נסו...

ה...בטטה שלך בחתימה../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך עד מאוד

עייינת

New member
ממ בא לי.

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: אמ, רגיל צבע קיר בחדר: קיר אחד לבן והשאר ורוד בהיר בהיר [אבל זה בשיפוצים אז בקרוב זה יהיה צבע אחר] צבע מצעים: לבן עם פרחים חמודים כאלה. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: גם שחור. צבע פלאפון: אמ.. מן סגול מטאלי כזה
צבע בלוג: - צבע חולצה: שחור. צבע מכנס: גם שחור
[אבל בקרוב יתחלף בחאקי] צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: פסים ורוד שחור
צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: אמ.. תמונה של אחותי ובצדדים שחור כזה האם יש לך: אח/ים/יות: אח ואחות. דיסקמן: אמ, היה לי פעם. חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
[או שפשוט לא ידוע לי
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמ... החג האהוב עלייך: חנוכה! הסרט האחרון שראית: בקולונוע? "יצאת גבר" הסדרה האחרונה שראית: CSI מיאמי הדבר האחרון ששתית: מאלט המחשבה האחרונה שלך: צריך לשים חאקי. השיר האחרון ששמעת: דה קיל- 30 סקנד טו מארס עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מחזיקי מפתחות
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם: עינת גיל:15 מאכל אהוב: שניצל תירס שתיה אהובה: קולה? כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: אמ.. בית של מישהו או מרכז מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל מה היחס עם ההורים: מעולה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? לא משהו רציני כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? חביב מקלל הרבה? לא ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?בערך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מעיייין

New member
../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: בלונדיני
צבע ציפורנים: אני מנחשת ששקוף או לא יודעת איך קוראים לצבע הזה
צבע קיר בחדר: לבן:/ צבע מצעים: מתחלף
אבל כרגע תכלת
צבע מקלדת: לפטופ
שחור.
צבע טלפון: יש כל מיני.. יש אפור, לבן, כחול, ו.. זהוP: צבע פלאפון: כחול
צבע בלוג: איכ צבע חולצה: כחול עם דובי צהוב כזה
וזה טיפה מזכיר ת'חולצה של זה לא אותו דבר.
צבע מכנס: משובץ [נו, לא אימואי] בצכלת וכאלה.. צבע תחתונים: תכלת על הכלבים של "פינק" בכחול
צבע גרביים: לבן צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה של כלנית [או משהו] שצילמתי מזמן
האם יש לך: אח/ים/יות: אהא
דיסקמן: אהא
[אבל מקולקל
חיית מחמד: בארור
דוגי, דופי, שנוז ודגים
טלוויזיה בחדר: איכ. מחשב בחדר: אהא. אבל הוא דפוק כמו תחת. אז סתפ יש עליו תמונות והוא תופס שלושתרבע שולחן
מחלה סופנית: פעם אחרונה שבדקתי, לא. חברים סטרייטים: כן.. חברים הומוסקסואליים: יכול מאוד להיות שכן, אבל בינתיים לא ידוע לי-.- מערכת סטריאו: שמשמיעה דיסקים רק מתי שמתחשק לה. כן:-S
האם אי פעם: התחבקת: אכן כן. נמשכת למישהו פנוי: כן
התאהבת קשות: לא:/ התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: אי. לא. ניהלת רומן סודי: לא... נדמה לי. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף אהא
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: מי לא?
הלכת מכות: לא משהו רציני. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: גנבתי לבת דודה שלי רק כדי לראות איך זה נראהXDD [הייתי טיפשה. זה היה מזמן.] דחפת מזלג לשקע חשמל: מה, אני נעל? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור
בישלת: פסטה.. נחשב?
עשית בייביסיטר: אהא. הרגת מישהו: נמלה אולי... פגעת במישהו: אהא
סליחה
מישהו הציל את חייך: לא משהו רציני
איחרת לבית-ספר: ברור
כל יום.
הברזת מבית-ספר: אהא. הבנאדם שאתה הכי אוהב: האם אי פעם הבנאדם שהכי אהוב עליי? א.. לא. החג האהוב עלייך: פסח נראלי.. לא? חופש וזה.. הסרט האחרון שראית: הסטן לובשת פראדה
הסדרה האחרונה שראית: מסודרים נראליXD הדבר האחרון ששתית: מים נראלי. המחשבה האחרונה שלך: האם המאמץ שאני אקום ויכבה ת'מחשב השני שמראיש כמו טנק ישתלם? [המאמץ] השיר האחרון ששמעת: פוש דה באטןXD
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כןן.. נסעת בכבאית:
לא..
אוסף משהו: אוסף חרסינות מכיתה ג'.. נחשב?
מאוהב/ת: לא.. אכלת כלי כתיבה: אכלתי=לעסתי? ברור! נפגעת מאוד ממישהו: לא שזכור לי. זרקו עלייך מאכל: ברור
ובכללי: שם: מעיין גיל: עוד מעט 16. [4 חודשים זה עוד מעט
]
מאכל אהוב: לא יודעת... שתיה אהובה: מים/פפסי. כיתה: ט'
ואני לא טיפשה. פשות היית פעמיים בא
לאן יוצא בדרך כלל: חברים וזה... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: עברי ועוד
מה היחס עם ההורים: טוב... היית אצל פסיכולוג? לא.. היית אצל פסיכיאטר? לא.. חשבת על התאבדות? לא... הרגשת דחוי? לא משו מיוחד. נכשלת במבחן? אהא
כתבת שיר? אמ.. כן. ניגנת על כלי נגינה? כן
אם כן, על מה? הרשימה ארוכה
חלילית [שששש
[, פסנתר
, צ'לו
, קונטראבס, וקצת קצת גיטרה
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? נחמד
מקלל הרבה? לא.. ישן הרבה?
נו טיים.
אוכל הרבה? אם תראו אותי אתם מיד תדעו ת'תשובה
כן
אוהב שוקולד? מי לא?
דווקא קצת השקעתי

מורביט

New member
עונה ../images/Emo11.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל צבע קיר בחדר:אחד אדום והשאר שמנת כזה צבע מצעים: עכשיו אדום צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שתיים אחד אדום ואחד סגול בהיר. צבע פלאפון: אדום. וואי כמה אדום
צבע בלוג: - צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ורוד בהיר נראה לי?! זה פיג'מה אנערף. צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: שחור צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: תמונה של עילי. האם יש לך: אח/ים/יות: כן שתי אחים דיסקמן: נשבר
חיית מחמד: יש לי דגים לא מועילים. טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: בסלון האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן חח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אני מניחה שמתישהו כן, אז כן. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן!
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן. סתאם לא חח פגעת במישהו: לצערי כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה החג האהוב עלייך: פסח אבל אני הקטע של המצות הורס אז לא יודעת. הסרט האחרון שראית: לא זוכרת:S נראה לי מלך האריות 1 בפעם ה819236896124 שלי
הסדרה האחרונה שראית: בטח חברים
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה המחשבה האחרונה שלי
השיר האחרון ששמעת: עכשיו, נצמדנו- שלמה ארצי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא חח אוסף משהו: קלפים בטח אהה ואגורות! מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא חח נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: מור גיל: עוד חודשיים 16 מאכל אהוב: קשה מידי שתיה אהובה: קולה כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: נאפיס!
חח פארק או משהו מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פופ- רוק מה היחס עם ההורים: סבבה בדרך כלל היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי? מתישהו נראה לי שכן. נכשלת במבחן? ברור חח כתבת שיר? כן, בערך. ניגנת על כלי נגינה? אקוסטית מושלמת שלי
אם כן, על מה? גיטרה חח איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמח, בדרך כלל. מקלל הרבה? כן ישן הרבה? כן אוכל הרבה?כן אוהב שוקולד? כן וואי ממש נהנתי! חח

תפוז מעצבן../images/Emo178.gif../images/Emo88.gif.

צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: רגיל
. צבע קיר בחדר:לבן. צבע מצעים: של פו הדב
. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: אדום. צבע פלאפון: שחור. צבע בלוג: לא זוכרת
אבל הוא חדש אז תכנסו וזה!
צבע חולצה: לבן. צבע מכנס: ג'ינס. צבע תחתונים: תכלת. צבע גרביים:
צבע חזיה:תכלת. צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: אחים. דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים: נגיד ש... מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
זאת השירטה שלי אני בודקת תמיד פגי תוקף. הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ואבא
. החג האהוב עלייך: חנוכה
. הסרט האחרון שראית:"ארבע חתונות ולוויה אחת"
הסדרה האחרונה שראית: "מסודרים"
. הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: זה היה מסודרים או לא? השיר האחרון ששמעת: בבוקר, כרגע זחתרי מבי"ס, "זה אותו הקיץ"-חמי רודנר. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
בובות לאפלפון של פו הדב
עוד שריטה, יש לי יותר מ20! מאוהב/ת: לא בדיוק. אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
אידיוט אחד בטעות פגע בי
. ובכללי: שם:ים
. גיל:עוד מעט 15D:! מאכל אהוב:פיצה
. שתיה אהובה:תותבננה
-עוד שריטה! כיתה:ט' לאן יוצא בדרך כלל:... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:ישראלי. מה היחס עם ההורים:נחמד,אצלך? היית אצל פסיכולוג?לא, אבל זה לא אומר שאני לא צריכה
. היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?לא באופן רציני. הרגשת דחוי?יאפ. נכשלת במבחן?
כתבת שיר?היום פעם ראשונה בחיים
ניגנת על כלי נגינה?כן. אם כן, על מה?אורגנית
. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?תלוי. מקלל הרבה?תלוי. ישן הרבה?
אוכל הרבה?משתדלת שלא. אוהב שוקולד?לא כל-כך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוי, זה היה מצחיק שבמפגש הוצאת את הפלאפון../images/Emo6.gif

וראינו את הקרנבל חיות שיש לך שם

reuttte

New member
חדשה :) משעמם בעבודה

צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: סגול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: לבן צבע מכנס: חום צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:אין צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב: חום ואז תמונה של עברי מחבק אותי
האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: עוד לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: בכיתה ח' למורה למחשבים :) ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא!!! הלכת מכות: הא?! קיבלת פנס בעין: לא שזכור לי הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מי לא? בישלת: אכן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אולייי :) פגעת במישהו: כן :( מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כל יום הברזת מבית-ספר: כל יום :) הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית:האפי אנד הסדרה האחרונה שראית: 8 כללים פשוטים הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: שאני ממש רוצה ללכת לישון!!! השיר האחרון ששמעת: מלטף ומשקר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: מממ לא... מאוהב/ת: כן :) אכלת כלי כתיבה: את הלמעלה של העט נפגעת מאוד ממישהו: כן :( זרקו עלייך מאכל: כמו על כולם ובכללי: שם:רעות גיל: 20 מאכל אהוב: שניצל שתיה אהובה:תפוזים כיתה: צבא?! לאן יוצא בדרך כלל: לא מתלוננת לאן שיש מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: האוס דאנס רוק ישראלי ופופ מה היחס עם ההורים: אחלה היית אצל פסיכולוג? קב"ן נחשב? אז בקרוב היית אצל פסיכיאטר? זה כמו קב"ן לא!? חשבת על התאבדות? כמו כל חייל הרגשת דחוי? רגשי נחיתות וכזה? לא רק בשביל צומי :) נכשלת במבחן? לפעמים הצלחתי כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? גיטרה אם כן, על מה? אהה... גיטרה :D איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משועשע למדיי מקלל הרבה? לאאא!!! ישן הרבה? 6 שעות מת"כליות זה הרבה!? אוכל הרבה? שטויות אוהב שוקולד? לבן

reuttte

New member
ממש קשישות =]

ת'אמת שחשבתי גם שאני הכי זקנה עד שראיתי שגם את בת 20 :D ולמה את אמורה להכיר אותי?!

reuttte

New member
בואו נתלהב שאנחנו זקנות =]

ואת אפילו יותר גדולה ממני אין לי 20 עדיין אבל זה מתקרב ומתחיל להיות מפחיד

מוחטה1

New member
פפפף,

צבעים: צבע שיער: חום+גווני פרחה
. צבע ציפורנים: מה שנשאר מציפורניי? אדום, בדרך כלל. צבע קיר בחדר: סגול-לבן. צבע מצעים: כתום-אדום-צבעוני. צבע מקלדת: צהוב-ירקרק-ורוד פוקסיה-כחול שמיים. ולבן?
צבע טלפון: אפור ושחור, נו האלחוטיים האלה. צבע פלאפון: הפאנל הכחול הבנאלי, והפלאפון עצמו צבעוני!!!11 אני ממש מתרגשת מזה, אני צועדת אל עבר שנות ה-2000! צבע בלוג: אין בלוג. צבע חולצה: סגול. צבע מכנס: בוקסר לבן+אנשים כחולים רוקדים וקופצים. צבע תחתונים: צכלצ. צבע גרביים: אין. צבע חזיה: אין
[נו, אני לא מהמגעילות האלה, פשוט אני בבית. ואין לי ציצי. ומותר לי, נו
]. צבע רקע במחשב: תמונה של טבע?
| האם יש לך: אח/ים/יות: אח
ואחות
. דיסקמן: כן
. חיית מחמד: כלבה בשם סטארט אפ. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: לא. מחלה סופנית: כן, היה שלום עולם אכזר. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: לא [וואו, אני ממש ענייה הה?] האם אי פעם: התחבקת: שאלון מעניין
. נמשכת למישהו פנוי: לא מתאים לי, נכון
אבל כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: נדלקתי בקטנה אולי. נמשכת למורה בבצפר:
!!! הוא היצור המהמם ביותר שקיים! הוא צעיר, וסקסי כזה, אוף, הלוואי והייתה לי תמונה כדי להוכיח לכם... הוא סמכותי, שזה מושך, אבל רך כמו גלידה מבפנים! הוא עשה לי את החטיבה!
לא רציתי לסיים אותה בגללו, מצד שני היה כיף להגיע ליום האחרון כדי לחבק אותו! פעמיים! ובשנה הבאה אמור להגיע מורה לתאטרון, וכל בנות המגמה כבר מאוהבות בו! אוח, אני יכולה להמשיך שעות!
ניהלת רומן סודי: ייתכן
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אני לא יכולה לאכול דברים שתוקפם יפוג למחרת! זה קרוב מידי להרעלת קיבה מבחינתי! הלכת מכות: אני נותנת כאפות מאוד חזקות
. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: אם הייתי צריכה משקפיים לא הייתי מורידה את הדבר הסקסי הזה לטובת עדשות!
דחפת מזלג לשקע חשמל: כל יום. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: למחשב, תמיד!!! ולשלט, כי כשמרביצים לו/מסובבים קצת את הבטריות הוא ישר עובד!
בישלת: סנדוויץ'? עשית בייביסיטר: סוג של. הרגת מישהו: מה נסגר עם השאלון הזה?
פגעת במישהו: לא, טלית שכולה תכלת שכמותי! מישהו הציל את חייך: לא, עדיין לא נמצא המרפא למחלה הסופנית שלי. איחרת לבית-ספר: אם אני באה עם קרין, שזה תמיד, אז כן
. הברזת מבית-ספר: היום פינקתי את עצמי. הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני די סבבה, לא?
החג האהוב עלייך: פסח-יום העצמאות-שבועות! הסרט האחרון שראית: וואי, בטוח ראיתי משהו... משום מה אני זוכרת רק את "השטן לובשת פראדה" שהזמנו לפני כמה ימים. חביב. הסדרה האחרונה שראית: כמה דקות מ"אופרה"?
הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים. המחשבה האחרונה שלך: איזה כיף שהמחזור שלי הוא האחרון שלומד רק שנה אזרחות, ושמהמחזור הבא ילמדו את זה שנתיים
! מקצוע מעצבן, שחייבים לשנות את צורת הלימוד שלו
. השיר האחרון ששמעת: בפאב השכונתי- מילים של גלעד שטוקלמן ז"ל, לחן וביצוע של אריק ברמן. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: יואו, לא!
איך עושים את זה? אוסף משהו: כרטיסים של מקומות שהייתי בהם, חתימות של סלבס. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: אני אוכלת אותם המון! את העיפרון חודים שלי לדוגמא, אכלתי כ"כ הרבה שכל פעם שנגמר החוד וצריך ללחוץ עליו, אני צריכה ללחוץ עליו עם עיפרון נוסף כי הכל אכול
. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי: שם: אביגל. גיל: 17. מאכל אהוב: קניידלך
. שתיה אהובה: קולה. קוקה קולה!!!111 כיתה: י"א. לאן יוצא בדרך כלל: החוצה [הו, התחכום]. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: לא בא לי להיות שוב מתחכמת ולהגיד טובה/מגניבה, אבל זאת שאלה ממש דבילית. אם אני אגיד מזרחית תשנאו אותי, ואם אני אגיד רוקשוח תחשבו שאני מאגניבה? די. שטויות. מה היחס עם ההורים: אחלה. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? "התאבדות, 3 פעולות בשטיפה 1!" "בלעדייך אין משמעות מחיי ואקפוץ מהחלון או אחתוך וריד! שלך, י-רון"
רק בצורה כזאת
. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? לא לעבור זה לא להיכשל! וכן
כתבת שיר? לא, הלוואי והיה לי את הכישרון הזה! ניגנת על כלי נגינה? כן. אם כן, על מה? תוף מרים. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אחלה. מקלל הרבה?Hell yeah! ישן הרבה? המון! אוכל הרבה? עוד יותר המון! יש הרבה מקום בקיבה שלי
אוהב שוקולד? כן. אללה, אזרחות
.

Dark chocolate

New member
../images/Emo3.gif

צבע שיער: חום. צבע ציפורנים: מרוב שאני כוססת כבר אין שום צבע מוגדר צבע קיר בחדר: אפרסק. צבע מצעים: כתום. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אין לי בלוג.. די קשה לי לחשוף את עצמי ולפתוח בלוג, למעשה. צבע חולצה: כחול צבע מכנס: בוקסר!!11 של פו הדוב
צבע תחתונים: ורוד צבע גרביים: כתום צבע חזיה: לבן.. צבע רקע במחשב: הרגיל הזה של הוינדווס.. נו אין לי תמונות דקסטופ מקוריות מה אני אעשה?! האם יש לך: אח/ים/יות: לא דיסקמן: גוסס.. חיית מחמד: נופ.. טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: כן. סתם לא. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: כן. יותר מדי פעמים אפילו. התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא.. ניהלת רומן סודי: בטח!!!!11 ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא. הלכת מכות: יותר מדי פעמים
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: דחפתי כף מעץ לשקע, זה נחשב? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן.. וכמעט שרפתי את הבית.. מאז אני לא מתקרבת למקום הזה שנקרא מטבח!1 עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: למען האמת כן.אני וחברים שלי אוהבים לשרוף חתולים בל"ג בעומר. פגעת במישהו: מאיזו בחינה? מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא
הבנאדם שאתה הכי אוהב: שוקולד נוטלה? החג האהוב עלייך: חנוכה! הסרט האחרון שראית: בופור
הסדרה האחרונה שראית: CSI ניו יורק.. הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על איך לעזאזל לומדים למבחן המפגר הזה בתרבות ישראל.. למען השם זה אפילו לא מקצוע מוגדר!#$%#% השיר האחרון ששמעת: Weatherman - Plus 44 עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: המשקה הכי נועז ששתיתי היה אקטימל. נחשב? נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: בכיתה א' XD נפגעת מאוד ממישהו: כן.. אבל זה עובר לי די מהר זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: מיכל גיל: 14 מאכל אהוב: טופיפי, סניקרס, גלידת פיסטוק[@#$%^
] שתיה אהובה: מיץ מנגו!!!!11 סתם. קולה. כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: קולנוע, קניון, להתנחל אצל בתים של חברות, גם רצועת עזה זה אחלה מקום. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: פאנק רוק, רוק, קלאסי, קצת מטאל מה היחס עם ההורים: "בוקר טוב מיכל" - "בוקר טוב אימא". "צהריים טובים מיכל" - "צהריים טובים אימא." - "לילה טוב מיכל" - "לילה טוב אימא." ככה זה רוב הזמן. היית אצל פסיכולוג? כן. היית אצל פסיכיאטר? כן, אבל רק פעם אחת.. חשבת על התאבדות? לא ממש. הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן
כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן!!!!1 אורגן! ומה זה בא לי לחזור. אם כן, על מה? כנ"ל איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אני בנאדם מאוד רגוע למעשה.כשלא מעצבנים אותי. מקלל הרבה? לא.. ישן הרבה? לא אוכל הרבה? כן
אוהב שוקולד? מאודדדדדד

למעלה