השלום לך../images/Emo140.gif
לילה טוב. לדעתי ללמוד אמנויות לחימה זה מעולה ונפלא. איזה סוג אמנות לחימה את מעדיפה? קרקע? בעמידה? על שאלתך השניה אף אחד לא יוכל לענות, את מכירה את עצמך הכי טוב. אך אין ספק שלימוד אמנויות לחימה מקנה ביטחון רב ואם תתמידי, אז כל התנועות והתרגילים שאת למדת במשך שנים ותירגלת שוב ושוב ושוב ייושמו על אותו תוקף אפשרי. וכן, ישנם אימונים שמשאירים סימנים כחולים(לא נורא, עוברים תוך שבוע) בקשר לעדינות של האישה: אין שום קשר בין זה שאישה יכולה להיות עדינה, אסטטית וסקסית ביום יום ושבמקום שהיא לומדת היא תהיה לוחמת רצינית וקשוחה. אין קשר בין היום יום לאימונים. ואם את סקסית..אז כמו שבייבי אמרה ..את תהיי בכל מקום, בכל לבוש ובכל מצב סקסית. חבל שזו הסיבה שתפריע לך להתאמן..אני חושבת שזה ממש זניח (החבלות והסימנים)לעומת מה שתקבלי בלימוד אומנויות לחימה.. מה עדיף? להיות סקסית ועדינה וחיננית ולהיות מותקפת על ידי מישהו שנגיד יחטוף לך את התיק ולצעוק "הצילו" בקול מתחנחן? או להיות קצת עם סימני כחולים אבל לקרוע לו ת'צורה..להראות לו מאיפה משתין הדג ולגרום לו לחזור בתשובה? ותחשבי על זה.... אני לומדת ארניס וג'ו ג'יטסו ברזילאי, דברים שלדעתי משלימים אחד את השני ואני מאוד נהנת משני המקומות. (וכן! תאמיני או לא..עושה פדיקור ומניקור אפילו עם מדבקות של לבבות שלא יורדות לי באימונים... ) אמי.