נמאס לי לשרשר

מי את?

שונא אנשים שכשיש להם איזושהי ביקורת להעביר הם מיד פותחים ניק חדש. שונא גם אנשים שלא גולשים/כותבים ולא קשורים לפורום, אבל הם מרשים לעצמם להעביר ביקורת על כל מה שזז.

ועכשיו חידה - מי כתב את השורות האלה

כאן
[נועם חושב שיש צדדים לכאן ולכאן. נמאס לי לכתוב בגוף שלישי]

גם אני לא כל כך מבין את הקשר

אם אתה מתכוון למה שכתבתי בהודעה קודמת על כך שפרסומות יצונזרו, הרי שאינו דומה חבר הפורום/יוצא בשאלה המופיע בתקשורת בהקשרים שונים לפרסומות אחרות.

" אני שונא... אני שונא..."

שמתי לב למילים האלה בהודעתך, ועדיין היה לי הרושם של ההודעה הזו, ולכן זה שיעשע אותי.

Exit 25

New member
נועם&לייזר, שלא תתחילו למחוק אחד

לשני את ההודעות חחחחחחחחחח

מי אני???

אני בנאדם שלא אוהב שעושים בפורום שימוש לצרכי קידום מטרות מסוימות כשזה נוח... אבל נחרדים כאשר מישהו אחר עושה משהו כזה. הרי כל עוד זה משרת את המטרה של מישהו בראש הפרמידה שמרשה לעצמו ליחצן את חבריו - אז זה בסדר! בעיני זה ניצול מגעיל של מעמד. ולמה ניק חדש? כי ברור לי שאני לא היחידה שחושבת ככה אבל אף אחד לא מעז להגיד את הדברים, כי אנשים פוחדים לצאת נגד המנהל... שמא... ואם לא מוצאת חן בעיניך הביקורת... זבש"ך, זה מה אני חושבת וזו זכותי! חוצמזה, שנשבר כבר הזין מהתחרות הדבילית הזאת. ובתור אחד שמתלונן על שרשורים מיותרים - אולי כדאי להתחיל מבדק בית???

תשמעי את כל-כך צודקת

שתדעי לך, ואני מגלה את זה רק לך, שמי שלא מבציע למסוקס מכפר אזר חוטף מכת מרדות מלייזר במקווה ביום שישי. גם בנות הוא סוחב למקווה תוך שהוא מתחפש לבלנית חסודה עם קול גבוה וצווחני. כן כן, כזה הוא לייזר שלנו, אדם שמעמדו הרם והנישא משמש לו כקרש קפיצה לפרסום הומו ברבים. ועוד הומו חתיך רחמנא ליצלן, ישמור אלוהים את עיני עלמות החן. מילא אם לייזר בעצמו היה הומו הייתי לא ממש מבינה אבל די סולחת לו על זה, את יודעת, על כל פשעים תכסה הערבות ההדדית. דרלינג, "אנשים פוחדים לצאת נגד המנהל... שמא..." זה בבית-יעקב, ושם באמת כדאי להם לפחד, לא פה. זה אחד התענוגות שביציאה בשאלה. את מוזמנת להתענג על החופש והעצמאות בלי פחדים מאלה שמנהלים לך את החיים.

וואו, מחיאות כפיים על החנפנות!

אגב מידת ההתנשאות היא מולדת או נרכשת בעקבות היציאה? כי אצלינו בבית יעקב לימדו שזוהי מידה אסורה לו לאדם - עכשיו אני מבינה למה... מה נרעשת ככה מהביקורת שלי, מה קרה? זה לא נעים לשמוע? לייזר ילד גדול ואם הוא נפגע מדבריי אני בטוחה שהוא יכול להגיב לבד, אבל כל הכבוד על הלויאליות. תקראי שוב דברי ותביני שלא התכוונתי שאנשים פוחדים מהמנהל (אגב כשאת מצטטת תשימי לב מה את מצטטת...) אלא שפוחדים לצאת נ ג ד המנהל - משמע בניגוד לדעתו. אני ואחרים (כן, תתפלאי לשמוע שיש עוד כמוני) לא פוחדים מלייזר, אלא פשוט לא מעונינים ליצור סנסציה בפורום ולהתקל בחנפנים כמוך שיוצאים להגנתו בעיוורון דבילי. גם אנשים שבתוכם יסכימו עם כל מילה אבל חלילה לא יגידו זאת בריש גלי... ואני מאד מבינה אותם. אז לפני שאת שופטת אותי ומרצה לי על יציאה בשאלה (קיבינימט את אפילו לא יודעת עלי דבר וחצי דבר... "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו", אבל לך זה בטח לא משנה, את צריכה להפגין אחוות חברים, כל הכבוד - עשית את שלך!) תקראי שוב את ההודעה הקודמת שלי ותנסי להבין שאין לי שום דבר נגד לייזר, אלא רק נגד השימוש שהוא עושה במעמדו ע"מ לקדם דברים מסוימים, ואם תקראי את ה"תנאים למחיקת הודעה" - תראי שפרסום בפורום הוא אסור - אבל מה זה משנה כשאתה המנהל... ודרך אגב, אף אחד מעולם ולעולם לא ינהל לי את החיים... חוץ ממני!

איזה הודעה עדינה

לפי מיטב המסורת של שרה שנירר. איזה צניעות ואיזה עדינות יש בשורות האלה שלך. יאללה נודניקית.

כל הכבוד לך על האומץ

תיזהרי. אני מייד שולח את פלוגות המחסלים שלי (אלו מליציות מיוחדות שהוקמו על מנת להילחם באלו שמערערים על המנהיגות שלי בפורום). קיבלתי בעבר וככל הנראה גם אקבל בעתיד ביקורת מחברים בפורום. אל כל הביקורות אני מתייחס, עם חלקם אני מסכים, עם חלקם לא. לביקורות מפחדנים שלא מסוגלים לבוא ולומר את מה שיש להם, בשמם, אני לא מתייחס.

גמני יש ביקורת על לייזער

בתור מנהל הפורום , למה לא שלחת יותר פה מפעם לפעם אות חיים ? יכול להיות שלא מעניין לך יותר הפורום ? אחרי שיצאת כבר בשאלה מזמן ? לייזער מחכה לתגובה , ואל תשכח כולם (עכ"פ רובן)מפה גם עובדים כל היום !, בכל זאת עדיין אוהב אותך , <כתבתי בניק שלי >

היי משכיל

הפורום בהחלט מעניין אותי. ככל שעובר הזמן מאז שהפורום נפתח, ההתעניינות שלי לגביו רק הולכת וגוברת. נראה לי שבשבועיים האחרונים אני מראה כאן הרבה יותר מאשר ´אות חיים´. אני כותב כמה פעמים כמעט כל יום (יש ימים שאני לא ליד מחשב). לפנ"כ, הסברתי שעקב הפריימריס במפלגה שלי, לא היה לי זמן. קורה. מאוד יכול להיות שכשנתקרב יותר לבחירות, שוב לזמן מה, אני אעלם מהפורום. זה לא כי נמאס לי מהפורום והוא לא מעניין אותי אלא רק כי באמת אין לי זמן. <שמח שכתבת את מה שיש לך להגיד בניק שלך>

קצת הגזמנו

מזל שבחירת איש השנה (או-מה-שזה-לא-יהיה) מתקיימת רק פעם בשנה. לפי דעתי, די צפוי שאחרי הבחירה (בין אם יזכה ובין אם לא ר"ל) המסוקס יפחית משמעותית (עד יעלם לגמרי) את הודעותיו. אז עכשיו יש התרגשות באוויר, אז עכשיו הוא מוצא כל דרך (וסחה על היצירתיות) להעלות את הנושא שוב ושוב לראש סדר העדיפויות (או במקרה שלנו הפורום). אז מה? את חושבת שלייזר לא ישרשר את ההודעה הזאת? ישרשר. אפילו שנמאס לו. כל זה לגמרי לא סותר את הטענה הנכונה והלגטימית של ליזר - נמאס מאנונימים שמעירים. אנחנו לא מכירים אותך, לא שמענו ממך מילה וחצי מילה (בניק הנוכחי או בכלל, זה לא משנה), וזאת הדרך שאת בוחרת להפציע מהפאסיביות? נו באמת. לא חסרים כאן הודעות שתוכלי למצוא משהו יותר מעניין להגיב עליו. בתקווה שתשארי כאן מספיק, לפחות שנוכל לומר מז"ט בזמן... >ספל חמאה שמחה לפגוש אנשים סקרנים<

וואלה, צודקת.

בשניה שהאדמין יפסיק להיתקע לי, ההודעה תשורשר. ורק הערה: גדי לא ידע על קיומו של הפורום עד שסיפרתי לו. לפחות ממה שהוא אומר לי, לא נראה לי שהוא יעזוב את הפורום אחרי התחרות.

כוסשאמש´ך יא בנזונה הומו

ביום שבת חוויתי חוויה אנתרופולוגית משעשעת. מוהר"ר חננ בלי יה (הסגן של..) אסף אותי למשחק כדורגל של מכבי חיפה נגד מכבי תל אביב. כבר מהשניה הראשונה, הייתי בטוח שהתל אביבים ינצחו. להלן נימוקיי: א) הבגדים שלהם היו הרבה יותר יפים משל החיפאים. ב) איך אפשר להפסיד כשבשער עומד בחור חטוב ונעים למראה. ג) סתם ככה. רציתי להיות נגד חננ/עיייף. אני חייב לדווח לכם על כמה פרטים חשובים: 1) משחק כדורגל נמשך כשעתיים. 2) אוהדי הכדורגל הם עם של מטורפים שלא מומלץ לשהות בחברתם יותר מידי זמן (חננ, תרגע. יש יוצאים מהכלל). עוד לפני שנפתח המשחק כבר הייתי מוקף בעשרות חמומי מוח ששאגו בקול רם "מי שלא קופץ - צהוב" ואני? אני צהוב. לא נורא. הסיפור המשיך ב"יא בן זונה, לאן?? לאןןןן???" (הצעקה הזו הופנתה לאחד מהשחקנים הירוקים שבעט ת´כדור לשמים). בכלל, ככל שעבר הזמן הצלחתי להבין שלמעשה היציע מורכב ממאות אסטרטגים שבקורות החיים שלהם מצויינת העובדה כי הם היו שותפים לשירטוט אסרטגיות המלחמה של נפוליאון. כל מי שהתקרב למגרש חטף קללות. שחקני תל אביב קוללו כיוון שהם האוייב. שחקני חיפה קוללו כיוון שהפסידו. המאמן צולע, השחקנים עיוורים ומני לוי מת. זה כל הסיפור. (אגב, אני (ז´תומרת - הקבוצה שהייתי בעדה) ניצחתי)

למעלה