אני רוצה ../images/Emo3.gif
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שחור
..לא, האמת שבזמן האחרון אין צבע. צבע קיר בחדר: לבן ;[ צבע מצעים: הו!!!1 אז ככה זה נראה שעוזרת ערביה מציעה לך את המיטה [מצטערת על הגזענות, זה פשוט מכוער ואין לי כוח להחליף אפילו
] -> צבע מקלדת: שחור-כסף צבע טלפון: אדום! צבע פלאפון: שחור-כסף צבע בלוג: אפור וקודר! צבע חולצה: כחול צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: כחול עם פסים
צבע גרביים: אין צבע חזיה: נו מה עוד? צבע רקע במחשב: תמונה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כן, ליצ'י
טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה
חברים סטרייטים:
הו, שאלה טובה. חברים הומוסקסואליים: בשפע! מערכת סטריאו: כן, אבל נתתי אותה לאח שלי כי אני לא משתמשת מאז שהיא לא מצליחה לקרוא דיסקים
האם אי פעם: התחבקת: אהה..כן
נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: ברור התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן :$ ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא, איכ הלכת מכות: כן
קיבלת פנס בעין: כן
הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כל יום
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: כןןןןן, אני מאחרת כרונית. הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמאבא החג האהוב עלייך: חנוכה הסרט האחרון שראית: "צעצוע של סיפור"
הסדרה האחרונה שראית: "חברים" הדבר האחרון ששתית: נס המחשבה האחרונה שלך: "מה שתיתי?" השיר האחרון ששמעת: "שמיים" - שילה פרבר עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא
וואי, זה נכנס לTo do list אוסף משהו: כן, מפרטים
מאוהב/ת: נראה לי שכבר לא. אכלת כלי כתיבה: אני לא מבינה את אלה שעושים את זה
. נפגעת מאוד ממישהו: כמובן זרקו עלייך מאכל: כמובן
ובכללי: שם: יופי שנזכרתם
הגר גיל: 17.10 מאכל אהוב: פסטה-ברוקולי-טבעול שתיה אהובה: דיאט קולה
כיתה: י"ב לאן יוצא בדרך כלל: הופעות, סתם להסתובב, בתי קפה, קניונים.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: המון סוגים..בעיקר פולק ורוק ישראלי..אבל יש עוד מלא. מה היחס עם ההורים: אחלה היית אצל פסיכולוג? לא..למרות שלא הייתי מתנגדת. היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? יאפ נכשלת במבחן? יאאאפ כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? Hell yeah אם כן, על מה?
איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? בינוני שואף לטוב. מקלל הרבה? פאקינג לא! ישן הרבה? כן
אוכל הרבה?
אוהב שוקולד? הכי! מה, כבר נגמר?
סתיו , התגעגעתי
צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: שחור