נכון. את צודקת, תודה לך -
נכון את צודקת. האמת היא שזו הפעם הראשונה שלי בתוך פורום של הורים,(להבדיל אלפי הבדלות מפורום של משרד החינוך שהכל מאוד קונקרטי,עינייני ויבש כמדבר סהרה) שכותבים מתוך הבטן בכל האמת שאפשר. וזה קסם לי. אני נמצאת בשנת שבתון ולכן גם התפנתי להיכנס לכאן,(שאני עובדת בשעה 21:00 אני מדברת סינית)וזה מאוד מעניין וחביב. צר אם אני כותבת בהתנשאות אך אין כל כוונה להתנשא "אני מתוך עמי". אם יש אפשרות לתרום מנסיון וידע. אני לא רואה בזה פסול, אני גם לומדת מידע וניסיון של כותבים בפורום זה. ואני גאה על כך, לא כל מה שברור לי ברור לאחר ולכן המציאו את חילוקי הדעות, וזה בסדר ונכון. אך בני תרבות אנו, גם אם דרכי או דעתי לא משתווה לדרכך ודעתך, ואפילו מקוממת אותך. יש דרך לזעוק "הגזמת!",ולא ע"י פסילה שכזו.(זה לא יפה) לילה לא מכירות אותי ואת דעותיי,(ואני מאוד נחמדה)אבל גם לא נתנה לי את האפשרות. הגבתי לשאלות הבנות כאמא.זה שבחרתי לעבוד בחינוך לא שונה מזה שהייתי עובדת פקידה במשרד. אלו הדעות שלי. כך חינכו אותי, אני גדלתי בבית עם הורים שהיו אנשי חינוך, וזו דרך החיים שאני מכירה מהבית ומהחברה הקיבוצית שנולדתי וגדלתי, חונכתי וחינכתי.וזה לא עושה אותי שונה מהשכנה המקסימה שלי שמגדלת 5 ילדים ועובדת בעבודה הכי קשה בעולם- עקרת בית. אני אלמד להתמודד עם תגובות כאלה, צר לי על הבורות, אבל אני לא יודעת כיצד מעלים את הסמיילים. אודה לך אם תלמדי אותי. תודה לך- תמר