נמצאת בדילמה....

../images/Emo9.gif

היית מת לראות את זה הא????

חחחח שום מיתוס

ושום נעליים (למעט וורודות כמובן), אם כי תודה
(אנחנו פשוט חבורה מגובשת). לשאלתך..רח' שנקין
נשמח להתעדכן בהמשך

Talia E

New member
הנושא של יכולת נפשית ליישם

הוא בפירוש חלק מתהליך רכישת יכולת לחימה! הנה למשל ציטוט מתוך הכתבה הזו: איך יודעים שזה עובד?... כלומר, איך יודעים שיכולת הלחימה המבוקשת נרכשה? אני משערת שלא שולחים את האדם להתכתש עם מישהו אלים ברחוב כדי לבדוק את זה... "אין דרך קבועה אחת ויחידה. לכל אורך התהליך, כל אבן נבדקת, כל רובד נבחן, כל פיסה עוברת איזו שהיא בחינה ו-וידוא, כך או אחרת. יש רבדים חשובים מאוד בתהליך ויש מקומות במכונת-הלחימה המתהווה שאם הם לא יעבדו כראוי, המכונה כולה לא תעבוד כראוי. דוגמה פשוטה מאוד לכך היא המצב הנפשי של המתגונן. אם הוא לא יאפשר לו להתגונן, אזי לא משנה כלל איזה תנועות הוא למד, אם הוא לא יוציא אותן לפועל. זוהי רק דוגמה אחת, יש עוד רבדים מכריעים רבים. לכל רכיב או רובד יש את דרכי הבדיקה שלו, אשר גם עשויות להשתנות ממקרה למקרה."
לגבי סימנים כחולים למיניהם: כפי שענו לך, יש הבדלים בין האמנויות השונות בעניין הזה. חוץ מזה, יש גם הבדלים בין אדם לאדם: אני למשל לא נוטה לקבל סימנים כחולים, ולכן לא תראי אותם עליי כמעט. חברה שלי, שמתאמנת אתי, לעומת זאת, יש לה סימנים כחולים מבלי שהיא בכלל זוכרת מה גרם להם... וחברה נוספת שלי - בעבר היו לה סימנים כחולים רבים וכיום זה השתנה... בעיניי יש בהם דווקא משהו חמוד
(באמת!) לתפיסתי אמנות לחימה היא בכלל לא משהו יותר גברי מאשר נשי והנשים שאני לומדת אתן הן ממש ממש לא הופכות להיות פחות נשיות. אין שום שוני בהתנהגות מהבחינה הזו. ולסיום - בעיניי אמנות לחימה זה סקסי - לשני המינים

NetaSher

New member
אחותי ביקשה שאתרום לאחווה הנשית

ומנסיוני "הנשי", אז באתי לביקור. שלום. אני יכולה להבין שיש לך תפיסה מוטעית כלשהי על נשים שנלחמות, אך אם רק תבואי למספר אימונים תיווכחי שיש ויש. כמו בייבי, אין לנו שום בעיה להגיע לאימון מאופרות ומטופחות (אולי גם בגלל שאנחנו אחיות...) אבל כמונו יש עוד. אפילו זינה נלחמת מאופרת
אני אישית מאוד מתגאה בסימנים הכחולים שעל ידי (אל תדאגי, זה בדרך כלל רק בגפיים) ומרגישה שהרווחתי אותם ביושר. לגבי גברים, לא מזמן הופיעה בטור סינגלס במעריב כתבה על בחור שפגש אותי בבר והתלהב מכך שאני מתאמנת בארניס ומשתמשת בסכין...הכתבה המלאה בפורום ארניס (כללי). כמו כן, באותו פורום יש תמונות תחת הכותרת "ארניסדוריות בלילה אבל מה הן עושות ביום..." תסתכלי על התמונה ותגידי לי אם נשים לוחמות עדיין נתפס בעיניך כלא נשי. מקווה שעזרתי. נטע

Raffael

New member
מאוד עצוב. ../images/Emo10.gif

שמישהי פותחת שרשור בשאלה על אמנות לחימה ושואלת את הגברים אם הם חושבים שבחורה מתאמנת פחות סקסית לדעתם, שהרי אישה צריכה להיות "עדינה אסטטית וסקסית כמה שיותר בצורתה החיצונית" ואיזו צורה כבר תהיה לאישה אחרי אימון? והתשובה: אין בעיה "להגיע לאימון מאופרות ומטופחות". ובכלל, יש ערך מוסף לאימון - בנים עשויים להתלהב. בקבוצות בהן התאמנתי היו תמיד גם נשים. הן הגיעו לשיעורים, לבשו את הבגדים כמו הבנים, לא הקפידו על תיקון האיפור הלא מטופח לפני הקידה, התאמנו יחד עם הבנים והזיעו כמו הבנים, שהזיעו כמו סוסים. אחרי האימון היו להן כתמי זיעה על הבגדים, ריח של אימון מהגוף וסימנים מסוימים, במידה שהיה אימון שגרם לכאלה. לא זכורות לי סדנאות בסגנון "איך להשאר נשית ומטופחת אחרי 100 קאטות", "איך תשכנעי את בן זוגך להשאיר עליך פחות סימנים מכוערים" או "התאמת האיפור לצבע החגורה". קפה עם הל, אני מאחל לך שתמצאי קבוצה ומורה טובים ומענייניים ושתהני מהאימונים שלך. מקווה גם שתלמדי להגן על עצמך ושלא תזדקקי לידע הזה לעולם. במקרה של מצב חרום, אל תשכחי לבקש מהתוקף להיות עדין ולהשתדל שלא להשאיר סימנים (לפחות לא במקומות שרואים). אם את מתעקשת להתגונן, אנא זיכרי: בעדינות, בחן, ברכות, בצורה סקסית.

roy33itc

New member
רפאל,כנינג'ה??צעיר אני רואה יתרון

בבחירת סקסיות כטקטיקה לחימתית (בשיא הרצינות) מדובר בהסחת דעת ממדרגה ראשונה,ברצינות. במידה וברור לך בוודאות שהותקפת או שאתה עומד להיות מותקף,להוריד חולצה במהירות יכול לבלבל ולהמם את התוקף (בהנחה שאתה אישה כגבר זה סתם ייראה מוזר למרות שגם יוכל לעבוד),מה שייקנה לך שנייה שתיים לברוח לכל הרוחות. מדובר למעשה על קיצור ההתקפה ה"נורמאלית" (ריקוד הקוף) וקפיצה של כמה שלבים קדימה. יישום קצת בעייתי אבל בהחלט דרך חשיבה מחוץ לקופסה שיכולה לעבוד. תודה רבה קפה עם הל שפתחת את ראייתי לגישה קצת שונה. בלי קשר,אם מאוד מטריד אותך החבורות לדעתי יש מייקאפ בצבע גוף לא? בייב? נטע? תעזרו לי...

roy33itc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אמן לזה אבשלום

אבל תחשוב על זה כרעיון,לאו דווקא כיישום. זו מעין הקרבה שתאפשר לך ליצור עדיפות,כמו בשחמט.

לא כ"כ מסכימה אתך רועי../images/Emo105.gif

ואני מתייחסת להסחת דעת ממדרגה ראשונה.(גם אם זה בגדר רעיון). כתבת: "אם ברור לי בוודאות שהותקפתי" - להוריד את החולצה? מה עשיתי בזה? חוץ מכך שחסכתי לתוקף חצי עבודה? כתבת:"אם ברור לי בוודאות שאני עומדת להיות מותקפת,הורדת חולצה (בגדר רעיון של הסחת דעת) יקנה לי דקה או שתיים? מה ההגיון בדיוק,בידיעה שאני הולכת להיות מותקפת,להוריד את החולצה,ולהסתיר את מרחב הראיה שלי לחלוטין??? ב5 שניות שאני אוריד את החולצה אני לא אראה דבר מולי,ואלו בדיוק השניות שהוא מצליח לצמצם את הטטוח ולפגוע בי כרצונו,כי אני פשוט לא אראה דבר. המחשבה היחידה כרגע שעולה לי בראש,אם אני אדע בוודאות שאני עומדת להיות מותקפת,ואני רוצה פעולה שמסחה את הדעת,היא לדוגמא לזרוק חפץ כל שהוא,פלאפון,מפתחות,צעיף,לכיוון מסויים,התוקף מן הסתם יתמקד בחפץ שיעוף,ואז אני אוכל להפתיע אותו באיזו בעיטה למפשעה,או מכה בפנים. לגבי המייק-אפ בצבע הגוף? האמת? היה מאד מרגיז אותי להתאמן עם בחורה שכל שניה תדאג אם ירד לה המייק אפ או לא,מי שבאה ללמוד הגנה עצמית ואומנות לחימה צריכה לקחת בחשבון שהיא עלולה לחטוף מדי פעם,פשוט מאד. בייב

amir_aikido

New member
מה עם ../images/Emo25.gif כהסחה ?

אני לא מוכשר בתחום, אבל ניתן לחשוב על המון פעולות הסחה שונות ומשונות, מנשיקה, דרך הגשת תיק היד לתוקף ("תחזיק את זה בבקשה") וכן עוד המון פעולות. אם את/ה מסוגל לצור תחושה שאתה בכלל לא קולט שמגיעה התקפה, ייתכן שהתוקף יוטעה מספיק בכדי להעניק מספר רגעים קריטיים. אמיר

ננדין

New member
נראה לי שעדיף שפשוט לא תתקוף אותו

חוץ מזה, גבר שמותקף ברחוב ובמקום להחזיר נותן נשיקה זה משהו שבהחלט הייתי רוצה לראות! אני בטוח שעוד עדר של סוציולוגים ופסיכולוגים היו מצטרפים אליי...

roy33itc

New member
בייב תקראי מה אמיר כתב למטה

הוא קלע יותר לראש שלי.. לגבי המייקאפ צבע גוף התכוונתי אחרי האימון!!! גם זה וגם הראשון הם רק רעיונות ולא בהכרח דעה...

וגם אני כתבתי

שאני מבינה שאלו רעיונות,ופשוט זרמתי איתם,זה הכל
קבלתי את המסר שלך,מבטיחה לענות שאתפנה קצת.

roy33itc

New member
נ.ב-למה את עושה לי אאוטינג??../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

ועוף-קיבלת את המסר שלי? הוא חשוב מאוד...

NetaSher

New member
למה עצוב?

אני לא מבינה מה בדיוק עצוב בזה שאני בוחרת להיות מטופחת אפילו ( תאמין או לא) כשאני מגיעה לאימון? ולא, אני לא מתקנת מייק-אפ תוך כדי הקאטות או הקרבות (אבל אני בטוחה שלזינה מתקנים ). מצד שני, אני לא מרגישה שהקפדה על להיות מטופחת מונע ממני לעשות איזשהו משהו יותר או פחות באימון. דווקא עיותת את מה שאני אמרתי. לא, אני לא הולכת לאימונים כדי שבנים ייתלהבו או כדי לתפוס חבר (), אבל באמת נתקלתי בהרבה בנים שמתלהבים ו"קפה" שאלה על היחס לסימנים כחולים, הפנתי אותה לכתבה. אני לא מוצאת טאבו בלהזיע באימון, ממש לא. אבל מה הקשר למה שאני כתבתי?

Raffael

New member
נסחפתי קצת וגלשתי לתגובה שלך.

במחשבה שניה (בעצם שלישית, בזכות האחות הגדולה), טעיתי. סליחה. הלוואי עוד אלף כמוך. ברצינות.

NetaSher

New member
הממ...

מעניין מה כבר בייבי אמרה... סוקרנתי. צדיקים, מלאכתם וגו. תודה על התיקון בכל מקרה.

למעלה