נניח ואתן בנות 17..

vashla

New member
נניח ואתן בנות 17..

הייתן יוצאות עם מישהו בן 24? מה הגבול שלכן בגיל? אה כן אני חדשה, שלום !

nettus

New member
אממממממ

שהייתי בת 18 יצאתי עם מישהו בן 23 וזה היה לי ממש מוזר כי הרגשתי ממש קטנה לידו, אבל זה לא נמשך יותר מידי זמן. לא יודעת לצאת עם מישהו שגדול ממני ב5 שנים ועוד לפני צבא זה המון, אז 7 שנים זה בכלל

ממ

אני גם עכשיו [בת20] לא היתי יוצאת עם מישהו בן 24 אבל אולי זו רק אני...
כל אחת וה"גבולות" שלה...

רייל

New member
אני בת 17 וחצי

וכן. אם הוא מוצא חן בעיניי וזה כן עובד, אז זין על הגיל שלו. אבל ברור שיש גבול, כי עדיין זה די קריפי לצאת עם מישהו שיכול להיות אבא שלך.

ShiRa1101

New member
עזבי את זה

שאני רק עוד מעט בת 16 , אבל אני חושבת שלא הייתי יוצאת עם מישהו שגדול ממני ב7 שנים .. לא יודעת ..עכשיו זה נראה לי הפרש ממש גדול :] מקווה שתסתדרי

K a y a 1989

New member
ממ

צד אחד למה לא?,כאילו באמת שזה שטויות צד שני, באמת קצת מוזר הגיל וכל זה אבל אם הכל טוב והגיל הוא המכשול היחיד אז זה ניראה לי שטותי..

בגיל הזה ההבדל הוא די מהותי

אבל את יודעת, אף פעם לא מזיק לנסות :] אני אישית בגיל 17 בחיים לא הייתי יוצאת עם מישהו בן 24, כי אנחנו נמצאים במקומות אחרים לגמרי... מבחינת הכל. היום (כשאני בת 20) הייתי מעדיפה לא לצאת עם מישהו מעל גיל 25... למרות שהכל שטויות ואם הייתי רוצה מישהו ובמקרה הוא היה בן 27-אז לא הייתי מונעת את זה מעצמי רק בגלל הגיל.

TiKi PooH

New member
אני בת 17

והאיש שלי 26, ואם הייתי מרגישה צורך להוכיח את עצמנו מאיזושהי סיבה, היינו יכולים להוכיח כמה זה כן יכול לעבוד כל יום מחדש..
אסימון השנים נופל לנו לעתים מאוד רחוקות

LimiMimi

New member
הוא בדר"כ קשות.

למנטליות של הבנאדם, לניסיון חיים שלו, לקשרים שהיו לו בעבר. זו הבעייתיות, לא זה שהמספר שלו הוא 24 והמספר שלך הוא 17. אנשים בני 24 הם אנשים אחרי צבא, שכבר עבדו בחיים שלהם והם יחסית כבר יודעים מה הם הולכים לעשות.. חלקם כבר עובדים בשלב הזה, או עובדים בעבודות קבועות נערה בתקופה כזו של חייה עובדת בעבודות מזדמנות ולא רציניות, לומדת, בצבא.. בגלל זה זה בעייתי. יש פער. בגיל 24 אתה בנאדם הרבה יותר ממוסד בקשרים והכל

../images/Emo203.gifנכון, אבל לא צריך לפסול קשר בגלל זה

כל קשר הוא משהו בפני עצמו, לא צריך להחליט לא ללכת על קשר מסוים כי יכול להיות שהפער גדול מדי, לדעתי תמיד שווה לנסות, אפשר להפסיד ככה הרבה דברים (שיכול מאד להיות שלא יסתדרו! אבל לנסות כדאי תמיד)

LimiMimi

New member
זה גם מה שאני אומרת. :]

פשוט הפריע לי ה"זה רק מספר". כי אני לא מסכימה עם זה בכלל. אבל למרות זאת, יש בנות שבגיל 17 מדברות כמו מישהי בת 24, ויש אנשים בני 24 שמתנהגים כמו ילדים בני 17.

EVE Lights

New member
זה יותר קריטי בגילאים האלה

מאשר בגילאים יותר מתקדמים ביני לבין אביב יש 5 שנים (אני 21 הוא 26) ולא מרגישים את זה בכלל לעומת זאת לפני שנה וחצי (גיל 19.5) יצאתי עם מישהו בן 27 והפער גילאים מאוד הפריע לו ולכן זה לא הסתדר אז זה מאוד תלוי בבני אדם

nettus

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

אחרי צבא זה כבר פחות משנה כמה שנים לפה או לשם, אבל לפני הצבא זה פשוט שני אנשים שנמצאים במקומות שונים לחלוטין בחיים שלהם

יצאתי עם מישהו בן 23,

ת'אמת? זה לא כלכך מפריע. לא הפריע לו לשמוע על הבגרויות שלי ולי לא הפריע לשמוע על האוניבריסטה שלו/עבודה.. לדעתי זה דווקא אחלה וגבולי מאוד, ז"א, 23. 24 זה גם בסדר, אבל מעבר לזה זה נראה לי כבר מוגזם.

למעלה