../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif
ומי אמר לך שלא הכנתי פעילות
ומעבר לזה. אמנם אותי אף אחד לא הכריח לבוא למפגשי הפורום, אבל אם אני באה זה רק בגלל שאני באמת רוצה לראות פה אנשים ואני באמת אוהבת פה את כולם וזה כיף לי להפגש עם אנשים
ובכלל, לבוא ולהביא את הכדור למגרש של מי שרוצה שיהיה מפגש פורום זה קצת אבסורד כי את בעצם כאילו אומרת שזה אשמתנו בכלל שרצינו לעשות מפגש פורום, ואני לא מבינה מה הקטע הרי לא זאת הייתה הכוונה מלכתחילה
אז מה, עכשיו האשמה היא על זה שרצו שיהיה פה מפגש של פורום "השבט"
אני לא דורשת ממך לבוא פעמיים בחופש לת"א זאת רק הייתה הקצנה של הבעיה. וחוץ מזה מה עם מפגשי הפורום האחרים האלה לא היו יוצאים באותו יום איתנו
הרי היו זמנים כאלה, ואף אחד לא פצה את פיו...! ובנוסף לזה נוצר מצב שאנשים מצביעים לימים מסוימים של מפגש רק כי זה יוצא על אותו יום עם מפגש אחר, אז מה יצא מזה
לדפוק לאחרים
ואם את מציעה שנעשה את זה בבית של מישהו, אז מה
יעלמו מפגשי הפורומים האחרים
את בעצם מציעה פתרונות שמקובלים עליי מאוד (על אף קשיי התחבורה למקומות כאלה וכך שזה יוצא יקר יותר) אבל בעצם את סותרת את עצמך...! הרי ככה אתם לא תפגשו עם הפורומים האחרים, אז איך זה שפתאום לא אכפת לא להפגש איתם
ותאמיני לי עדי, שגם לי זה עולה כסף כל המפגשים האלה, ואת לא יודעת איזה מאמצים אני עושה כדי להגיע, ובכלל במפגש האחרון הייתי צריכה לעשות ממש מאמצים אדירים כדי שאני אוכל לבוא {בגלל זה גם לא השתתפתי בהצבעות}, ובשביל מה
כאילו אם רק היית יודעת מה עשיתי כדי לבוא ביום שלישי.... את לא היית מאמינה לי! אני פשוט לא מבינה איך שרשור שלם אנשים פה (ואני לא מדברת עלייך אישית) לא מבינים שזה לא עניין של מה בכך לאנשים לבוא לפה, זה לא כל כך קל ופשוט!!, ויש אנשים שלא הולכים לפורומים אחרים ולא באים בשביל שום דבר אחר חוץ מאשר
לפגוש אתכם מה לעזאזל הם אמורים לעשות?!?! מה לעזאזל >אני< אמורה לומר לאמא שלי שבקושי נותנת לי לעזוב את גבולות נתניה לבד, כשהיא כל פעם ופעם שואלת אותי אם היה שווה לי לסוע
לשקר
אז קלטו את
זה||ימין:
לא רוצים לכפות עליכם שום דבר
לא רוצים לומר לכם אל תדברו עם אף אחד אחר אבל פג"ס קצת כבוד, קצת יחס לאנשים שבאו בשביל להפגש. אתם לא חושבים שזה קצת מעליב היחס הזה!? זה אשכרה "נמאס לי לראות אתכם, לא מוכן להקדיש לכם דקה!" השרשור הזה נועד לתקן דברים פגומים במפגש, שהוא (ועל זה לא אמור להיות ויכוח) לא נמצא בשום מצב שקרוב לאידיאלי. אז או שדברים ישתנו במתכונת, או שחסל סדר מפגשי פורום השבט, כי האנשים שמהווים את גרעין המפגש כבר לא יבואו. ובפעם הבאה שלא תבינו לאיפה המפגש נעלם, תחפשו קפה אינטרנט ותגלשו לעמוד הזה של הפורום, ואז תבינו איפה היו הטעויות. ולמי שעדיין לא הבין מה הבעיה כאן שיקרא את כל השרשור מחדש כי זה באמת חוזר על עצמו כבר. ומי שגם אחרי זה לא יבין, שייתן לעצמו פרס על אטימות לרגשות חבריו לפורום, כי אני באמת לא חושבת שאפשר לומר את זה יותר ברור וחד וחלק, והנה אני אפילו אסכם את עצמי במשפטיים: ההתנהגות שלכם פוגעת וזלזלנית, בגלל ובייחוד עקב חוסר ההבנה של "מה עשינו לא טוב". וזה כל מה שיש לי לומר בנושא.