נמאס לי מהקיפוח

motti261

New member
נמאס לי מהקיפוח

תגידו, מה צריך לעשות כדי שחברות ישראליות ישחררו אפליקציות לאנדרואיד ? למה תמיד האפליקציות החדשות ביותר נמצאות באייפון והאנדרואיד מקבל אותם באיחור רב אם בכלל, וכמעט תמיד האפליקציה נחותה יותר מזו באייפון. אני גם לא מבין את ההגיון מאחורי ההחלטה הזו, הרי יש יותר מכשירים עם אנדרואיד מאשר אייפונים. האחרונים שהרגיזו אותי הם החברים בידיעות אחרונות, הוציאו אפליקצייה בשם "עונת הכדורגל" http://itunes.apple.com/il/app/id454974478?mt=8 שנראת שימושית ביותר לחובב ספורט כמוני...אבל מה, רק לאייפד. למה ? למה ? למה ? אני ממש עכשיו בהתלבטויות לגבי קניית טאבלט, אני מאוד מעוניין בטאבלט אנדרואיד כדוגמת האסוס טרנספורמר כי אני לא מתלהב בכלל (בלשון המעטה) מהמערכת הסגורה של האייפד ואין לי חשק אליה...אבל הקיפוח המתמשך הזה גורם לי להרהוריי כפירה חמורים....מה עושים ?!

gabbiz

New member
../images/Emo201.gif תתנחם בעובדה שהפופולריות של האייפון

עומדת ביחס הפוך ל-IQ של עדר המאמינים...

voguemaster

New member
הוא קיים יותר זמן בשוק

זה תהליך ארוך של שנים לפעמים כדי להפוך את היוצרות. ראה מקרה פיירפוקס ואקספלורר. תראה כמה שנים לקח לפיירפוקס להפוך לדפדפן הכי נפוץ בעולם.

em28

Well-known member
תלוי איפה זה "העולם"

אם אירופה זה "העולם" אז פיירפוקס הכי נפוץ, אבל היות ו"העולם" זה סין בה האקספלורר מחזיק כ-90% מהשוק, אז האקספלורר הוא עדין הנפוץ ביותר. דרך אגב, בישראל: כ-55% ל-IE, כ-30% לכרום, וכ-12% לפיירפוקס.

לא הייתי מתלהב מה"טעות" של הסינים

הם גם מייצרים זבל סיני ומוכרים בגרושים, זה לא אומר שכל המיליארדים שנמכרים שווים משהו, זה רק אומר שהשיפוט שלהם לא מציאה כלכך

gabbiz

New member
אבל זה לא רק סינים, זה גם ישראלים ../images/Emo104.gif

וזה לא יפה להעליב ככה את הסינים. בלעדיהם לא יכולת להרשות לעצמך את הגאלקסי הנוצץ.

voguemaster

New member
הם דווקא כן טועים

כי נדמה לי ש-IE6 הוא העיקר שם, והרי זה חרא צרוף
(בעצם כל IE הוא חרא צרוף...) מה שכן, זה כן משנה את הסטטיסטיקה

da^Lord

New member
חבר שלי בונה לי אתר עכשיו

ומסתבר שיש כלכך הרבה צרות עם ה IE ושהפיירפוקס הרבה יותר אינטואיטיבי וקל לפיתוח שזה מדהים. גם בפיירפוקס יש יותר אופציות והדברים נראים עליו יותר טוב..

noa_f

New member
תקרא מה הם כותבים למטה

W3Schools is a website for people with an interest for web technologies. These people are more interested in using alternative browsers than the average user. The average user tends to the browser that comes preinstalled with their computer, and do not seek out other browser alternatives. These facts indicate that the browser figures above are not 100% realistic. Other web sites have statistics showing that Internet Explorer is a more popular browser. Anyway, our data, collected from W3Schools' log-files, over many years, clearly shows the long and medium-term trends.​
מפתחי אינטרנט יודעים ש"סטטיסטיקת שימוש בדפדפנים" חייבת להיות מלווה ב"של קהל היעד של האתר שלנו. בערך". זה לא ענין של מהימנות, הם לא מטים את התוצאות. פשוט יש חתך מוטה של נבדקים בכל הבדיקות האלה. יותר חשוב להסתכל על המגמות מאשר על המספרים עצמם. אם כבר, כרום עובר את פיירפוקס

רענן 25

New member
צודק. חבל, אבל צודק

לא ברור למה קישרת את ההבדלים בין אייפון לאנדרואיד לחברות ישראליות. מה הקשר? ובעיקרון, אין ספק שאתה צודק. כל תוכנה שקיימת בשתי המערכות מוצלחת יותר בגרסה האייפונית שלה. הייתרונות הם בתחומים כמו: עיצוב התוכנה, פיצ'רים, ידידותיות. בעיקר, עיצוב. למה הן תמיד יותר יפות באייפון? לא ברור לי. מתסכל למדי. לא ברור. אפילו התוכנות של גוגל עצמה מוצלחות יותר באייפון. כתבתי את זה כאן כבר כמה פעמים. ההודעה של מוטי פשוט הזכירה את זה שוב.

noa_f

New member
לדעתי זה נובע משלוש סיבות

1. לאפל יש המון guidelines למפתחים גם בכל מה שקשור לממשק. המפתחים גם יודעים שיש עליהם איזשהו פיקוח ורוצים לעבור את סף הכניסה לחנות - אז הם מתאמצים. מתאמצים לעמוד בהנחיות ומתאמצים להראות טוב (כי ידוע שאפל מסתכלת גם על הצורה). 2. לאייפון יש ממשק מאוד קונסיסטנטי. באנדרואיד יש יותר אפשרויות - אבל יותר אפשרויות הן גם יותר מקומות לפשל, להשתמש באפשרות הפחות נכונה מבחינה סמאנטית וכו'. 3. חלק גדול יותר מהתוכנות הן בחינם. למה להשקיע? לוקחים פונטים חינמיים, אייקונים חינמיים, מעצב מתחיל וסוגרים ענין.

motti261

New member
אין קשר, אבל זה מציק לי במיוחד בארץ

חסרות לי האפליקציות הישראליות בעיקר: מאקו VOD, האפליקציה של רשת שדרכה גם משחקים ב 1 נגד מאה, אל תפיל את המיליון שניתן לשחק באייפד ובאייפון, האפליקציות של הבנקים שבאייפון יש להם הרבה יותר אפשרויות, הוט VOD, וגם YES VOD, ועכשיו גם האפליקציה לפתיחת עונת הכדורגל של ידיעות אחרונות. אני בטוח שיש עוד... אה...יש גם מחו"ל, CUT THE ROPE יצא לאחרונה בגרסה חדשה שנקראת Cut the rope experimant, הוא נמצא רק באייפון נכון לעכשיו.... בקיצור, מישהו צריך להתעורר, כי מחשבות הכפירה שלי אל עבר האייפד גוברים לצערי. (ובאמת ובתמים אני מעדיף אנדרואיד!).

למעלה