נמאס לי מהחיים !!!

/tapuzforum/images/emo7.gif /tapuzforum/images/emo7.gif /tapuzforum/images/emo7.gif

‏/tapuzforum/images/emo10.gif /tapuzforum/images/emo10.gif /tapuzforum/images/emo10.gif

toxic2004

New member
שתף אותנו..

מה חסר לך בחיים הדתיים[מניח] שאתה כ"כ חפץ לחזור ל"חילוני"?

‏/tapuzforum/images/emo91.gif

אל תנסו לדובב אותי !!! אל תנסו לעזור לי !!! תנו לי את הבמה כאן כדי לפרוק את מה שיש לי !!! אתם לא מכירים אותי !!! סבבה ?!!!?

pinig 2

New member
קח את הזמן שלך

אח שלי חבל שתעשה צעדים נמהרים עכשיו שישפיעו עליך לכל החיים קח עצמך,תעשה פסק זמן ותנסה קודם כל להרגע ולנקות את הראש,לעשות משהו אחר שיסיח את דעתך ממה שעבר עליך,אפילו סתם לשוטט פה בפורום אחר כך כשתכנס לפרופורציות אתה תראה שבכלל לא כדאי לך להיות חילוני כי אתה לא מסוגל לחיות כל החיים לחיות בשקר אני מבטיח לך שאחרי שתתפס אתה תהיה הרבה יותר חזק ממה שהיית לפני המשבר פשוט קח את זה כנסיון ולא כמשהו שאתה לא יכול לעבור(אין מזמנין לאדם נסיון שאינו יכול לעמוד בו) ותזכור שמה שלא הורג רק יחשל אותך ואתה באמת תהיה יותר חזק אחר כך רק תצטרך להיות חכם ולמנף את הכעס שלך עכשיו לכיונים נכונים בהצלחה ואתה יותר ממוזמן ליצור קשר אם אתה רוצה(מסרים)

.......

הבנתי שאי אפשר ואפילו אסור להיות אמיתי לבחורה . חייבים לשקר !!! כל מה שאכתוב עכשיו לא קשור להודעות שכתבתי פעם בפורום. אז אל תנסו למצוא קשר בדברים ! סבבה ?!

למה לא שמעתי לאחותי שאמרה לי:

אני יודעת מה הבעיה שלך! אתה צריך לעבוד על עצמך לא להיות יותר מידי טוב. בחורות אוהבות אתזה אבל מצד שני מחפשות תעקרונות ותקושי. תיזכור מה שאני אומרת לך.

!.....!

התקשרת בערב ורצית שנפגש, כבר מהבוקר ידעתי שמשהו התרחש, חיכיתי וחיכיתי והנה הילדה היפה בעולם היגיעה, אך מבט עצוב ומר היה בעיניה, היא לא רצתה לדבר ורצתה שאתרחק, רצתה את השקט האיום שאותה ירתק, כה כואב לי ובוכה במסתרי ליבי, למה נשמה למה זה מגיע לי ? בחשכה בעלטה באובך הדממה פצוע, בשטף וברצף דם ליבי מבעבע, מאיים לשטוף להציף לרחוץ להקציף את העיר, לא פוגע בך, מפחד ופי שתיים זהיר, ניסיתי לצעוד קדימה ולא הצלחתי כי נתקעתי בקיר, אז נכון מאוד אולי הייתי קצת יהיר, והכסף את העיניים מאיר, אך זה לא מגיע לי ! את יודעת שהלב שלי שביר ! ! !

למעלה