נסו...

האגוש

New member
אני רוצה ../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שחור
..לא, האמת שבזמן האחרון אין צבע. צבע קיר בחדר: לבן ;[ צבע מצעים: הו!!!1 אז ככה זה נראה שעוזרת ערביה מציעה לך את המיטה [מצטערת על הגזענות, זה פשוט מכוער ואין לי כוח להחליף אפילו
] -> צבע מקלדת: שחור-כסף צבע טלפון: אדום! צבע פלאפון: שחור-כסף צבע בלוג: אפור וקודר! צבע חולצה: כחול צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: כחול עם פסים
צבע גרביים: אין צבע חזיה: נו מה עוד? צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן, ליצ'י
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה
חברים סטרייטים:
הו, שאלה טובה. חברים הומוסקסואליים: בשפע! מערכת סטריאו: כן, אבל נתתי אותה לאח שלי כי אני לא משתמשת מאז שהיא לא מצליחה לקרוא דיסקים
האם אי פעם: התחבקת: אהה..כן
נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: ברור התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן :$ ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא, איכ הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: כן
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כל יום
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כןןןןן, אני מאחרת כרונית. הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמאבא החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: "צעצוע של סיפור"
הסדרה האחרונה שראית: "חברים" הדבר האחרון ששתית: נס המחשבה האחרונה שלך: "מה שתיתי?" השיר האחרון ששמעת: "שמיים" - שילה פרבר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא
וואי, זה נכנס לTo do list אוסף משהו: כן, מפרטים
מאוהב/ת: נראה לי שכבר לא. אכלת כלי כתיבה: אני לא מבינה את אלה שעושים את זה
. נפגעת מאוד ממישהו: כמובן זרקו עלייך מאכל: כמובן
ובכללי: שם: יופי שנזכרתם
הגר גיל: 17.10 מאכל אהוב: פסטה-ברוקולי-טבעול שתיה אהובה: דיאט קולה
כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: הופעות, סתם להסתובב, בתי קפה, קניונים.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: המון סוגים..בעיקר פולק ורוק ישראלי..אבל יש עוד מלא. מה היחס עם ההורים: אחלה היית אצל פסיכולוג? לא..למרות שלא הייתי מתנגדת. היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? יאפ נכשלת במבחן? יאאאפ כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? Hell yeah אם כן, על מה?
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בינוני שואף לטוב. מקלל הרבה? פאקינג לא! ישן הרבה? כן
אוכל הרבה?
אוהב שוקולד? הכי! מה, כבר נגמר?
סתיו , התגעגעתי

m a y a 2 1

New member
../images/Emo6.gif

צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: אמממ רגיל...חחח כמו של כל אחד!
צבע קיר בחדר: אחד צהוב ושלושה סגולים!
צבע מצעים: כחולים צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: צבע חולצה: כחולה צבע מכנס: חום צבע תחתונים: אדום צבע גרביים:לבן וכחול...חחחחח צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה שלי!
האם יש לך: אח/ים/יות: כן!
דיסקמן: אממ מזמן כבר לא...חחחחחח חיית מחמד: לא
אבל היו הרבההה
טלוויזיה בחדר: כן!
מחשב בחדר: ברור!
מחלה סופנית: חחחח לא! ברוך השם!
חברים סטרייטים: כן!
חברים הומוסקסואליים: הרבה!
מערכת סטריאו: אממ משהו בסגנון...חחחח האם אי פעם: התחבקת: כן!
נמשכת למישהו פנוי: ממממ התאהבת קשות: ממממ התאהבת בידיד: ממממ נמשכת למורה בבצפר: ממממ ניהלת רומן סודי: ממממ ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אממ לא שזכור לי...אבל את הדברים המעניין כן...
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן! הרבה...אפילו משהו שפג תוקפו שבועיים לפני...חחחחחחחחחח ועדיין לא קרה לי כלום!
הלכת מכות: מממ כן!
זה היה מצחיק!!! זה היה בכיתה ו'!!! חחחחחח קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא! דחפת מזלג לשקע חשמל: עוד לא... הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק השאלה ממש מצחיקה!!!
ויש מצב...חח למחשב!!! כי המסנג'ר לא התחבר לי!
בישלת: ברור!
וגם יצא טעים!!
עשית בייביסיטר: כן, הרבה...חח צריך להתפרנס ממשהו...!
הרגת מישהו: אמממ לא...בנתיים
פגעת במישהו: מקווה שלא...
מישהו הציל את חייך: אמממ אולי זה שצנח איתי שהוא פתח את המצנח!
חחח איחרת לבית-ספר: כן... הברזת מבית-ספר: כבר יותר ממה שהגעתי לבצפר...!
חחחחחח הבנאדם שאתה הכי אוהב: ממממ החג האהוב עלייך: חנוכה!
הסרט האחרון שראית: תזיזו ת'רגלים! אתם חייבים לראות!
(לא בטוח שזה היה האחרון...
) הסדרה האחרונה שראית: האוס! הדבר האחרון ששתית: מים! כרגע...
המחשבה האחרונה שלך: אמממ איך יהיה לי מחר בבגרות בחיבור...
השיר האחרון ששמעת: מחרוזת צבאית! שהשכבה המוכשרת שלי שרה!!!
זה כל כך יפההה!
חחחח אני מחכה למופע שלנו כבררררר
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן...!
נסעת בכבאית: לא...
אוסף משהו: מטבעות של 10 אגורות...חחחחח
מאוהב/ת: ממממ
אכלת כלי כתיבה: לא יצא לי...חחחחחח נפגעת מאוד ממישהו: כן!
זרקו עלייך מאכל: חחח כן... ובכללי: שם: מאיו'ש!
שתיה אהובה: אמממ מים! (ואלכוהול..חחחחחחחחחחח אלכוהוליסתית שכמוני...
חח אני לא באמת!
) כיתה: י"ב (עוד חודש נגמררררררררררררר
)
לאן יוצא בדרך כלל: מממ כל מיני...תלוי עם מי...
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: ה-כ-ל!
מה היחס עם ההורים: מעולה!
היית אצל פסיכולוג? לא...בנתיים... היית אצל פסיכיאטר? חח גם לא... חשבת על התאבדות? כן...
הרגשת דחוי? לא...!
נכשלת במבחן? חחחחחחח כן... כתבת שיר? לא.. ניגנת על כלי נגינה? כן על הרבה!!!!! חלילית,חליל צד, פסנתר, קלרינט, גיטרה, וכו' וכו'...
אם כן, על מה?חחח כתבתי...
לא ראיתי את השאלה הזו...
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בדרך כלל :
מקלל הרבה? שמעצבנים אותי בכביש!!!!!!!!!!!!!!!
ישן הרבה? מתי שיש זמן!!!!!!
אוכל הרבה? מממ לא...חחח אוהב שוקולד? כן!
שבוע נפלא לכולםםםם!!!

אניאניאני.

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: צבע רגיל?
צבע קיר בחדר: אפרסק דהוי ובהיר מידי צבע מצעים: כחול עם כוכבים.
צבע מקלדת: שחור-כסוף צבע טלפון: שחור-כסוף צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: שחור וקשוח צבע חולצה: כחול צבע מכנס: לב צבע תחתונים: שחור צבע גרביים: כחול עם פסים צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: מעט
חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן.. לא כ"כ עובדת, אבל כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ברצינות
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: מיעל
הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: לא, אבל אני בטוח אעשה את זה מתישהו. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: מצה עם שוקולד
עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי... איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אחותי החג האהוב עלייך: חנוכה! הסרט האחרון שראית: "הכי מתוק שיש" הסדרה האחרונה שראית: "האלופה" הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: מנקות מוזרות
השיר האחרון ששמעת: "שיר פרידה"
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: מעט מאוד מאוד נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: מפרטים, סטיקלייטים, כרטיסי רכבת...
מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: עטים נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: אורעד גיל: 17 וקצת מאכל אהוב: צ'יפס שתיה אהובה: קולה כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: החוצה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: ישראלי מה היחס עם ההורים: טוב, תודה היית אצל פסיכולוג? כן היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? המ, לא ניגנת על כלי נגינה? ליום וחצי בערך
אם כן, על מה? גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אדיש מקלל הרבה? מידי פעם
ישן הרבה? כן אוכל הרבה? משתדלת אוהב שוקולד? קצת הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע גוף,נו
צבע קיר בחדר: כתום בהיר צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: סגול בהיר צבע פלאפון: אפור ושחור צבע בלוג: שחור צבע חולצה: חום צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: ורוד צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ דיסקמן: בהחלט חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: למזלי הרב,לא
חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: יש מערכת סטריאו: הייתה.. האם אי פעם: התחבקת: הו.המון. נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: יאפ ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: בהחלט אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חח כן הלכת מכות:בכיתה ד' קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחחחחחחח לאאאא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כןןן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: יותר מידי הברזת מבית-ספר: יאפ הבנאדם שאתה הכי אוהב: אני
החג האהוב עלייך: שבועות הסרט האחרון שראית: בופור הסדרה האחרונה שראית: ישנן בנות הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: עליה
השיר האחרון ששמעת: יום יפה-הישראלים (שיר כ"כ חמוד!!) עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: קצת נסעת בכבאית: הלוואיייייי אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כןןן אכלת כלי כתיבה: חחח מידי פעם נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חחחחח בטחחח. מלחמת אוכל הכי שווההה ובכללי: שם: נופר גיל: 18 מאכל אהוב: כל דבר שקשור לתפוחי אדמה שתיה אהובה: תות-בננה,קולה,מנגו, בריזר אבטיחחח כיתה: כבר לא בכיתה.ביימתי לפני שבועיים לאן יוצא בדרך כלל: לבחוץ מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בעיקר רוק מה היחס עם ההורים: יחס טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?רק קצת הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר? כל הזמןן ניגנת על כלי נגינה? "יונתן הקטן" על פסנתר,נחשב? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אופטימי מקלל הרבה? חח פה ושם ישן הרבה? כן אוכל הרבה?כןןןן אוהב שוקולד?יאפפפ

נמ...

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שקוף צבע פלאפון: לבן צבע חולצה: לבן(
) צבע מכנס: אדום האם יש לך: דיסקמן: כן חיית מחמד: לא אבל היה
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן חברים סטרייטים: אכן חברים הומוסקסואליים: לא בדיוק, אבל בערך:) מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: אכן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יאפ (וזה עוד לא הספיק להתקלקל
) קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מחשב, נחשב?
בישלת: יאפ:) עשית בייביסיטר: אפשר לומר. הבנאדם שאתה הכי אוהב: עברי(?) החג האהוב עלייך: שבועות. הסרט האחרון שראית: על בנים ועל בנות (סרט אמריקאי מטומטם
) הסדרה האחרונה שראית: מתחילות מחדש. הדבר האחרון ששתית: נס קפה. המחשבה האחרונה שלך: תשובות לשאלון הזה
השיר האחרון ששמעת: של רובי בגלגל"צ. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יש מצב. נסעת בכבאית: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: אמ.... ובכללי: גיל: 22 מאכל אהוב: סיני. שתיה אהובה: נס קפה כיתה: מה זה
? לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: אין סגנון מסויים. מה היחס עם ההורים: בסדר. היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? אכן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? לא איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בסדר גמור:) מקלל הרבה? אמ.. יש מצב האמת
(וזה צריך להשתפר!) ישן הרבה? אפשר לומר אוהב שוקולד? יאפ:)

Yaarit4

New member
עברתי את הבגרות בספורט:]]]]

צבעים: צבע שיער:שחור צבע ציפורנים:חלק מהציפורניים אדום וחלק ורוד צבע קיר בחדר:אפרסק צבע מצעים: לבןן עם נשיקות צבע מקלדת: שחור וכסוף צבע טלפון:לבן צבע פלאפון:כסוף צבע בלוג:ירקרק וסגול צבע חולצה:כחולה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: כתום צבע גרביים:סגול צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב:תמונה של פרפר על ענף האם יש לך: אח/ים/יות: אחים כן אחיות לא דיסקמן:לא אבל לא עובד חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:כן מחשב בחדר:לא מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים:כן מערכת סטריאו:כן האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן מה לעיתים זה מעניין אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא איכ הלכת מכות:כן בקטנה קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא מה אני מתאבדת? הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת:כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:לא פגעת במישהו: אולי אבל לא בקטע של מכות מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:אבא\אמא החג האהוב עלייך:פסח,פורים,שבועות(בעצם כולם) הסרט האחרון שראית:"בגרות על תנאי" הסדרה האחרונה שראית:"חברים"3> הדבר האחרון ששתית:מים והרבה המחשבה האחרונה שלך:"איזה כיףף עברתי את הבגרות בספורט" השיר האחרון ששמעת:בזמן הבגרות הרבה שירים של עברי באמ פי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:מכתבים שחברות שלי כותבות לי יש לי מכתבים מכיתה ו'(ואני בכיתה י"ב) מאוהב/ת:כןן אכלת כלי כתיבה:לא נראה לי נפגעת מאוד ממישהו:יש מצב זרקו עלייך מאכל:כן ובכללי: שם:יערה גיל:18 מאכל אהוב:פסטה שתיה אהובה:ענבים,מנגו,נסטי כיתה:י"ב לאן יוצא בדרך כלל:לעיר,לחוף,לקולנוע מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:כל מיני מה היחס עם ההורים:סבבה לגמרי היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?יש מצב נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה,פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?בסדר מקלל הרבה?לא ישן הרבה?לא (לצערי) אוכל הרבה?כן(לצערי) אוהב שוקולד?לא איכ

עד שימאס -

צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: המ... רגיל? צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: יש כמה צבעים. P: צבע מקלדת: שחורה. צבע טלפון: שחור. צבע פלאפון: כחול כהה. צבע בלוג: צבע חולצה: כחולה. צבע מכנס: שחור. צבע תחתונים: לבנות עם פרחים! D: צבע גרביים: ורודות. צבע חזיה: ס'עמעמעמק. תמותו. ]; צבע רקע במחשב: תמונה. האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: חצי מת, אבל כן. חיית מחמד: כן. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן.
נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: כן. נמשכת למורה בבצפר: ויי זמיר. לא! ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. XDD הלכת מכות: לא. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: אוי. לא! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן. D: בישלת: ניסיתי. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: לא. פגעת במישהו: סביר להניח שאיכשהו, במידה מסויימת - כן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. החג האהוב עלייך: שבועות. הסרט האחרון שראית: בופור, פעם שנייה. P: הסדרה האחרונה שראית: חוק וסדר. הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: Top of The World - The-All American Rejects. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: כן. אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: לא יודעת. אכלת כלי כתיבה: לא. נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: לא. ובכללי: שם: צליל. גיל: 13. מאכל אהוב: סלט. שתיה אהובה: מים. כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: לאן שבא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק. מה היחס עם ההורים: בסדר. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? לא. נכשלת במבחן? כן. כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? חשבתי שאני יודעת, אז כן. אם כן, על מה? אורגן. XDD איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? לא יודעת. ישן הרבה? לא. וזה לא מרצוני. אוכל הרבה? לא. אוהב שוקולד? כן. לא נמאס!

שביתה! הוריי ../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער: חומבהיר! לא שטני, לא בלונדיני, חום! צבע ציפורנים: צבע של... מרה?
צבע קיר בחדר: כל מיני גוונים של תכלת צבע מצעים: אממ, סגול. צבע מקלדת: לבן P: צבע טלפון: בחדר כחול, פה לבן. צבע פלאפון: כחולמושלם P: צבע בלוג: גוונים של צהוב וחום צבע חולצה: גופיה בצבע טורקיז צבע מכנס: בוקסר בצבע תכלת P: צבע תחתונים: כתום צבע גרביים:אין לי גרביים כרגע צבע חזיה: בוקר! תעזבו אותי! צבע רקע במחשב: העלים האלה של הווינדוס האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא שלי, אבל בטוח יש בבית חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא טפוטפוטפו חברים סטרייטים: כן
חברים הומוסקסואליים: אפשר להגיד, כן
מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: בטח נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
פולנים רולז! הלכת מכות: בערך
קיבלת פנס בעין: כן הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בטח בישלת: חביתה?
עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: כמעט פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אני חושבת איחרת לבית-ספר: כל הזמן P: הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין אחד כזה. אולי המשפחה. החג האהוב עלייך: חנוכה P: הסרט האחרון שראית: בופור הסדרה האחרונה שראית: המלך היל הדבר האחרון ששתית: חלב המחשבה האחרונה שלך: איך לעזאזל אני אשכנע את אמא לסוע לסביון, ולמה עמרי לא עונה לי? השיר האחרון ששמעת: אולי השיר של הסדרה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: תירוש נחשב?
נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא ממש מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: יעלי גיל: משהומשהו מאכל אהוב: פסטההההה. שתיה אהובה: מים
כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: לא יוצאת, כבר ראינו למה זה גורם אתמול. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: מצוין היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? לא כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה?גיטרה, חליל, אורגן איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? דיי בסדר מקלל הרבה? אפשר להגיד, אבל בשקט ישן הרבה? נורמלי אוכל הרבה? נורמלי אוהב שוקולד?

SRonush

New member
I have to go. ../images/Emo204.gif

צבעים: צבע שיער: בלונדיני-ג'ינג'י כזה. נו, שטני. צבע ציפורנים: אם התכוונתם ללק, אז שחור. O: צבע קיר בחדר: 2 קירות בצבע ירוק, אחד בהיר יותר ואחד כהה יותר. צבע מצעים: גם ירוק
צבע מקלדת: אפור-לבן כזה. צבע טלפון: כחול לבן.. צבע פלאפון: צבעוני, מכוער, מקולף.
צבע בלוג: חום בהיר כזה וורוד סגול [?] צבע חולצה: כרגע אני עם פיג'מה. צבע מכנס: כנ"ל. צבע תחתונים: ירוק. צבע גרביים: אין צבע חזיה: ירוק. [שמתי לב שזה בדר"כ מותאם לי.
] צבע רקע במחשב: תמונה שצילמתי..זה דיי צבעוני. האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי: סוגשל
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא זוכרת :S הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
[יום לפני תחילת הלימודים של כיתה א', עשיתי בדיקת דם. ואני כידוע, שונאאאאאאת בדיקות דם. ואז הייתי ממש מסוחררת אחרי הבדיקה, ונפלתי, וקיבלתי פנס בעין.
] הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו: אני חושבת ש
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
[היום למשל.. למרות שהסכימו לי.
] הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה. החג האהוב עלייך: נראה לי של"ג בעומר, ככה סתם פתאום
או יום העצמאות! וגם פסח! חגי ישראל המושלמים.
הסרט האחרון שראית: "על בנים ועל בנות", משהו כזה. לפני כמה דקות בטלוויזיה. הסדרה האחרונה שראית: נראה לי שאיזה שידור חוזר של השיר שלנו
הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: "צליל שלחה לי הודעה!!11" השיר האחרון ששמעת: המ, באמפי, samson- regina spektor. עוד קצת עלייך: יש לי אלרגיה או משהו, וזה לא נחמד.
שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת: :S אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי. :S ובכללי: שם: רוני. גיל: 14 מאכל אהוב: לאדעת :S נראה לי שגלידה, או נודלס סיני כזה.
שתיה אהובה: החלטתי ששוקו יוטבתה בשקית. כי זה סגיד!
כיתה: ח'. לאן יוצא בדרך כלל: כל פעם לאן שיוצא.. לפעמים בבית, לפעמים בפארק, לפעמים קולנוע, קניון, ת"א, מה שיוצא
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בעיקר רוק ישראלי, שקט, פאנק, קצת מטאל.. לאחרונה יותר רגוע כזה. מה היחס עם ההורים: טוב. היית אצל פסיכולוג? נראה לי שכן, פעם.. היית אצל פסיכיאטר?
חשבת על התאבדות?
הרגשת דחוי?
נכשלת במבחן? בבוחן. כתבת שיר?
ניגנת על כלי נגינה?
אם כן, על מה? חליל
[ובתכלס, מי לא?
] איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? משתנה. מקלל הרבה?
ישן הרבה? כשיש חופש אז
. אוכל הרבה? |שמנה| אוהב שוקולד?
!

[למה לא באת לבית ספר? ../images/Emo10.gif]

ניהלת רומן סודי?
ולמה אני לא ידעתי עליו?
[אממ.. כי הוא סודי
אבל נתעלם מפרט זה
] ואל תשקרי, לא באמת הברזת אי פעם מביתספר! רוני ילדה טובה
אגב, השלט שלך עם המכה אפורה תלוי לו בפרונט וכולם קוראים אותו זה תמיד מצחיק אותי

Alexander weiss

New member
אני רוצה גם!

צבע שיער: שחור. או יא. איזה גועל. צבע ציפורנים: צבע כזה , של ציפורניים. צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: כרגע כחול. צבע מקלדת: שחור מאד. צבע טלפון: כסף. צבע פלאפון: תכלת-כסף צבע בלוג: לבן צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: [ממש בדקתי עכשיו בשביל זה] שחור עם סופרמן
צבע גרביים: אין צבע חזיה: ורוד עם נצנצים. צבע רקע במחשב: לבן-אפור-שחור עם תמונה של יאן טירסן האם יש לך: אח/ים/יות: כן. דיסקמן: אייפוד. חיית מחמד: אח גדול. טלוויזיה בחדר: לא. מחשב בחדר: כן. מחלה סופנית: כן. חברים סטרייטים: כן =0 חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: ווי זמיר ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: מת על זה. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. גם לקחתי כדורים לא בתוקף. משנת 2003 [זה היה בשנה שעברה] הלכת מכות: לא רציני. קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: אחרי שלקחתי כדורים מ2003 בשנת 2006. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור. בישלת: אחד מהתחביבים החזקים שלי עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: כן. פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אני חושב שכן איחרת לבית-ספר: NEVER! כולי גרמני! הברזת מבית-ספר: לא. הבנאדם שאתה הכי אוהב: שאלון כזה פוליטיקליקוקרט לא ראיתי ממזמן. החג האהוב עלייך: יום הפועלים. סתם. אממ... חנוכה. הסרט האחרון שראית: אמלי. בפעם השמינית. הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: סודה. [אני כזה סבתא של עצמי.] המחשבה האחרונה שלך: השאלון הזה פשוט מרתק. השיר האחרון ששמעת: Accidental Babies - Damien Rice. והוא מתחיל לשעמם אותי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: איכס. נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: ON & OFF אכלת כלי כתיבה: לא. =0 נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן. ובכללי: שם: עמרי. גיל: 14 מאכל אהוב: קשה לבחור. שתיה אהובה: קולה. ולא דיאט. בלי לימון. תודה. כיתה: ח' לאן יוצא בדרך כלל: סרטים [תחביב רציני] מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: קלאסירוקפופאינדיפאנקג'אזבלוז. מה היחס עם ההורים: טוב תודה. היית אצל פסיכולוג? לא. היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? כן. נכשלת במבחן? לא. כתבת שיר? כן. ניגנת על כלי נגינה? איזו שאלה רלונטית אם כן, על מה? פסנתר-כינור-אקורדיון-חלילית-חליל צד-ובקרוב קרן יער. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? תשעשעו אותי , באמאש'כם. מקלל הרבה? מנסה להמנע. ישן הרבה? לא. אבל אני אוהב לישון. אוכל הרבה? נורמאלי. אוהב שוקולד? ברור וזהו. והתקבלתי לתלמה ילין!!1 והו! ביי.

wounded animal

New member
עונה../images/Emo103.gif

צבעים: צבע שיער: שחור.. צבע ציפורנים: כרגע רגיל, בד"כ שחור או אדום
צבע קיר בחדר:לבן
צבע מצעים: לבן, עם נקודות שחורות
צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג:
צבע חולצה: קרם צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:תכלת- צהוב צבע חזיה: שחור צבע רקע במחשב: זה ציור שהצבעים השולטים בו הם ורדרד-תכלת-קרם- לבן האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן
חיית מחמד: כן..
טלוויזיה בחדר: כן
מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס ושלוםםםם!!
חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא שידוע לי מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא..
התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: לא
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא...
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא..
הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא! הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא.. חח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן..
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן, בעע הרגת מישהו: לאאא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: או-או... הרבה מאוד
הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית: חברים
הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה הסרט האחרון שראיתי?? השיר האחרון ששמעת: "יומן מסע"/ אביב גפן עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: בקטנהה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: חחח לעסתי עפרון ועט בקצה אם זה נקרא לאכול נפגעת מאוד ממישהו: אממ כן זרקו עלייך מאכל: חח לא ובכללי: שם: שחר גיל: 17 ב-24 לחודש.. מאכל אהוב: פסטה וחזה עוף
שתיה אהובה: אייס קפה דיאט- ארומה כיתה: יא לאן יוצא בדרך כלל: בית קפה/ ים מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק מה היחס עם ההורים: מצוין ב"ה!
היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן.. לא בשנתיים האחרונות ב"ה אבל נכשלתי כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? לא אם כן, על מה?
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב++ מקלל הרבה? משתדלת שלא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? באמצע אוהב שוקולד? מאוד

Tamar38

New member
שאלונצ'יק

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: אמ. רגיל צבע קיר בחדר: בז' צבע מצעים: יש כמה.. צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: כסף צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: כחול כהה צבע מכנס: גינס בהיר צבע תחתונים: כחול כזה צבע גרביים: אין צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: של ההרים הירוקים האם יש לך: אח/ים/יות: אחים דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן[ אבל היא בתיקון עכשיו] האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: כן, לדניס הכוסון [ סתםסתם..חח,] ניהלת רומן סודי: לא, תאמת כן. נו, הייתי חברה של משו בכיתה ג וזה היה סודי. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יש מצב אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לאאלאלא הלכת מכות: לא. אולי פעם. קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כככןן[ אתמול] בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא=[ הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: יש מצב מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: לא הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ואבא החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: אממ.. וואי מזמן, ואנלא זוכרת איך קוראים לו הסדרה האחרונה שראית: האלופה אני מניחה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: על זה שבאלי להקיא כי אכלתי יותר מדי השיר האחרון ששמעת: שמעתי, אבל אנאל זוכרת איזה. אז בוא נגיד הבוקר יאיר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן ובכללי: שם: תמר גיל: עוד מעט 15 מאכל אהוב: פסטה שתיה אהובה: לימונדה כיתה: ט לאן יוצא בדרך כלל: לביתקפה, קניון מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: טוב היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? לא כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? כן[ בערך..] אם כן, על מה? אורגנית איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? פאנן בענן מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לפעמים אוכל הרבה? חח כן אוהב שוקולד? ככככןן תודה לאל. השאלון הזה ארוך, ואני גם צריכה ללמוד לערבית. אה כן, ובגלל שאני כזאת נשמה [ חח] אז תודה לעמרי שעזר לי בחלק מהשאלון! :]

../images/Emo3.gifקדימה

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: בידיים רגיל.. ברגליים אדוםם צבע קיר בחדר: עכשיו סתם לבן משעמם.. אבל עוד שבועיים בע"ה בבית החדש הוא יהיה קיר אחד סגול בהיר והשאר קרם צבע מצעים: כחול תכלת צבע מקלדת: אפור צבע טלפון: כסף ושחור צבע פלאפון: כסף צבע בלוג: אין צבע חולצה: כתום צבע מכנס: אממ בז' כזה צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:ירוק... חח מזל שלא רואים אותן.. צבע חזיה: לבן עם פרחים צבע רקע במחשב: אממ תמונה של אי עם ים כזה.. אז אפשר להגיד תכלת האם יש לך: אח/ים/יות: כן:) דיסקמן: כן חיית מחמד: תוכים שאני אפילו לא רוצה נחשב?! טלוויזיה בחדר: יאפ מחשב בחדר: יאפ אבל הכי גרוע שיששש מחלה סופנית: תודה לאל לא חברים סטרייטים: חח כמובן=] חברים הומוסקסואליים: כן=] מערכת סטריאו: סוגשל.. האם אי פעם: התחבקת: לא.. חח סתם נו
נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: במורה לשל"ח ברורררר... יוחנןןןןן תעשה לי ילדד
או שלאא. ניהלת רומן סודי: חח בערך.. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן
הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: זה כבר נהיה תחביב בישלת: כן אני אוהבתת עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: אני מניחה שכן איחרת לבית-ספר: יאפ הברזת מבית-ספר: יאפפ הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא, אבא ואח שלי:) החג האהוב עלייך: פוריםםם הסרט האחרון שראית: רק ידידים! סרט חובה הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: איך זה שלא שתיתי פפסי מקס.. השיר האחרון ששמעת: אמ נראלי איזה רמיקס באוטובוס עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא=/ אוסף משהו: לא משו ספיציפי מאוהב/ת: לא בדיוק אכלת כלי כתיבה: לא חח למה שאני אעשה את זה? נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן
ובכללי: שם: אחינועם גיל: 15, עוד פחות מחודשיים 16:] מאכל אהוב: פסטה עם טונה (זה הדבר הכי טעים בעולם
), דליפקאן... שתיה אהובה:פפסי מקס
כיתה: י' לאן יוצא בדרך כלל: בתי קפה, סרטים, סתם לברים, זיכרון, ת"א.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל מה היחס עם ההורים:טוב תודה:) היית אצל פסיכולוג?חח אמא שלי פסיכולוגית זה נחשב? היית אצל פסיכיאטר? בנתיים לא חשבת על התאבדות? יאפ ברגעי משבר קשים שעוברים הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן:) ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? חלילית ופסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? סבבה מקלל הרבה?דווקא כן
ישן הרבה?בזמן האחרון לאא
אוכל הרבה?חח כשאני ממש רעבהה אוהב שוקולד?אהבת חיי

NoAmOoOsH

New member
רגע עם עצמי.

^^ צבעים: צבע שיער: ג'ינג'י
[תנו לי להמשיך לחיות באשלייה
] צבע ציפורנים: אדום מתקלףXD צבע קיר בחדר: הכל בצבע לא מוגדר וקיר כחול:] צבע מצעים: לבן-כחול [ציוני משוXDD] צבע מקלדת: שחור-אפור צבע טלפון: בחדר ירוק צבע פלאפון: סופרמן!!!11-אדום, כחול, צהוב:] צבע בלוג: נופ צבע חולצה: אפור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: תנו להנות מהקיץD: צבע חזיה: לבן [אפילו לא בדקתי!!1 מטורףX: ] צבע רקע במחשב: תמונה כזאת מל"ג בעומר..>< אבל היא בשחור לבן!P: האם יש לך: אח/ים/יות: אח דיסקמן: כןXD לא בשימוש חיית מחמד: יאפ טלוויזיה בחדר: אהא מחשב בחדר: כע:] מחלה סופנית: לא שידוע לי
חברים סטרייטים: כן
חברים הומוסקסואליים: כןP: מערכת סטריאו: לא בחדר. אבל אחלה רמקולים!!! האם אי פעם: התחבקת: חלילה וחס! להתחבק? אלוהים ישמור אותנו!! O: נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: ישמצב נמשכת למורה בבצפר: לאXDD ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא נראה ליXDDD אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: ישמצב הלכת מכות: לא רציניP: קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא
בישלת: כןXD עשית בייביסיטר: כע הרגת מישהו: בארור, כליום:] פגעת במישהו: ישמצב|: מישהו הציל את חייך: לא שזכור ליP: איחרת לבית-ספר: צריך לשאול הפוך
הברזת מבית-ספר: היוםD: משו איכותי. הבנאדם שאתה הכי אוהב: כלמיני
החג האהוב עלייך: יומעצמאות! ופסח בגלל החופש! ו..ראש השנה שזה חג יומולדת שכזהD: הסרט האחרון שראית: היום בבצפר ראינו הרבה סרטים
אבל נראה לי שנרדמתיXD אז המסור? הסדרה האחרונה שראית: הבלוגרים! תראו! אבי סלב! הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה הדבר האחרון ששתיתיXD השיר האחרון ששמעת: כרגע יומולדת\ברי+אינפקטד עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו: מחקתי תחריצים!!!1
חוצמזה יש אוספים, אבל לא אוספתP: מאוהב/ת: לא:/ אכלת כלי כתיבה: תמיד
נפגעת מאוד ממישהו: כן^^ זרקו עלייך מאכל: ישמצבXDDD הו מלחמת אוכל בטיול שנתי שעבר
ובכללי: שם: נועם גיל: 14 וכלמיני מאכל אהוב: לא יודעתXD הרבה!P: שתיה אהובה: קולה>< או מנגוD: כיתה: ט'
לא לעוד הרבה זמן;[[[ לאן יוצא בדרך כלל: הרבה מקומותP: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי בעיקר. מה היחס עם ההורים: טוב, תודה. היית אצל פסיכולוג? יועצת בצפר?P: היא רודפת אותי;[ היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? אהאDD: אם כן, על מה? גיטרה:], פסנתר, תופים אחשלי לימד אותי!, חלילית בבצפר בכיתה ג'D: ו..זהו? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב תודה מקלל הרבה? לא נראה לי ישן הרבה? המוןXDD לא תמיד מצליחה, אבל כשאפשר, אז בלי סוף
אוכל הרבה? משתדלת שלא:] אוהב שוקולד? כןןן

Covers girl

New member
"עדיף כמו ההוא מהספר..."

צבעים: צבע שיער: חום כהה. צבע ציפורנים: הו.. מאתמול [עד עוד כמה דקות
] בורדו-קקי, רציתי לנסות. צבע קיר בחדר: טורקיז. צבע מצעים: תכלת עם בובספוג!! צבע מקלדת: שחור [אפל]. צבע טלפון: זה שבחדר שלי- כחול כהה-בז'. צבע פלאפון: כחול כהה-שחור. צבע בלוג: מי זוכר, בטח שחור-לבן כזה. צבע חולצה: לבנה עם גופייה שחורה מתחת. צבע מכנס: ורוד. D: צבע תחתונים: ירוק כהה. צבע גרביים: שחורות. צבע חזיה: שחורה. צבע רקע במחשב: חול כזה. האם יש לך: אח/ים/יות: יאפ. דיסקמן: לא אחד שעובד, יש כמה שבורים בבית. חיית מחמד: אכן. טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: לא. :( מחלה סופנית: בכיס ליתר ביטחון... חברים סטרייטים: כן. חברים הומוסקסואליים: כן. מערכת סטריאו: עלק סטריאו... אחת מהבת מצווה. P: האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: יותר בכיוון של חשקתי בידיד. נמשכת למורה בבצפר: לניסים!!111 גרר... סתם, לא. P: ניהלת רומן סודי: לא.
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: בטח.
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: רק במבה, יבשה, הכי טעימה. P: הלכת מכות: איזה מכות... קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא, זה מפחיד אותי. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא.
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מחשב, טלוויזיה, בעיקר נגני מוזיקה, הכל הולך. [: בישלת: ניסיתי! זה גם נחשב. עשית בייביסיטר: אכן. הרגת מישהו: חרקים ושטויות. פגעת במישהו: לא בכוונה. אהה, בעצם, יכול להיות.
מישהו הציל את חייך: לא בסיטואציה אמיתית של חיים ומוות. איחרת לבית-ספר: מן הסתם, כשתוקעים לנו הסעות לשעת אפס ב7:20 ולרגיל ב8:10..
הברזת מבית-ספר: לייק דהההה. P: הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. החג האהוב עלייך: ל"ג בעומר-יום העצמאות-חנוכה. הסרט האחרון שראית: "השטן לובשת פראדה" לפני כמה ימים בV.O.D. הסדרה האחרונה שראית: שבת בערב- אמריקן איידול, והיום ראיתי כמה דקות במחשב של ידיד Heroes. לא יוצא לי לראות הרבה טלוויזיה. מחכה להאוס.
הדבר האחרון ששתית: מים. המחשבה האחרונה שלך: "אז מהי בעצם משמעות החיים?..." סתם נו, מי זוכר. השיר האחרון ששמעת: קודם- אפשר לחשוב\ אריק ברמן, עכשיו Makes Me Wonder של Maroon 5. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: מתי? נסעת בכבאית: כןןן!!!1 בסן פרנסיסקו איזה חבר של אבא הסיע אותנו בכבאית מגניבה כזאת עם סולם והכל.. היה שווה. אוסף משהו: יש כל מיני. מאוהב/ת: ... אוכלת כלי כתיבה: לועסת עטים? יאפ. נפגעת מאוד ממישהו: היו מקרים. זרקו עלייך מאכל: מלחמות אוכל זה אחלה עם!! ובכללי: שם: יהלי. גיל: ככה- || קרובה ל15. [: מאכל אהוב: גמבה, גזר. D: שתיה אהובה: נסטי אפרסק
, מיצי פירות, וכל מיני כאלה. כיתה: סוף ט'. לאן יוצא בדרך כלל: מקומות רגילים שמכילים הרבה אנשים. [: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: בעיקר רוק ישראלי, אבל הכל הולך. מה היחס עם ההורים: דווקא יחסים טובים. היית אצל פסיכולוג? לא באופן רשמי. היית אצל פסיכיאטר? לא תודה. חשבת על התאבדות? לא באופן רציני. הרגשת דחוי? היו מקרים.
נכשלת במבחן? אין נכשל! 26 בערבית זה ציון מכובד. כתבת שיר? היו כמה נסיונות, אבל לא היו הרבה פעמים שהצלחתי להשאיר את זה בהגדרה של 'שיר'. ניגנת על כלי נגינה? אכן. אם כן, על מה? פסנתר אני יודעת קצת, על אחרים זה מסתכם באלתור. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? טוב. מקלל הרבה? לא דברים רציניים. ישן הרבה? משתדלת. אוכל הרבה? לא בצורה יוצאת דופן. אוהב שוקולד? לא ממש.

למעלה