Tinkerblack
New member
נמאס לי../images/Emo70.gif
החלטתי לכתוב הודעה אחת בפורום כמחאה על זה שנמאס לי ובאמת עלה לי על העצבים
אני מייגן לכל מי שלא מכיר אותי בכל מקרה אני באה למפגשי פורומים כבר ממפגש הפורום השני שלנו.. ותאמת מה זה נהנתי בהתחלה ממש חיכיתי למפגש פורום כל פעם, הייתי מצםה לזה
אך לאחרונה- 4 משהו כזה מפגשים אחרונים אני באה בהרגשה שהולכים להיות מפגשים גרועים וכשאני אומרת גרועים אני מתכוונת לגרועים... לא בגלל האנשים כי האנשים מאוד חביבים ונחמדים וזה אחלה... אלא בגלל סיבה לגמרי אחרת... אני אומר לכם ת'אמת אם גיתית לא הייתה באף אחד מהמפגשים האלו הייתי מרגישה לא רק לבד אלא הכי לבד שבעולם... אבל בואו נחזור לנושא... כל מפגש לאחרונה אבל כמעט כל מפגש אנחנו באים בשביל להיפגש אחד עם השני נכון
להיות אחד עם השני נכון
ואני מבינה שיש לכם חיים כמו שלכל אחד מכאן יש חיים ושאתם בעוד פורומים אבל נגיד במפגש שעבר(אתמול) ההרגשה שזה יצא הייתה חד משעמית שלושה קבוצות... קבוצה של ילדים שהולכים לפורום יוני בללוך קבוצת ילדים שהולכים לפורום אווונסנס וקבוצת ילדים שנשארים בפורום השבט - הקבוצה הזאת מונעת משהו כמו 4 חמש ילדים... מידי פעם כמה חוזרים אלינו לכמה דקות ואז הולכים עוד פעם... אלו שהלכו ליוני בלוך הלכו אחרי זה לקנות דברים נעלמו... פעם עוד היו פיעלויות(שמנהלות עשו והיה גם תקופה שאני עשיתי) וזה איחד את הפורום היינו כולנו ביחד... ולא לבד כמו עכשיו, אפילו תמונה קבוצתית של כולם לקח לנו שמונים שנה לעשות כי כל שניה או עידן או תום או לא יודעת מי רץ לפורומים אחרים... (סתם הבאתי דוגמאות של מישהו שכן ניסיתי להחזיר אותו) פעם כשהיו פעילויות בן כה היינו כפורום היינו ביחד אבל ת'אמת בפעילויות לא השתתפתפ זה למה אני שאוהבת לעשות פעילויות לא עושה עוד אתם לא שיתפתם פעולה בגרוש... אתה לא עשיתם כלום ואם גם הייתי עושה פעילותא ני לא מאמינה שעוד פעם מיהו היה משתתף כמו מה שאני וגיטע עשינו של הרצים לניו זילנד שרק דפי מצאה את עצמה רצה ברחבי הקניון ומחפשת פתקים
אני יודעת שאני נשמעת כועסת כי מה לעשות זה מה שאני באה למפגשים בתחושה של לא כיף רוצה ללכת הביתה באמצע שמונים ילדים מהמפגש שאמור לגבש אותנו נעלמים... אז מה הקטע במפגש??!? אני יותר מרחמת על מישהו כמו שלומי שמוציא 120 שקל רק בשביל לראות אותנו ותעשו חשבון 120 כפול שלוש שהוא עד עעכשיו בא לראותא ותנו זה יוצא 360, כל אגורה הוא חוסך בשביל לראות אותנו ומה אנחנו עושים? מתפזרים אני יודעת שהיו הרבה תגובות זועמות על זה וחלק אפילו לא יהיו מעוניינים לקרוא את זה- מה לעשות... אבל המפגשים שהיו בהתחלה משהו כיף של כולם ביחד מסתובבים הפכו להיות קבוצה קטנה של 4 אנשים שביחד ומידי פעם נוספו להם אנשים אותי אישית זה ממש מעצבן וממש לא היה לי כיף ככהה... תעשו מה שאתם רוצים אבל לי אישית זה מוריד את החשק לבוא לעוד מפגשים... תנסו להזכר בימים של כולם ביחד יושבים במעגל ומשחקים משחקים עושים חבילה עוברת נכנסים לבורגרנץ' ביחד ועושים בלאגן ובשיבל לעשות תמונה קבוצתית לא צריך לעשות כמה בנפרד כי מישהו הלך במקרה לפורום אחר... שילך לא אמרנו לו לא... אבל ככה כולם הולכים... אני אמרתי את זה יהיה נחמד אם למישהו חוץ ממני אכפת מצידי תגידי מה שבא לכם אם אתם חושבים שאני לא צודקת ובטח יהיו הרבה כאלו בבקשה תעשה מה שבא לכם אבל המפגשי פורום הפכו ממשו כיף למשהו שאני רוצה ללכת ממנו... ולא בגלל הילדים
החלטתי לכתוב הודעה אחת בפורום כמחאה על זה שנמאס לי ובאמת עלה לי על העצבים