צבע מצעים: כחול/סגול.. צבע מקלדת: לבן.. צבע טלפון: כחול ומתכת.. צבע פלאפון: אין לו צבע.. יש פאנל של עברי
צבע בלוג: כתום אני חושבת.. צבע חולצה: כחולה תכלת.. צבע מכנס: שחור.. צבע תחתונים: או שחור או כחול..חח צבע גרביים:אין.. צבע חזיה:ורוד.. צבע רקע במחשב: כחול וירוק ולבן.. האם יש לך: אח/ים/יות: כן.. 2 דיסקמן: כן.. חיית מחמד:לא.. טלוויזיה בחדר: לא.. מחשב בחדר: כן.. מחלה סופנית: אני משוגעת
חברים סטרייטים: כן.. חברים הומוסקסואליים: כן.. מערכת סטריאו: כן.. האם אי פעם: התחבקת: לא
חח (סתם כן) נמשכת למישהו פנוי:כן.. התאהבת קשות: כן.. התאהבת בידיד: לא.. נמשכת למורה בבצפר: לא..=\ ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: איף לא!. הלכת מכות: לא ממש.. קיבלת פנס בעין: לא.. הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: מה? לאא חחח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אולי לפנס
בישלת: כן!!11 עשית בייביסיטר:כן.. הרגת מישהו: לא.. פגעת במישהו: כן.. מישהו הציל את חייך: כןXD מנפילה מקיר טיפוסXD איחרת לבית-ספר: כן.. הברזת מבית-ספר: כן.. הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש המוןן!!11 החג האהוב עלייך: חנוכה (יאמי אוכלל) הסרט האחרון שראית:על בנים ועל בנות (ככה זה כשאין מה לעשות) הסדרה האחרונה שראית: השבט
הדבר האחרון ששתית: מיץ ענבים
המחשבה האחרונה שלך: מה שתיתיXD השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת.. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן.. נסעת בכבאית: לא.. אוסף משהו: לא.. מאוהב/ת: לא.. אכלת כלי כתיבה:לא! נפגעת מאוד ממישהו: כן.. זרקו עלייך מאכל: אוליXD ובכללי: שם:יעל גיל:16 מאכל אהוב:לזניה! שתיה אהובה:קולה!!11 כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל: לגלידרייה:) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ישראלי וסתם מוזיקה ישראלית טובה:) מה היחס עם ההורים:אחלה בחלה:) היית אצל פסיכולוג?כן.. היית אצל פסיכיאטר?לא.. חשבת על התאבדות?לא.. הרגשת דחוי?לא נכשלת במבחן?כן:( כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?כן. אם כן, על מה?פסנתר. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סבבה כזה
מקלל הרבה?כןXD ישן הרבה?לא.. אוכל הרבה?כן.. אוהב שוקולד?כןןןן

טרילילי טרללה טרילי טרילילי טרללה טרילי

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: טבעי צבע קיר בחדר: לבן.אבל מרב שטויות על הקירות לא רואים לבן צבע מצעים: ירוק עם כריות אדומות זה נשמע נורא אבל זה נחמד.. צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: צהוב עם לבן צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: אין צבע חולצה: חומה צבע מכנס: כחול...אני יודעת להתאים צבעים פשוט זה סתם בגדים לשינה צבע תחתונים: אוף וויט צבע גרביים:יחפה אך לא נינט צבע חזיה:שחורה צבע רקע במחשב: אה? האם יש לך: אח/ים/יות: כן אחים לא אחיות דיסקמן: אמפי חיית מחמד: לעעע טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא שאני יודעת.. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אולי ואני לא יודעת.. מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן עם כל הטלאטביז נמשכת למישהו פנוי: בודאי.. התאהבת קשות: כן גם זה עבר התאהבת בידיד: לא ממש נמשכת למורה בבצפר: איכס לאאא ניהלת רומן סודי: לא.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב.. הלכת מכות: כן נקעתי רגל בגללם קיבלת פנס בעין: לא.. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לינצ' עשיתי לו..רק מכות.. בישלת: ברור....פסטה זאת המומחיות שלי עשית בייביסיטר: אני עכשיו בביביסיטר הרגת מישהו: יתוש.. פגעת במישהו: יתוש.. מישהו הציל את חייך: כן..עף עליי מגהץ רותח לפנים..בילתי קצת ברמ"בם איחרת לבית-ספר: מה פתאום אף פעם לא בחיים לא...פחח יש מישו שלא? הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: החברה הכי טובה שלי הידיד הכי טוב שלי עברי והמשפחה החג האהוב עלייך: מימונה יומולדת שלי..בזמן שאנשים דפקו מופלטות אני הגחתי לאוויר העולם הסרט האחרון שראית: החופשה. הסדרה האחרונה שראית: אנשים יפים הדבר האחרון ששתית: לימונענע המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתי השיר האחרון ששמעת: איש יקר. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: וודקה רדבול עם לימון...קורא למלצרית תביאי לי עוד נסעת בכבאית: כן ...אבל צבאית אוסף משהו: בקבוקי בשמים אז אם נגמר לכם שמרו לי מאוהב/ת: לעת עתה לא אכלת כלי כתיבה: בלי לבלוע... נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: יש מצב.. ובכללי: שם:אתי גיל:20 מאכל אהוב: פסטה וכל מה שבצקי שתיה אהובה:לימונדה לימונענע כיתה: אני כבר לא בכיתה :( לאן יוצא בדרך כלל: מסעדות הופעות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: סבבה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות? למשוך צומי כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? במבחנים. כתבת שיר? שירים..כן ניגנת על כלי נגינה? קניתי גיטרה למדתי להחזיק אותה בנתיים אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? צוכה בוחקת.. מקלל הרבה? כשעצבנית ישן הרבה? לא..מנצלת אכל רגע אוכל הרבה? תלוי מתי אוהב שוקולד? ברור..אבל שונאת לבן בעע

שקדוש101

New member
עונה..

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: שחור לבן.. צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין.. צבע חולצה: שחור צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: כחול צבע גרביים:שחור צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה כזאת של יער האם יש לך: אח/ים/יות: 2 אחים.. דיסקמן: כן חיית מחמד: לא
טלוויזיה בחדר: לא.. מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא.. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא! ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא... הלכת מכות: אממ כן..=) קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חח לא.. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אני חושבת שכן אבל לא בטוחה בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא.. פגעת במישהו: לא יודעת.. מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: - החג האהוב עלייך: סוכות הסרט האחרון שראית: אממ נאלי נורביט היה האחרון הסדרה האחרונה שראית: מסודרים אתמול הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: - השיר האחרון ששמעת: נעים בחוץ עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן..הרבה.. מאוהב/ת: כן.. אכלת כלי כתיבה: לפעמים..=) נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: אממ לא
ובכללי: שם:שקד גיל:13 מאכל אהוב:סלט שתיה אהובה:קולה =) כיתה:ז' לאן יוצא בדרך כלל:הופעות, חברות. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ישראלי.. מה היחס עם ההורים:יחס היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?לא כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?אני מתופפת איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?דיי רע.. מקלל הרבה?לא ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא יודעת אוהב שוקולד?לא!!..

../images/Emo205.gif../images/Emo49.gifהפעם הראשונה שאני עונה

[נראה לי] גם אני לא הייתי פה מלא זמן [לא בעיה במחשב אלא סוף יב'] - זה ישלים את החסר. -לא קשור- מישהו יכול לשלוח לי קישור/הסבר למדגישומטיק? הגיע הזמן שאני אלמד להשתמש ולשאלון- צבעים: צבע שיער: חום-בהיר ואדום דהוי בקצוות צבע ציפורנים: כרגע סגול מקולף צבע קיר בחדר: סגול צבע מצעים: סגול [יש פה מוטיב?
] צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: בורדו צבע בלוג: אין בלוג צבע חולצה: אדום צבע מכנס: אפור כחול כתום [נו פיג'מה] צבע תחתונים: פסים כחולים צבע גרביים: דהוי מכדי להיות בר-זיהוי [השאלון הזה גורם לך לבדוק דברים בפעם ראשונה]
צבע חזיה: אין צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן..יותר מדי מהם דיסקמן: כן! חיית מחמד: כבר לא. טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן, מעכשיו! מחלה סופנית: פיזית? חברים סטרייטים: כן, לכולם יש לא? חברים הומוסקסואליים: כנ"ל מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: כן, זה לא הדבר הבריא? התאהבת קשות: כן..
התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן, אבל ראיתי גם אודטה, פסטיבל מספרי-סיפורים, משחקי כדורגל ועוד תכניות שרואים כשיש 3 ערוצים
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ברור הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא שזכור לי הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: מסמר
הייתי בת 4! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור!
בישלת: ברור עשית בייביסיטר: ברור הרגת מישהו: ברור
פגעת במישהו: כן
מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
[אלו לא שאלות בשבילי] הבנאדם שאתה הכי אוהב: באמת לא יודעת החג האהוב עלייך: פסח כי יש חופש, אבל אם החופש הוא ארוך רק בביה"ס, אני אצטרך מעכשיו למצוא חג אחר הסרט האחרון שראית: בקולנוע? חודשים עברו..משהו ישראלי על ריקודים [עד כדי כך מעפן שאני לא זוכרת את השם] הסדרה האחרונה שראית: משחק החיים
הדבר האחרון ששתית: מים? המחשבה האחרונה שלך: לא מצליחה לתפוס אותן.. השיר האחרון ששמעת: שירים חסידיים בערוץ 1
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן
נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: זבל בחדר נחשב? מאוהב/ת: לא [ככה אני רוצה לחשוב] אכלת כלי כתיבה: הרבה פעמים נפגעת מאוד ממישהו: כנ"ל זרקו עלייך מאכל: בטוח מתישהו ובכללי: שם: הילה גיל: 18 (נו עוד מעט) מאכל אהוב: קשה..
שתיה אהובה: קפה!
כיתה: יב' לאן יוצא בדרך כלל: למרכז העיר..אין יותר מדי אופציות מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: לא משהו היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא ברצינות הרגשת דחוי? ברור נכשלת במבחן? ברור כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? גיטרה, אורגן וחלילית ומנדולינה ביסודי!
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? קיצוני, לטוב ולרע.. מקלל הרבה? אולי ישן הרבה? לא מספיק אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? יותר מדי הי, זה דווקא כיף!

תודה, גם לך../images/Emo98.gif

האמת שאני לא ממש אוהבת אותו, בדיוק מהסיבה שאת רואה פה- זה השם הכי חרוש בעולם. למה ההורים האלה לא יכלו להיות קצת יותר מקוריים?

מורביט

New member
כן גמאני רוצה הסבר למדגישומטיק.

אם מישהו יכול להסביר ולהביא קישור זה יהיה נחמד :] תודה

הודגש באמעות מדגישומטיק../images/Emo13.gif

הסבר
כאן תוכלי למצוא את המדגישומטיק
איך משתמשים בו? פשוט ביותר! את מעתיקה את הושרות שאותן את רוצה להדגיש (ורק אותן) מדביקה בתוכו ולחוצת "עושה מודגש" אח"כ את מעתיקה שוב ומדביקה בהודעה שלך
. עד דרבים שאפשר לעשות איתו: איפה שכתוב "אייקון" את כותבת את האייקון שאת רוצה לדוגמא: | פ י ל| ועושה "שים אייקון"- ואז כל שורה מתחילה באייקון של הפיל [דוגמא:]
שם:
שם משפחה: |פיל...
: אנני לא ברורה
מקווה שהצלחת להבין.

מווני

New member
עונה:]

צבעים: צבע שיער: חום..שטני צבע ציפורנים: שחור. צבע קיר בחדר:אפרסק בהיר בהיר צבע מצעים: צהוב עם פרחים כאלה:S צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור,לבן צבע פלאפון: כסף ופםס שחור צבע בלוג: כחול לגווניו קצת צהוב צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אדום צבע תחתונים: אמ בז' עם כל מיני עיוריםXD צבע גרביים:אין צבע חזיה:כתום צבע רקע במחשב:שחור וצבעי אש כאלה האם יש לך: אח/ים/יות: מסתבר דיסקמן: היה חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: אכן חברים הומוסקסואליים: אני אשמח:) מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: ניתן להגיד התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: עדיין לאP: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא שידוע לי הלכת מכות: לא רציני קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: עדין לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו:ג'וק?! פגעת במישהו: כן:( מישהו הציל את חייך: אמ בערך איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: המון החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:שכחתי את שמו..משהו אהבה הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת:| הדבר האחרון ששתית: עניתי על השאלון הזה המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: בשבילך-אביב גפן עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת:בערך אכלת כלי כתיבה: רק לעשתי לא בלעתי. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: מסתבר ובכללי: שם:מורן גיל:16 מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה:נסטי אפרסק,קולה כיתה:י'א לאן יוצא בדרך כלל:לסיבובים באיזור מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים: רגילים היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?אמ..כן. הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?אכן ניגנת על כלי נגינה?בעבר אם כן, על מה?אורגןXD איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?אני נמנעת מלהגיב מקלל הרבה?תלוי את מי ישן הרבה?הו כן אוכל הרבה?שטויות כאן אוכל לא אוהב שוקולד?מכורה

../images/Emo79.gifורק אני משתכר, ולא מתגייס...

סיימנו עכשיו את ההצגה. היטלר האידיוט נתקע על התקרה!
צבעים: צבע שיער: חום קקי. צבע ציפורנים: כרגע רגיל
צבע קיר בחדר: קרם? צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: זה שבחדר-כחול כהה צבע פלאפון: סגול צבע בלוג: ירוק+אפור נוטה לשחור צבע חולצה: ורוד צבע מכנס: כחול [ג'ינס
] צבע תחתונים: סגלגל צבע גרביים: אדום [מה הקשר ><] צבע חזיה: מין צבע.. גוף כזה. צבע רקע במחשב: זה מלא תמונות שלי ושל האחים שלי בטבע, זה בגווני ירוק.. האם יש לך: אח/ים/יות: אחות ואח :] דיסקמן: היה. חיית מחמד: סימבה חתולתי D: טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן :] מחלה סופנית: עוד לא בדקתי. חברים סטרייטים: כן.. חברים הומוסקסואליים: כן.. מערכת סטריאו: יש לי רמקולים נורא מגניבים במחשב P: האם אי פעם: התחבקת: כמובן. היום התחבקתי כל כך הרבה :] נמשכת למישהו פנוי: אני חושבת.. התאהבת קשות: בערך. :-\ התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: בנצי!!!
סתם, זה לא ממש
ניהלת רומן סודי: לא
מי כבר ירצה לנהל איתי רומן? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא
אף פעם לא ישבתי ובאמת התרכזתי בחדשות, למרות שאני כן רואה.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. למרות שבדרך כלל אני נורא רגישה לדברים האלה ותמיד זורקת את זה , אבל זה קרה פעם.. הלכת מכות: היום בהצגה הלכתי מכות
אבל בחיים.. כן, בגיל קטן. קיבלת פנס בעין: לא D: הרכבת עדשות: לא.. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: אני תמיד מרביצה לדברים. בישלת: לא מי יודע מה.. עשית בייביסיטר: כן
הרגת מישהו: נמלים
פגעת במישהו: אם כן אני מצטערת :-\ מישהו הציל את חייך: יכול להיות, מי יודע.. איחרת לבית-ספר: כל יום
הברזת מבית-ספר: אמ... כן
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני אוהבת כל כך הרבה. החג האהוב עלייך: כל חג שיש בו קצת חופש. הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 3 הסדרה האחרונה שראית: שתי שניות מסקס והעיר הגדולה
פשוט כי הטלוויזיה הייתה דלוקה כשנכנסתי הביתה, ואחר כך כיביתי. הדבר האחרון ששתית: מים של איתי באמצע ההצגה
המחשבה האחרונה שלך: "היטלר שונא אותנו" השיר האחרון ששמעת: מוזיקות בהצגה. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן.. נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: מקלות שמערבבים קוקטיילים D: זה אוסף ממש מגניב, יש לי מכל העולם! מאוהב/ת: אני לא בטוחה. אכלת כלי כתיבה: אני לא חושבת
מה אני דניאל נוח?
[איזה אמירה לא יפה
סליחה] נפגעת מאוד ממישהו: כן :-\ זרקו עלייך מאכל: כמובן
מלחמות אוכל שולט! ובכללי: שם: תמרה
] מאכל אהוב: שוקולד שתיה אהובה: דברים טעימים, לא יודעת. כיתה: ח'
לאן יוצא בדרך כלל: להתנחל בבתים, לשבת ברחוב\פארק, להתנחל בקניון, סרטים, הצגות, מקדונלדס, דוקטור לק, רחובות תל אביב.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: בסדר.. היית אצל פסיכולוג? זה מעורפל... היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? כן :-\ הרגשת דחוי? כן :-\ נכשלת במבחן? כן
כתבת שיר? כן
ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר :] אבל הפסקתי ושכחתי הכל. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משתנה בתפניתיות. מקלל הרבה? ישמצב שכן
ישן הרבה? רגיל.. אוכל הרבה? ככה זה שמנים
אוהב שוקולד? יותר מידי!!!!!!!
אם קראת אז.. תנחם אותי על זה שגיליתי ברגע זה שמחר הבית ספר שלי לא שובת :-\

למעלה