נמאס לי מהשלג!

diday

Member
אז ככה

איני מכירך, כך שאיני יכול לאשר או לשלול את היותך נחמדה. כשאני קורא את הודעותיך עולה בי הספק בטוהר כוונותיך, כמובן יתכן שזוהי בעיה שלי. אולי בגלל שלמדתי עד היום שאדם הצריך להדגיש תכונה חיובית שלו ועושה זאת במספר הזדמנויות רב, ככל הנראה יש לו איזה שהיא בעיה עם תכונה זו. את מעונינת להשתלב, ולא לריב? ברוכה הבאה
. את יכולה להתחיל בכך שתכני את תוקית בשמה כפי שהיא בקשה ולא כפי שאת מתעקשת לעשות. ועוד משהו: תוקית עשתה עד היום רושם אנטילגנטי למדי, כך שניתן להתיחס לבקשתך לא לרדת לרמתה כמחמאה, ועל מחמאה זו אני מודה לך.

een ogenblik

New member
זה הולך יחד!

רצית שלג, ועוד שלג מצטבר, אז קיבלת קור. פעם הבאה את יכול לנסות לשמור את ההשלג אצלך, ולא להעניש את כולנו?

לא הולך ביחד

תמיד כשיורד שלג - פחות קר. שבוע שעבר היה קור מוחץ עד שהתחיל השלג. אתמול ירד שלג, ואחרי שהוא נגמר צנחו הטמפרטורות. עכשיו שמיים כחולים בחוץ, לידיעתך. אני רוצה שלג. קחו אתם את הקור שממילא לא בא איתו ביחד

diday

Member
נכון

אבל מה רע בטמפרטורות כמו בתחילת ינואר, שהיו בפעם הראשונה (בחודש זה) מאז שאני בגרמניה דו ספרתיות?

ayala26

New member
אני גם אוהבת שלג

זה נורא יפה אבל הוא לא מהסוג שנשאר. שעה וחצי שמש והוא נעלם כלא היה. אני לא מבחינה בין 2 ל 2-. אם קר לי אז קר לי אין קר יותר או קר פחות בטמפרוטורות כאלו.

tokit

New member
להלילה צופים פה 8- מעלות..

אני מניחה שזה נכנס תחת הקטגוריה " קר יותר"..

forglemmigej

New member
גם פה יש מינוס רציני עכשו (4-)

כל אדם שני פה חולה או מתעטש או מנ(דו)וזל..

TIPX

New member
שלג שלג שלג

אז היום כמו אתמול קמתי מאושר כל כך הרבה שלג ירד עד שממש נהייתי לבן! כבר לא טיפקס שחור או לבן עם כתמים כחולים שחורים המראים שכאילו יד כתבה משהו ולעומתה באה יד שניה וכיסתה הכל ב TIPX או שלג מה שתבחרו! אז זה היום השלישי רצוף שיורד שלג כאן באיטליה (SARONNO) אז כמו שכולם חמוצים פרצופי הופך למחוייך יותר ויותר אך עם זאת עם כבר עיר לבנה מישהו שם למעלה שכח לכסות את הרחוב הראשי בעירי בTIPX או שלג (לבחירתכם) אז ככה שזה לא ממש ובאמת לבן באופן מושלם. והנה רגע עצוב היום ראיתי פח זבל (מהסוג ששמים בשביל הצואה של הכלבים) מלא בשלג וחשבתי לעצמי איזה חוסר התחשבות מצדם הם לא יודעים שיש אנשים שאין להם שלג בצלחת והם צריכים להסתפק באורז!!! יש באוגנדה מיליונים של כושים (לא שאני גזען הם באמת כושים) בעלי חסך שלג (והנה הרעיון התרומתי שלי) לתרום להם קצת שלג להעביר במיכליות שלג צח ולבן! אז יש איזה מיליונר שמוכן להתגייס למשימה?? נ.ב. לגבי זוג הבנות שרבות שם הייתי מציע לפתור את זה בדרך היחודית שלה |אייקון של זירת בוץ| |חוטיני| |חוטיני|

oranje boven

New member
באמת, רק באיטליה

אנשים זורקים שלג לפח! האגואיזם חוגג.
חשבתי שאנחנו (תת)יבשת מלוכדת ומאוחדת, ושמי שיש לו יותר מדי, נותן למי שאין לו...התבדיתי (אצלינו, למשל, ירד מעט מאד שלג
). טיפקס, אתה חייב להראות יותר נוכחות בפורום. קצת שקט פה בלעדיך
ומה אתה עושב ב SARONNO? איפה זה בכלל?

זאביקDR

New member
גם פה יורד ... אבל לא נישאר

כבר שבוע וחצי שיורד פה שלג יום יום אבל לא נישאר על הריצפה ... איפה הטעות שלי ? הייתי צריך לנדוד צפונה ?

למעלה