נמאס לי מהשלג!

duncken

New member
נמאס לי מהשלג!

כמה שלג יכול לרדת בשבוע ראבק

I Was Hoping

New member
גם לי!

מצטרפת למחאה. עכשיו זה אמצע החורף, לא? זאת אומרת שיש את כל זה לעבור עוד פעם. אוף שייגמר כבר, מדכא... מזל שמדי פעם אנשים עוד מחליקים וזה קצת מצחיק, אחרת אני חוששת שאפשר להכניס את כולם פה לצנצנת חמוצים, כי ככה בדיוק הפרצופים שלהם נראים. שונאת דיכאון חורף.
בואי
בואי

I Was Hoping

New member
עם הערפל של היום

את הבניין ממולי אני לא רואה
אבל אני אשתדל לדמיין... אולי זה יעזור אתה לא יכול לפקסס לי קצת
? אנרגיה סולרית? משהו?

I Was Hoping

New member
יש להם ממש קיץ, הא?

תודה על השמש הווירטואלית... לפחות אם המחשב היה פולט קצת חום או משהו... סתם כפוי טובה.

diday

Member
אצלנו היתה שמש

לאיזה שעה. אבל קור מקפיא, ורוח מקפיאה עוד יותר. הלילה הודיעו שיהיה קר במיוחד...

iwasssyyy

New member
גם פה יורד המון שלג!!!

נמאס כבר מהחרוף האנגלי הקפוא הזה. גם ככה קיץ פה זה לא קיץ, עם כל הגשמים המגעילים. עוד סיבה למה אני לא אוהבת להיות פה - מזג אויר מחורבן.

tokit

New member
אם מזג האויר מחורבן,

ואם את לא מוצאת ישראלים, ואם את כל כך לא אוהבת להיות שם, אז למה שלא תחזרי ארצה??

forglemmigej

New member
היא באה בעקבות החבר../images/Emo8.gif

אם הוא יחזור לארץ אז גם היא תחזור..

iwasssyyy

New member
תגידי לי מה את רוצה ממני?

מישהו בכלל ביקש ממך להגיב אלי? תשמרי את הדיעות שלך לעצמך בבקשה TOKIT מאז שנכנסתי לפורום את לא מפסיקה להעיר לי בצורה מגעילה ועוקצנית. אנחנו לא מכירות ותחסכי ממני את ה"פנינים" שלך.

tokit

New member
אנחנו דווקא כן מכירות..

רק לפני יומיים הגבתי לך בפורום אחר.. והגבתי לך עוד הרבה פעמים, אבל אז היית בניקים אחרים.. פורום זה מקום פומבי, ואני לא צריכה לבקש רשות מאף אחד להגיב לו, גם לא ממך. לא רוצה שיגיבו לך - אל תכתבי!! בניגוד אליך, לי לפחות יש סיבה נסיבתית לכתוב בפורום שנקרא "ישראלים באירופה"..

iwasssyyy

New member
ואת יודעת מה..TOKIT

אני בכל זאת אומרת לך לא להגיב לי פה. אין לי שום עניין בדיעותייך, ואם יש לך משהו לומר אז תעשי את בצורה יותר נעימה ופחות בוטה ואגרסיבית. אנחנו לא מכירות משום מקום, ואין לי מוג קלוש על מה את מדברת בכלל.. ניקים אחרים? את חיה בדמיונות כנראה, אבל נו מילא שיהיה לך לבריאות. בניגוד אלייך אני לא תוקפת אנשים סתם ככה ללא סיבה. לא עשיתי לך כלום שמגיע לי יחס מגעיל מצדך, אז תצאי לי מהורידים. וגם לי יש סיבה לכתוב פה בפורום בדיוק כמו שלך יש - גם אני באירופה, לא רוצה להאמין אל תאמיני, משעמם לך מאוד כנראה. פורום זה מקום פומבי ואת צריכה לכבד אנשים פה, וההודעה שלך מעידה על זלזול וחוסר כבוד מינימלי לאדם שאת לא מכירה בכלל, ואת לא מכירה אותי. וזאת התגובה האחרונה שלי אלייך.

למעלה