נמאס לי מהחיים !!!

חברה.. איפה אתם שצריכים אותכם??????

כולם ביחד.. לב.. לב ..לבבבבב.. יותר חזק.... איפה העידודדדדדדדדדדד??? הלב שלי נשבר לב יקירי... תראה לה שהיא ט ו ע ה וב-ג-ד-ו-ל!!!!

מ-ת-ו-ס-ב-כ-ת!!!

אהבתי...כל הכבוד! לב...לבבבבב...!!! אופס,הוא אמר שהוא לא רוצה עידוד...מה עושים? יאללה לב...תן לנו להשתתף בצערך!

אדרבה!!!

כל הכבוד לך! אני גם משתתף בצערו, רק שהפניתי שאלה ללב מה אכפת לו לשאת איתנו בצער

‏?‏......?

איך הכל הפך אפור מבט שחור חודר, תריסים חרוכים מאש הכל כך מצמרר, אני לבד צועק עוד אין אף אחד אחר, בבוקר הייתי שמח עכשיו עצוב וממרמר, על הכל על האהבת ילדות זכרון נעורים בגרות, אי הבנות מריבות אחים סכסוכי חברות, מעשי טמטום התנהגות מופרעת ושכרות, בילויים כעס עצב שמחה התבוללות, סוף היום הגיע ואיתו השקט, איפה האמת ? אלוקים אני מת, באמת, אתמול רק היה טוב עכשיו הכי רע, אתמול היה אור עכשיו רק שחור, אתמול זה אתמול היום זה היום ומחר לא יהיה מחר !

איזה המומות...????? - החיים מחשלים!

עוד לא נתקלתי בגבר שכותב ככה.. שימשיך לשפוך את מה שמציק לו.. אח"כ הוא ירגיש הרבה יותר טוב..

toxic2004

New member
הוא באמת כותב יפה,

וכשמרגישים מה שהוא מרגיש במצבו אז כל העולם אבוד. נמחק. זה רק אתה והנייד/מחשב. ועכשיו כאמור הכל יוצא כאן, בפורום. מזל שיש לו את הבמה הזו, אחרת היה הכל נאגר בלב. שוב, הוא כותב יפה מאד.

toxic2004

New member
שתומכים בו, שיש מי שמקשיב לו

האמן לי שהוא צריך את זה אפילו רק לתת מודע שישקוט אחרי מה שעבר.

toxic2004

New member
צודק. אבל תדון גם לטובה: אולי הן רוצות

שהוא יפרוק מליבו ולא ישמור ויערים פחות קשיים על עצמו. אולי הן בעצם חושבות לטובתו?

למעלה