נמוך מידי...

למרות שידעתי את זה, תודה רבה

שהפנית את תשומת לבי לכך. פשוט אני כותב תגובה במהירות ולא מתייחס לשגיאות כתיב. אבל אין ספק שבפורום זה חשוב ולהבא אני אשים לב.

Hypnotized

New member
נמוך מידי...

היי..
אני ככה מידי פעם בפורום.. בעיקר קורא..
אבל יש לי בעיה שדי .. אני די מתבייש להודות שזה מפריע לי ושזאת בעיה בשבילי.. כי זה כול כך לא מאפיין אותי להסתכל על מראה חיצוני זה אחד הדברים שהכי פחות חשובים בגבר שיהיה איתי..שיהיה בן אדם טוב ..רומנטי .. מגונן .. מפנק.טוב לב.. וכו וכו.. ואם הוא נראה טוב זה נחמד.. אבל זה ממש לא הדבר הכי חשוב לי.. פנימיות הרבה יותר מחיצוניות...
אבל... יש לי משהו שמטריד אותי כמה זמן.. הכרתי מישהו..במסיבה של חברים מושתפים.. והוא שאל חבר משותף עליי.. והוא פנה אליי ודיברנו אולי 3שעות בלי הפסקה .. ממש הכול זרם טוב אבל לא חשבתי עליו בכיון הזה.. ואז ראיתי אותו בסופר!!.. והוא היה כזה חמוד.. הוא השאיר את העגלה שלו בסופר ועזר לי להרים את המוצרים לאוטו.. והחלפנו טלפונים .. בקיצור.. התלחנו לצאת כמה דייטים והכול היה מושלם.. יותר ממושלם!!
אבל...יש לי בעיה אחת שכמה שאני מנסה .. וכמה שאמרתי לעצמי שאני לא אתן לדבר כזה להפריע לי.. כי זה אמור להיות כול כך לא חשוב!!!
אבל בכול המערכות יחסים הקודמות שלי(כול ה3).. תמיד ידעתי שלא משנה החיצוניות של הבן אדם.. חשוב לי שהוא יהיה גבוה..בכלל.. וגבוה ממני בפרט..לא יודע זאת תמיד הייתה המשיכה שלי.. מישהו גבוה ממני.. לפחות 180...אני אוהב את ההרגשה של בן זוג יותר גבוה ממני..זה מרגיש לי גברי.. תמיד יצאתי עם גברים גבוהים יותר ממני .. אבל הוא היה כול כך מה שאני מחפש בבן זוג שאמרתי ל עצמי.. אל תתן לזה להפריע לך.. הוא מטר 164 בערך.. ואני 172...חח לא משמעותי אני יודע.. אבל בעייני זה פשוט מפריע לי.אני אוהב להסתכל למעלה לבן זוג שלי לא למטה..אני מרגיש כאילו אני יוצא עם ילד קטן .. לא גבר..למרות שהוא גדול ממני (בן 30).. והוא גבר בכול מובן המילה.. והוא כול כך מושלם.. הוא רומנטי..ברמות שאני לא הכרתי... החדר שלי מוצף בפרחים.. דובים.. שירים.. וכו.והוא גברי כמו שאני אוהב. יש לנו את אותם אמונות .. אותם ערכים.. הכול הכול.. !!.. אבל העניין של הגובה ..מפריע לי!! וזה מעצבן אותי שזה מפריע לי ..!! וזה נראה לי שטחי ומפגר וילדותי..שדבר כמו גובה יפריע לי .. אבל לזה אני נמשך..למישהו שפיזית יותר גדול ממני...עוד לא הגענו לקטע מיני..(יוצאים חודש וחצי כמעט).. ואני מפחד להמשיך עוד ועוד.. ולפגוע בו בסוף...זה הדבר האחרון שאני רוצה
אני בן אדם שיטחי ונוראי??
מה אתם הייתם עושים ??
איך אני לא נותן לדבר חיצוני כזה להפריע לי?.
אל תפחדו .. תגידו את האמת.. אני מספיק קשה עם עצמי..

Acoustic 3

New member
מה זה משנה מה נגיד? זה לא יעזור לו לגבוה.

אין מה להרחיב יתר על המידה.
אתה אוהב גבוהים, הוא נמוך.
אם זה כ"כ מפריע לך - אז תעזוב. אם זה סביל - תשאר.
יש דברים אצלו שלא תמצא אצל הרבה גבוהים וגם ההיפך. תהיה שקול.

אף אחד לא מושלם. לא תצליח למצוא מישהו שיש בו בדיוק את כל מה שאתה מחפש. הן מבחינת מראה והן מבחינת אופי והתנהגות. אין 100% באף אחד. השאלה היא על מ מתפשרים ועל מה אי אפשר להתפשר.
זו החלטה שלך. אל תבזבז זמן עם זה.

זה מה שגורם לך לחשוב שאתה יוצא עם ילד קטן?
אני בהלם איך הוא לא מרגיש את זה לגביך.

אני מבין למה הגבת ככה

אבל אני חושב שזה טבעי לגמרי לרצות שהגבר שלי יהיה הטעם שלי חיצונית. יש הרבה אנשים שלא יצאו אם קרחים זה לא אומר שנפסול אותם כבני אדם אבל אם הוא לא עושה לי את זה אז אי אפשר להמשיך קשר רק בגלל שלא נצא "רעים" או אנשים שרק יופי מעניין אותם כי זה הרבה יותר מורכב. אני שומע הרבה אנשים שמעידים שהם לא יצאו אם קרחים אז מה זה הופך אותם כרעים לא.. זה פשוט לא הטעם שלהם וזה בסדר גמור אפשר לקיים עדיין ידידות גם אם אנשים מכוערים אבל לא בכוח לנהל זוגיות ולהלחם ברגשות שלך לפי מה שהוא אומר הוא בארמת מעריך אותו כבנאדם אבל חיצונית מבחינת גובה פחות.. ובמידה שהוא יחליט להפרד מממנו בגלל זה זה לא מה שיעשה אותו לפחות טוב או יותר טוב זה הוא לטוב ולרע.

אגב ישנם אנשים שטוענים שהם פחות מתחברים להומואים נשיים , ואף בחיים לא יתחברו אליהם אפילו לא בקטע של ידידות. אז זה הופך אותם לאנשים רעים? גם לא ... כל אחד מתחבר לטעם שלו ולסביבה שהוא בוחר, ואין רע או טוב כל עוד אתה לא פוגע באחר ונותן לא לחיות איך שהוא רוצה, אז הכל טוב. פשוט בעניין הטעם שלך ץתלך עם הלב שלך .

Acoustic 3

New member
אני חושב שמנקודת מבט בוגרת

בה אתה כבר רוצה זוגיות אמיתית ואמיצה ולא סטוץ חד פעמי וכיבוש חדש, אתה כבר לא מתעסק בזה כל כך.
אני לא נמשך לנשיים, אני הכי אוהב גבוהים, שריריים, עיניים כחולות, שיער פרוע וחלק ושפתיים דקות.
אתה יודע מה קבלתי רק?
שפתיים דקות!
והייתי עדיין מאושר איתו. למרות שלא היה לו שומדבר מההגדרה לעיל, נמשכתי אליו מאוד. הוא היה נמוך, שחום, רזה, עדין ששואף לנשי וקצוץ שיער (שסרב לגדל אותו בשבילי גם אחרי שנה ושמונה חודשי זוגיות).
אבל נראה לך שבזה התעסקתי?
לא. כי נתתי לו צ׳אנס והוא נתן לי (לפחות בהתחלה) דברים שאיש לא נתן.
הבחור פה מתאר אוצר קטן שיש לו ביד אבל הוא מתבאס כל כך משום שהאוצר הוא במלוא מובן המילה ״קטן״.
אני לא שללתי לצאת עם בחור שיש לו מחלה פיזית שמונעת צמיחת שיער בכל הגוף. זה אומר שלא שללתי בחור חסר שיער ראש, גבות וריסים. וזה לא כי אני בוגר או איש טוב, זה כי הוא היה מקסים, אינטליגנט והשרה משהו כל כך חיובי - שכל השאר לא היה חשוב.

מה אני אומר בעצם?
שאם אתה הולך על פי פרמטרים מסויימים כי לזה אתה נמשך - אז בסדר.
אבל חודש וחצי לצאת עם גבר ועדיין לקטר שהוא נמוך?
אלוהים באמת נתן אגוזים למי שאין שיניים.

יצאה הודעה מבולגנת כי אני באייפד. לא כל כך נוח פה.

אני מבין מה שאתה אומר

אבל אם אין משיכה אז אין כל כך מה לעשות בנידון. זה תלוי באנשים יש אנשים שחייבים כבר על ההתחלה להרגיש את הפרפרים והמשיכה המינית ויש אנשים שמסוגלים לבנות את המשיכה והאהבה בהדרגה לפי ההכרות עם אותו חבר.

Mr Fahrenheit

New member
אם אין משיכה, למה הוא איתו חודש וחצי? זה

לא שהוא גילה שהוא נמשך לגבוהים אתמול בלילה.
אני מבין איך אפשר לצאת לשניים-שלושה דייטים כדי לא לפסול ישר על שטות כזו או אחרת, אפילו מעודד את העניין, אבל אם אחרי חודש וחצי עניין הגובה עדיין מפריע ברמה כזאת - אין טעם למשוך את זה.

לפי הודעתו

הבנתי שמתחוללת מלחמה בין אי משיכתו אליו. לבין העובדה שמדובר בבחור מקסים שספק אם הוא ימצא עוד כמותו. לכן הוא לא יודע מה יותר חזק חוסר משיכתו החיצונית כלפיי הבחור הוא אהבתו לאופיו של הבחור לדעתי זו הסיבה שהוא עדיין נשאר אתו.

אבל אני מסכים עם הודעתך שאם אחרי חודש וחצי עדיין זה מפריע לו עניין הגובה אז באמת אין טעם למשוך וזה גם לא הוגן כלפיי הבחור. שאתה לא באמת 100% לצדו.

גם למבוגרים יש לבטים, לפעמים גם קטנוניים,

מה הקשר בין מה שהוא מתלבט עליו לבגרות שלו?

Acoustic 3

New member
לבטים של משיכה הם לא קטנוניים בכלל.

קטנוני זה לצאת עם גבר ולהרגיש שאתה יוצא עם ילד בגלל הגובה שלו.
קטנוני זה למשוך את כל זה במשך חודש וחצי.

אם אין משיכה, אז בסדר, אין מה לעשות. יש אנשים שהם לא הטייפ שאתה נמשך אליו אבל הם משרים משהו אחר שזה גם מושך.
אני בטוח לא מתייפיף ומי שויזואלית לא מוצא חן בעיני אני לא רואה סיבה ללכת על זה בכוח.

אבל חודש וחצי? ועוד הוא מרגיש שהנמוך הוא הילד הקטן?

אני רואה את זה דווקא לזכותו.

הוא לא מיהר לוותר, הוא מנסה בכל זאת.
וזה ראוי להערכה.

Acoustic 3

New member
זוהי כמובן זכותך

אך היא השאלה מה קורה בתהליך שבאמצע, ואיך אותו בחור רואה את הדברים.

להסתכל על גבר כילד קטן בגלל הגובה שלו, זה בעיני ילדותי מאוד.
לא מדובר במשיכה אלא בראיה פשוטה על הדברים.

שוב, זכותך לחשוב אחרת (ודי התרגלנו לכך שאתה ואני הם שני קיצונים)

אתה צודק, זה אולי לא פרמטר כזה מדויק

בכדי לראות אדם כילד, אבל אני משוכנע שיש עוד כל מיני גורמים שמצטרפים, כגון בייבי פייס וכדומה..

ושמע, אוי ואבוי לנו אם היינו מסכימים על הכל.. לא היינו מתווכחים! ואיך אפרש?!

למעלה