נמאס לי!!!!!

ChilD SouL

New member
SAME SHIT../images/Emo3.gif

יחי הקטנוניות.

ChilD SouL

New member
הכל מתחיל בחינוך...

אני חינכתי את ההורים שכשאני ישנה - שיהיה שקט מוחלט. חוצמזה, הם גם מודעים לבעיות שינה שלי [שאני לא נרדמת שעות, שאני מתעוררת מכל רעש וכו'] ולכן הם בעצמם שומרים על השקט מבלי שאני אזכיר להם ערב לפני. ואם הם יוצאים לעבודה אז הם אף מנתקים את הטלפון בבית בשביל שהוא לא יעיר אותי.
חינוך, זאת מילה המפתח. אה ו... מזל טוב על הקבלה.

PianoGirl20

New member
חח, תשמעי...

גם אני ניסיתי לחנך את ההורים שלי, אבל זאת ממש משימה בלתי אפשרית!.. גם לי היו בעיות שינה רציניות הרבה שנים, וגם אני נורא רגישה לרעש (אני אפילו ישנה עם אטמים) והם יודעים את כל זה, אבל זה פשוט לא מעניין אותם. מבחינתם אנשים נורמלים קמים מוקדם בבוקר, וזהו. זאת הדרך חיים שלהם וככה הם חושבים שכל העולם צריך להתנהג..(וגם בטוחים שכולם באמת ככה..). חוץ מזה שבדרך כלל הם לא עושים רעש בכוונה, הם פשוט לא שמים לב. הם לא מספיק רגישים לרעשים שהם עושים, וזה כבר לא משהו שהם כל כך יכולים לשלוט עליו...אמא שלי למשל, היא חצי חירשת (לא באמת, אבל פחות או יותר), וכשהיא מדברת עם מישהו בטלפון היא תמיד צורחת..זה פשוט הטון הרגיל שלה, היא לא שמה לב לזה בכלל. אז זה למשל משהו שאי אפשר לשנות... או אח שלי, כשהוא מתארגן בבוקר, הוא יכול לתת לדלת האמבטיה להיטרק או משהו,פשוט כי הוא לא רגיש לזה. או שאמא שלי נגיד פתאום תדליק רדיו בקולי קולות בחדר שלה..(שזה כבר משהו שכן אפשר לשלוט בו, אבל היא פשוט לא חושבת על זה שזה מרעיש..). בקיצור, לחנך את ההורים זו משימה לא קלה... בכל מקרה תודה!

ChilD SouL

New member
אם אני הצלחתי - גם את יכולה.

זה לקח קצת זמן, אבל התוצאה נהדרת ושווה בסופו של דבר. פשוט ברגע שאמא שלך מדברת בטון חזק - תקומי ותעירי לה [גם ככה את כבר התעוררת]. תעירי לאחיך על הדלת [אגב, גם אני מנסה לחנך את אבא שלי לסגור את הדלת עד הסוף ולא להשאיר אותה 'ברגיל' כי אם יש רוח היא נטרקת כל הזמן וזה מביא לי ת'סעיף
]. תבואי ותנמיכי את הרדיו של אמא. לאט לאט - הם יקלטו. ואם לא, אז פשוט באיזה יום חופשי שלהם [שישי או שבת] תקומי מוקדם ותעשי רעש בכוונה - שילמדו איך את מרגישה ותגידי "נו, אנשים נורמלים קמים מוקדם... החלטתי לקום מוקדם היום כי..." פעם הבאה הם יחשבו לפני שהם יעשו פעולות כאלה ואחרות בבית כשאת ישנה.

מכירה את זה!!!

אחותי היא הכי נוראית בזה אני אומרת לך..כשהיא רוצה לישון ואני עושה "רעש" היא מתחילה לצעוק עליי,(איזה רעש,כולה אני תמימה,שורקת או שרה בשקט) והעיקר כשהיא מביאה חברות הביתה והן אשכרה מתחילות לצווח בקולי קולות,או סתם היא שרה בקולי קולות לעצמה,ואני אומרת לה משהו על זה אז היא לא תשתוק בחיים!!החוצפנית אגוצנטרית הזו!! קיצר..משפחה זה קשה קשה.. אהממממ..איזה כייף לך שהתקבלת לעו"ס..אני גם שוקלת ללמוד פסיכו/עו"ס בעתיד והאמת שאני מתלבטת בין שניהם.. אז למה עברת מפסיכו' לעו"ס? (ואי כמה קיצורי שמות חח)

קודם כל מזל טוב../images/Emo70.gif

אצלי, רק כשחזרתי הביתה ב2:00 בבוקר, נזכרתי שאני צריך להיות היום ב-9:00 באיזה מקום, ולכן ישנתי ממש קצת. השאלה היא - האם את ישנה בדלת סגורה של החדר? אני גיליתי שדלת סגורה חוסמת הרבה רעשים.

PianoGirl20

New member
חח, ברור שאני ישנה

עם דלת סגורה..למה שאני אשן עם דלת פתוחה?. בכל מקרה זה ממש לא עוזר...אני גם ישנה עם אטמי אוזניים ועדיין זה לא חוסם את הרעשים..אין מה לעשות, הרעשים האלה עוברים את כל המחסומים, אין ממש מנוס מהם..

כנראה שהבידוד ממש גרוע אצלכם

אצלנו הוא די גרוע ועדיין אני לא מתעורר כל כך בקלות. אולי זה גם קשור להאם אדם ישן חזק או לא.

Lir האחת

New member
התקבלת?!

איך לא פתחת הודעה חגיגית נפרדת ומיוחדת לבשורה המשמחת הזאת?!! אני כל כך שמחה בשבילך
כל הכבוד!!!! מזל טוב!
והמון בהצלחההההההההההההההההה !!!!

Musi© Gi®l

New member
ובהמשך לאתמול

כנראה לישון זה בכל זאת לא היעוד שלי בחיים. מכסחי דשא ערורים

למעלה