נמצאת בדילמה....

roy33itc

New member
היי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אתם עושים לה

אאוטינג והיא שונאת... למרות שזה לא פרטים מלאים אם כי מי שרוצה יכול ללקט מידע לא רע בפורום...

snift

New member
סתם התקננות..

"לא, אני לא הולכת לאימונים כדי שבנים ייתלהבו או כדי לתפוס חבר ()" הסוגריים שם כדי להוסיף משהו? משהו כמו אומנם לא בשביל זה את הולכת לאימונים, אבל אכשהו זה קרה??

snift

New member
"גוטמן" ו "תמים" באותו משפט

בלי מילת שלילה באמצע? איך אתה יכול לכתוב משפט כזה בכלל?

ננדין

New member
אתה צודק! אני מצטער!

אני מצטער בפני כל אנשי הפורום על זה שנתתי דיעה מוטעת על הבחור המדובר שאת שמו אינני מעוניין להזכיר...

ננדין

New member
המקרה שלך מעט בעייתי

מכיוון שאצלך הרבה מהסימנים הכחולים נגרמים עקב אלימותו של החבר שלך...

NetaSher

New member
נו באמת

כמה פעמים אני צריכה להגיד לך: נפלתי במדרגות!!!

אמילי ב

New member
השלום לך../images/Emo140.gif

לילה טוב. לדעתי ללמוד אמנויות לחימה זה מעולה ונפלא. איזה סוג אמנות לחימה את מעדיפה? קרקע? בעמידה? על שאלתך השניה אף אחד לא יוכל לענות, את מכירה את עצמך הכי טוב. אך אין ספק שלימוד אמנויות לחימה מקנה ביטחון רב ואם תתמידי, אז כל התנועות והתרגילים שאת למדת במשך שנים ותירגלת שוב ושוב ושוב ייושמו על אותו תוקף אפשרי. וכן, ישנם אימונים שמשאירים סימנים כחולים(לא נורא, עוברים תוך שבוע) בקשר לעדינות של האישה: אין שום קשר בין זה שאישה יכולה להיות עדינה, אסטטית וסקסית ביום יום ושבמקום שהיא לומדת היא תהיה לוחמת רצינית וקשוחה. אין קשר בין היום יום לאימונים. ואם את סקסית..אז כמו שבייבי אמרה ..את תהיי בכל מקום, בכל לבוש ובכל מצב סקסית. חבל שזו הסיבה שתפריע לך להתאמן..אני חושבת שזה ממש זניח (החבלות והסימנים)לעומת מה שתקבלי בלימוד אומנויות לחימה.. מה עדיף? להיות סקסית ועדינה וחיננית ולהיות מותקפת על ידי מישהו שנגיד יחטוף לך את התיק ולצעוק "הצילו" בקול מתחנחן? או להיות קצת עם סימני כחולים אבל לקרוע לו ת'צורה..להראות לו מאיפה משתין הדג ולגרום לו לחזור בתשובה? ותחשבי על זה.... אני לומדת ארניס וג'ו ג'יטסו ברזילאי, דברים שלדעתי משלימים אחד את השני ואני מאוד נהנת משני המקומות. (וכן! תאמיני או לא..עושה פדיקור ומניקור אפילו עם מדבקות של לבבות שלא יורדות לי באימונים... ) אמי.

ננדין

New member
עזוב, נראה לי שזה עולם שלם שאנחנו

כגברים עושים הכל להימנע ממנו...

במו עיני ראיתי את ה-../images/Emo23.gif בציפורניים

ונראה את מי שינסה לבוא עם פצירה ולהוריד לה את זה...

crane

New member
זה יכול להיות תחליף יפה ל:

"ראיתי לה את הלבן בעיניים". מעכשיו אמור: "ראיתי לה את הלבבות בציפורניים".

../images/Emo12.gifואני הייתי בטוח שתכנסי איתו לקרב

סכינים. אם זו התשובה זה אומר שנכנסת יפה לאימוני הג'ו-ג'יטסו...

אמילי ב

New member
טוב, תראה, תשמע...../images/Emo22.gif

אני לא בחורה ע-ד כדי כך אלימה.. (בכל זאת, בחורה צריכה להיות עדינה, חיננית, וסקסית
) וכן. התמכרתי חזק

ניקו 13

New member
היי קפה עם הל

מה הקשר לאומנות לחימה והיותך אשה , סקסית וחטובה ושאוהבת להתלבש , את לא אמורה להיות ג'וני בריוני בכדי לדעת להתגונן , תראי את המאבטחות כיום בישראל ובכל העולם הן יפות ולא בריוניות בואי תנסי אימון בדאיטו ריו בפ"ת , אני בטוח שתהני ושאת תישארי יפה כתמיד , בכדי להגן על עצמך את לא צריכה כוח וזהו סוד המשחק , אנו הגברים עם האגו המנופח שלנו לוקח לנו שנים להבין שיש להרפות את הכוח ולא להעצים אותו ניקו

Raffael

New member
אחחחח... המאבטחות...

איזה יפות! איך אני אוהב מאבטחות. אגב, לארה קרופט היא המאבטחת החביבה עלי. במיוחד אני אוהב את הטכניקה שלה של שימוש בסקסיות להסחת דעת היריבים. גם האנג'לים של צ'רלי מאבטחות ממש טוב לדעתי. איזה כיף, אחלה סרט.

למעלה