-שאלה לגיתע-
בלה. אנלא מצליחה לנסח את זה
בקיצור מה שאתם מעדיפים, זה שיבואו בכללי פחות אנשים, העיקר שהם יהיו איתכם כל היום?
לדעתי חילקתי את הזמן מצויין [גם אם זה לא יצא חצי-חצי] ואני לא מתחרטת, באמת שנהניתי מכל רגע. ותאמינו לי שאם תשאלו אנשים מפורום אוונסנס, גם להם יש טענות על זה ש"כל הזמן נעלמתי להם לפורום השבט" אז יכול להיות גם שבגלל שהסתובבתי יותר [הלכתי עם צ'אקי לאנטר-מילאתי סבון באקדח המאגניב של דפי-הלכתי עם צ'אקי לאנטר השני וכו' כו'] הרגשתם פחות בנוכחות שלי, וגם את פורום יוני בלוך רציתי לפגוש [ורציתי מדבקה
] וגם החלטתי שבהתחלה אני עם אוונסנס ואח"כ עם השבט ורובכם הלכתם מוקדם יחסית, יצא לי באמת לא להיות עם כמה אנשים כאן [גיתע, מייגן] אבל שוב- חילקתי את הזמן מצויין לדעתי, באוונסנס הייתי במפגש הראשון אז היה לי חשוב יותר לבוא ולהכיר שם את כולם, בשבט הכרתי את הרוב אז החלטתי להקדיש לזה פחות זמן. איך את רוצה שהמפגש הבא יראה? נעמוד עם סטופר וכשיגמר הזמן נגיד "אוף נו, צריך לחזור לשבט, שלא יכעסו?" ושוב אני אומרת - זה היה מפגש שלישי שלי איתכם [אם לא מתיחסים גם לניצנים וכו'
] וראשון עם אוונסנס, זה לגיטימי לגמרי שאני אהיה קצת יותר זמן איתם, לאט לאט זה יתמתן, אתם תראו.