נמאס לי

Ivy Riddle

New member
עוד סיבה למה

עוד סיבה למה לא באתי למפגש ידעתי שזה מה שיקרה!

קרניjack

New member
אממ נכון../images/Emo104.gif....../images/Emo3.gif

בתחילת המפגש אני הרגשתי שמשו חסר
....בדר"כ בשאר המפגשים כולם מחכים ביחד והכל, והולכים ביחד, אבל הכל כאילו היה מפורק, והייתה תחושה ממש רעה, כמו שאת אמרת, בכלל לא היינו ביחד.... נכון שיש לכם כמה פורומים שאתם משתתפים, אבל לא הגיוני שכל שנייה אתם הולכים וחוזזרים, ואנשים באים לפגוש אתכם... בסה"כ היה מאוד כיף אבל היתה יכולה להיות אוירה יותר טובה

darkness calls

New member
אני לא מבינה אתכם..

אתם באתם לפגוש אותנו.. והאנשים מפורום אוונסנס\יוני בלוך לא? תשמעו, יש לנו בעיה. אני יודעת. מצטערת גם גרמתי לכם להרגיש רע במפגש הזה. אני אשתדל להיות נוכחת יותר במפגש הבא. אינלי מה להגיד יותר

קרניjack

New member
אמממ גם נכון../images/Emo104.gif גם הפם באו לפגוש

אתכם....כנראה שפשוט היום לא היה טוב

YaEloNeT

New member
אה../images/Emo70.gif חזרתי מהטיול הכוסי ^_^

לפני חצי שעה
וישר באתי להגיב
מקווה שזה ייצא אוביקטיבי
קודם כל- שיר===>>
א=ו=ה=ב=ת
משום מה רציתי לדבר איתך ברגעים ממש מסוימים במהלך הטיול
הקטע של הפיצולים ממש הפריע לי עוד מהמפגש הראשון >אה
אני יכולה להתחיל לדבר כמו סבתא זקנה בקשר למפגשים
< למרות שאז זה לא היה בולט, ולא היו שם הרבה מפגשי פורום אחרים, ולא ממש הכרתי אתכם... למה
כי באתי לראות אתכם
ומסיבה מסוימת, הייתי צריכה לחפש את מי שאני מכירה בכל עזריאלי, ואם לא היה לי את הפון של שיר
, בכלל לא הייתי מוצאת אתכם באף אחד מהמפגשים
אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אי אפשר להאשים את הילדים שהלכו למפגשים אחרים, כי כמה שאנחנו אוהבים אותם ורוצים אותם איתנו, כנ"ל שאר הפורומים
וזאת פאקינג בעיה
ולא, אנחנו ממש לא יכולים להגיד להם "או שאתם איתנו או שלא" כי בעיניי הם אפילו בבעיה יותר גדולה מאיתנו... אם אני הייתי צריכה לבחור בין פורומים, הייתי עושה בדיוק כמוהם-מתחלקת. בקשר לקטע החברתי - מאז שאני במפגשים, הדבר היחיד שעשינו ביחד היה מה שגיתית ושיר ארגנו, ולכן אני לא ממש יכולה להגיד שזה חסר לי
הו, וזה הזמן להגיד סליחה אם פגעתי בשיר או גיתית בכך שנתתי לדברים אחרים להסיח את דעתי מהמשחק
|יעלמודעתשזהבאיחוררב| ולמרות כל מה שכרגע כתבתי, את צודקת
>פליצי חוזרת
< אני מניחה שזה היה יכול להיות הרבה יותר כיף אם זה היה כמו שאני חושבת שזה היה

SwEEt T

New member
תקראו מה שיש לי להגיד

אני לא חושבת שזה צריך להגיע למצב שאנחנו צריכים לבחור בין הפורומים ובטח לא להגיע למצב של שאנחנו צריכים לחוש רגשות אשם בגלל שהלכנו גם למפגשי פורום אחרים, זה שאנחנו בפורום השבט לא אומר שאנחנו מחוייבים לו זכותנו להיות בפורומים אחרים, וזה לא משנה אם חלקנו הלכנו גם ככה לא באו הרבה אנשים וגם שכן רצינו להיות איתכם אתם נעלמתם אני לא יודעת מה להגיד לכם לי אישית נתתם הרגשה שאני לא בסדר בגלל שאני גם בפורומים אחרים, אולי פעם הבאה אני בכלל לא אבוא למפגש ואני העדיף את פורום אוונסנס או פורום יוני בלוך כי שם לא גורמים לי להרגיש לא בסדר על זה שאני בפורום אחר אני ממש נפעתי מכם, עם כל הכבוד אני לא אשמה שאתם לא נהנתם במפגש אתם אשמים כי מי שבוחר להסתכל רק על הדברים השליליים הורס לעצמו חג שמח

לא כופים עליכם לבוא להיות איתנו

ועצם העובדה ש"נעלמנו" פה לאנשים זה רק מראה כמה הייתם מרוכזים באיפה הפורום שלנו נמצא בכלל. סבבה, יותר חשוב לכם להיות עם פורום יוני בלוך או פורום דובים גאים, אין לי בעיה עם זה אבל אל תבואו ותאמרו לנו מה להרגיש לגבי זה שאתם באים לומר שלום ונעלמים אחרי שניה. כמו שאמרתי מקודם, אם אתם לא מסוגלים להבין שיש פה אנשים שבאו לראות אתכם (וזה קצת אנוכי לא לחשוב על זה), ויש כאלה שבחיים לא היו קודם במפגש וככה הם אף פעם לא ישתלבו אתם לוקחים את זה כמובן מאליו שכל אחד מוצא את עצמו בפורום- אחרי זה קל מאוד לפתוח שרשורי "לא אל תעזוב את הפורום" לאנשים שלא רוצים להשאר. וגם כמו שאמרתי קודם, אל תהיו מחויבים לבוא, אבל חבל שאחרי זה אנשים שכן רצו להיות עם הפורום לא יכולים לבוא, כי אנשים אחרים שבכלל לא רוצים להיות שם בשבילנו מצביעים על התאריך שנוח להם והורסים לאחרים שרוצים לבוא. העיקר שאחרי זה כולם באים להצטלם ביחד שיהיה מה להעלות לגלריה

YaEloNeT

New member
סיון../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמממ..אוקע תראי שיר (וגיתע גם), אני גם שמתי ../images/Emo23.gif שהפורום קצת התפזר במפגש האחרון... ואני חושבת שזה קצת הגזמה להגיד שהיינו 6 ילדים מקסימום גית, אני אסביר עוד רגע למה אני חושבת ככה... זה נכון שהייתי בהתחלה קצת עם פורום יוני בלוך, וזה היה רק כששיחקתי איתם פלונטר וכשעלינו להביא את נדיה ממש בהתחלה.... מאז כל תשומת הלב שלי הייתה מופנית אליכם, אבל אז הייתי עסוקה חצי מהזמן בלסחוב את כל האנשים שהיו עם פורום אוונסנס חזרה אלינו, ובחצי השני למצוא אתכם, כי נעלמתם... עד שהצלחתי לסחוב את עידן, עדי, מורן ותומ מפורום אוונסנס כבר לא הצלחתי למצוא אתכם... ומהרגע שאני ונדיה ודאפי מצאנו אחת את השניה (ואת השלישית), כל מי שפגשנו מפוזר בקניון מהפורום, אמרנו לו על ההתחלה - לבוא לגג. אבל אתם פשוט נעלמתם לי למרות שחיפשתי, וחלק מהאנשים כן הצטרפו, ואזזז כשהלכתי למלא סבון באקדח בועות שלי כבר כשחזרנו כולם היו אולי חוץ מתומ ומורן... וזה לא היה 6 אנשים... ונכון זה לא היה לפרק זמן ארוך, אבל מה לעשות... יש פה כמה אנשים שנמצאים ביותר מפורום אחד, וזה לגיטימי לגמרי, וזה גם לגיטימי לרצות לראות את האנשים גם מהפורום ההוא, ולא רק זה... אם למשל גיתע היה מפגש של הפורום של סודות גם אתמול (ובהנחה שהפורום היה אשכרה חי), גם לך היה קשה לתמרן בין לפגוש אותנו ללפגוש אותם... ואני לא חושבת שפעילויות יעזרו בניגוד לכל השאר פה, כי זה שכבר אין פעילויות, זה אומר שאנשים כבר לא רוצים פעילויות, וגם אם מישו כן יכין פעילויות, יקרה מה שקרה ברצים לניוזילנד ואף אחד לא ישתתף... זה מבאס מאוד שהפורום התפרק, אז בפעם הבאה צריך פשוט מישו שישמור על זה שהפורום ישאר ביחד, כי אני חייבת לציין, שאחרי 5 דקות שהייתי עם פורום יוני בלוך, והרמתי את המבט כי רציתי לחזור אליכם, ומצאתי שם רק את צ'אקע ומורן, ואף אחד לא טרח לבוא לומר לי שאתם הולכים, כי בלי שום ספק הייתי נוטשת את המשחק באותו רגע בשביל לבוא איתכם! אני תמיד אומרת לכם לאן אני הולכת כשאני נעלמת, אז אני חושבת שזה יעזור אם כולם יגידו לאן הם נעלמים כדי שגם נוכל למצוא אותם, כי חיפשתי וחיפשתי אתכם, וממש לא מצאתי אח"כ.... אני חושבת שחלוקת הזמן שלי ביניכם ובין פורום יוני בלוך הייתה מעולה, כי לא הכרתי אותם באותו שלב, ובגלל זה ביליתי איתם רק איזה 15-20 דקות של משחק פלונטר, ואת שאר הזמן ביליתי בלנסות להיות אתכם כמה שיותר זמן, אבל לא כל כך הצלחתי כי לא מצאתי את רובכם... עם מי שמצאתי (נדיה, דאפי, תומ, ועוד) כן ביליתי יותר זמן, כי ידעתי איפה הם נמצאים בניגוד לרובכם.... אז בבקשה, פעם הבאה שאתם נעלמים לאנשהו, תגידו, כמו שאני תמיד אומרת (ומורן יכולה להעיד, כי הלכתי לבד לארומה ואמרתי לה את זה, וגם נדיה ועופריקו יכולים להעיד, כי אמרתי להם שאני ודאפי ותומ הולכות למלא סבון באקדח בועות שלי, ודאפי ותומ ועופריקו יכולים להעיד, כי אמרתי להם כשהלכתי עם נדיה לקנות לי שתייה, ואנוצ'קה יכולה להעיד, כי אמרתי לה כשהלכתי עם תומ וצ'אקע ונועהלה לקנות משו באנטר) לכם כשאני פתאום נעלמת... באשר אליי, אם מישו חושב שנעדרתי יותר ממה שהייתי צריכה לטובת פורום יוני בלוך, פשוט תגידו לי, למרות שאני ממש לא חושבת שהייתי איתם הרבה זמן, אני אנסה בפעם הבאה להראות יותר נוכחות אצלנו, אם אני אמצא אתכם...

קצת קשה לקבץ../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

את תפוצות הפורום מכל רחבי הגג ולהודיע לה שהולכים לאכול, למה, מה לעשות, אנשים התייאשו מלהיות שם ולחכות שמישהו יואיל לבוא לפרגולה. אולי את היית 5 דקות במשחק טווסיטר אבל זה מסתכם עם 10 שאנשים אחרים לא היו ו20 דקות שהכמה חבר'ה האלה לא היו, והנה אנחנו 6 אנשים בפרוגלה עם עוד שני אחוזי אוכלוסיה משתנים בהתאם לתזוזות החברתיות בגג. ועוד משהו ד"א, כשאת הודעת שאת הולכת לא הודעת בדיוק למי שהיה איתנו (לא שאני אומרת שהיית צריכה בכלל לומר לנו והיית חייבת לנו דיווח על איפה את נמצאת, אבל זה סתם בגלל שאת מושלמת
אז תמיד אומרת.) ובכלל בקשר לכל מה שהיה עם יוני בלוך והטוויסטר וכל השאר, אני חושבת, וזו דעתי האישית, שאת דווקא כן חילקת את הזמן מעולה והיית איתנו, לא אמרתי שלא. בנוגע אליי: 1. כשאמרתי 6 אנשים התכוונתי יותר מ10 הדקות האלה שהיינו יחסית הרבה יחד. 2. אם היה מפגש של פורום סודות, חברים, ישראלים באוסטרליה ונ"ז או מכבי ת"א וכו' וכו' (ואלה פורומים מאוד פעילים
), כמובן שהייתי הולכת לשם לכמה זמן, לא אמרתי לכם לא ללכת בכלל. אבל לא הייתי נשארת שם כל המפגש
ומעבר לזה, כבר אמרתי בתגובה אחרת שלי פה בשרשור, שאם זה לא יהיה בימים של פורומים אחרים יהיה יותר טוב ככה לא תהיה לאנשים הבעיה של לא להחמיץ פורומים אחרים. אבל אתמול היו הרבה אנשים שלא היו איתנו יותר מ10-20 דקות. (והיינו שם מ12 בבוקר עד לפחות 4-5 אני בטוחה שהיה אפשר למצוא קצת יותר זמן מזה.) אם לאנשים יותר בא להיות עם פורומים אחרים. סבבה. אז זכות מי שרוצה לעשות מפגש בשביל פורום השבט לקבוע תנאים אחרים למפגשים הבאים, כמו מיקום ותאריך, תוך התחשבות במי שרוצה להיות שם יותר מאשר לומר היי ביי. אה וסתם דרך אגב, כשקראתי את מה שכתבת הייתי בשוק לשמוע על אנשים שהיו שם ובכלל לא ידעתי
>>>לדעתי זה מדבר בעד עצמו.

TziMHoNoa

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נניח והייתי אתכם הרבה יותר, נניח ופורום אוונסנס היו מתלוננים שלא הייתי אתם מספיק. למחשבה

מה נו אז../images/Emo35.gif

פורום אוונסנס יכול להרשות לעצמו ש7 ילדים לא יהיו במפגש שלו, כי הם פורם גדול מאוד. 7 אנשים ויותר שלא באים אלינו הופך אותנו לא למפגש פורום השבט, אלא לפגישה אקראית של שני ילדים בקניון

TziMHoNoa

New member
אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי

להפסיד את מפגש פורום אוונסנס, בו 95% מהפורום היו, והייתה לי הזדמנות, סופסוף, להכיר את כולם
גיתית.. אני לא רוצה לבוא למפגש בחוסר רצון... עדיף לי <ולכם> שאני אהנה במפגש כלשו, במקום שאני אשב ואתבאס שאני פה ולא שם.

*חוזרת על עצמי שוב ושוב*

זה לא היה פעם ראשונה. אמנם יום שלישי היה מוקצן, אבל זה מגמה שנמשכת כבר הרבה זמן. את מדברת על עצמך. אני מדברת על תופעה בהרבה יותר נרחבת בקרב הפורום. אני לא דורשת ממך להיות איתנו, רק חושבת שזה היה נחמד אם היית מוצאת קצת יותר זמן להיות איתנו. לא רוצה- לא צריך
חבל, באמת שחבל, אבל אם זה ימשיך כך להבא, אז פשוט נעשה מפגשים למי שבא לפגוש את פורום "השבט" ומתכוון להיות איתו. ובשביל זה בעצם כל השרשור פה, מסקנות להמשך, ואם דברים לא ישתנו, אין טעם לעשות מפגשי פורום.

TziMHoNoa

New member
נמ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אי אפשר להכריח אנשים לשבת איתנו...

ושובבבבב../images/Emo122.gif

לא מכריחה. רק שאנשים לא יתיימרו לבוא כאילו הם באים בשבילנו ואז נדע לפי הצפי שבאים שישה אנשים, סבבה, נכין פעילות לשישה אנשים. נשב כל השישה יחד בלי לחפש אחרים. לא נגיד לאנשים אחרים איפה אנחנו למה כל השישה מסתובבים יחד, ואוכלים יחד ועושים דברים יחד, ובאמת, שאני בטוחה במאה אחוזים שיהיה כיף ככה. כי אז התחושה היא של אינטימיות ושל גיבוש ולא תחושה של לאיפה זה נעלם ולאיפה זה נעלם ולמה לעזאזל הם לא מוכנים לבוא אם קוראים להם. וזה בדיוק למה אמרתי שיש הבדל מאם אתה בא והולך לפורום אחר ולאם אתה לא בא בכלל... ועכשיו זה ישמע כאילו אני אומרת לכם לא לבוא לאוונסנס או יוני בלוך או דובוני אכפת לי אבל בפעם הלא יודעת מה, אני לא אומרת את זה. ובקול מורתי
:"שכל אחד ייקח מזה מה שהוא מבין"

למעלה