נמאס לי

ושוב אתם אומרים את אותם דברים

במבי, מה שאמרת נאמר כבר המוני פעמים ונענה המוני פעמים בשרשור זה.

slallum

New member
טוב נו, את לא מצפה שאני אקרא הכל../images/Emo8.gif

בכל מקרע, אם בגללכם תום לא באה למפגש, אני לא בא
:X

מאוד מצחיק במבי

ואל תרגיז אותי עם ה"אם בגללכם" שלך! מה בגללנו?? מה?? מה הקטע? אסור לומר פה את האמת? סליחה באמת שדיברתי כאן!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה במבי!!! סליהח סליחההההההה סליחההההההההה!!!!!!!!!!!! במבי תשלח לי מדי פעם אס אמ אסים שאני אזכור לא לומר את האמת
ככה אני, סנילית במקצת

אוי איזה כיף זה לכתוב הודעות אס איף

בהיסטריה
במבי במבי צא מהמחבוא, אני רק כועסת על הניסוח שלך, אבל זה לא אומר שאני אשרוף לך את היער המשוקם למחצה שטיפחת לך בין ערבות הסאוונה

slallum

New member
אההה רגע רגע רגע../images/Emo70.gif

אני רוצה להבין פה משו
שמעת כבר את הקאבר של דרים ל-Mission Imposible שאת מדברת

darkness calls

New member
-שאלה לגיתע-

בלה. אנלא מצליחה לנסח את זה
בקיצור מה שאתם מעדיפים, זה שיבואו בכללי פחות אנשים, העיקר שהם יהיו איתכם כל היום?
לדעתי חילקתי את הזמן מצויין [גם אם זה לא יצא חצי-חצי] ואני לא מתחרטת, באמת שנהניתי מכל רגע. ותאמינו לי שאם תשאלו אנשים מפורום אוונסנס, גם להם יש טענות על זה ש"כל הזמן נעלמתי להם לפורום השבט" אז יכול להיות גם שבגלל שהסתובבתי יותר [הלכתי עם צ'אקי לאנטר-מילאתי סבון באקדח המאגניב של דפי-הלכתי עם צ'אקי לאנטר השני וכו' כו'] הרגשתם פחות בנוכחות שלי, וגם את פורום יוני בלוך רציתי לפגוש [ורציתי מדבקה
] וגם החלטתי שבהתחלה אני עם אוונסנס ואח"כ עם השבט ורובכם הלכתם מוקדם יחסית, יצא לי באמת לא להיות עם כמה אנשים כאן [גיתע, מייגן] אבל שוב- חילקתי את הזמן מצויין לדעתי, באוונסנס הייתי במפגש הראשון אז היה לי חשוב יותר לבוא ולהכיר שם את כולם, בשבט הכרתי את הרוב אז החלטתי להקדיש לזה פחות זמן. איך את רוצה שהמפגש הבא יראה? נעמוד עם סטופר וכשיגמר הזמן נגיד "אוף נו, צריך לחזור לשבט, שלא יכעסו?" ושוב אני אומרת - זה היה מפגש שלישי שלי איתכם [אם לא מתיחסים גם לניצנים וכו'
] וראשון עם אוונסנס, זה לגיטימי לגמרי שאני אהיה קצת יותר זמן איתם, לאט לאט זה יתמתן, אתם תראו.

די נמאס לי כבר../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

לחזור על עצמי אם אתם לא מבינים מה הבעיה פה אז חבל בכלל על התגובות שלכם הן רק עוד יותר מעליבות

יה אללה אני לא מאמינה

מה הבעיות שלכם להבין?!? לא אמרו לכם להיות עם סטופר! כמה פעמים צריך לומר את זה? אני לא מאמינה, התגובות שלכם כל כך אנוכיות, קשה לכם להקדיש כמה דקות לפורום שלכם! אז אולי אתם אומרים שמה עדיף שתהיו עם סטופר ותסבלו אצלנו במפגש, אבל תסלחו לי אם אתם סובלים בלהיות איתנו ועם קשה לכם לוותר על חצי שעה בשביל הפורום שלנו אז לא צריך בכלל...... וכן, מה שאני אומרת שזה יבואו קצת אנשים אבל לפחות תהיה תחושה של גיבוש!! ויופי שחילקת את הזמן מצויין לדעתך אז לדעת אנשים אחרים לא וסליחה באמת שיש פה אנשים שאכפת להם מטובת הפורום ומאיך שהמפגשים האלה נראים. שיה אללה באמת שלא האמנתי שיהיו פה כאלה תגובות אטומות
אני בהלם מכם, אנשים

Tinkerblack

New member
אתם לא מבינים מה שאנחנו מנסות

להעביר כאן בכלל... אנחנו יודעות(אני וגיטע) שיש עוד ילדים שמרגישים ככה... זה דבר ראשון החילוק שלכם אולי לא שמתם לב אבל תום מותק את בכלל לא היית עם פורום השבט בבקשה לא אמרתי לך לא להיות עם פורום השבט אין בעיה שהיית עם כמה פורומים אבל ברגע שלא רק את עושה ככה אלא את עידן צ'אקי עדי נוריאל נועה עידן דפי נדיה ואני יכולה להמשיך(למרות שדפי לא כל כך מתאימה לקטגוריה כאן כי היא הייתה 20 דקות איתם ואז חזרה אלינו) בקיצר אחרי שכל כך הרבה הולכים לפורומים אחרים סלחו לי אבל זה ממש ממש לא טוב מה שיוצר כאן שאיזה ארבע ילדים נשארים לבד, זה לא מפגש נקרא ככה אלא מיני מיני מפגש... אני יכולה גם את כל הילדים האלו להזמין אצלי הביתה ואז היה לנו גם מה לראות בטלוויזיה... אתם לא קולטים אולי כי אתם נהנתם אבל מה לעשות שלאנחנו לא בפורום אווננסנס ולא בפורום אחר שם... ואם היה שם נגיד את הפורום של פריידיס הוטל אז מה לעשות הייתי הולכת אליהם לאיזה 20 דקות אומרים היי קוראים לי מייגן בלה בלה בלה ואז חוזרת לפורום המקורי שלי איפה שכל החברים שלי הטובים שבאתי במיוחד בשבילם לכאן פורום השבט... יכול להיותש חלקכם נמאס מאיתנו כבר ולא באתם רק בשבילנו אז תגידו אל תתביישו אף אחד לא מכריח אותכם להישאר איתנו אלב לא יכול להיות מצב שאנחנו באים למפגש פורום בשיבל המטרה להתגבש ומזה יוצא רק ההפך שאתם מתגבשים לנו עם פורום אוונסנסנ?!? ואגב עדי אני לא באה עם גישה שלילית לכל מפגש פורום אלא אני באה עם גישה ממש חיבות זה שיש לי חששות זה משהו אחר זה לא מפריע לי בדרך אבל זה שלוקח שמונים שנה לעשות תמונה קבוצתית זה כמו משהו אחר... לפורום אוונסנס לא כמונו היו 80 ילדים שאם 20 מהם היו הולכים לא היה קורה כלום אבל כשלנו יש 20 ילדים בסכך הכל וכש 16 מהם הולכים זה כבר משהו אחר... ואני מצדקיה את קרן שכל הזמן הרגישה שמשהו חסר והמשהו הזה זה הביחד שלא היה שם... סלחו לי אבל מי שיצא הכי לא טוב בסיפור הזה זה שלומי אז שלומי שמע לעצתי יותר אל תבוא למפגשים זה מה שאני מציעה לך... לבזבז עם להיות עם 4 ילדים 120 שקל זה ממש חבל לך... אבל ממש ממש חבל לך ואני וגיתית ת'אמת דיברנו כי הבנו שלא הרבה מסכימים אתינו כאן אולי אז אנחנו טועות ואתם צודקת מה אני אומר... אבל הגענו למסכנה לפחות אני הגעתי שאני נותנת עוד צ'אנס אחרון לעצמי לראות אם מפגש הבא אני הולכת להנות אני אראה מה יקרה אבל אישית לגיתית מספיק הייתי צריכ הלשכנע אתה לבוא לזה כי היא לא רצתה כי היא ידעה שיקרה בדיוק מה שהיה קורה לפני המפגש הזה שגם אז כולם התפזרו ולא לפורומים אחרים אלא זה היה אז לחנויות שכולם התפזרו ובכלל לא היינו פורום מגובש... מי שזוכר את התקופה עם עדי והילה כשהיינו כולנו ביחד הסתובבנו ואף אחד לא נעלם ואף אחד לא קיטר או משהו היה ממש כיף מגבש ומהנה טוב אןי לי מה לאוסיף בן כה אי אפשר לשנות את דעתכם ואני כן מבינה אותכם כמובן שאני מבינה אלב עדיין תנסו גם להבין אותנו

TziMHoNoa

New member
נמ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

"אז חוזרת לפורום המקורי שלי איפה שכל החברים שלי הטובים שבאתי במיוחד בשבילם לכאן פורום השבט" ואם פורום השבט הוא לא הפורום המקורי
אתם מצפים מאיתנו להתחשב אך ורק בטובת הכלל, ולא בטובתינו, אתם מצפים שנהיה אתכם כדיי שלכם יהיה שמח, ולא לנו. לא אמרתי שאני מעדיפה פורומים אחרים עליכם, אמרתי שבמפגש האחרון העדפתי להיות עם פורום אוונסנס כי סוף סוך ראיתי אותם.

יווווווווו../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

נועה נו באמת, כמה פעמים אמרנו את זה פה בשרשור? כמה?
זה לא "אר ורק" בטובת הכלל, אבל מה, את רוצה להגיד לי שאת עד כדי כך אנוכית שקשה לך להיות עם הפורום שלך חצי שעה
אל תגידי לי שכן כי אני מכירה אותך ואני לא מצפה ממך להיות כזאת. אני חושבת שזה עניין מאוד עקרוני שצריך להבהיר פה. בחיים זה לא הכל אני אעשה מה שטוב רק לי ואני לא אתרום מעצמי בשביל כולם. כאילו, אתה בהחלט יכול לבחור בדרך כזו, רק קשה לי להאמין שמי שבוחר בה לא מסוגל להבין מה לא טוב בה, ועוד יותר קשה לי להאמין שאת לא מסוגלת להבין.

TziMHoNoa

New member
אמ.. עוד משו..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

את מדברת על התקופה לפני שנה וחצי בערך, שעדי והילה נהלו את הפורום, ורובנו היינו בגיל כזה שנדבקים למשו מסוים... אני, אישית, מרגישה שהתבגרתי מאז, ש"השבט" כבר לא הדבר היחיד בחיים שלי, ופתאום שמישו צוחק על השבט, אני מצטרפת אליו... פתאום, זה שיש לי דיסק וחולצה של השבט כבר לא כל כך מרגש אותי... וזה שאפשר לכתוב לשחקנים ברכות ליומולדת, כבר לא כל כך מענין אותי.. ולהיות באותו הפורום 24 שעות ביממה, כבר, מה לעשות, פחות חשוב לי. פתאום גיליתי שיש עוד תחומי חיים.. אז, פעילויות שבטיות במפגשים כבר פחות מעניינים, למרות שאני תמיד בעד איזו פעילות אחת או שתיים... ולהיות עם אותו הפורום במשך כמה שעות, אפילו עם פורום אוונסנס, נהיה מעיק... עובדה, שגם איתם לא הייתי כל הזמן... בשביל מה כתבתי את כל זה
נממ.. שכחתי
נו... כן..
הפורום לא יחזור להיות כמו שהוא היה פעם, השבט כבר לא בראש מעיינינו <ככה
> כמו פעם, ובמפגשים לא נהיה יחד, כמו פעם. אפשר להתאבל על זה כל החיים, ואפשר לחיות עם זה, ולמצוא את הטוב בזה.. אני תמיד בעד הטוב, כי הכוס תמיד חצי מלאה
ועכשיו, אני אסתום

הו הקדמת את הסתבי שלי../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

דבר ראשון- ככה זה אצלך , לא אצל כל הפורום. דבר שני- הבעיות בפורום עכשיו הן הרבה מעבר לכמה אני אוהב את "השבט" או לא. הן בעיות חברתיות, וזה שחלק פה כבר אוהבים פחות את "השבט" לא מצדיק את זה שהפכנו למה שהפכנו.

TziMHoNoa

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נו דיי.. נמאס לי להתווכח.. אני אגיד פעם אחרונה את דעתי.. נממ... אני בהחלט קשורה יותר לפורום הזה... אני בהחלט מעדיפה לבוא למפגש של פורום השבט מאשר למפגש פורום אוונסנס. לא הייתי הרבה במפגש האחרון כי זו הייתה הפעם הראשונה שלי בפורום אוונסנס, ולא רציתי ללכת באמצע. אני מניחה שזה לא יקרה שוב... זה היה דיי חד פעמי
זו הנקודה שלי. זה מה שיש לי להגיד לא מגיבה יותר

dafi daf

New member
תעשו טובה

הפורום במילא מפוצל אתם אפילו יכולים לראות לפי השירשור הזה,זה שהיו מפגשים אחרים רק נותן לכם על מה להאשים את זה... יש אנשים שאולי לא יבינו על מה אני מדברת אבל יש אנשים שיודעים טוב מאוד על מה אני מדברת... אנשים באים להנות,רובם נהנו חוץ מזה גם האנשים שהיו במפגשים אחרים ושהסתובבו והכל,כמעט כולם עשו את זה עם אנשים מפורום השבט... ואתן כל הזמן אומרות שאתן לא היחידות שחושבות ככה ויש עוד הרבה אנשים שככה מרגישים אז למה אני רואה רק אותכן מגיבות???

כי יש אנשים שלא רוצים לריב עם

אנשים אחרים זה למה לא הרבה מגיבים. מה גם שזה לא רק אני והיא מגיבות בשרשור הזה. וחוצמזה את בכלל לא היית איתנו מפגשים קודמים ולא היית איתנו בפורום אז אין לך יותר מדי זכות דיבור לבוא ולתקוף ככה

dafi daf

New member
או כמה נחמד

תתגונני עם העובדה שאני "לא הייתי" תאמיני לי גם כשלא הייתי אני עקבתי בפורום ואני יודעת מה הלך פה אז נכון אני לא יכולה לדבר על המפגשים האחרים אבל אני מדברת על המפגש שהיה... ואת יודעת טוב מאוד למה אני תוקפת ככה...

למעלה