נמאס לי!!!!!

PianoGirl20

New member
נמאס לי!!!!!

זה רק בבית שלי שאנשים עושים רעש ולא אכפת להם שהם מעירים אותך ב-7 בבוקר?? זה רק בבית שלי שאנשים חסרי התחשבות וחושבים שאת האגואיסטית והלא נורמלית בגלל שאת רוצהל ישון עד שעה נורמלתי ולא להתעורר כל יום ב-7 בבוקר??? דיי!! נמאס לי אני רוצה לישון!!!!!!!!!!!!!!! (סליחה, התחרפנתי מחוסר שינה...זה כבר יומיים שאני לא ישנה ונמאס לי!!!!) ולבשורה יותר משמחת- התקבלתי לספיר לעו"ס!! ( כן כן, הראיון הקבוצתי שאז פחדתי ממנו?.. מסתבר שהלך דווקא לא רע....
)

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo201.gif

גם אותי העירו היום ב7. טוב לא ב 7. ב7 ו6 דקות!!!!!!! חוצפה כזאת!!!!!!!!! ושוב מזל טוב וגוד לאק.

PianoGirl20

New member
תודה מאמי...../images/Emo140.gif

וזה באמת חוצפה האנשים האלה בבית...צריך פשוט לגרש אותם..
והכי מעצבן זה שהם חושבים שאני לא שפויה כי אני לא קמה כמו כולם ב-7 בבוקר...נמאס.

PianoGirl20

New member
אני לומדת השנה פסיכולוגיה

עם תקשורת, ושנה הבאה אעבור לעו"ס. ותודה!

BellA עלמה

New member
גם אני ב'ה עוברת לעו'ס שנה הבאה

כרגע לומדת משהו עם אוריינטציה טיפולית

M o n a L i s a

New member
מזל טוב על הקבלה! ../images/Emo24.gif

אני מזה מבינה אותך....אימא שלי עובדת מהבית ומשש בבוקר אני רק שומעת שיחות טלפון רעשניות! וכשאבא שלי בבית בחופשים, ממש שיחות נפש סוערות על הבוקר!
להעיר זה כמובן חסר תועלת (את בוודאי יודעת....), אז אני מנסה להתעלם ומנצלת את זה לטובתי במקום שעון מעורר
.

PianoGirl20

New member
חח, זה פשוט נורא!..

ההורים שלי בכלל, הם בטוחים שכל העולם מתעורר ב-6 בבוקר, ואני הלא שפויה היחידה שקמה בשעות מאוחרות...הם לא מבינים שזה רק הדור שלהם שקם בכאלה שעות מוקדמות..אנשים בגילנו לא קמים מוקדם אם הם לא חיביים!.. הם פשוט לא קולטים את זה.. חח, וכן, זה אחלה בתור שעון מעורר, אם את צריכה לקום... ותודה!!

M o n a L i s a

New member
אולי כדאי לארגן ערב מודעות לבעיה ../images/Emo6.gif

את מתנדבת להעביר את ההרצאות?

PianoGirl20

New member
../images/Emo6.gif חחח..

האמת שיש לי מספיק חומר בנושא, זה בהחלט אפשרי...ואז בטח ההורים של כולם יתלוננו כזה על הילדים העצלנים שלהם שקמים ב-12 בצהריים....

כל הכבוד ../images/Emo47.gif- שיהיה בהצלחה ../images/Emo39.gif

וזה לא רק את- אצלנו י ש שקט בבוקר רק אם אחותי וגיסי באים לארץ לביקור וישנים אצלנו, אז אסור לאף אחד להרעיש, צריך ללכת על קצות האצבעות ממש... אבל כשאני ישנה עד מאוחר (שזה אומר שקמה בשמונה/תשע הכי מאוחר) למי איכפת בכלל- צועקים, רבים, מדברים בטונים גבוהים... דיברת איתם על זה? ביקשת שידברו יותר בשקט? אני ביקשתי וזה עזר לזמן מה.

PianoGirl20

New member
חח, אני דיברתי איתם

והם אומרים שאנשים חיים בבית הזה ומה לעשות...וגם אמרו לי 'תחזרי לדירה שלך במושב!'..חח, בקיצור, גירשו אותי מהבית... אין, זה פשוט לא מעניין אותם. והקטע הוא שגם הם הולכים לישון מאוחר, אבל קמים מוקדם!..חח, זה כאילו שהם בכלל לא זקוקים לשעות שינה.. ותודה!

גם לי היה בוקר כזה!../images/Emo29.gif

אבל זה היה לפני 7. אמא שלי ניקתה את הבית ביום ראשון אבל כנראה שיש צורך לנקות גם היום.בשש בבוקר!!! ומזל טוב!!

PianoGirl20

New member
חח, יווווו!

איזה מעצבן זה. למה לעזאזל היא קמה ב-6 בבוקר לנקות את הבית?? למה לא לעשות את זה ב-10 למשל?? חח, אני אומרת לך, אני כל כך לא מבינה את הדור הזה...פשוט לא מבינה אותם...אבל שיהיו בריאים...

אמא שלי קמה בחמש,חמש וחצי../images/Emo29.gif

והאמת אני יכולה להבין למה מנקים מקודם ככה יש את כל היום..אם מתחילים ב10 זה תקוע באמצע ככה גם אני מעדיפה לנקות בששבע וחצי-שמונה בבוקר ולא ב10.. אבל זה מעצבן שאחרים עושים את זה

PianoGirl20

New member
אבל אז היום מסתיים

מוקדם....בגלל שעייפים כבר בשעה מוקדמת. לא יודעת, אני פשוט טיפוס של לילה...אני שונאת את הבוקר, שונאת לקום מוקדם בבוקר ואני לעולם לא אבין את האנשים שקמים ב-5-6 בבוקר, ועוד מרצונם החופשי...

יו מזל טוב../images/Emo13.gif

בהצלחה ובקשר לקטע עם השינה והאנשים האגואיסטים שמפריעים לך לישון.. תתלי שלט גדול על המקרר "דיר באלק מי שמעיר אותי לפני תשע!" או משהו כזה D:

d e m o sthenes

New member
חשבתי על זה גם, הראשי תיבות ממש לא הגיונים.

אם כבר זה היה צריך להיות סתם ע"ס.

למעלה