נמאס לי מהשלג!

diday

Member
מזכיר לי דברים שהייתי מעדיף לשכוח

אותה הטרול שרדפה אחרי מפורום לפורום בשמות שונים...

iwasssyyy

New member
אבל אני לא טרול והיא סתם מציקה לי

ואין לי מושג למה היא מתנהגת ככה. תהרוג אותי אני לא מבינה למה אנשים משעמם להם כ"כ. אבל שיהיה לה לבריאות ושתחשוב לעצמה מה שבא לה..

diday

Member
הביטי, איני מעונין להכנס בינכם

וזה לא בדיוק מעניין אותי מי התחיל עם מי. אציין רק שתוקית כבר מוכרת בפורום ולא באופן שלילי.

Woking

New member
הערת העורך

בלי להתייחס לטענות של צד זה או אחר, אני רוצה לבקש מכל הנוכחים להמנע מהתקפות אישיות. את המילה את/ה רצוי לשמור להחלפת מחמאות בלבד (לדוגמא: אתה גדולה!). גולש שנתקל בבעיה מוזמן לפנות להנהלת הפורום ו/או להנהלת תפוז. תודה והמשך גלישה מהנה.

iwasssyyy

New member
שלום WOKING

קודם כל אני חדשה פה בפורום וסה"כ במקרה נכנסתי לכאן וחשבתי לתומי שיהיה נחמד לגלוש פה, להכיר עוד אנשים שמתגוררים באנגליה ובאירופה בפרט וזאת לאור העובדה שאנחנו דיי בודדים פה באנגליה, אני ובן זוגי. ומה אני מגלה לתדהמתי שיושבת לה פה חבורה של אנשים ציניים ואנטיפתיים כמו הטוקית הזאת לדוגמא שלא מכירה אותי בכלל ובכל זאת בחרה לתקוף אותי ע"ג הפורום ושניסיתי להסביר לה בצורה נעימה ומנומסת היא המשיכה להתקיף אותי ולא רק בשרשור הזה אלא גם בשרשור הראשון שפתחתי. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי שהגיע לי יחס כזה מגעיל ומחפיר מצדה, הותקפתי על שום דבר, והיא המשיכה בשלה להאשים אותי שאני מישהי אחרת בכלל שנכנסה לטרלל כאן עם מלא כינויים אחרים, משהו שהוא שקר מוחלט. אין לי שום כינוי אחר במערכת תפוז חוץ מהכינוי הזה. אני בסה"כ נכנסתי לפורום כדי להנות וסתם לכתוב ובמקום זה אני מוצאת את עצמי מותקפת כאן, מה שהביא אותי למסקנה שמי שלא חלק מהחבורה הקטנה שלכם לא רצוי פה, ואני לא אכתוב פה יותר כי אתם מתנהגים מתחת לכל ביקורת. ואתה בתור מנהל הפורום ציפיתי ליחס קצת יותר נאות מצדך. אבל כנראה שאני לא רצוייה פה ואין לי מושג על מה ולמה. בזה סיכמתי את השהות הקצרה שלי והמאוד לא נעימה בפורום שלך. להתראות, מאיה.

Woking

New member
קשיים בהבנת הנקרא

את לגמרי פספסת את כוונת דברי. ההודעה שלי היא לא מהסוג שאמורים להגיב לו, אלא רק לקרוא ולהפנים. למען הסר ספק, הודעות בפורום בעלות תוכן שלילי, שמתייחסות או מכוונות לכותב אחר באופן אישי, לא מקובלות עלי בכלל. אני מודה לך שבחרת להפסיק את נוכחותך בפורום באופן עצמאי, שכן התנהלותך הנוכחית היתה מביאה במוקדם או במאוחר לתוצאה דומה. בנוסף לאמור לעיל, אני שב וחוזר לבקש מכל המשתתפים: - לא להתקיף אנשים אחרים באופן אישי (גם אם לשיטתכם הדבר מוצדק) - לא לנהל ויכוחים אישיים בפורום - אם לדעתכם גולש אחר הוא טרול פשוט התעלמו - בכל בעיה מסוג זה נא לפנות להנהלה במסרים תודה, והמשך גלישה מהנה.

iwasssyyy

New member
למה שאני אפסיק לכתוב פה?

אם תשים לב אתה בכלל לא מוכן לתת לי צ'אנס ובמקום להקשיב לי אתה תוקף אותי, אתה מטיף כאן לחברי הפורום לא לתקוף אנשים אחרים ואתה בעצמך עושה את מה שאתה מטיף נגדו. ואתה יודע מה רק עכשיו בגלל זה שאתה נותן לי תחושה של לא רצויה ובמידה מסויימת אתה מגרש אותי מכאן, גורם לי לחשוב שאני באמת לא רצויה פה ואני לא מבינה על מה ולמה... לא עשיתי שום דבר רע, בסה"כ נכנסתי לפורום שהוא חדש לי במטרה להכיר ולהתכתב ובמקום זה אני מוצאת את עצמי מותקפת לא רק ע"י חברי הפורום אלא גם על ידך, ואתה בתור מנהל הפורום אמור להתעלות מעבר לזה וכן לתת לי הרגשה שאני רצוייה פה וגם לי מותר לכתוב פה, למרות מה שטוקית אמרה עלי שזה ממש לא נכון.

Woking

New member
בפעם האחרונה

את מוזמנת לכתוב ולהשתתף בפורום כמו כל גולש אחר, במידה ותקפידי על כללי הפורום, כפי שנדרש מכל המשתתפים. בהודעתך הקודמת יצרת את הרושם, שאינך מעוניינת להמשיך ולהשתתף, אולם את רשאית לשנות את דעתך בכל רגע. אני לא רואה סיבה לחזור על דברים שכבר כתבתי, אבל אודה לך אם תחזרי ותקראי אותם. בשלב הזה אני מציע לכולם להניח לשרשור הזה ולעבור הלאה. כמו שמודיעה המשטרה בארץ: "אני מבקש מכל הסקרנים להתפזר!". תודה, והמשך גלישה מהנה. למי שעדיין לא הבין, אין שום סיבה להגיב להודעה הזו. מסרים אישיים יתקבלו בברכה.

oranje boven

New member
לטרלל??

יש פועל כזה בעברית? לא מכירה את תוקית באופן אישי, ואותך בטח שלא, כך שאני ממש לא לוקחת צד ב"ריב" הזה. מה שכן, נמאס כבר מאנשים שמגיעים לפה, ואחרי 2 הודעות מחליטים שאנחנו חבורה של אנטיפתים, שלא מוכנים להרחיב את הקליקה המצומצמת והסגורה שלהם. גם נמאס מהטפות מוסר ותגובות תוקפניות ומשתלחות. הפורום הזה מתפקד שנתיים, או יותר, והוא חי ובועט ונעים מאד למשתתפיו הקבועים. אנשים חדשים תמיד מתקבלים בברכה ובמאור פנים, ואין צורך ביותר מהודעת הצטרפות שכוללת מעט אינפורמציה אישית, כדי להרגיש פה בבית. במידה ואת מרגישה לא רצויה, אולי כדאי שתבחני את ההודעות שלך, ותבחרי את המילים שלך ביתר תשומת לב, ואולי תווכחי (כמוני) שהבעיה היא לא אצלינו - אלא אצלך.

iwasssyyy

New member
לי אישית אין שום בעיה

הבעיה היחידה היא שאני נכנסתי לכאן לתומי במטרה להתכתב ולהכיר אנשים ובמקום זה אני מוצאת את עצמי מותקפת ע"י בחורה שאני לא מכירה בכלל, הטוקית הזאתי במקרה הנ"ל. קראתי שוב פעם את ההודעות שלי ואין שום בעיה לא בניסוח ולא בבחירת המילים, נהפוך הוא אני חושבת שעד עכשיו כתבתי ממש יפה ובצורה נעימה ומנומסת עד כמה שניתן, וזאת למרות הקושיים ששמו לי פה מהרגע הראשון שנכנסתי לפורום. ואני ממש לא מבינה על מה ההתנפלות הזאתי, תנו לי צ'אנס ותגלו שאני בסה"כ בחורה שקטה, נחמדה ולא איזה מפלצת שציירתם לעצמכם בראש.

הרשו נא לי לצאת להגנת מאיה

מאיה לא כתבה שום דבר חריג, לא נעים, משתלח או מטריד באופן אחר. לא ממש מעניין אותי איפה היא גולשת, באיזה ניקים או מה היא מספרת במקומות אחרים. בפורום הזה - היא עד כה משתתפת חדשה למופת ולתפארת הפורום. באה, סיפרה על עצמה, עשתה כל מה שאנחנו תמיד מבקשים ממי שחדש. באה תוקית ותקפה אותה, אלוהים (ותוקית) יודע למה. אני בחנתי את ההודעות של מאיה בפורום הזה ואת כרטיסה האישי. לא מצאתי שום דבר שיגרום לי לחשוב שהיא טרול או ריקי. אני באמת לא מבינה למה, במקרה הזה, כולם יוצאים להגנתה של תוקית, שלא מוכנה עד עכשיו לקבל את האפשרות היותר מסבירה, שמאיה היא רק מאיה, סטודנטית לווטרינריה בת 25 מאנגליה ושחיה שם עם החבר ומחפשת חברת ישראלים באינטרנט. אני חושבת שבמקום לחנך את מאיה בהלכות הפורום, יהיה יותר יעיל ונכון שאם לתוקית יש עניינים לא סגורים עם מאיה, או מי שהיא חושבת שמאיה היא מפורומים אחרים - שתיקח את העניינים האלה לשם ותעזוב אותנו בשקט.

timing is everything!

הקדמת אותי ב 4 דקות תמימות....

יש לך ספק במאיה?

לי כרגע לא. 'צטערת. לא עשתה לי שום דבר ולא נראה לי שיש לי סיבה לפקפק בה.

Sparker

New member
שני הסנטימוס שלי בעניין.

אני מסכים עם oranje, אבל גם עם חלב. אני סולד מאוד מהעברת מריבות מפורומים אחרים. כנ"ל לגבי טרולים. אני מאמין, ודידיי שמע את זה ממני כשעבר סיפור דומה, שהמריבות האלה מיותרות לגמרי פה. סוגיות שלא יכולות להפטר בין הצדדים ע"י מסרים, ייפתרו ע"י התעלמות (כלי מספר אחד לטיפול בטרולים), ויידוע המנהלים במסר על המצב. לטעמי, התגובות של המשתתפת החדשה על תגובותיה של תוקית היו תוקפניות וחסרות פרופורציה, אפילו לאור הרמיזות של תוקית. דבר שבעיני מעלה חשד (לשאלתך מילקי). אבל כמנהל פורום, את החשדות שלי אני שומר לעצמי, וכל גולש מקבל ממני את מירב הקרדיט וההנאה מהספק, עד שיוכח אחרת.

stevie1

New member
הרשי לי לחלוק עליך

לא חושבת שדבר שכתבה תוקית הוא מעליב במיוחד. מי שרוצה "להעלב" יעלב בכל מקרה, מה גם שכמו שהעיר ספארקר התגובות שחזרו אל תוקית היו לא פרופורציונליות באופן חשוד. בכל מקרה, אני מעדיפה את ה"נאמנות" שלי לתת למי שמוכר בפורום זמן רב ובוודאי ובוודאי שלא כמשתתפת מעליבה, בטח שללא סיבה, ולא למישהי חדשה שהודעה לפני רק הציגה את עצמה וכבר התחילה לריב עם משתתפים אחרים.

iwasssyyy

New member
היי DIDAY

תשמע אתה לא נכנס בינינו כי לא היה ביני לבינה שום דבר, לא נברא ולא היה. והיא סתם מעלילה עלי פה סיפורים ושקרים, אז למה לי לשתוק? ושתמע גם אני נחמדה מאוד ונכון שאני לא מוכרת בפורום כי אני חדשה פה אבל בכל זאת הייתי שמחה אם היו מוכנים לתת לי צ'אנס והזדמנות אמיתית להכיר אותי ולגלות שאני בסה"כ מישהי שרוצה להשתלב ולא לגרום למריבות ובעיות זה הדבר האחרון שבא לי לעשות לריב פה עם אנשים שאני לא מכירה. ומי שלא מוכר בפורום הוא ישר בחזקת חשוד? אז במקום לרדת לרמה של הטוקית הזאתי, תנסו בכל זאת להיות נחמדים ולתת צ'אנס גם לאנשים חדשים פה בפורום.

למעלה