נמאס לי מהקיפוח

metrocard

New member
אין REFLOW לספארי ממה שידוע לי

אם מישהו יודע אחרת אני אשמח שיתקנו אותי. (בדקתי על מכשיר האייפון של אישתי) יש חלקית לדפדפן המובנה של אנדרואיד אבל הוא רחוק מלהשביע רצון. במכשירים של HTC עם סנס לדורותיו יש REFLOW מעולה בדפדפן המובנה (HTC הוסיפו עובד בטוח ב דאבל טאפ , לא בטוח לגבי זום בצביטה). לאחרים נטולי הסנס , הדפדפן היחיד שעושה עבודה טובה בקטע של ה REFLOW הוא MAXTHON (בדאבל טאפ או בלחצני זום על גבי הדפדפן) . ניסיתי המון דפדפנים כי העניין של ה REFLOW היה מאוד חשוב לי . אני משתמש המון במכשיר לגלישה וקריאה באינטרנט .

BravoMan

Active member
לא זה לא.

פונקציית הצגת טקסט היא חלק מהתוכנה. ייתכן מאוד, ששתקן epub (שהוא למיטב זיכרוני דפי HTML דחוסים ב-ZIP) מחייב מפתחים לתמוך ב-reflow, אבל זה לא אומר שהדבר ייכנס ליישום אם היישום לא איכותי.

שלוקמן

New member
הסיבה שאני מכיר

ולא יודע עד כמה הם נכונות. לחברות תקשורת בארץ יש הסכמים אם אפל שחתמו אליהם עוד לפני שצץ האנדרואיד הראשון לעולם.... אם מישהו זוכר היה ביפור שסלקום לא רצתה לייבא את האייפון מהתחלה בגלל ההסכמים המופרכים אם אפל שחייבים לחתום. אך נכנע לבקשות הלקוחות וחתמה על הסכם אם אפל.

metrocard

New member
כמו שנאמר לפני , האייפד הרבה יותר נפוץ

בטאבלטים. אני יכול להגיד לך כמעט בוודאות שרוב החברות\אתרים בחו"ל (לצורך הדוגמא, לונדון שם אני מתגורר) כיום מוציאות אפליקציות לשני הפלטפורמות שמדובר בסמארטפונים . גן חברות שהיה להן אפליקציה רק לאייפון , היום אתה יכול לראות את הרובוט הירקרק לצד הריבוע השחור ליד כל פרסומת שלהם בנוגע לאפליקציות. יש גם מגמה של יישור קו לגבי רמת האפליקציה , זה עוד לא שם , אבל זה תהליך שקורה מהר. יש לי "תחביב" מוזר , של לראות לכל מי שעם מכשיר ביד , איזה מכשיר יש לו , סוטה , אבל ככה אני :) בשנה האחרונה זה פשוט מעניין לראות איך אם פעם הייתי נכנס לרכבת שמלאה באייפונים ואולי איזה גיק אחד או שניים עם נקסוס , היום זה מתחלק חצי חצי (ומפליא לראות כמה HTC פופולרי פה לעומת ישראל) התמונה שונה לגמרי שמדובר בטאבלטים. האייפד על גרסותיו שולט באופן מוחלט. אני חושב שראיתי אולי 5 אנשים עם טאבלט שהוא לא אייפד. כפועל יוצא מכך , גם פיתוח האפליקציות וזה לא סוד שגוגל משוועת לאפליקציות יעודיות לטאבלטים שלהם. זה יקרה , השאלה כמהזמן זה יקח. אני גם מתלבט בקניית טאבלט . אני מאוד רוצה אנדרואיד , כמו הסמארטפון שברשותי. אבל מבחינת אפליקציות , אין מה לעשות. האייפד לוקח בפער ענק. רוב העיתונים\אתרי החדשות והתוכן מחזיקות כרגע אך ורק אפליקציות יעודיות לאייפד.

voguemaster

New member
הבעיה היא מחיר

וזו כל המפלה של אנדרויד בטבלטים. פשוט מאוד - הטבלטים של אנדרויד בעלי חומרה דומה לזו של האייפד ובגם באותו מחיר בערך אבל המערכת לא מספיק טובה עדיין. לכן, אף אחד לא יקנה טבלט של אנדרויד. לעומת זאת בשוק הסמרטפונים אתה יכול לראות שטלפונים כמו הגלקסי שיש לו חומרה דומה ברמה לאייפון 4 נמכר באותה מידה וזה בגלל שהמחיר שלו נמוך יותר (וכמובן יורד עם הזמן, שלא כמו האייפון 4 עד עכשיו). אנשים מוכנים להתפשר על תוכנה קצת פחות מלוטשת אם זה אומר הנחה טובה במחיר. בטבלטים אין את האפשרות הזו בכלל...

gabbiz

New member
../images/Emo15.gif מה זה טאבלט ../images/Emo268.gif

טאבלט זה נטבוק שעולה 200 דולר, שהורידו לו את המקלדת, ועכשיו הוא עולה 500 דולר. גאוני, נכון?

BravoMan

Active member
הבעיה עם HTC בישראל היא המשווק.

פשוט לא משווקים פה את המכשירים האלה כמו שצריך. בעוד ש-Samsung נדחפת חזק דרך הספקים הסלולרים, HTC כמעת לא שם, והרבה אנשים עדיין קונים את המכשירים שלהם דרך ספקיות סלולר גם אם הדבר לא משתלם.

metrocard

New member
המשווק הקודם. ניופאן

שהחליטה על מיקוד השיווק רק בשוק הפרטי "טאצ'" היא המשווק החדש ולפי הצהרות קודמות הפעם הכוונה היא לשווק את המכשירים גם דרך חברות הסלולר.

BravoMan

Active member
כי ישראל היא מעצמת היי-טק מפגרת

אנחנו אוהבים לכנות את המדינה שלנו "מעצמת היי-טק", להזכיר שיש מעבדי אינטל שפותחו פה, שיש לנו מוסדות כמו הטכניון ומכון וויצמן, ובכלל כמה "הראש היהודי חכם". אבל בפועל, אנחנו מפגרים אחרי שאר העולם בכל מה שקשור לצריכת טכנולוגיה. לדוגמה, במחשבים שולחניים וניידים, אנחנו קשורים בצורה יותר הדוקה ל-Microsoft, מאשר האמריקאים עצמם, שלא לדבר אל האיחוד האירופאי, דרום אמריקה ורוסיה שמגלגלים את המוצרים העלובים של החברה הזו מכל המדרגות. גם בתחום האינטרנט, חלק מאתרי הממשלה, הרבה אתרי בנקים ועוד, עדיין לא ניתנים לשימוש (או לפחות לא לשימוש מלא) בדפדפנים שאינם IE וחלקם אפילו דורשים IE 7 או מטה שזה בכלל ביזיון. אז, מה הפלא שחלק מחברות שמזמינות "אפליקציות", לא יודעות לאיזו פלטפורמה לפנות? הרי אלה אפילו לא בתי תוכנה, מה הם כבר מבינים בעולם הטכנולוגי? מעבר לכך, הדפדפן בטאבלטים עם Android מתקדם יותר מזה ב-iPad כך שהלכה למעשה רוב הזמן אין שום צורך באפליקציה שמחליפה אתר. אפליקציה במקום אתר היא אילוץ של דפדפן מקוצץ. בעוד שזה הגיוני על טלפון, בעל מסך קטן ומשעבי עיבוד מוגבלים (היום פחות מאשר בעבר), אין בזה שום הגיון על טאבלט, אבל לך ספר את זה ל-Apple שלא טרחה לשנות דפדפן בין iPhone ל-iPad.

motti261

New member
אז מה קונים ? ../images/Emo13.gif

אסוס טרנספורמר, גלאקסי טאב 10.1 או IPAD 2 ? לטרנספורמר יש יציאת HD מה שאין לשניים האחרים, וגם אפשרות למקלדת שמוסיפה יציאות USB. למי מהחברים כאן יש טאבלט אנדרואיד ? ואיזה ?

theykilledkenny

New member
זו חשיבה כלכלית בעיקרה..

חברה מסחרית בארץ, שרואה ומבינה שמספר ההורדות לאייפון לעומת מכשירי אנדרואיד תהיי כפולה ומשולשת, עושה חישוב עסקי פשוט ופונה קודם כל לשוק הגדול יותר, אין מה לעשות. אם נאהב את זה או לא, אפליקציות באייפון, בעת הנוכחית בד"כ מוצלחות הרבה יותר, יש שיאמרו בגלל הקפדנות בהעלאה ל-AppStore, אחרים יטענו שהוותק נותן את הטון ועם הזמן אנדרואיד ישתפר, ויש שיטענו שההשקעה באפליקציות אנדרואיד מועטה יותר. בנוסף לא הייתי מזלזל בחסם של מסכים בגדלים שונים עם רזולוציות שונות ו-DPI שונה. זה מאד מקשה על מתן אפליקציה איכותית המכשירים. חשבו מה זה אומר מבחינת הצעת מחיר, כשחברה רוצה אפליקציה שתתמך בכל מכשיר, בכל גודל וכו', כשמנגד עומד אייפון, שיביא הרבה יותר הורדות מבלי להכנס לכל התסבוכת הזאת. על אף כל מה שכתבתי, אני כן חושב שהמגמה מעט משתנה, ומכשירי האנדרואיד מתחילים לקבל גם בארץ את "הכבוד" המגיע להם.

למעלה