נניח והייתם נתקעים על אי בודד...

אישעם

New member
זו בעיה קשה בהבנת העולם

זו לא פעם ראשונה שנכנסים לפה חכמולוגים ומדברים שטויות. כבר בעבר נעשה הכישלון ההבנתי הזה. אתה מציג את הדברים במצבים של חיים ומוות. האם אתה טוען שאם לא תאכל בע"ח אז תמות ? על אי בודד הייתי שורד גם אם אהיה חייב לאכול אותך, את משפחתך או וואטאבר. אבל ביום יום אתה לא בסכנת חיים וזה כישלון הבנתי קשה להציג את המצב כאילו שאין לך ברירה בגלל איים בודדים. יש לך ברירה, לאכול בע"ח זה לא מחוייב במציאות. ואיך קוראים למי שהורג כשהו לא חייב ? איך קוראים למישהו שחי על חשבון החיים של אחרים ? של החלשים ?

אישעם

New member
אופפס, נראה לי שטעיתי (הוטעתי)

נראה לי שכתבתי כאילו אני כותב לאוכל בשר. אבל יש לי הרגשה שאתה צמחוני, לא ? נראה לי שאתה אומר דברים דומים לשלי.

בגלל

שלאכול בן אדם אחר זה קניבליזם וזה דוחה. אבל הגיע הזמן להפסיק כבר לשחק בכאילו פה וכאילו שם- אנחנו לא חיים באיזה עולם דמיוני שבו חייבים לאכול בשר כי כיום יש לנו ברירה, ויש לנו אפשרות אחרת. וממש נמאסו עליי, אישית, השאלות של "מה היית עושה אם.." זה מיותר.. (בלי להעליב את פותח השרשור או משהו:] )

אישעם

New member
אבל אחותי, הרי כולנו שווים

אז לאכול חיה זה כמו לאכול אדם. אם היה מישהו מת לידי אז הייתי אוכל אותו לפני שהייתי צד. רצוי שזה לא יהיה בן משפחה חחחחחח. בשר זה בשר, אין הבדל. נשמה חיה זה קדוש. אבל הגוף הוא סתם כלי חסר חשיבות ללא הנשמה הנושמת.

מה../images/Emo35.gif

קניבלזים זו מילה, אני שואל למה זה מגעיל לאכול בנאדם ופרה לא
מה זה מגעיל
לא טעים

TushChan

New member
כע

כלומר אם תאכל בן אדם אתה בעצם צרגיש שאכלת משהו שנראה בידיוק כמוך זה יכול לעשות בחילה לא? S: גם להרוג מישהו שבאותה צורה כמו שלך יותר קשה להרוג כי זה משהו כמוך חיצונית :S

לא קשור ללא טעים כי מן הסתם

לא טעמתי. מגעיל זה מגעיל, כי מדובר באכילת יצור חי כמוך. אין לי מה להסביר יותר מזה.. לא צריך להכנס לכל דבר

גם פרה היא יצור חי כמוני...

לא
ויש גם בני אדם שדומים לפרה יותר מאשר לי, אז אותם יותר קל לאכול

קצת מחשבה לא מזיקה...

אם לא תאכלי אדם, הם יאכלו את הפרות, ולא ישארו פרות ותמותי, לעומת זאת אם תאכלי אנשים יהיה לך הרבה יתר אוכל ותוכלי לחיות באושר ובעושר

mumtaz

New member
בטוח שהייתי מעדיפה

לאכול חיה ולא אדם.בוא לא נהיה תמימים...

EdisonGirl

New member
תמימים?

זה בגלל שלא טעמת אדם.. זה יכול להיות מאוד טעים..
ואל תשכחי שאת במצב של הישרדות.. ערכים מונחים בצד במצב כזו, וכבר אכלו בני-אדם בעבר. זה לא זר מידי..

אבל ברור שתעדיפי חיה.

יש לך חיה בצד שמאל, בנאדם בצד ימין. לא אכלת משהו נורמלי כבר 10 ימים. את באטרף מוחלט. אבל אפילו שאת באטרף, ברור שתלכי אל החיה. זה כמעט לא נתון לשאלה. אלא אם את קניבלית בהכחשה או משהו כזה

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif קניבלית בהכחשה..

חח סתם.. תראה, השיקולים שלי לבחור בחיה (ומובן שבמצב כזה הייתי בוחרת בחיה) לא היו בגלל שהיא שונה ממני, לדעתי, אלא שלצוד אדם יכול להיות די קשה, כי יש לו יכולת הדיבור והכרה בדיוק כמותי.. החיה די חסרת אונים מולי, מה שמאפשר לי לצוד אותה בקלות. חוצמיזה, האדם יכול להביא לי תועלת בהמשך, לעזור לי לשרוד- שווה לי להחזיק אותו. בגלל שהוא מהמין שלי, יש לי יכולת תקשורת איתו ואפשר לנצל את'זה.

למה דווקא אם בא ללך על נקניקיה...

יכולה להיות לך אחת עסיסית מוכנה אם את אוכלת בנאדם... נשאר רק לבשל אותה, יש גם כאלו שאוהבים ללקק אותה בלי לבשל.

love mcr

New member
אמ..

הייתי מתחילה לאכול עשבים.. או צמחים או לא יודעת מה..

למעלה