נמוך מידי...

חמוד, הכל בסדר

זכותך להמשך לגבוהים אתה ממש לא נוראי. כמו שיש כאלה שנמשכים לבהירים, כהים, אוחצ'ות, גבריים, וכו'. אם הקטע של הגובה מפריע לך (אגב הוא יותר גבוה ממני אני 1.60
) אם אתה באמת מרגיש שאתה לא תוכל להתגבר על זה אז באמת תפרד ממנו כי לגבוהה הוא לא יגבה אתה תצטרך לעשות עם עצמך חושבים האם תוכל להתגבר על זה ובמידה שלא תפרד וזה לא סוף העולם וזה ממש לא עושה אותך לאדם רע אתה פשוט אוהב גברים גבוהים כמו שיש כאלה שאוהבים רזים, נמוכים, גבוהים, בלונדינים, אוחצ'ות, או גבוהים. זה אתה

white star

New member
אתה לא בן אדם שטחי ונורא

הכל זה עניין של טעם.
ונראה לפי הדברים שלך שאתה מאוד אוהב אותו אבל לא ממש נמשך אליו - חודש וחצי בלי קטע מיני?!
dude, או שתנסה או שתמשיך הלאה, למרות שאם לא היה משהו עד עכשיו סביר להניח שלא יהיה...

גובה

אני יכול להתחבר למה שכתבת, כי אצלי רוב האנשים שאני פוגש ואפגוש יהיו נמוכים ממני (בגלל נתוני הבסיס שלי). לי אישית זה לא מפריע להימשך ולאהוב, אבל אם לך זה מציק, אף אחד לא יכול להגיד לך שזה אמור להפסיק להציק לך. אתה צריך ללכת אחרי התחושות שלך. לי נראה שגם מבחינת פער הגבהים, זה רק כמה סנטימטרים ולא מצב של "גמד וענק".

אם הוא ממש רומנטי וחמוד וכיף לכם ביחד אולי אתה כן צריך לתת לזה צ'אנס ולהמשיך עוד זמן, לראות איך תרגיש.
ותנסו לשכב... הגיע הזמן. לא תאמין עד כמה זה יכול לקרב וגם להגיד הרבה על הבנאדם שאיתך.

ItsikH

Member
כן ולא קודם כל - כן זה שטחי. אז מה? אנחנו גם פיזיים, יש לנו קיום פיזי וטוב שכך, ויש לו מאפיינים, וחלקם משפיעים על הזולת באופנים שונים. אני יכול לספר לך שככל שמתבגרים מייחסים *פחות* חשיבות לחיצוניות, אבל *פחות* רק באופן יחסי, עדיין זה חשוב.
בנוסף, הרבה מהחיצוניות משתנה עם הגיל, הגובה לא כל כך (ודאי שלא לכיוון הרצוי), כך שאם זה חשוב לך, זה ימשיך להפריע גם אחר כך.

אתה יכול לנסות להתקדם וללמוד גם להנות ממישהו שלא מתאים לדרישות החיצוניות האלו, אתה יכול גם שלא, בכ"א אם החשש שלך הוא לפגוע אז כדאי שתשתף אותו בקושי שלך - נכון שקשה לומר את זה, אבל מתי שהוא תצטרך לומר משהו בענין ממילא.

ואם לא אז תשלח אותו אלי
כי לי הגובה לא מפריע... לא בטווחים האלו בכל אופן, בעיני זה טווח סביר לגמרי.

makel1

New member
תשמע, שטחי אתה לא. אחרת לא היית כותב את

מה שכתבת. עובדה שאתה מגדיר אותו כמושלם.
בסופו של דבר אנחנו בני אדם ויש לנו את המשיכות שלנו, וכן, גם את הדברים שלא מושכים אותנו. תכלס אתה לא אמור לתת לזה להפריע לך, במיוחד אם הוא מגרה אותך מבחינת האישיות, ובזה אני מסכים לגמרי עם Acoustic. אבל אם אתה תתמקד בעניין הזה אתה לא תצליח לתת לזה צ׳אנס. גם אם תשכנע את עצמך שכן.
תנסה להתמקד בעניינים שהוא כן מושך את זה. חבל לוותר רק בגלל זה.
בהצלחה

הכל בסדר..

מי שיגיד לך, שאתה שטחי, בגלל שאתה נותן משקל רב להחלטה עם מי אתה יוצא ועם מי לא, כי חשובה לך חיצוניות, הוא-הוא השטחי והמתיפייף.

אני לא מתכוון להכניס דת יותר מדי, אבל אם כבר עלה דיון כזה או אחר פה בהקשר, אז אומר גם שלפי ההלכה, אסור להיות עם מישהי שאתה לא נמשך אליה. משום ואהבת לרעך כמוך.

אז תהיה איתה, פה ושם, תקופה מסוימת, ואז היא תתגנה עליך ואתה לא תוכל להסתכל עליה. או לגעת בה.

משיכה מינית היא דבר בריא ונחוץ, בזוגיות, ואי אפשר להסתדר בלעדיה כמו שצריך (אלא אם כן הצד השני בעל ערך עצמי כל כך ירוד שהוא מרגיש שמגיע לו לחיות כך, אבל אני לא מדבר על מקרים יוצאי דופן).

זה בסדר, יש כאלה שאוהבים גבוהים, יש שאוהבים נמוכים, זכותך, ואין לך מה להרגיש מטומטם או ילדותי.

לפעמים אנחנו נדרשים להתפשר, כי מה לעשות, אין מושלם בעולם, אבל צריך לבחון היטב האם זה דבר שניתן להתגבר\להתרגל אליו והוא אינו רציני וחמור, עד כדי שלא תימשך לצד השני.
אם זה כך, אז סבבה.. זרום עם זה אם תוכל, כי.. שוב, אף אחד לא מושלם.

יש בררנות שהיא כבר באמת לא בריאה, והיא בררנות של "אני חתיך ושווה אז מגיע לי מישהו ברמה שלי". זו לא משיכה, זה אגו.
אם בן אדם לא נמשך, אז לא נמשך. מה לעשות.. אבל אם זה מתוך אהבה ואהדה עצמית מופרזת, אז זה כבר גרוע מאוד.

Hypnotized

New member
תודה לכולם על התגובות..

אממ.. אני כתבתי את ההודעה הזאת כי.. זה הפריע לי שזה מפריע לי.. אם זה הגיוני.. וחשבתי שפה אני יכול לכתוב על זה ככה ולחשוף את עצמי..
תודה על הדעות והעצות.. כמה ימים אחרי ההודעה הזאת כבר הבנתי עם עצמי.. שלהיפרד ממנו על דבר כזה .. לא יקרה .. נכון זה הפריע ועדיין קצת מפריע לי.. אבל יש לו כול כך הרבה "יתרונות" אחרים.. ולי לפחות גברים כאלו לא באים כול יום. או בכלל..במיוחד אתמול הבנתי ש.. הייתה לי הפסקת חשמל ב3 לפנות בוקר.סופות ורעמים. והוא בא תוך 10 דקות עם נרות.. כבר הבנתי שאני מתחיל להתאהב מעל הראש ונתתי לעצמי כאפה ..
ורק ככה שיהיה ברור.. אני לא "הולכתי אותו שולל".. חודש וחצי.. זה חודש וחצי של דייטים.. של עוד לא ברור לאן זה מתקדם.וזה שעוד לא הגענו לקטע מיני זה ממש לא בגלל הגובה זה בגלל עקרונות וערכים שלי.. וכן אמרתי שאני אתן צ'אנס לבחור כזה למרות הבעיה עם הגובה שכן די חשובה לי .. כי הוא נראה לי מאוד מיוחד ואני לא נותן לחיצוניות יותר מידי מקום בהחלטות שלי...אני לא חושב שזה "ילדותי"..לעשות את זה ..
להפך..
עכשיו אני כבר בטוח.. שאני כנראה אצליח להתגבר על ה"בעיה" הזאת.. חחח.. וכנראה שמתאהבים כול החוקים נעלמים..
תודה שוב..

Acoustic 3

New member
אחחחחח איזה גבר

אם אתה מתחרט, תן לו את הכינוי שלי פה.

חחחח סתם סתם

בהצלחה!!!

אתה שיטחי כי אתה מכחיש ת'שיטחיות

בכולם יש שיטחיות, שהתירוץ שלה "זה ענין של טעם".
בהקצנה: האם היית יוצא עם מישהו מוגבל פיזית למרות שגילית שיש לו אישיות מדהימה ואופי מדהים וחוץ מהחיצוניות שלו הוא היה מושלם עבורך ?
רוב האנשים לא היו היוצאים עם אחד כזה, ואכן אם תלך למעונות שלהם ותברר איתם על חיי האהבה שלהם, תגלה שרובם חיים חיי בדידות, עם אהבה של המשפחה במקרה הטוב, ורק האישיות והאופי המדהים שלהם משאיר אותם שפויים....
אז אתה שיטחי ! תתרגל לזה, ואז תוכל לקבל את הבחור כמו שהוא.
תובנה: ביחסים אם לעוברים לדבר לא דרך העיניים והפיזיות - לא מגיעים רחוק עם האהבה אלא אם נותנים מקום כבוד לשקרים.
(אין פסול בשקרים, אבל אנשים לא אוהבים להודות בהם או לא לזהות אותם).
אז מה תעשה ? אולי תבין שחלק מבגרות זה לא "להקיא" מהר, אולי תוותר לעצמך בהתאם לגיל שלך ודפדף את הבחור, אולי תחליפו תפקידים בסקס.
אחד מאלה יפתור לך את הקונפליקט

למעלה