נמאס לי לשרשר

טוב, אני רואה שאין סיכוי איתך.

אם אני לא מסכים איתך - אז אני שונא נשים נכון? מה השטויות האלה? אני לא חושב שאני אוהב נשים רק כדי לזיין אותן, אין לזה שום קשר. עכשיו כך, אני חושב שאת פשוט מסוממת, את פשוט מכורה ללהרגיש מקופחת, וזהו, אין איתך סיכוי. ועכשיו כדאי שתדעי, אני פמיניסט מובהק, אני לא מפריד משום סיבה בין גברים לנשים, מה הן העלילות האלה שאת מעלילה עלי? ומה הקשר לעולם החרדי? אדרבה, כיוון שבעולם החרדי הנשים זוכות ליחס מפלה, זו סיבה שאצלי זה יהיה אחרת, אני הלכתי משם, ויחד עם החסף האדיר, נסחפו להם כל הדעות הקדומות. לא נראה לך, שיערב לך. חברים חברים, אבל אני לא יכול להיות אדיש לאטימות המתנשאת הזו, את כל כך בטוחה שאני שונא נשים עד כדי שאת מצליחה להעביר אותי מדעתי. טוב, אבל זה קטע רגיש אצל בנות, ועדיף לא להיכנס אליו, אז סבבא, שיערב לך. את יודעת מה, ההבדל הזה שהבאת בין סבל לנשים, הוא זיון שכל מזעזע, מה אלה השטויות האלה. נכון, הזנות היום לא ממוסדת, וזה אסון נוראי, החברה דורשת (לצערינו) זנות, ומשאין להם את זה, הם הולכים לעברינים. צריך למסד את הזנות, זה דבר ברור, ובכלל, צריך לא להתעלם, ולעצור את כל פורעי החוק, את מציגה אותי כאילו אני איזה אחד שלא מעניין אותי כל המצב הזה, וזה ממש לא נכון. אבל בלי שום קשר, כשזונה עושה את זה מרצונה אין עם זה שום בעיה-ואת לא יכולה בגלל פורעי חוק למינים, למנוע מנשים כשירות לעמול לפרנסתן. ובעניין התמונות והסרטים הפורנוגרפיים, שם, יש פחות בלאגן. אם כי גם שם העסק לא ממש כשר. אבל מה הקשר, בגלל יש פשעים אז גמרנו? יש פשעים, צריך לטפל בהם, בשביל זה יש משטרה, (שאגב לא עושה ממש את העבודה שלה) טוב, אין לי עצבים היום להתעסק בזה, יהיה טוב.
 

Le Fay

New member
תחליף נושא, נדבר כששנינו נהיה הרבה

פחות רגשניים. אין לי מושג ירוק אם אתה שונא או אוהב נשים, יודעת רק מה אתה אומר עליהן, שזה כמובן לא אומר כלום על איך אתה מתנהג (לא תאמין כמה פסיכופתים הם "נורא פמיניסטים"). רק לפני שאתה משתלח ב"פימיניסטיות" - קח בחשבון שלפני שמונים שנים לנשים עדיין לא היתה זכות בחירה, ולא זכות להחזיק או להוריש רכוש ומבחינה משפטית הן היו רכוש בעליהן; שבארצות שנחשבות מערביות אשה לא היתה רשאית לפתוח חשבון בנק בלי חתימת בעלה או אביה גם לפני עשרים שנים, ושפמיניסטיות הן אלה ששינו את זה (ופמיניסטיות הן גם מי שמימנו את המחקר שהביא לייצור הגלולה, כמובן).
 
איזה זין!

לא הצלחתי למצוא תמונות עירום ראויות (האמת, גם לא ראויות לא מצאתי. איזה מין מחשב דפוק זה? לא ידעתי שאפשר לסרס מחשבים...). ולא הצלחתי להעלות את התמונה שלי (מזעזעת אך ראויה). אז במקום זה - לינק >פ.ב.<
 
יש פה איזה מישהי עם תגובת נגד???

אין לאף אחת איזו תמונה כזו של גברים? <מנסה להציל את כבוד העם הנשי>
 

avidadon

New member
מצטער, זה לא עושה לי כלום

מי שנהנת לראות אותו ככה- שיבושם לה
 
ויש לי עוד..

ולמי שרוצה מגוון רחב יותר, שיפנה אלי באישי, ונראה מה אפשר לארגן...
 

Le Fay

New member
עכשיו את מוכנה רגע לכופף לו את הגב

בקשת עמוקה לאחור, לשים לו בלונדיני תואם ליד ולהשחיל עוד אחד על הברכיים ביניהם? כן. ככה הרבה יותר טוב. ושלא ישכחו לחייך למצלמה באושר. כל השלושה. סליחה, אבל למה להם מסתירים תמיד את הביצים (אלא אם הם תקועים עמוק בתוך מישהו אחר)? מה יש להם להתבייש?
 
למה גם בפורום עירום נשי יותר

לגיטימי מעירום גברי? למה ציצים וכוס זה בסדר וזין לא? מה קרה, יפי הנפש נבהלו? התמונה לא היתה במקום? - ברור שלא! בדיוק כמו שאר התמונות... אני שמחה שהמסר הובן, אבל למה בצורה חד צדדית???
 
יש הבדל בין..

תמונה אירוטית לבין תמונה פורנוגרפית. התמונה האחרונה שהועלתה היתה מגעילה (באופן אישי) ופורנוגרפית. לפי חוקי הפורומים של תפוז אין להרשות תמונות פורנוגרפיות אלא בפורומים המיועדים לכך. אין כאן שום צביעות!
 
נועם, ברור לי ההבדל...

וגם אותי התמונה הזו הגעילה... אבל למה נראה לי שכל תמונת עירום מלא של גבר שהייתי מצרפת הייתה נחשבת לפורנוגרפיה? (ואנא תקן אותי אם אני טועה...) ואני מתנצלת אם התמונה פגעה במישהו, הדבר נעשה רק ע"מ להבהיר נקודה מסוימת.
 
מתקן אותך...

לא כל תמונת עירום של גבר היתה נחשבת כפורנוגרפיה! רק אלו שאין בהם שום ערך אמנותי.... אבל כמובן שלא אכנס עכשיו להגדרות מסובכות אלה. כל איש בריא יודע להבחין בין תמונה אירוטית לזו הפורנוגרפית.
 

Le Fay

New member
אז זהו - שממש לא. ואם לדעתך הגברת

למעלה, עם הגזע בין הרגליים ועם שתי החברות הנמרחות, זה פחות פורנוגרפיה מתמונה של שלושה גברים במיטה אחת... או שלהציץ לבחורות צעירות זה בסדר אבל לגברים מבוגרים ממש לא... זה סימן בדוק לזה שראית הרבה יותר מדי פורנוגרפיה של נשים (ולא הבחנתי בהרבה גברים בריאים באזור).
 
אני לא מסכים

זה תלוי בזוית הצילום, באמירה שהתמונה מקרינה ובעוד דברים, אך בטח ובטח לא תלוי בכמות הכוסים והזיינים. הנה אתר ארוטי להפליא שאין בו תמונה פורנוגרפית אחת.
 

Le Fay

New member
א נ י אמרתי כוסים וזיינים? חס ושלום

זה שיש פורנוגרפיה זה דבר אחד. זה שאנשים יכולים לקנות אותה, (ואז יש מי שייצרו אותה בכל מחיר, שזה עניין כאוב כשלעצמו), זה נושא אחר, שאינו שייך לפורום הזה ולכן אשאיר אותו בחוץ. אבל אם גם מי שלא רוצה פורנוגרפיה חייב להיתקל בה בכל פינה, כי דואגים לתחוב אותה בפרצופו השכם והערב, גם כשהוא בא להשיח לפי תומו בפורום יוצאים, זה באמת לא לעניין. בעולם הדתי מטילים את האחריות ליצריות על האשה ומכריחים אותה לנטרל את המיניות שלה כדי לגונן על הגבר. תצלומים פורנוגרפיים עושים בדיוק אותו הדבר: הם מציבים את גוף האשה (או הגבר או הילד), או חלקים ממנו, כאובייקט נצפה שאמור להעיר את היצר (כאילו צריך בכלל תמונה כדי להעיר אותו). ליוצאים זה מספק המשך טבעי ועידוד לתפישה שהם גדלו עליה: האשה היא מושא מסור לשימושם ואין צורך להתחשב ברצונו. רבניהם הלכו לזונות, הם מסתכלים בתמונות, אבל העיקרון אותו עיקרון עצמו. לצפות מ"דתיה" ו"חופשייה" לחיות עם זה בשלום, למרות שהן כתבו במפורש שזה מפריע להן, פירושו של דבר להחזיר אותן למקום שהן יצאו ממנו: אלה הצרכים של הגבר, ואתן תצטרכנה למחול על אי הנוחות שלכן. התמונה תישאר כאן. או שתשחקו את הבנות ה"מתקדמות" שמשחקות במגרש של הבנים ("יו, איזה בזאזים מגניבים!") או שתסתמו. מה השלב הבא בחופש הביטוי? לאפשר לבנים לאונן בטיש? אז בבקשה. אלה הצרכים של הישראלית הממוצעת: לכו תתחילו למדוד: <אולי לא תמונה אמנותית, אבל בהחלט מימצא אנתרופולוגי מעניין>
 
למעלה