נמאס לי

מיוני

New member
זה לא רק שיר וגיטע!

תראו אני ושלומי מסכימים גם! (נכון שלומי?) מישהי אמרה שאם היא תיאלץ לבחור בין המפגש שלנו למפגש שך פורום אחר לא בטוח שהיא תבחר בנו! אז זהו שכבר ראינו את זה כי(בהנחה שזו תום) את היית איתנו בדיוק חמש דקות כבר ראינו שבחרת בפורום אחר ולא בנו אז אין טעם לכל האיומים האלו. תראו זה ממש מעצבן מה שקורה פה נכון זו בחירה שלכם איפה להיות אבל זה עוד יותר פוגע שאתם הולכים לכל עבר אז נכון שהיינו במפגש 23 זה לא אומר שאתם יכולים להגיד זה לא ישנה אם אני יילך.אוף אין לי כוח להסביר זה פשוט מעצבן וזהו לא יודעת למה אני רק יודעת שבמפגש הבא אני מתכוונת להכין פעילות ומי שלא בא שיקפוץ לי! רוצים ללכת לפורומים אחרים אין בעיה זו בחירה שלכם אבל אחר כך אל תגידו שלא מצאתם אותנו כי הייתם יכולים למצוא אותנו אם הייתם איתנו!תראו אני לא הייתי במפגש בערך שנה ושסוף סוף באתי למפגש זה היה לי מאוד מוזר שאין אפילו פעילות אחת ואני מבינה שזה שאין מה לעשות איתנו משפיע אבל תחשבו גם שלא רוצים להגיב לפעילויות. טוב אני בטוחה שלא הבנתם כלום כי גם אני לא מבנה את עצמי אני רק אגיד שמפגש הבא לא אכפת לי מה יקרה אנחנו נהיה פורום השבט אולי פורום השבט של שלושה אנשים אבל פורום השבט!

Anoya

New member
לא נכון!

כל אחד עשה מה שהוא רצה, אחרת זה היה מאולץ, הרי היו כל כך הרבה מפגשים ואנשים לא יודעים איזה מפגש לבחור, הם היו בכולם.. כנראה שצריך לעשות את המפגש ביומ פחות עמוס...:]

TziMHoNoa

New member
זה נכון..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אם היינו יושבים אתכם בלי רצון מההתחלה, היינו פשוט יושבים וחושבים מה הולך בפורום השני, ואיך יכלנו להנות שם, והמפגש היה נעשה מאולץ.

TziMHoNoa

New member
ווע מגילע../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

צ'מעי שירוש'... כל פעם שאני רואה את פורום אוונסנס, יש מצב שזו הפעם האחרונה לשנים הקרובות... אם המפגשים לא יוצאים על אותו יום, אני פשוט לא יכולה לבוא... במפגאש האחרון כ"כ התלהבתי שהייתי פשוט חייבת לשבת איתם קצת <קצת הרבה...> תחשבי על זה.. אלא אנשים שאני מדברת איתם כבר שנה.. יש לי שם כמה אנשים שאני ממש ממש אוהבת... ואף פעם לא ראיתי <המפגאש הקודם שלהם לא נחשב, הייתי איתם דקה> חוצמזה, יותר אפשרי שאני אבוא למפגש של השבט מאשר למפגש של אוונסנס.. וזו הסיבה שאני התפצלתי <
> זה, כנראה, ואולי אפילו לצערי, לא יקרה עוד הרבה.. כי מפגשים "משותפים" של השבט ואוונסנס לא יוצאים הרבה פעמים.. ונממ.. זהו

TziMHoNoa

New member
'שני ירחים, שרון קריץ'../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

"אל תשפוט אדם עד שתפסע שני ירחים במוקסינים שלו"

SwEEt T

New member
מסכימה עם כל מילה של נועה

גם אם אנחנו היינו יושבים איתכם לא היינו נהנים כי היינו רוצים להיות עם אוונסנס, עם כל הכבוד גיתית וכמה שאני אוהבת אותך אני יכולה להחזיר לך באותה הלשון גם אותך אף אחד לא הכריח לבוא ולשבת איתנו את לא יכולה להטיל אלינו את האשמה שהמפגש היה לא טוב, גם אם לא היינו בו הרבה זמן כי במן שהיית עסוקה בלכעוס עלינו היית יכולה לארגן לעצמך פעילות אני באמת לא באה ממקום שלבקר אבל אני חושבת שכל השרשור הזה מיותר ואת לא יכולה לקחת את המפגש הזה בתור דוגמא בגלל שהוא באמת היה משהו חריג לי אישית קשה לעשות בחירות בין הפורומים כי אני אוהבת גם את השבט וגם את אוונסנס וגם את יוני בלוך ואני לא יכולה לנסוע פעמיים בחופש לת"א וזה מה שאת שורשת ממני במילים אחרות לעשות מה שיש לי להגיד בעצם זה שבמקום להעביר ביקורת אחד על השני אנחנו צריכים להגיע להחלטות ביחד, אולי לעשות מפגשי פורום בבית של מישהו כמו שכבר עשינו כמה פעמים, אבל בהחלטות האלו לא צריך להיות מקום להעדפות של פורום זה או אחר על גבי פורום אחר, מקווה שהבהרתי את עצמי ולא פגעתי באף אחד וגיתית ושיר וכל מי שהיה במפגש והתבאס אני מצטערת לא היתה לי שום כוונה לפגוע בכם

../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

ומי אמר לך שלא הכנתי פעילות
ומעבר לזה. אמנם אותי אף אחד לא הכריח לבוא למפגשי הפורום, אבל אם אני באה זה רק בגלל שאני באמת רוצה לראות פה אנשים ואני באמת אוהבת פה את כולם וזה כיף לי להפגש עם אנשים
ובכלל, לבוא ולהביא את הכדור למגרש של מי שרוצה שיהיה מפגש פורום זה קצת אבסורד כי את בעצם כאילו אומרת שזה אשמתנו בכלל שרצינו לעשות מפגש פורום, ואני לא מבינה מה הקטע הרי לא זאת הייתה הכוונה מלכתחילה
אז מה, עכשיו האשמה היא על זה שרצו שיהיה פה מפגש של פורום "השבט"
אני לא דורשת ממך לבוא פעמיים בחופש לת"א זאת רק הייתה הקצנה של הבעיה. וחוץ מזה מה עם מפגשי הפורום האחרים האלה לא היו יוצאים באותו יום איתנו
הרי היו זמנים כאלה, ואף אחד לא פצה את פיו...! ובנוסף לזה נוצר מצב שאנשים מצביעים לימים מסוימים של מפגש רק כי זה יוצא על אותו יום עם מפגש אחר, אז מה יצא מזה
לדפוק לאחרים
ואם את מציעה שנעשה את זה בבית של מישהו, אז מה
יעלמו מפגשי הפורומים האחרים
את בעצם מציעה פתרונות שמקובלים עליי מאוד (על אף קשיי התחבורה למקומות כאלה וכך שזה יוצא יקר יותר) אבל בעצם את סותרת את עצמך...! הרי ככה אתם לא תפגשו עם הפורומים האחרים, אז איך זה שפתאום לא אכפת לא להפגש איתם
ותאמיני לי עדי, שגם לי זה עולה כסף כל המפגשים האלה, ואת לא יודעת איזה מאמצים אני עושה כדי להגיע, ובכלל במפגש האחרון הייתי צריכה לעשות ממש מאמצים אדירים כדי שאני אוכל לבוא {בגלל זה גם לא השתתפתי בהצבעות}, ובשביל מה
כאילו אם רק היית יודעת מה עשיתי כדי לבוא ביום שלישי.... את לא היית מאמינה לי! אני פשוט לא מבינה איך שרשור שלם אנשים פה (ואני לא מדברת עלייך אישית) לא מבינים שזה לא עניין של מה בכך לאנשים לבוא לפה, זה לא כל כך קל ופשוט!!, ויש אנשים שלא הולכים לפורומים אחרים ולא באים בשביל שום דבר אחר חוץ מאשר לפגוש אתכם מה לעזאזל הם אמורים לעשות?!?! מה לעזאזל >אני< אמורה לומר לאמא שלי שבקושי נותנת לי לעזוב את גבולות נתניה לבד, כשהיא כל פעם ופעם שואלת אותי אם היה שווה לי לסוע
לשקר
אז קלטו את
זה||ימין:
לא רוצים לכפות עליכם שום דבר
לא רוצים לומר לכם אל תדברו עם אף אחד אחר אבל פג"ס קצת כבוד, קצת יחס לאנשים שבאו בשביל להפגש. אתם לא חושבים שזה קצת מעליב היחס הזה!? זה אשכרה "נמאס לי לראות אתכם, לא מוכן להקדיש לכם דקה!" השרשור הזה נועד לתקן דברים פגומים במפגש, שהוא (ועל זה לא אמור להיות ויכוח) לא נמצא בשום מצב שקרוב לאידיאלי. אז או שדברים ישתנו במתכונת, או שחסל סדר מפגשי פורום השבט, כי האנשים שמהווים את גרעין המפגש כבר לא יבואו. ובפעם הבאה שלא תבינו לאיפה המפגש נעלם, תחפשו קפה אינטרנט ותגלשו לעמוד הזה של הפורום, ואז תבינו איפה היו הטעויות. ולמי שעדיין לא הבין מה הבעיה כאן שיקרא את כל השרשור מחדש כי זה באמת חוזר על עצמו כבר. ומי שגם אחרי זה לא יבין, שייתן לעצמו פרס על אטימות לרגשות חבריו לפורום, כי אני באמת לא חושבת שאפשר לומר את זה יותר ברור וחד וחלק, והנה אני אפילו אסכם את עצמי במשפטיים: ההתנהגות שלכם פוגעת וזלזלנית, בגלל ובייחוד עקב חוסר ההבנה של "מה עשינו לא טוב". וזה כל מה שיש לי לומר בנושא.

TziMHoNoa

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

"נמאס לי לראות אתכם, לא מוכן להקדיש לכם דקה!" חס וחלילה
אני אוהבת לפגוש אתכם.. ובאמת שבמפגש הזה גיליתי כמה שאני אוהבת אתכם...

dafi daf

New member
"כי האנשים שמהווים את גרעין המפגש

כבר לא יבואו"
את לא חושבת שאת קצת הרבה תופסת מעצמך? וזה באמת לא בא בקטע של להעליב או משהו כזה אבל כשאני קוראת את המשפט הזה אני לא יכולה להרגיש קצת מאוד מיותרת{ותשמרי לעצמך את הדעות שלך עליי אני אומרת את זה בכלליות}

מאמי נראה לי שאנשים אחרים תופסים

מעצמם על פי התגובות פה, ואני לא ארחיב יותר מדי בנוגע לזה. ומעבר לזה> אני אמרתי את זה לא עליי אישית, וחוצמזה כשאני אומרת גרעין המפגש אני מתכוונת האנשים שבאו בשביל מפגש פורום השבט והם מהווים את המפגש, ככה שאין מה לעשות, זה נקרא הגרעין ומסביבו יש את כל האנשים שמדי פעם באים לשניה.

dafi daf

New member
כן הייתי יכולה להגיד

"אני אוהבת לשמוע מזרחית בזמן שאני רוקדת סמבה"

לא זה דווקא הגיוני יותר.

על פי מה שכתבת נראה כאילו אפילו לא טרחת לקרוא את ההודעה שלי. ןאני לא יכולה להמשיך להגיב עכשיו, שבת נכנסת. שבת שלום

slallum

New member
החלטה שלהם.

בסדר, את לא נהנית מזה, עכשיו הם יודעים. אבל יש אנשים שלא יכולים לעשות 2 מפגשים בסוכות, אז הם יכולים רק בתאריך שבו יוצא המפגש של אוונסנס, אז אין מה לעשות. זה בחירה שלהם.

למעלה