נמאס לי לשרשר

סקופון קטן

כשהייתי בן 9 בערך היה לי ולכמה חברים שלי משחק כזה: על כל פעם שאני מראה לו את הזין שלי הם מראים לי פעמיים את התחתונים, וכן להיפך. משחקים של ילדים, מה אתם רוצים... כמובן ששיחקנו את זה באמצע השיעור בכיתה וה"רעבע" חקר אותנו, וההנהלה הרביצה לנו...

Le Fay

New member
כשהייתי בת 9 נחמה המורה הושיבה לידי

את מיכאל חודידה שנשאר שתי כיתות כדי להגיע אלינו. בהפסקה באתי לומר שתעביר אותו מקום, כי הוא כל הזמן מראה את הזין שלו ומדבר עליו ומנדנד שאני אסתכל, וזה מפריע לי להקשיב, אבל היא אמרה שלא כי היא דווקא הושיבה אותי לידי כדי שאני אחנך אותו. רואה מה מפסידים בחינוך חרדי? ואפילו לא הרביצו לי (ובהפסקה הבאה הלכתי לאלי בסון וביקשתי לעבור לשבת לידו, שהוא ישמור עלי, ושם ישבתי עד סוף השנה. בריון, אבל מותק של ילד). <שיעור בפוליטיקה של המינים>

Le Fay

New member
עיקר שכחתי: חודידה מאז סוף היסודי

החליף שם משפחה ונעשה אמרגן של תחרויות יופי. אומרים לי שהולך לו מה-זה-טוב (מעניין למי המועמדות הולכות שישמור עליהן).

פראייר!

כשאני הראתי את הזין היו מראים לי בתמורה 3 פעמים! את התחתונים, פלוס חמש גוגאים... <אסטרו חושב ש"חזירות" של ילדים לא נובעת ממיניות רק זה סוג של התרסה>

../images/Emo6.gif וזה עוד כשלא עומד לו...

אני מת מקנאה! ואני חשבתי שלי יש גדול... עכשיו אני כבר בכלל לא בטוח... <אסטרו חושב שגודל זה דבר מאד יחסי!>

Le Fay

New member
יורה, ככה זה כשגברים מחליטים

(אבל אולי שלושת הליצים ביקשו מההנהלה במפורש שלא יעשו להם אאוטינג).

Le Fay

New member
אנחנו פשוט מעדיפות אותם בגודל טבעי

(לא נכנס לנו בדיסק). בניגוד לחלק מהגברים פה, לא כולם מעדיפים אובייקטים שטוחים ואילמים.

רבותיי המלומדים.../images/Emo41.gif

אני מודה לכל מי שטרח להגיב, גם למי שהעביר ביקורת. כולנו בני תמותה בשר ודם, וככאלה יכולים גם לעשות טעויות. לא שאני חושב שעשיתי טעות, אבל ברור שכל דבר יש לו הקשר ולא כל דבר יכול להתאים לכל מקום. אני רוצה להבהיר לכולם שאני לא שונא נשים - נהפוך הוא, אני תומך במאבקם של נשים לשיויון זכויות והזדמניות מלא. זה אבסורד שבמאה העשרים ואחת גבר מרויח יותר מאשה על אותו מאמץ. גברים אלימים מצידי תגרשו אותם ללבנון ואם הם ינסו לחצות את הגבול בחזרה תירו בהם. סרבני גט תשכיבו אותם על השולחן, ותכניסו להם מכות רצח עד שהם יתנו גט או עד שהם יפחו את נשמתם, מה שיבוא קודם. מצד שני, לבוא ולומר שנשים שמצטלמות בעירום הן מנוצלות זה ממש ממש לא נכון, הרי אף אחד לא מכריח אותן. אנחנו חיים בעידן מתירני, זה בכלל לא בושה להצטלם בעירום, אלא אם כן קיבלת חינוך דתי או אתה או את ביישנים מטבעכם. ואם נדבר על פורנו, כוכבות פורנו רבות עושות מיליונים! הן חיות כמו מלכות. נהנות גם מן הסקס... וגם מרמת חיים. האם ידעתם שברוב המקרים גברים שמופעים בסרטים כחולים לא מקבלים כל תשלום? ואילו הנשים מקבלות אלפי דולרים לסצינה! (כמובן יש יוצאים מן הכלל כמו גברים עם כלי מפותח במיוחד...) אז מי כאן מקופח?! נכון שמפעם לפעם יש מקרים של ניצול, הדוגמה הבולטת לכך היא השחקנית הראשית בסרט הפורנו המצליח ביותר בכל הזמנים "גרון עמוק" הסרט הכניס 700 מיליון דולר! ואילו היא - לא קיבלה אפילו אגורה שחוקה אחת! (היא נהרגה לא מזמן בתאונת דרכים הייתה מתנגדת תקיפה לפורנוגרפיה מעניין למה?...) אבל אלו מקרים חריגים שלא מלמדים על הכלל. אני רוצה לחזור ולהדגיש שאין לי דבר נגד פמיניזם או פמניסטיות. אני לא "שובניסט" מעולם לא הייתי. וחוצמזה, אני בכלל חושב שנשים חזקות הן "סקסיות"... בתמונה - אחת "המנוצלות" קלאודיה שיפר (מסכנה "נאבעך" רק חמש מיליון דולר לשנה היא מרוויחה אולי נאסוף לה כסף באיצקוביץ?!...)

ועוד אחת שנורא "סובלת"...

כרמן אלקטרה "המושלמת" (בגוף Le Fay, כמובן בגוף... מה חשבת בשכל?..) <נו אז אמרתי שאני פורש וחזרתי בי מה תעשו לי תירו בי?>

הופס, אני ממש מתנצל ../images/Emo6.gif

בטעות הכנסתי את יעל דיין, (שאני באמת מעריץ אותה!) במקום כרמן אלקטרה... עמכם הסליחה. <אסטרו חושב שיש לו חוש הומור...
>

ללא קשר

סתם לידיעה כללית. איך קוראים למכונת משקאות מקולקלת? >ספל חמאה מנחילה מידע<

למעלה