נמאס!

אני לא מבין

יש ניטור בפורום,בשביל מה אם לא בשביל זה. מנהלים יקרים יש לכם את הסמכות בדיוק בשביל זה!מי שלא מתאים לפורום הזה לא צריכים לתת לו לכתוב כאן!חד וחלק!הרשת מלאה בפורומים לחרדים מכל הסוגים וכולם מוזמנים לכתוב שם!זה ממש לא חכמה לתת לכל אלה לכתוב כאן ואחרי זה להתעצבן למה הם כותבים כאן!סוגי ומיסטר היקרים והאהובים,הגיע הזמן,אני יודע שזה לא הכי נעים אבל אין ברירה,הפורום כאן נועד לאנשים מאוד מסויימים וכזה הוא צריך להישאר!פורום חרדים בעל כרחם לחרדים בעל כרחם בלבד!!!

מה,הם השתגעו בתפוז?

הם לא מפחדים מאיתנו? הם שכחו שאנחנו חרדים ואנחנו זורקים אבנים ושורפים פחים?...

אני הקTן

New member
צודקת לחלוטין, וזו אגב הסיבה שדי נעלמתי מכאן

לאחרונה כל הודעה מיד מועברת לדיון מתלהב... מחזק את ידייך. האמת כשאני חושב על זה, היה מן הראוי שאשאר ואחזק אתכם מבפנים. לא חכמה להיעלם בשעה ""קשה"" מבטיח לעשות תשובה...

"שומו שמיים"

הטובים הלכו, מדוע? כי כמה דוסים מחבתי"ם שבבניקים ושאר מרעין בישין החליטו להשתקע בפורום. אין צדק
גור לך מיום הדין...

mister xy

New member
יש צדק

הבעיה שהוא קצת איטי אבל בסופו של דבר הוא מנצח...
והכי חשוב, לא לנטוש את הפורום גם בזמנים כאלה.

חברי הפורום היקרים!

באתי להיפרד[אם אפשר לקרוא פרידה] היה נחמד בזמן הקצר שהיתי הבנתי שאני לא רצוי פה.אני מכבד את החלטה הזאת! תצליחו בדרכם. מי שרוצה להגיב או סתם ליצור קשר יש מסרים.יומקסים

אני לא מבינה דבר אחד

זה פורום ויש זכות לכל גולש להגיב, אולי תפתחו קומונה סגורה ושם תאשרו כניסה רק למי שמסכים אתכם?

עץ שתול

New member
סך הכל ביקשנו אוטונומיה לעצמינו

ולא פורום דו לאומית. אנחנו רצינו משהו עצמאי, משהו שהוא רק שלנו, אנחנו רוצים להרגיש בבית שוים בין שוים!!! ובכלל לגבי קהילת השבבניקים, אני חושב שכל חרדי שגולש באינטרנט ובכללם רובם של הגולשים בפורומים לחרדים למיניהם הם כבר נמצאים בהגדרה של שבבניקים, הם הרי לא נשמעים לגזירת הרבנים בנושאי האינטרנט, ובכל פורום אחר הם יכולים למצוא ולפגוש אנשים קרובים לליבותיהם ולהשקפותיהם הביקורתיות נגד הממסד הרבה יותר מאשר מספרם כאן. ואגב, גם השבבניקים ודומיהם יקבלו מאיתנו הרבה תמיכה חום ואהבה בכל מקום שהם.

נראה לי צריך לעשות מבחן כניסה

האם אתה עומד בניסיונות? סתם עומד? או סתם מנוסה?

למעלה