נמאס לי מהחיים !!!

תקשיב בחור,

איפה האישיות שלך? עזבה אותך בחורה, יפה וטובה ככל שתהיה, אז אתה לא קיים? אתה בן אדם ואישיות מיוחדת לכשעצמך! זה כואב פרידה, וכגודל האהבה כך גם גודל הפרידה, אבל זה כאב וצער! לא איבוד עשתונות ולא סיבה למחשבות אובדניות! קודם כל אתה כאדם, אחר כך הבת זוג שלך כבת זוג. תבכה, תצטער, אבל אל תרגיש אפס וריק. כי אתה שווה הרבה, ושניכם יודעים את זה.

.......,,......

לבד בחדר תולש דף מהספר, ספר וירטואלי שנעוץ בלב עם מסמר, הדם נוטף על הכאב מצפצף, עוד דם נוזל לאדם נושק לדמעות, שמסתירות עיניים כבויות מלראות, בלי מחשבה ומאמץ קורעות אישון, ואני רק רוצה להרדם כבר ולישון, לחלום על הסוף שאולי תהיה ההתחלה, התחלה לדרך שאשכח מימנה אותך, את המילים המשפטים, הצעקות, הנשיקות, את החיבוקים ביד אחת והדקירה ביד השניה, לא סגור על עצמי מה נהיה? אכזבה, שתי דקות של בכי ושניה של מכה בלחי, מתעורר מסיוט שחוזר ומכה כמו גל, מתנפץ על סלע עגלגל, גופי רועד ולא מקור, ליבי פועם ללא מעצור, הפחד מהלא ידוע הופך אותי ללא רגוע, שתקוע במחסום ועוד בסוף היום ללא חלום.

כל החרוזים האלה עושים את ההודעה

הראשונה קטנה מאוד. אדם שכואב לו לא מחרז חרוזים אלא צועק. אולי אני טועה אבל זאת תחושת הבטן שלי.

תגובה ל לחם פרוס והודעה אחרונה

יותר קל לי לדבר עם עצמי בחרוזים ואגב לשלוח את זה לפורום. ככה אני וככה אשאר ! ותודה רבה לכם שהקשבתם לי והפרעתם לי באמצע . אני לא אשקר אם אומר שעדיין רע לי ועדיין קשה לי אבל עם אנשים טובים כמוכם שיש כאן, לפחות אני אצליח להרדם בתחושה שונה מימה שהיתה לפני שעתיים. לילה טוב.

לילה טוב לב....

שולחת לך

toxic2004

New member
תרגיש הרבה יותר טוב בע"ה

ויש תקווה. כולם כאן לצדך[מרשים לכתוב את זה כן?] מחזיקים אצבעות! ליל"ט וחלומות שמחים

19אריאל

New member
אחי היקר!

אני לא יבוא ויגיד לך שלא נורא כי עכשיו זה כן נורא, אבל תעשה טובה לי ולעצמך. ברגע שתסיים לפרוק את הכאב , אל תתחיל להתערבב עם העצב והדיכאון! זה יהרוגגג אותך וחבל על נשמה גדולה כמוך! תתחיל לחשוב הלאה, קדימה. תחשוב שעוד שנה שנתיים כשתהיה כבר נשוי באושר , אתה תסתכל על התקופה הזאת כמו על עוד חלום רע שחלף עם הרוח... תקרא גם את הספר `בגן האמונה` . זה מחזק. בהצלחה אח יקר ושתדע רק אושר כל החיים!

למעלה