נמאס לי

Tinkerblack

New member
נמאס לי../images/Emo70.gif

החלטתי לכתוב הודעה אחת בפורום כמחאה על זה שנמאס לי ובאמת עלה לי על העצבים
אני מייגן לכל מי שלא מכיר אותי בכל מקרה אני באה למפגשי פורומים כבר ממפגש הפורום השני שלנו.. ותאמת מה זה נהנתי בהתחלה ממש חיכיתי למפגש פורום כל פעם, הייתי מצםה לזה
אך לאחרונה- 4 משהו כזה מפגשים אחרונים אני באה בהרגשה שהולכים להיות מפגשים גרועים וכשאני אומרת גרועים אני מתכוונת לגרועים... לא בגלל האנשים כי האנשים מאוד חביבים ונחמדים וזה אחלה... אלא בגלל סיבה לגמרי אחרת... אני אומר לכם ת'אמת אם גיתית לא הייתה באף אחד מהמפגשים האלו הייתי מרגישה לא רק לבד אלא הכי לבד שבעולם... אבל בואו נחזור לנושא... כל מפגש לאחרונה אבל כמעט כל מפגש אנחנו באים בשביל להיפגש אחד עם השני נכון
להיות אחד עם השני נכון
ואני מבינה שיש לכם חיים כמו שלכל אחד מכאן יש חיים ושאתם בעוד פורומים אבל נגיד במפגש שעבר(אתמול) ההרגשה שזה יצא הייתה חד משעמית שלושה קבוצות... קבוצה של ילדים שהולכים לפורום יוני בללוך קבוצת ילדים שהולכים לפורום אווונסנס וקבוצת ילדים שנשארים בפורום השבט - הקבוצה הזאת מונעת משהו כמו 4 חמש ילדים... מידי פעם כמה חוזרים אלינו לכמה דקות ואז הולכים עוד פעם... אלו שהלכו ליוני בלוך הלכו אחרי זה לקנות דברים נעלמו... פעם עוד היו פיעלויות(שמנהלות עשו והיה גם תקופה שאני עשיתי) וזה איחד את הפורום היינו כולנו ביחד... ולא לבד כמו עכשיו, אפילו תמונה קבוצתית של כולם לקח לנו שמונים שנה לעשות כי כל שניה או עידן או תום או לא יודעת מי רץ לפורומים אחרים... (סתם הבאתי דוגמאות של מישהו שכן ניסיתי להחזיר אותו) פעם כשהיו פעילויות בן כה היינו כפורום היינו ביחד אבל ת'אמת בפעילויות לא השתתפתפ זה למה אני שאוהבת לעשות פעילויות לא עושה עוד אתם לא שיתפתם פעולה בגרוש... אתה לא עשיתם כלום ואם גם הייתי עושה פעילותא ני לא מאמינה שעוד פעם מיהו היה משתתף כמו מה שאני וגיטע עשינו של הרצים לניו זילנד שרק דפי מצאה את עצמה רצה ברחבי הקניון ומחפשת פתקים
אני יודעת שאני נשמעת כועסת כי מה לעשות זה מה שאני באה למפגשים בתחושה של לא כיף רוצה ללכת הביתה באמצע שמונים ילדים מהמפגש שאמור לגבש אותנו נעלמים... אז מה הקטע במפגש??!? אני יותר מרחמת על מישהו כמו שלומי שמוציא 120 שקל רק בשביל לראות אותנו ותעשו חשבון 120 כפול שלוש שהוא עד עעכשיו בא לראותא ותנו זה יוצא 360, כל אגורה הוא חוסך בשביל לראות אותנו ומה אנחנו עושים? מתפזרים אני יודעת שהיו הרבה תגובות זועמות על זה וחלק אפילו לא יהיו מעוניינים לקרוא את זה- מה לעשות... אבל המפגשים שהיו בהתחלה משהו כיף של כולם ביחד מסתובבים הפכו להיות קבוצה קטנה של 4 אנשים שביחד ומידי פעם נוספו להם אנשים אותי אישית זה ממש מעצבן וממש לא היה לי כיף ככהה... תעשו מה שאתם רוצים אבל לי אישית זה מוריד את החשק לבוא לעוד מפגשים... תנסו להזכר בימים של כולם ביחד יושבים במעגל ומשחקים משחקים עושים חבילה עוברת נכנסים לבורגרנץ' ביחד ועושים בלאגן ובשיבל לעשות תמונה קבוצתית לא צריך לעשות כמה בנפרד כי מישהו הלך במקרה לפורום אחר... שילך לא אמרנו לו לא... אבל ככה כולם הולכים... אני אמרתי את זה יהיה נחמד אם למישהו חוץ ממני אכפת מצידי תגידי מה שבא לכם אם אתם חושבים שאני לא צודקת ובטח יהיו הרבה כאלו בבקשה תעשה מה שבא לכם אבל המפגשי פורום הפכו ממשו כיף למשהו שאני רוצה ללכת ממנו... ולא בגלל הילדים

אממממ...

זה אביה....החלפתי כינוי בפעם השניה והאחרונה!...(זה היה די חיקוי של גיתית....למרות שלא התכוונתי).... אני חושב שבאמת לא היינו ביחד.... אבל....לא הייתי בכל המפגשים בשביל שאני אוכל לעשות השוואות ....סורי... אני לפחות...נהנתי לראות את כולם סופסוף במציאות....ולא בגלריות!

darkness calls

New member
...

דבר ראשון, אני ממש מצטערת שנעלמתי להמון זמן. אבל זה באמת קשה כשיש שני מפגשים שאתה ממש רוצה להיות בהם בו זמנית.. ועוד 10 מטר אחד מהשני
שיר, מה לעשות, ב-3 ימים האחרונים היו מלא מפגשים בכל יום, לפעמים זה קורה, וזה מפריע, אבל אין מה לעשות - אנחנו גם בפורומים אחרים, ו.. זהו. אין מה לעשות
הפעם באמת יצא שהמון אנשים הלכו לפורומים אחרים, אבל מה לעשות שעידן עדי ודפי ביוני בלוך, ואני שחר נועה צ'אקי עדי נורע שאגי מורנע ומקווה שלא שכחתי אפחד בפורום אוונסנס, אני יודעת שאנחנו הרבה אבל ככה זה ... למדתי לקח מהמפגש הזה, במפגש הבא נתארגן מראש שיהיו יותר דברים שילכדו את הפורום שלנו - פעילויות וכו' - על זה נדבר כבר לקראת חנוכה. מה שנשאר זה פשוט לקוות שבמפגש הבא יהיו קצת פחות פורומים בעזריאלי.. [למרות שאני דווקא נהניתי
]

SwEEt T

New member
שיר

בתור אחת שראת האותך אתמול היתה הרגשה שמההתחלה לא רצית להיות במפגש אני נהניתי אתמול מאד ובכלל אני נהניתי מאד אתמול אפילו שהייתי מעט עם הפורום כמות האנשים במפגש הזה בהשוואה למפגשים אחרים היתה מזערית והפורום שלנו גם לא מגובש כמו שהוא היה פעם במיוחד בהשוואה לפורומים אחרים שהייתי במפגש שלהם אתמול בגלל שהרבה חדשים הצטרפו ולוקח זמן עד שהפורום מתגבש מחדש שכזאת כמות של אנשים מצטרפת, ולא שיש משהו רע בזה שהם הצטרפו להיפך זה מבורך! אבל יש לי את הרושם שאת היחידה שלא נהנתה אתמול אולי אני טועה אבל כל מי שראיתי משסביבי היה מאד שמח להיות במפגש ולהסתובב בין הפורומים האחרים, יש לנו זכות להיות גם בפרומים אחרים ומה לעשות שכל המפגשים יצאו באותו יום ואת לא צודקת בכלל במה שאת אומרת כי את לא היחידה שאכפת לה, כי אם זה היה ככה אף אחד לא היה מגיע למפגשים בכלל אז במקום לתקוף את כולם תבררי קודם אם אנשים באמת לא נהנהו או שזו רק הדעה שלך

זה לא רק שיר וזה לא רק אני ושיר

זה כל השישה שהיו במפגש כנראה^_^
ושוב, את אולי נהנית כי היו לך פורומים אחרים ללכת אליהם... מה עם מי שבא במיוחד כדי לראות אותך ואת כל שאר האנשים בפורום
הוא נשאר לבד מסתכל באנשים מקפצים להם בפורומים אחרים

כשיש דברים שאמורים ללכד

- לא משתפים פעולה... ואולי אתם נהנים כשאתם הולכים לפורומים האחרים שלכם, וזה הגיוני. אבל מי עם מי שאין לו פורום אחר ללכת אליו
אחרי הכל באים למפגש פורום השבט, כדי להפגש עם הפורום. אתם יוצאים מנקודת הנחה שכולם מכירים אחד את השני, אבל אם הייתי חדשה לא הייתי מכירה אף אחד, אתם לוקחים את זה כמובן מאליו שאנחנו מכירים אחד את השני...

darkness calls

New member
יש פשוט דברים שלאנשים פחות בא

לעשות.. אנחנו באים למפגש פורום השבט ולמפגש פורום אוונסנס\יוני בלוך, ורוצים להיות נוכחים בשניהם...

TziMHoNoa

New member
אבל לי לא..../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

את לא מבינה מה שאני אומרת.. אולי אני פשוט לא מסבירה טוב..
מה שקרה במפגש האחרון זה לא דבר שיקרה הרבה. ולא בגלל שכנראה לא יצא לי לפגוש את פורום אוונסנ בחודשים הקרובים... כמו שבגלל שזה היה מפגש ראשון שלי איתם ורציתי לפגוש אותם ולדבר איתם. חוצמזה שהביאו גיטרע. אני יכולה לשבת שעות עם גיטרע... זה באמת גלש לפסים אישיים..

אע../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif לא התכוונתי לשומדבר אישי

ואם זה רק מפגש אחד אז סבבה. הבעיה מתחילה לגבי אנשים אחרים, ולגבי מה יקרה אם זה לא באמת יהיה ככה מפגש אחד. וגם במפגשים לפני זה לדעתי, לא היה המצב הכי אידאלי אבל זה לא היה דראסטי כמו ביום שלישי.

Shaaaki

New member
לפי דעתי... (למרות שלא הייתי)

למרות שגיתית אמרה שאמרו את זה כבר... אל תעשו את המפגש בעזריאלי... ככה לא יתפזרו האנשים...

SwEEt T

New member
ושקד צודק

אולי הפתרון הוא לעשות את המפגשים במקום האחר אפשר לגוון קצת ואולי אם נהיה בבית של מישהו למשל אנשים לא "חתפתו" ללכת למקום אחר ויעזוב את הפורום כל הזמן

מיוני

New member
../images/Emo107.gifתגובתי הלא כל כך תגובתית

תראו גם לי זה עצוב שאיו פעילויות ואנחנו בעצם לא פורום! ואני לא חושבת שאפשר להעביר את המפגש למקום אחר כי מה לעשות אם זה לא יהיה בעזריאלי אני לפחות רוב הסיכויים שלא אוכל להגיע. ואני בטוחה שגם אחרים לא!. תראו אני לא מאשימה את אלו שהם בפורומים אחרים ואני לא יכולה לבקש שננסה שלא יהיו מפגשים חופפים בגלל שלהגיע לעזריאלי זה עולה כסף! מה שאני מבקשת זה שכל אלו שבפורומים אחרים תשקיעו בפורום שלנו לפחות את ההתחלה ואני בטוחה שיש הרבה שמוכנים להשקיע ולעשות פעילויות ושוב פעם אני לא יכולה להבטיח שאני אעשה פעילות או כל אחד אחר אבל כדאי לנסות. אני באמת לא יודעת מה יהיה עתיד המפגשים כי בסך הכל בסוף באמת לא מקשיבים לפעילויות, אבל! למי שזוכר לפני כמה זמן היה מפגש של עדי והילה והן עשו משחק פעיל של לתפוס אנשים ולהוריד להם את השלט לא הייתי במפגש אבל שמעתי שזה היה ממש כיף, זה רעיון לא חסרים דברים כיפיים לעשות, באמת שלא למרות שאני בכל מקרה נהנת במפגשים גם אם לא עושים בהם כלום

אני מסכימה עם שיר...

בעקרון היה לי כיף, אין מה לומר. אבל, כל המפגש אתה מסתובב בתחושה של החמצה. כולם שם... אבל לא איתך. זה לא כמו שהיה פעם. כולם היו ביחד, והיתה ממש אווירה כיפית. אתמול במפגש הפורום היו 6 אנשים גג עם אנשים שקפצו לכמה שניות לביקור. מהיום, כל המפגשים, לא בימי שישי וערבי חג, לא בשבתות וחגים, ולא עם פורום אוונסנס. מצטערת, אחרת אני לא באה בלנ"ד.

אה עוד משהו

לא בכדי תמיד המפגשים שהם אחרי הצהריים ולא בחופשים, שבהם אנחנו לבד, כי זה מסיבת הפתעה או משהו כזה, הם המפגשים הכי כיפים. . למחשבה

מיוני

New member
גיתית רולזזזזז../images/Emo107.gif

רק שאין סיכוי שלא יהיה לנו מפגש עם אוונסנס זה פשוט תמיד יוצא ככה חוץ מזה שזה אכזרי להכריח אנשים להגיע פעמיים לתל אביב

למעלה