נמאס!!!

אשרת

New member
אם אתה לא מעוניין בתשובות

אז אל תשאל שאלוח. צר לי, אבל זה שאתה וכל החברים שלך "הליברלים" ימשיכו לטעון שזאת פרוקבוציה, כאשר המצעד בכלל לא נערך בשכונות חרדיות, זה לא יהפוך את זה לבאמת לכזה. פשוט אתם חושבים למען האחרים מה יותר טוב להם, כאשר לא אתם צריכים להתמודד עם חוסר הסובלנות של החברה הישראלית. וזה לא ממש חוכמה לצעוד ולהביע את עצמך במקום שגם כך אוהד אותך במיוחד. למה אתה לא יוצא וצועק נגד העצרות שהחרדים עושים בת"א? או מול בית המשפט העליון? וזה שהמתחלים עושים את ההפגנות שלהם בת"א (שמאלנית, לא?) ובירושלים?

תמיר1991

New member
בוודאי שאני יוצא וצועק!

אבל אשרת, את ילדה בכיתה ד'? "החרדים עושים אז גם אני אעשה"? נו באמת... יש הבדל בין הפגנות מתנחלים בת"א השמאלנית לבין הפגנת הומוסקסואלים בירושלים. אני ומרבית תושבי העיר הזו מתנגדים למתנחלים, אבל לא מפריע לנו שיצעדו בקרבתנו. מרבית תושבי ירושלים מתנגדים להומוסקסואלים, ומפריע להם, לחלוטין, שיצעדו בקרבתם! אז למה לעשות דווקא?! אם חרדיי וערביי ירושלים חסרי סובלנות, מוקצים, אפסים ופרימיטיבים - למה לעשות להם דווקא? זה לא סותר את העובדה שהם בני אדם, ושהמצעד הזה פוגע בקודש הקודשים שלהם! מדובר בפרובוקציה זולה, וחבל לעשות דווקא כשת"א מחכה להומוסקסואלים, כולה מוכנה ומזומנה למצעד. תמיר.

אשרת

New member
צר לי, לא שכנעת אותי במה זאת

פרובוקציה. הם לא צועקים בשכונות של חרדים, אלא ברחובות הראשיים של הבירה. האופי של המצעד הוא בעל אופי שונה לחלוטין מזו של ת"א, וירושלים היא בירתם בדיוק כמו שהיא של חרדים. לאף אחד בין בעלות על ירושלים. החיים קשים תמיר, אני ממליצה לך ולכל אלו שממש רגישים לכל מיני דברים, לטוס לאי בודד ולחיות שם, כך תהיה בטוחים ששום דבר לא יפגע ברגשותכם.

תמיר1991

New member
איך שאת רוצה...

אני לא בעד מניעת המצעד. שיצעדו, העיר עצמה, כמו רוב מה שמחוץ לת"א, גם ככה מעניינת לי את קצה הנעל. ההומואים הם אלו שיפסידו. לא אף אחד אחר... הם מתקדמים צעד אחד במאבק, והולכים שניים אחורה. אגב, לאמא שלי יש כמה חברים הומואים, והם אמרו לה שהם מתנגדים בפירוש לקיום המצעד בירושלים, כיוון שהוא לא מקדם את האינטרסים - אלא להיפך. אז כן, אפילו יש כמה הומואים שנגד המצעד. כמה וכמה. תמיר.

אשרת

New member
ברור שיהיו מתנגדים גם בתוך הקהילה

עצמה וזה לגיטמי, גם בקרב אנשי שינוי , למשל, אין ממש תמימות דעים לגבי כמה וכמה נושאים. זה תמיד מצחיק אותי שאחרים מדברים על קידום או אי קידום של מגזר שהם עצמם לא נמנים עליו, והם עצמם לא מודעים באמת למקום שבו אותו מגזר נמצא.

תמיר1991

New member
ובמה את שונה ממני בעניין הזה -

ככל הזכור לי, את עדיין סטרייטית, אז אך את יכולה לדבר על זה ואני לא? תמיר.

אשרת

New member
אני אכן סטרייטית

אני לא מציעה הצעות לקהילה בדברים שיכולים לעזור להם,אבל אני כנראה מבינה קצת יותר ממך את החשיבות של המצעד הזה, ומסתבר שלא רק אני בפורום הזה. אני בניגוד אליך, תומכת בכך שגם חוקי הדמוקרטיה ושפיות יחולו גם עליהם, ואם החרדים נפגעים, בעיה שלהם. גם אני נפגעת לא מעט פעמים מכל מיני דברי, וזאת בכל זאת הבעיה שלי, ואף אחד לא מציע למי שפוגע בי לא לעשות את מה שהוא עושה. חיה ותן לחיות. פשוט מאוד.

eitangn

New member
הייתה פעם פרסומת לזהירות בדרכים

"בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם" המצעד הוא צודק. הוא לא חכם.

אשרת

New member
ומי שמך להחליט עבורם מה חכם?

הסבירו פה לא מעט פעמים למה זה כן חכם. אנחנו רואים בדיוק כיצד המחוקקים דואגים לזכויותיהם, איתן.

ליבליך

New member
זה לא עניינך מי צועד בקרבתך

מי שאינו סובלן כלפי זולתו, מי שעצם העובדה שאדם כזה או אחר צועד לידו מפריע לו - לא נראה לי שיש להפגין כלפיו סובלנות שהוא אינו מפגין, ולהתחשב בדעותיו ורגשותיו כהוא זה.

ושוב פעם אני מסכים.

למרות שאני מתנגד למצעד הזה וחושב שהוא פועל בניגוד גמור לקהילה הזאת ובמקום להראות שההומואים הם אנשים רגילים כמו כולם, הוא מראה בדיוק את ההיפך, אני עדיין תומך בזכות שלהם לצעוד. הייתי מאוד רוצה שהמצעד הזה לא יצעד אבל לא כתוצאה מכך שרשויות המדינה לא יתנו לו.

vinney

Well-known member
כולם יודעים פה הכי טוב מה טוב

להומואים? אולי תשאלו את ההומואים מה טוב להם?

vinney

Well-known member
בוודאי!!!

זכותם גם של כולם לחשוב שיהודים פוגעים באינטרס שלהם בזה שהם לא רוצים להתבולל. אז? למה בעינייך זה סיבה מספקת לאסור עליי להפגין? כי אתה חושב שההפגנה שלי לא משיגה את המטרה שלי
עצם הדיון הזה מראה עד כמה שהמצעד הזה משיג את מטרתו

eitangn

New member
אתה מקשקש

אף פעם לא אמרתי שאסור להפגין. להיפך. אמרתי, לעומת זאת, שדעתי היא שמצעד כזה עושה שרות דוב...

אשרת

New member
איני חושבת שהמצעד הזה עושה

שירות דב. מטרתו של המצעד בין היתר הוא להזכיר לכולנו שיש פה גם אוכלוסיית אנשים אשר החברה החליטה להפלות אותה רק משום שהם לא ממש נמשכים לבני מין השני. מיותר לציין שבכנסת הנוכחית, אין להם ממש נציגים אשר יפעילו לטובת האינטרסים שלהם , ולכן חשיבתו של המצעד הזה גדלה אף יותר. אם במדינה הזאת אתה לא עושה רעש, ולא מגיע לתקשורת, ולא עומד לאנשים מול העיניים, וצועק "אני פה" - אתה לא מקבל דבר וחצי דבר ואינך מתקדם לשום מקום.

אשרת

New member
שתהיה לך דוגמה רלוונטית יותר

תדבר. אנשים הסבירו פה כבר בדיוק למה המצעד הזה נועד. צר לי שיש אנשים שמראה של גברים שלא נמשכים לנשים גורם להם לבחילה. הצעה שלי: קחו שקית הקאה או כדור נגד הקאה ותשארו קרובים לשירותים.

sagia1

New member
שתיהיה לך האשמה רלונטית יותר תדברי

אני לא אמרתי שמראה של גברים נמשכים לגברים מגעיל אותי והבאתי לך דוגמה למה קורה לאנשים מיתלהמים שצועקים כל הזמן מה מגיע להם הדבר היחיד שמגיע להומואים זה ז'.

למעלה