../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמממ..אוקע תראי שיר (וגיתע גם), אני גם שמתי ../images/Emo23.gif שהפורום קצת התפזר במפגש האחרון... ואני חושבת שזה קצת הגזמה להגיד שהיינו 6 ילדים מקסימום גית, אני אסביר עוד רגע למה אני חושבת ככה... זה נכון שהייתי בהתחלה קצת עם פורום יוני בלוך, וזה היה רק כששיחקתי איתם פלונטר וכשעלינו להביא את נדיה ממש בהתחלה.... מאז כל תשומת הלב שלי הייתה מופנית אליכם, אבל אז הייתי עסוקה חצי מהזמן בלסחוב את כל האנשים שהיו עם פורום אוונסנס חזרה אלינו, ובחצי השני למצוא אתכם, כי נעלמתם... עד שהצלחתי לסחוב את עידן, עדי, מורן ותומ מפורום אוונסנס כבר לא הצלחתי למצוא אתכם... ומהרגע שאני ונדיה ודאפי מצאנו אחת את השניה (ואת השלישית), כל מי שפגשנו מפוזר בקניון מהפורום, אמרנו לו על ההתחלה - לבוא לגג. אבל אתם פשוט נעלמתם לי למרות שחיפשתי, וחלק מהאנשים כן הצטרפו, ואזזז כשהלכתי למלא סבון באקדח בועות שלי כבר כשחזרנו כולם היו אולי חוץ מתומ ומורן... וזה לא היה 6 אנשים... ונכון זה לא היה לפרק זמן ארוך, אבל מה לעשות... יש פה כמה אנשים שנמצאים ביותר מפורום אחד, וזה לגיטימי לגמרי, וזה גם לגיטימי לרצות לראות את האנשים גם מהפורום ההוא, ולא רק זה... אם למשל גיתע היה מפגש של הפורום של סודות גם אתמול (ובהנחה שהפורום היה אשכרה חי), גם לך היה קשה לתמרן בין לפגוש אותנו ללפגוש אותם... ואני לא חושבת שפעילויות יעזרו בניגוד לכל השאר פה, כי זה שכבר אין פעילויות, זה אומר שאנשים כבר לא רוצים פעילויות, וגם אם מישו כן יכין פעילויות, יקרה מה שקרה ברצים לניוזילנד ואף אחד לא ישתתף... זה מבאס מאוד שהפורום התפרק, אז בפעם הבאה צריך פשוט מישו שישמור על זה שהפורום ישאר ביחד, כי אני חייבת לציין, שאחרי 5 דקות שהייתי עם פורום יוני בלוך, והרמתי את המבט כי רציתי לחזור אליכם, ומצאתי שם רק את צ'אקע ומורן, ואף אחד לא טרח לבוא לומר לי שאתם הולכים, כי בלי שום ספק הייתי נוטשת את המשחק באותו רגע בשביל לבוא איתכם! אני תמיד אומרת לכם לאן אני הולכת כשאני נעלמת, אז אני חושבת שזה יעזור אם כולם יגידו לאן הם נעלמים כדי שגם נוכל למצוא אותם, כי חיפשתי וחיפשתי אתכם, וממש לא מצאתי אח"כ.... אני חושבת שחלוקת הזמן שלי ביניכם ובין פורום יוני בלוך הייתה מעולה, כי לא הכרתי אותם באותו שלב, ובגלל זה ביליתי איתם רק איזה 15-20 דקות של משחק פלונטר, ואת שאר הזמן ביליתי בלנסות להיות אתכם כמה שיותר זמן, אבל לא כל כך הצלחתי כי לא מצאתי את רובכם... עם מי שמצאתי (נדיה, דאפי, תומ, ועוד) כן ביליתי יותר זמן, כי ידעתי איפה הם נמצאים בניגוד לרובכם.... אז בבקשה, פעם הבאה שאתם נעלמים לאנשהו, תגידו, כמו שאני תמיד אומרת (ומורן יכולה להעיד, כי הלכתי לבד לארומה ואמרתי לה את זה, וגם נדיה ועופריקו יכולים להעיד, כי אמרתי להם שאני ודאפי ותומ הולכות למלא סבון באקדח בועות שלי, ודאפי ותומ ועופריקו יכולים להעיד, כי אמרתי להם כשהלכתי עם נדיה לקנות לי שתייה, ואנוצ'קה יכולה להעיד, כי אמרתי לה כשהלכתי עם תומ וצ'אקע ונועהלה לקנות משו באנטר) לכם כשאני פתאום נעלמת... באשר אליי, אם מישו חושב שנעדרתי יותר ממה שהייתי צריכה לטובת פורום יוני בלוך, פשוט תגידו לי, למרות שאני ממש לא חושבת שהייתי איתם הרבה זמן, אני אנסה בפעם הבאה להראות יותר נוכחות אצלנו, אם אני אמצא אתכם...