נמאס לי מהקיפוח

רענן אני מצטער אבל לא ממש מצליח למצוא

את הטענות שלך, יש לי גם אייפון וגם אנדרואיד, עדיין לא הצלחתי להיתקל בנקודות שאת טוענת, התוכנות באנדרואיד מרגישות לי איכותיות לא פחות ממה שיש באייפון, כנ"ל הממשק של המערכת, כנ"ל המסך מגע, כנ"ל השימושיות, ונוסיף לכך שהגמישות באפשרויות באנדרואיד הופכים אותו לעוד יותר נחמד....

voguemaster

New member
זה נופל על שני דברים

הראשון - הפרטים הקטנים. זה כל מיני באגים קטנים או שטויות של UI או שחסרים פה ושם פיצ'רים בגרסא האנדרואידית. השני - חוסר האפליקציה בכללותה. פה אתה יכול למצוא את MAKO VOD בתור דוגמא קלאסית (והיא נתנה עוד). HECK, אפילו האפליקציה של REST באייפון עובדת קצת יותר טוב. אני חושב שעדיין יש למפתחים באנדרויד לאן להשתפר. להביא תוכנה למצב שהיא מלוטשת זה לא תהליך קל והמפתחים הרבה פעמים לא משקיעים את המאמץ הזה. בחנות של אפל זה הכרח. לא כך במרקט. תחשוב על מפתח פרילנסר שמפתח אפליקציה לחברה כלשהי. אם הוא מביא אותה למצב שהיא עובדת ונראית סביר, הם יעלו אותה למרקט. אין להם אינטרס להמשיך לשלם לו כסף כדי ללטש את התוכנה ולשפר אותה ולהביא אותה לרמה גבוהה. מבחינתם אם אפשר ככה אז עדיף. באפל זה לא עובר הדברים האלה וזה אחד היתרונות (הבודדים לדעתי) שיש לחנות של אפל על המרקט.

רענן 25

New member
רונן, כמה דוגמאות לתוכנות העדיפות באייפון

הנה כמה, ככה מהזכרון: Google Search - באייפון ממשק הרבה יותר משוכלל וגם יותר מעוצב. באנדרואיד ברמת רשימה. Calengoo - אין מה להשוות את העיצוב והממשק החלש באנדרואיד לאייפון. you Tube eWallet - באנדרואיד ברמת קריאה בלבד. באייפון תוכנה פעילה. בימים האחרונים הוציאו גרסה אנדרואידית (בתשלום נוסף) בשם ewallet to go שכבר ניתנת גם לכתיבה, אבל רק חצי מהפיצ'רים. חלק נכבד מן המשחקים בעלי ממשק בסיסי יותר באנדרואיד. בלי קשר לדיון שלנו כאן, במשחקים הדורשים זריזות במסך המגע, התגובתיות פחות טובה (לפחות על SGS1 שלי). יש עוד, אלה רק דוגמאות..

noa_f

New member
תכתוב להם. תגייס אנשים בפורום הזה, למשל,

ותכתבו להם כולכם. בכעס. האפליקציות של אתרים כמו ווינט מרויחות מפרסום. השיקול חייב להיות של חשיפה לקהל הרחב ביותר האפשרי. ספרו להם איך יורים לעצמם ברגלים. לגבי קנייה: מצד אחד, לדעתי, אלו מוצרים שלא קונים לטווח זמן ארוך. כמו כל מוצרי המיחשוב, שנתיים הם נצח. אז אולי כדאי להשקיע בפלטפורמה שכרגע מבוססת ואם השניה תצליח להתרומם, לעבור אליה בעתיד, בשלב שבו ממילא היית קונה מכשיר חדש. מצד שני, יש בעיה. ברגע שאתה מתחיל להשקיע באקו סיסטם אחד, יותר קשה לך לעבור לאחר (מבחינה כלכלית, למשל). אבל אני שומעת כל הזמן מבראבו איך באנדרואיד הכל וורדים וכל התוכנות בחינם - אז אולי לא תהיה בעיה כזו

AYELET1

New member
האמת שמבחינת ווינט למשל, בארנדרואיד הכל ורדים

לפחות בכל מה שנוגע לטאבלטים. אין צורך בישום מיוחד משום שניתן לצפות בסרטונים המתלווים לאתר בדפדפן. באייפד לעומת זאת, לא ניתן לצפות בסרטונים שבווינט ובישום היעודי ניתן לצפות.

noa_f

New member
אז אולי זו הסיבה שהם לא הוציאו אפליקציה?

וסתם באים אליהם בטענות
אבל כשאתה גולש מהדפדפן הרגיל, האם הדף לא גדול מדי למסך? יש להם גרסה למובייל? לא יותר מדי פרסומות מקפצות?

AYELET1

New member
כשמדובר בטאבלט זה בכלל לא מפריע.

ולדעתי זו בדיוק הסיבה שלא הוציאו גרסה. אגב, גם ל-IOS לווינט יש גרסת אייפון בלבד (שעל אייפד היא ברזולוציה איומה) וזו בהחלט בעיה למי שמעוניין בסרטים שלהם. אבל זו הבעיה היחידה לטעמי. הדף הרגיל של האינטרנט עדיף עפ"נ הישום היעודי על טאבלט. מצד שני (וזה ממש לא בדקתי) השאלה כמה כבד הדף לעומת הישום כשגולשים דרך הסלולר. כמו כן לאנדרואיד סמרטפון לווינט יש ישום יעודי. לגבי כדורגל אין לי מושג...

metrocard

New member
הבעיה העיקרית של ווינט בשני הפלטפורמות

היא רמת הכתיבה המקצועיות והאמינות...
האפליקציה של ווינט לאייפון היא היחידה שראיתי שמקרטעת באייפון 4 שבד"כ עובד חלק כמובן שגם באנדרואיד

da^Lord

New member
האפליקציה של YNET

באנדרואיד מעולה פשוט כיף להכנס לכתבות שם. הבעיה שיש לי איתה זה שהווידג'ט מקשר לגרסת האתר המלא ולא לגרסת האפליקציה ככה אני רואה כותרת מושכת בוויג'ט, לוחץ עליה וזה מכניס אותי לאתר הכבד שלהם שלוקח שעה לפתוח בגלקסי, לעומת האפליקציה שנפתחת בשניה. שלחתי להם משוב שכדאי שהוודג'ט יקשר לכתבה בגרסת האתר שיועד לסלולרי, אבל לא זכיתי להתייחסות. חבל.

voguemaster

New member
איזו גרסת רום יש לך בגלקסי ?

כי אצלי לוקח לאתר כמה שניות לעלות, ותוך עוד כמה שניות הוא כבר מגיב ל-SCROLL. כשהוא מסיים להיטען סופית הגלילה חלקה לחלוטין כולל כל הפלאשים.

da^Lord

New member
2.2.1 חח כן אני מהדור הישן

האתר הרגיל שלהם עולה לאט, עד שהבאנרים נטענים.. וכל הסרטונים וכל הגרפיקה.. זה מייאש. לעומת זאת האתר ה "קל" שיועד לסלולרי עולה מהר מאוד וכיף לקרוא בו כי הוא גם מתאים לרוחב המסך. אני עם גלקסי S

voguemaster

New member
אולי כדאי לך לשקול GB

הדפדפן שופר פלאים, עובד ממש מהר! אני עם פיילוט גרסא 3.5 (אנדרויד 2.3.4) ומבחינת ביצועים אני מרוצה מאוד. עד עכשיו הייתי משתמש בדולפין כמעט לגמרי, גם בגלל הטאבים וגם בגלל שהדפדפן של FROYO היה טוב אבל לא מדהים. עכשיו הדפדפן מהיר לאללה!

voguemaster

New member
רק יצאה

אני חייב לציין שאת העיקר שהיה לי להרויח מ-GB קיבלתי. בגדול זה אומר סקייפ עם וידאו, דפדפן מעולה ו-touchwiz 4. מבחינתי כרגע חסר רק דבר אחד - הקלטת שיחות כמו שהיה לו בגרסאות הקודמות. מה יש בגרסא 4 ששןוה להתקין אותה?

ronengeles

New member
האמת שאין לי מושג

התקנתי עכשיו לידידה, אז התקנתי ישר 4. השאלה אם שווה לשנמך.....

AYELET1

New member
אייפד שולתתתתתת!!!1!!1111!! ../images/Emo3.gif

לא קראתי את כל השרשור, אבל ממה שקראתי, כתבו לך כבר ש-IOS נמצאת זמן רב יותר בשוק. ממה שאני רואה, לאט לאט הישומים של IOS (לפחות הרציניים) מקבלים מימוש גם לאנדרואיד. בתור משתמשת של 2 מערכות ההפעלה האלו (אייפד + דזייר) מקווה (וגם מאמינה) שהמגמה תמשיך. ואם בחברות ישראליות עסקינן, הרי החברות המוציאות את e-vrit הכריזו על כוונתן להוציא ישום גם לטאבלט האנדרואידי (כרגע יש לאייפד). לאייפד לקח להן כמה חודשים לממש את הדבר (מאז שהכריזו על הכוונה). המימוש נעשה בצורה יפה מאד (לא נכנסת לעניין ההיצע של הספרים, שזה סיפור אחר לגמרי). יש להניח שזה יהיה כך גם לגבי אנדרואיד.

noa_f

New member
המימוש של עברית ממש לא "יפה מאוד"

אם את משווה אותו לקוראי ספרים קיימים, הוא איטי וחסר תכונות. אני חושבת שהוצאות הספרים עשו טעות גדולה כשבחרו ביישום עצמאי. אם הן היו בוחרות בפלטפורמה קיימת, הן אולי היו מרוויחות פחות פר-מכירת ספר, אבל היו חוסכות את מחיר הפיתוח (שאיננו משובח, כאמור) ובזמן שלקח להן להכנס לשוק הן כבר היו מוכרות ספרים רבים. גם עכשיו: משתמשי אנדרואיד - מחכים. משתמשי אייפון (לא אייפד) - מחכים. זו אחת הסיבות שאני מזמן עברתי לקריאה של ספרים באנגלית. המו"לים הישראלים הפסידו אותי כלקוח של ספרות מתורגמת.

AYELET1

New member
מה שממש אהבתי בישום (ונמצא גם בקוראי ספרים

אחרים) זה העימוד מחדש עם הקטנת והגדלת זום, מה שלא קורה למשל דף HTML.

voguemaster

New member
למה אין ב-HTML ?

את מדברת על ספארי לאייפד או לאייפון ? נשמע הזוי קצת שלא יהיה REFLOW..

למעלה