נמאס לי

darkness calls

New member
אני מסכימה איתך שזה בעייתי

כשהמפגש שלנו מתנגש עם פורום אוונסנס בגלל שיש כאן המון אנשים שבשני הפורומים, אבל כרטיס רכבת הלוך-חזור לת"א עולה לי 60-70 ש"ח, ואין לי כסף לנסוע פעמיים בחופש של שבוע-שבועיים לת"א. זה יעמיד אותי ואת שאר האוונסנסים במצב שנצטרך לבחור, ולאו דווקא נבחר את פורום השבט. או, לחילופין, נלך פעם לאוונסנס פעם לשבט, וזה יצור מצב שפעם בכמה חודשים -שזה המון- תראו אותנו.

אוקיי תומ תחשבי בבקשה את הכמות

הדקות שלך בפורומים אחרים לעומת שלנו באחוזים. לא נראה לי שזה יעבור את ה20... תסבירי לי למה עושים הצבעות על ימים מסויימים למפגשים והולכים לפי אנשים שלא מתכוונים בכלל להיות פה. היינו עושים את המפגש ביום ראשון, ואז אנשים אחרים שבאמת רצו להיות איתנו היו באים, קחי לדוגמה את רז שהיא לא באה למפגש כבר מאז סוכות שעבר נראה לי... זה כמו שנפתח הצבעה על ימי המפגש בפורום אמ"ל וזהו. שהם יחליטו... זה בדיוק אותו הדבר. ועכשיו חג שמח לכולם, המשך תגובות מחר בע"ה בלנ"ד.

darkness calls

New member
הייתי יותר באוונסנס

כי היה לי חשוב להכיר אותם.. אני חדשה כשדיברנו עם נושמים מזרחית הייתי איתכם כנ"ל גיימר כנ"ל יוני בלוך כנ"ל שייגעצ [אני חושבת
כל הזמן התבלבלתי בינם ליוני בלוך
] בהתחלה הייתי עם אוונסנס כי אז כולם עוברים ומציגים אחד את השני.. ואז קל להשתלב יותר - אם באים באמצע זה שואה! ואז כשירדתם לאכול רציתי לבוא איתכם אבל לקחו אותי לצד השני של הגג להצטלם לאיזה פרוייקט בפורום אוונסנס כשחזרנו הלכתי אליכם ו..נו אני כבר לא זוכרת
אבל הפיצול של השבט וההסתובבויות שלכם די הקשו עלי -______-"

oh pardon me all over the place../images/Emo4.gif

ווד יו פליז אקספליין מדוע אסור היה לנו להסתובב
ועוד משהו> "אבל הפיצול של השבט " זה לא בדיוק כל הקטע של ההודעה הזאת
על מה אנחנו מתווכחים פה. על זה שהיה פיצול... אם את התפצלת ואת אומרת שהפיצול מפריע לך, זה קצת פרדקוסלי, לא
אם לרקדן מפריע שהוא רוקד, אז שיפסיק לרקוד. (יודעת, מטאפורה טיפשית
אבל יו גט מיי פוינט...
) (אה ואני רוצה להבהיר שאני כמובן לא תוקפת אותך אישית בשרשור הזה חלילה...)

darkness calls

New member
הו ממש לא התכוונתי לזה../images/Emo70.gif

ברור שמותר לכם להסתובב.. אבל פשוט נעלמתם כאילו לא כולם.. אלא קבוצות כל הזמן ואפחד לא ידע לאן הלכתם ובלעט

TziMHoNoa

New member
אם זה היה ביומראשון../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

לא הייתי באה. כי לירז גם אז, אם אני לא טועה, לא יכלה לבוא.. ולהחמיץ מפגש של פורום השבט כבר לא נהיה משו כל כך נורא <שזה כבר נושא אחר, בנוגע לימי ההולדת וכל זה...> אני באתי בגלל שהייתה לי הזדמנות לראות את פורום אוונסנס, ואת פורום השבט, אחרת לא הייתי מתאמצת.

ומה עם אלה שרצו לבוא יום ראשון

והם באמת היו באים להיות איתנו ואז כשזה עבר ליום שלישי הם כבר לא יכלו לבוא

TziMHoNoa

New member
נמ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מה אתם
אני אשמה
אני בכלל לא הצבעתי.. רק אחרי שגיליתי שהמפגש של אוונסנס ביומשלישי <הודות לעדי כפרעליה
>

TziMHoNoa

New member
גיתית../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אל תקבעי עובדות. אם המפגש לא יוצא עם פורום אוונסנס, אולי את מרוויחה, אני מפסידה... אני שנה בפורום מסוים.. ורק עכשיו אני פוגשת אותם. אני לא הייתי הרבה בגלל שזו הפעם הראשונה שאני אשכרה פוגשת ת'אנשים הנחמדים שם. אולי בפעם הבאה אני אהיה שם פחות. כי בתכלס אני יותר קשורה לפורום השבט... אני יותר זמן פה.. יותר מפגשים... בסך הכל, רוב האנשים נהנו מההתרוצצויות האלו <שאני אישית מאוד אוהבת
> ולא הרגישו החמצה... אני מרגישה שמיציתי את היום הזה כמו שצריך. מעט שם, מעט פה... והרבה כייף

סווטלנה,

זה לא הטובה האישית שלי. לא אני מרוויחה. הפורום מרוויח. אוקיי סבבה, בפעם האלף, אני לא אומרת לך לא לפגוש אותם, אבל היית אולי 5 דקות איתנו אתמול. אני לא כופה עלייך להיות איתנו, אבל מי שבא למפגש של הפורום שלו, ועל אחת כמה וכמה פורום שהוא נמצא בו כל כך הרבה זמן, יהיה די נחמד אם הוא גם אשכרה יפגוש אותם (הרי זאת הפואנטה של המפגשים כמדומני)

TziMHoNoa

New member
בפעם האלף../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

זו הייתה פעם ראשונה שאני פוגשת אותם. אתכם פגשתי בערך 20 פעם.. המפגשים אתכם הם דבר שבשגרה. אני כבר בקושי מתרגשת לפגוש אתכם, כמו שאמרתי, זו כבר סוגייה אחרת, בקשר למפגשים הלא קשורים באמצע החיים. אז ישבתי עם פורום אוונסנס. זכותי. פעם ראשונה שאני פוגשת את האנשים המדהימים האלה, ובאמת שהיה לי כייף איתם. גמלי מותר לא להיות אתכם מפגש אחד. אם לא הייתי באה מהתחלה לא הייתם מתלוננים. תחשבו על זה ככה.

בפעם האלף ואחת../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

זו הייתה פעם ראשונה שאני פוגשת אותם. אתכם פגשתי בערך 20 פעם..- חומוס שבחומוסים, אבל השרשור הזה הוא לא רק עלייך, מה גם שלפי מה שאני זוכרת גם מפגש שעבר זה היה ככה אבל לא משנה המפגשים אתכם הם דבר שבשגרה. ה"שגרה" שיש לנו במפגשים בזמן האחרון, היא לא להפגש, ומפגש באותו מתכונת כמו לפני שלושה ימים. {וחוצמזה, מה עם החדשים
} אני כבר בקושי מתרגשת לפגוש אתכם, ושוב, מה עם החדשים
אז ישבתי עם פורום אוונסנס. זכותי. פעם ראשונה שאני פוגשת את האנשים המדהימים האלה, ובאמת שהיה לי כייף איתם. גמלי מותר לא להיות אתכם מפגש אחד. נכון, זכותך. אף אחד, >אף אחד<, לא אמר לך שלא. לך מותר לא להיות מפגש אחד. גם נכון. רק אל תתיימרי להציג את עצמך כמי שכן באה למפגש השבט (ואני אומרת את זה בכלליות כי כפי שאמרת, לא הצבעת על איזה יום בא לך) אם לא הייתי באה מהתחלה לא הייתם מתלוננים. תחשבו על זה ככה. נכון, אם לא היית באה לא היינו מתלוננים. כי דבר אחד זה לשבת ולהנות עם החברים שלך מהפורום במפגש, ודבר שני זה לראות את שאר הפורום לא רוצה להיות איתך. ותחשבי על זה ככה.

אויייייייייש די!

זה לא אישי...כן?... אבל זה נראה כאילו אתן נכנסות כבר לפסים אישיים......אז די... ווווווו....נועה!!!! זה היה מפגש ראשון שלי...ובאמת היה חשוב לי להכיר את כולם....אבל זה לא יצא ככה....מה לעשות.... כי יש לכם התחייבויות לאנשים לפורומים אחרים גם...אני מבין....אבל אני חדש בפורום....אז: לא מגיע לי להכיר אותך?....בגלל הפורומים האחרים?....

TziMHoNoa

New member
חומוס זה מגעיל../images/Emo5.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

את, שוב לא הבנת למה התכוונתי..
עזבי.. המפגש האחרון היה דיי חד פעמי, ודיי אחרון, ואני עדיין לא מצטערת על זה שביליתי את רוב הזמן איתם ולא אתכם.. אני כן מצטערת שלא יצא לי להכיר ממש את אביה..

למעלה