נמאס לי

תקשיבי, תקראי את כל השרשור

ואז אולי *מקווה* תביני על מה אני מדברת. אם עדיין לא תביני, אז באמת שהמצב קשה

dafi daf

New member
אני הבנתי מה הצד שלך

ובהרבה דברים אני מסכימה איתך אבל תנסי לראות את זה גם מהצד שלהם... אני לא מצדיקה אותך ואני לא מצדיקה אותם,ואני באמת רואה את זה מזווית שונה לגמריי אני רק אומרת שהשאלה אם זה מפריע להם כל כך כמו שזה מפריע לך כי עובדה שהם נהנו והם עשו את הכי של החיים שלהם אז מה שאת צריכה לשאול את עצמך אם זה שווה כל כך לריב על זה? אני חושבת שזה פשוט חבל כי זה עוד יותר מפלג...

ברור שזה שווה. זה ביקורת בונה

אם אף אחד לא ינסה לשנות את המצב שום דבר לא ישתנה, כמו שקרה מפגשים קודמים, שאמרנו מפגש הבא זה יסתדר ודחינו ודחינו ושום דבר לא קרה. אני לא אמרתי שאני לא מבינה אותם, כבר אמרתי את זה אלף פעם אני מודעת לרצון להיות עם אנשים אחרים ואני לא שוללת את זה השאלה איך בדיוק הבחירות של מועברות לשאר הפורום ואיך זה נראה ואם זה יוצא שאתה מתייחס אליהם בכלל או לא

קטרפי

New member
חוצפע ../images/Emo110.gif

רק דפי שיחקה ברצים לניו זילנד¿ מי פתר לבדו-לבדו 2 משימות בזמן שכולם היו עם דרור ססובר וככה השיג פער ענקי על הקבוצה השנייה¿ וחוץ מזה כולם השתתפו גם צ`אקי למשל, אולי דפי הייתה היחידה שהשתתפה בקבוצה השנייה שזה הקבוצה שאת היית בה אבל דווקא בקבוצה של גיתע שאני הייתי בה הרבה השתתפו. וזה הפואנטה, תתחילו לעשות יותר פעילויות כי עובדה שאנשים משתתפים, אני לא מדבר על כול מיני חידונים משעממים אלא על דברים מקוריים כמו רצים לניו זילנד או מה שהיה על הקבוצה האדומה
והכחולה
זה היה ממש מאגניב. אני לא יודע להמציא דברים כאלה אבל מי שיודע יאללה תתחילו לעבוד
למען מפגשים טובים יותר.... המפגש ביום שלישי באמת היה משעמם....

מורן 1986

New member
שיר את צודקת ב- 100% ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

גם אני
הרגשתי ככה
במפגש הזה.
.... ונכון
אולי טעיתי
כשהלכתי לאוונסנס
.....
במפגש הזה
באמת