נמאס לי כבר!

VIRUSANGEL1

New member
נמאס לי כבר!

שלום רב, קוראים לי נופר בת 19 וחצי,התגייסתי לפני חודש,סיימתי טירונות ואני כרגע בקורס סמבציות חיר, זה תפקיד שאני אישית בחרתי לפני הגיוס. בתקופה האחרונה המצב השתנה בבית,אמא ואבא שלי ניפרדו וכל אחד מהם גר בניפרד,לאמא יש בעיה ניפשית והיא גרה לבד, ועד עכשיו אני טיפלתי בה והארחתי לה חברה,היא הייתה צריכה להתאשפז אבל זה לא קרה,עכשיו אבא מחזיק שני בתים וגם דואג לי ולאחי,מה שגורם לו לעומס כלכלי רב,כל זה ליווה אותי לצבא והקשה עלי לתפקד,הצלחתי לעבור את הטירונות למרות הכל,העניין שעכשיו זה קורס וצריך ללמוד המון תכנים שהם לא פשוטים,ושום דבר לא נכנס לי לראש ,זה כל כך מקשה עלי וגורם לי להרגיש נורא מתוסכלת,אני רוצה לצאת מהקורס זה מכביד עלי וגורם לי בנוסף להכל ללחץ רב,וגם התפקיד נורא סותר את מה שאני ,אני לא מצליחה לתפקד בזמן לחץ,מה שמצריך המון נכונות להתנהל בחשיבה מהירה,אף אחד לא מקשיב לי,ולכן דפקתי ניפקדות,מה שנראה לי בנתיים הכי נכון,איך אני מ שכנעת אותם שבאמת זה המעשה הנכון?אני מרגישה שהם לא באמת מבינים אותי ופשוט מחפשים איך להחזיר עוד חיילת לקורס,בבקשה תעזרו לי!

דברי עם משקית ת"ש

הנפקדות תביא אותך למעצר בכלא למה לך ואת רצית תפקיד חשוב, בחרת בו , זה שההורים קרסו היית צריכה לידע את משקית ת"ש ותחשבי לאין את רוצה להגיע אם תצאי מהקורס אולי לבקש דחיית שירות כדי להרגע קצת בבית אני בעד שאבא שלך יפנה אל קצין העיר ויבקש הקלות עבורך , אם את לא מסוגלת להגיע לקורס מה הבעיה לא תלמדי תכשלי מבחן תודחי מהקורס ותגיעי לשיבוץ מחדש

amirrohker

New member
נ.ב

אם מישהו שהיה צריך להתגייס ולא התגייס כלומר הוא לא בא לבקום ולא התחייל כלל ..והוא ברח מארץ למעל 7 שנים הוא יכול לחזור ולא יעשו לו כלום ... אני לא יודע מה לגבי חייל שכבר התחייל אבל תבררי את זה בהצלחה.

SleeplessBeauty

New member
א. זה לא נכון

ב. זה ממש לא נכון. יש מעצרים של משתמטים (כאלה שלא הגיעו לבקו"ם בכלל) ועריקים גם אחרי 15 ו-20 שנה. תחפש כתבות כאלה בגוגל. תמצא הרבה.

amirrohker

New member
תקשיבי לי.. מה שאני טענתי כאן .

"אם מישהו שהיה צריך להתגייס ולא התגייס כלומר הוא לא בא לבקום ולא התחייל כלל ..והוא ברח מארץ למעל 7 שנים הוא יכול לחזור ולא יעשו לו כלום" ... את זה אני יודע טוב מאוד כי אני הייתי בצבא וכולם ידעו את את הדבר הזה בצבא . דבר 1 שאני שלחתי את בכותבת המקורית לברר את העניין הזה אני לא שלחתי אותה אל השוק של גוגל שכול אחד יכול לפרסם בו איזה כתבה שהוא רוצה לשלם ולקדם עניין מדיני או אישי כולשהו.. (כי הרי שמעת כבר על אגדות אורבניות ברשת נכון או שאת מאמינה להכול . ) אני התכוונתי שהיא תלך לעורך דין כי זו עבירה על החוק מה שהיא עושה והיא יועדת זאת טוב מאוד ... ועם כול הכבוד אינטרנט ,חלק מהמידע בו שגוי ..והידע שהוא נכון הוא רק ידע ראשוני שלא עוזר בהרבה ... ובטח שעבריין עובר על חוק הוא שוכר או מקבל עורך דין ולא מחפש בלוגים ברשת .

SleeplessBeauty

New member
חחחחחחחח

כולם ידעו את זה בצבא? משעשע. אני מכירה הרבה חיילים שיודעים הרבה דברים שהם שגוים. אני שלחתי אותה לחפש כתבות, כי אני מכירה את הדברים באופן אישי, ויודעת שהם נכונים. יותר מזה, אם היא ממש תרצה, אני גם אהיה מוכנה לתת לה את הטלפון של רמ"ד עריקים ומשתמטים במקמצ"ר (מפקדת קצין המשטרה הצבאית הראשי) והיא תוכל לענות לה תשובות מדויקות. וכן, עוצרים גם משתמטים שהיו בחו"ל מעל 7 שנים. יש הרבה אגדות אורבניות בצבא. זאת אחת מהן. אז נכון, לא עוצרים את כולם, עוצרים רק חלק, כי אין מספיק כוח אדם. ובכל מקרה, זה ממש לא רלוונטי, כי היא לא משתמטת, אלא נפקדת.

amirrohker

New member
לא משטרה צבאית לא מצח ולא איינזצגרופן../images/Emo190.gif

שיש להם אינטרס ולתפוס אותך ושלא תברח כלל. אלא עורך דין צבאי .(בלתי תלוי) זה לא רלוונטי כי היא כבר חיילת והתחיילה. נקודה

SleeplessBeauty

New member
בשביל מה היא צריכה עו"ד?!

היא בסך הכל הייתה נפקדת כמה ימים... היא לא עומדת למשפט בביד"צ על איזה עבירה פלילית חמורה. תפסיק לעשות את הדברים יותר ממה שהם. היא עוד תתחיל לפחד רק בגלל זה.

amirrohker

New member
בגלל שהיא מתעסקת מאפיונרים שעוברים על חוקים .

ושלחתי אותה להתייעץ עם עורך דין לגבי הכול לא רק לגי הבריחה ההזויה שהצעתי לה בנוסף לאופציות האחרות ..

SleeplessBeauty

New member
מאפיונרים?...

לא הגזמת בכלל (ושוב, למקרה שלא הבנת - זה היה בציניות). זה שלך לא היה טוב בצבא, וזה שלך היו מפקדים גרועים, לא אומר שאתה צריך להשליך את זה על כך הצבא. עצוב לי שככה אתה מרגיש. רק שתדע - שבצבא יש גם מפקדים טובים, כאלה שיודעים להתחשב.

amirrohker

New member
את את המפקדים אני לא שונא ..

אלא את המערכת כולה ואת מי שקבע בה את הכללים והוא אינו מוכן לשנות אותן למרות שהוא יודע שהם אינם טובים ולא חייב כעת להתעלל באנשים סתם ולהגיד להן שאסור להיות מפונקות וזה הצבא בזמן שיש עודף בנות בצהל בכללללל <<<זה סתם תירוץ עלוב לנצל אדם שאוהב את המדינה שלו .(כי בחורה בכלל לא חייבת להתגייס היא עושה להן טובה ולכן הן גם עושות שנתיים כי אין מה לעשות איתן ) אז אני ממליץ שאותה יעזבו בשקט ויביאו מישהו אחר שיעשה את זה לא מעניין אותי בכלל כן אני אומר זה בגלוי לכולם ... שאכפת לי יותר מחברים שלי מאשר כולם ואני עוזר קודם כול להם למרותשהם טעו ורק אחר כך שואל מה הם בכלל עשו כי הם החברים שלי נכון היא לא חברה שלי ואני לא מכיר אותה ... אבל היא במלחמה עם האויב שלי שמירר לי החיים כמעט 4 שנים אז יש לנו אינטרסים משותפים ...

SleeplessBeauty

New member
אל תערב אותה במלחמות שלך

אין לה מלחמה עם אף אחד. היא בסך הכל ילדה טובה שצריכה עזרה, והיא תקבל אותה, כן, דרך הצבא. בנות שעושות טובה? נו באמת.

amirrohker

New member
אני לא מערב אותה בכלום אלא בסך הכול הגשתי

לה עזרה והמלצתי לה על הכול.. ואפילו על מה שאתם גם אומרים . יש הרבה דרכים לעשות מה שהיא רוצה ואין לי בעיה איך היא תעשה את זה אבל למה לעזאזל אתם מתעקשים שהיא תעשה את זה בדרך שלכם .. מה שבטוח אל תשללו בגלל זה דרכים אחרות ותעצבנו אותי בזה .

amirrohker

New member
כן אם הצבא לא ישלח לה לבד פטור מעודף בנות

אז היא יכולה בקלות לא להתגייס והיא עושה את זה למען המדינה ולא מהסיבה שהיא פוחדת מכלא

SleeplessBeauty

New member
אתה טוען שהיא במלחמה עם האויב שלך.

זה נקרא לערב אותה במלחמה שלך. שלך. לא שלה. היא מעולם לא אמרה שהיא במלחמה עם מישהו.

amirrohker

New member
לא לא לא את טועה טעות חמורה.

המלחמה שלי עם הצבא היא רק הסיבה שאני עונה לה ומקדיש לה מהזמן שלי עם העצות שלי.. שהן כללות את שלכן בתוכם כבר. אם את חושבת שאני עושה את זה סתם מטוב
כמו המנהלת ונסיכת הכוכב ...אז את טועה ... ואני לא נותן לה עצות גרועות . אמרתי לה את האמת שאתם לא כל כך אוהבים לשמוע .. ואז את מנסה להגיד שאני סתם מערב אותה במלחמה .

amirrohker

New member
תומכת לחימה זה שטות ...

אם היא לוקחת כבר סיכון אז שתהיה לוחמת וכנ"ל לגבי גברים.

SleeplessBeauty

New member
תירגע.

אני בטח שלא שולחת אותה לשום מלחמה (שאני לא יודעת איך הגעת למצב שבו אתה חושב שהקורס שהיא עוברת או החמ"ל שהיא תשרת בו הם ב"קו האש"). אני רוצה שהיא תלך למש"קית ת"ש ותשרת כג'ובניקית. תפסיק לנסות להוציא אותי הרעה כאן. ורוב המלחמות, הן כנראה בראש שלך.

amirrohker

New member
../images/Emo182.gifנרגעתי.

חשוב לציין "קרוב לקו האש" זה אותו דבר לפעמים היא אפילו תצא לשטח שחייב למרות שהיא לא מוסמכת כראוי .. ולא משנה זה אזור מסוכן ..חטיפת חיילים באזורים וכו"מה זה משנה עוד קילומטר 1 2 3 4 5 6 זה לא רחוק רגלית ...(ועדיין מסוכן.!!!) וגם אני אמרתי לה להגיע אל המשקית למרות שהיא כבר הייתה אצלה ,והמשקית לא עשתה מה שצריך ... אז הסברתי לכותבת חלק ממה שצריך לעשות כדי לקבל תש 5 ואיך לקבל אותו ...כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=148874995 כמובן שצריך להוסיף לזה כול מיני דברים אבל זה העיקר.. כול השאר נתון לפרי דמיונה ..(במידה והמסמכים לא עזרו לה אז צריך כאן עבודה כירורגית רצינית!!!!
) כי גם לנו היא הביאה נתונים מוטעים על הבעיות שלה בבית ..כי אם יש חולים וכו ..המסמכים חייבים לעזור.

למעלה