נניח ואתן בנות 17..

EROTOMANIA

New member
that doesn't mean that if we don't go

to the army we don't grow up but yes it is different and i believe going away for college or just working and living on your own changes you just as much as the army does, maybe in a different way but many people change and grow up regardless. im getting a disrespecting tone from you and i dont like it

paperdoll16

New member
תראי..../images/Emo54.gif

קודם כל- אני לא רואה שום זילזול או חוסר כבוד בתגובה של תתי. היא בסך הכל אמרה איך היא רואה את הדברים. ובאמת שאי אפשר לשוות בין אורח חיים ישראלי ואמריקאי. אני לא באה לשפוט איזה מהם הוא נכון ומה צריך לשנות ואיפה האנשים מתבגרים מהר יותר, כן? אני רק אומרת שאי אפשר להשוות. ובהתאם לזה- גם הנורמות שקשורות במערכות יחסים והפרשי גילאים הן שונות.

EROTOMANIA

New member
בסדר

אז אולי סתם נדמה לי, בגלל שאני בצד השני של הדיון הזה. כי בגלל שאני חיה פה, אני לא צריכה להתבגר. לפחות לא כמו ישראלית. בגלל שלא עשיתי צבא, אין לי זכות לדבר בכלל. סתם הטון שאני אישית קלטתי.

Miss Tika

New member
זה לא קשור לחוסר כבוד...

אם כבר אז זה קצת חוסר כבוד מצידך (למרות שזה בטח פשוט נובע מחוסר ידע) אמנם לא הלכתי לקולג', אבל יצא לי לעבוד קצת לפני הצבא (וגם ראיתי מספיק אנשים שלא התגייסו) ואני באמת חושבת שאת לא יכולה להשוות את ללכת לקולג' ולעבודה, לחייל קרבי, שנותן תחיים שלו כל יום מחדש בשביל המערכת הזו ובשביל המדינה ועובר דברים כל כך קשים פיזים ונפשיים כל יום במשך שלוש שנים מחייו. באמת שכשהיתי בתגלית והסתכלתי על קנדים בני 26, ראיתי ברובם הגדול, אנשים מקסימים מקסימים, אבל בהשוואה לחבר'ה מאגוז (סיירת מובחרת של גולני) שהיו איתי- הם היו פשוט ילדים.

Miss Tika

New member
וד"א

גם הם הסכימו איתי שהם מרגישים שהחבר'ה הקרביים (שאגב היו קטנים מהם ב5 שנים), מבוגרים מהם מנטלית בהרבה.. והיו לנו המון שיחות על זה, שפשוט, ככה החיים שלהם. הם חונכו עם כפית של כסף בפה וככה הם גדלו כל החיים. כשאני בצבא, עושה 430 שקל בחודש (ועוד זה נחשב הרבה), הם מרוויחים משכורות שמנות בדולרים כי הם כבר סיימו תואר ראשון ועובדים בבנק או משהו כזה. הם עשו בחיים נ-ט-ו מה שהם רצו, בסופו של דבר, הם לא ידעו שום הרג, שום מלחמה, וכשהם ביקרו בארץ הם הבינו כמה אין להם פרופורציות נכונות לחיים.

EROTOMANIA

New member
לי יש את כל הכבוד בעולם לאורך החיים בישראל.

בגלל זה ציינתי "בצורה שונה". הרי אי אפשר להשוות את ישראל לארה"ב בכלל, אבל זה לא כאילו אנשים בארה"ב תקועים בגיל אחד מנטלית

SNoopY 26

New member
אממממממממ

אני בת 17 לצאת עם מישהו בן 24 זה אומר הפרש של.. 7 שנים. תאמת, שזה נראה לי מוגזם. כאילו שהייתי באילת מישהו בן 23 בערך התחיל איתי והבאתי את הפלא סתם בשביל הקטע, זה היה מתאים כזה באותו רגע.. אבל אחרי שהוא היתקשר שללתי את זה ישר פשוט נראה לי קצת טו מאצ' יענו 18 19 20 סבבה.. אבל ומעלה נראה לי קצת יותר מדי. הקטע הוא שאני ישר שוללת. זאת אומרת, אם היה לי ידיד ממש טוב והוא היה בן 24 והיינו מתחילים קשר בתור ידידים ו-וואלה, הייתי מתאהבת בו אז.. למה לא. אולי, תמיד אפשר לנסות. אבל לראות מישהו ולדעת שהוא בן 24 אני קצת שוללת את זה ישר אבל לא יודעת, הכל יכול לקרות. אהבה מנצחת (כמעט) הכל

DIE kvar

New member
הפרשי גילאים זה מה זה לא עושה לי את זה

עזבו את הקטע שבגיל ההתבגרות כל שנה היא נורא קריטית וכל שלב בחיים הוא עולם אחר אם זה חטיבה-תיכון-צבא-אחרי צבא זה תקופות שבנאדם משתנה בהן 300 פעם וזה פרקים בחיים שפשוט לא חופפים יותר מאוחר כן אפשר להתגבר על פערי גיל אבל כל עוד אתה עוד לא אדם בשל זה לפי דעתי רק מזיק אם זה בקטע שאתה לא מספיק לטעות את הטעויות שלך בעצמך ואם זה בקטע של הניסיון התמידי הזה להתבגר שאתן בדיעבד כ"כ תתחרטו על זה שניסיתם לברוח מהילדות שלכן.. אבל כ"כ. תנו לזמן לעשות את שלו ותתעניינו באנשים שיכולים לעבור את השלבים ביחד איתכן ולא ללמד אתכן איך לעבור אותם, זה מאבד את כל הקסם שבהתבגרות. מה גם שלי בכלל יש נטייה להמשך לצעירים ממני בשנה-שנתיים. מלבד פעם אחת לא יצא לי לממש את זה, אבל לרוב הבחורים שאני איתם הם ילדים בנשמה, והם בשכבה שלי או שנה-שנתיים מעליי.

ronimylife

New member
אוקיי האמת שיש לי תגובה בנושא למרות שאני

רק קוראת כאן:) הרבה הרבה הציף אותי בשנה האחרונה בקשר לבני 24. אני חושבת שזאת סוגייה שאפשר לפרק אותה כי היה לי מישהו בן 24 שפשוט היינו שונים יותר מדיי והפער גילאים עלה כל הזמן בקשר לכל דבר בערך. וכמו כן כרגע אני כבר חצי שנה (טפוטפוטפו) עם החבר הכי הכי מדהים בעולם!!!אני בת 17 וחצי הוא בן 24 וחצי ...ובאמת שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!ככה שלא כדאי שגיל יהיה זה שימנע ממך משהו שאולי תצטערי שפספסת. מקסימום לא הולך לא הולך, לא קרה שומדבר. ובקשר להורים, כי זה אולי עלה לך לראש...אמא שלי אפילו גדלה בבית מסורתי אבל הם קיבלו את זה....אז אל דאגה... ואם יש לך עוד שאלות...בכיף אני כאן:)

ronimylife

New member
ועוד משהו שהזכירו זה שבאמת כל קשר זה

בפני עצמו.....הראשון שהזכרתי כל הזמן הזכיר שאני בת 17 והוא בן 24 והחבר שלי אומר שהוא אפילו לא זוכר את זה...

little shorty

New member
דוגמא חיה ... אני.

בת 17 וחצי יוצאת עם 24. {כמעט} הכל מעולה, 9 חודשים ואני מאושרת. מה רע?

NoFaRi1

New member
אבל את זה מקרה מיוחד

ואני לגמרי אומרת את זה לטובה.. לפחות מההודעות שלך את נשמעת מאוד בוגרת ועברת הרבה בחיים, רוב הבנות בגילך לא כאלו :]

למעלה