נמאס לי כבר!

amirrohker

New member
נסיכת הכוכב ניסתה להפחיד אותה עם עונש מעצר

וכך מתנהגים המפקדים שלה. את מה שאמרת כאן לא הבנתי "אגב מה הקשר בין בסיס סגור (ועוד במהלך קורס) למרחק מהבית? זה רלוונטי רק אם היא הייתה משרתת בבסיס פתוח שהוא רחוק מעל 100 ק"מ מבית ההורים ואז מאשרים בית החייל - ממש לא רלוונטי!" (אם תוכלי להסיבר שוב אני אשמח) ובכול מקרה אבל אני ינסה להסביר בכלליות למה בסיס קרוב לבית זה תמיד טוב ... מהסיבה שלפעמים יש זמנים שהיא לא תעשה כלום ואם הבית שלה יהיה קרוב ולא במרחק של איזה 6 שעות נסיעה כלומר 20 דקות עד שעה מהבית שלה אז היא תבקש אישור לצאת בזמן הזה לעזור לאמא שלה וייתנו לה וגם אם לא אפשר לחתוך ואף אחד לא יידע כלום. תש 5 נותן את כול מה שאמרתי ולא רק מאהה קילומטר מהבית אלא ת"ש 5 כולל גם 5 לילות בבית שלה!!!! מה את לא מבינה אז אין מצב להיות בבית החייל כי שם אין בעיות ובבית שלה כן. OK רסר=מ"מ -שמכניס אותך למשפט.(ומתי בכלל שמעת שקצין העיר השפיע על שיבוץ אף פעם ואין בסמכותו לעשות דבר כזה חוץ מהבקום מאזי רמתג כולי וכולי זה לא קורס יוקרתי מה בדיוק יוקרתי הלהיות כלבת שמירה...והיא ואינה ידעה במה היא בוחרת אלא מכרו לה חתול בשק. עובדה שהיא לא רוצה את זה עכשיו שאמרו לפני כן מה זה כולל .

SleeplessBeauty

New member
תשובות

אף אחד לא מנסה להפחיד. צריך להסתכל על המציאות בצורה מפוכחת! כן, בכל מקרה שלא יהיה בגלל הנפקדות היא עומדת בפני אפשרות לעונש מאסר. זה לא ניסיון הפחדה, אלא ניסיון להכין אותה למה שהולך לבוא! לגבי מה שלא הבנת: אתה טענת שמש"קית ת"ש יכולה לעזור רק בעניין ה-100 ק"מ. מה שממש אבל ממש לא רלוונטי! ושוב אני אומר - זה לא רלוונטי, אז אין לך מה לנסות להסביר לי מה שאני ניסיתי להסביר לך. לגבי ת"ש 5 - אתה טוען שאני לא מבינה? אתה זה שטוען שמש"קית ת"ש לא יכולה לעשות כלום, והנה, אתה מעלה בעצמך עניין של ת"ש 5. לגבי הרס"ר/מ"מ. שוב - לא רלוונטי בעליל. קצין העיר לא צריך להשפיע עליהם, זה לא קשור לנושא. וכן, ראיתי מקרים רבים שבהם קצין העיר משפיע על שינוי שיבוץ, ע"י הנחיה של מדור תנופ"ה במיטב על שינוי שיבוץ. אם אתה לא מכיר את המערכת - אל תדבר סתם. וכן, זה נחשב לקורס יחסית יוקרתי. לא מוצא חן בעיניך? בעיה שלך. לא מכרו לה חתול בשק, היא ידעה טוב מאוד שמדובר בתפקיד בבסיס סגור וקורס אינטנסיבי. הדבר היחיד שהשתנה זה המצב בבית שנהיה יותר גרוע ברגע שהיא התחילה את הצבא - מה שהיא כנראה לא לקחה בחשבון. אגב, מותר לשנות את דעתך, זה לגיטימי. אבל אין צורך להאשים את הצבא בכך שמשהו שרצית בעבר הוא לא מתאים יותר, שזה מה שאתה עושה, ולא היא. היא מעולם לא טענה ש"עבדו" עליה. תסתכל שוב בהודעה הראשונה - היא אמרה שזה מקצוע שהיא רצתה!

amirrohker

New member
מה שאת אומרת לא הולך לבוא כי אף אחד בנפקדות1

אינו מקבל מעצר. הנה הציטוט שלי + קישור ... target=_blank rel=nofollow>http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=148874995 " כמו שנסיכת הכוכב אמרה את צריכה ללכת אל המשקית תש עם אישןר לביטול סודיות רפואית של החולים במשפחה ובקשה לת"ש 5 !!! חייב ת"ש 5 שזה אומר 100 קילומטר מהבית לפחות חמש לילות בשבוע בבית שלך הפרטי ואת לא עושה שמירות בכלל ועוד כול מיני פינוקים אחרים .."ועוד משהו חשוב אם את מקבלת תש 5 לא לחתום על טופס ויתור תש שבדרך כלל מקבלים בכול מיני בסיסים אפלים קטנים ושכנותיים שמתנהגים שם כמו מאפיונרים ולא מראים לאנשים על מה הם חותמים ." אני טענתי שהמשקית תש אינה יכולה לפסול קורס מה שהיא צריכה. אם הכותבת המקורית תקשיב לי אז זו תהיה הבעיה שלהם . אז הי א רצתה וכעת לא!!! ואנחנו לא במצב של מלחמה שמכריחים אנשים לעשות ..אפשר להתחשב בהם למרות שבצבא מתעק לעשות את ההפך והכוונה תחילה .

SleeplessBeauty

New member
באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה

מש"קית ת"ש לא פוסלת קורס, רק תיתן לה הת"ש, מה שאוטומטית יגרור פסילת מקצוע והוצאתה מהקורס. אף אחד בנפקדות לא מקבל מעצר? לך לכלא 4 ותבדוק כמה אנשים שם על נפקדות. הכל תלוי במי שישפוט אותה.

amirrohker

New member
אני שמח שאנחנו מסכימים

והלוואי שהיא כן תוכל לפסול למרות שהיא לא יכולה ... אולי לא ירצו אותה ביחדה בגגל התש אבל הם יכולים להשתמש בה במסגרת הת"ש באותו תפקיד או דומה רק כדי לעצבן אותה .

tch111

New member
כזכור לי כלא 4 היה לא היה מיועד לנפקדים......

אלא לעברות חמורות יותר, כלא 6 היה מיועד לעברות קלות יותר כמו סרוב פקודה, נפקדות וכו'. בכל מקרה נפקדות לא תפתור את בעייתה של הצעירה הזו.

SleeplessBeauty

New member
צודק בשני הדברים.

לגבי בתי הכלא, זה תלוי בעוד כמה דברים כמו מיקום ומגבלות אחרות. בכל מקרה, כלא 4 היה סתם דוגמא לכך שהוא אמר שלא נכנסים לכלא על נפקדות

tch111

New member
גם זה לא נכון שלא נכנסים לכלא על נפקדות.

אני "חטפתי" 21 יום בכלא עבור נפקדות של כמה שעות. בסך הכל רציתי להיות עם המשפחה בליל הסדר, וחזרתי מוקדם מאוד בבוקר לבסיס. לא התלוננתי על כך, הגיע לי וזהו, לקחתי את הסיכון מראש.

amirrohker

New member
אין בעיה SleeplessBeauty !!!!

תמשיכי תמשיכי להעתיק חצאי מילים שלי ולשנות לי את המילים כי זה מה שאמרתי ציטוט :"עכשיו ראיתי את ההמשך.. אם את חוזרת ביום ראשון ואומרת מה שצריך (נצא מנקודת הנחה שאת חיילת חדשה ואין לך הרבה טופסי תלונה) רוב הסיכויים שאת לא מקבלת כלום.. אולי איזה תנאי קטן על מנת להפחיד אותך לפעם הבאה.. קודם כול את לא תקבלי שום ריתוק אם תגידי את מה שצריך .." + קישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=148890592 אל תדאגי אנחנו כבר נתחשבן על זה אחר כך ...(עכשיו זה לא זמן מתאים כי עדיין חג)

amirrohker

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo188.gifאבל אתה לא זוכר טוב.

זה לא משנה מה עשית בדיוק אם זה נפקדות , סחר באמלח סרוב פקודה בגידה במדינה וכו" (ואין לך מה לפחד כי זה מחולק לפלוגות א ב ג ד ...(לפי סוג חומרת העבירה ואם צריך אז מעבירים לכלא אזרחי כמובן את מי ששפוט להרבה זמן כמו בגידה וזה לטובת הנכלא כי כלא צבאי זה חרא יותר מבחינת תנאים ולא סוג האנשים. ) הנפקדים והילדים השובבים נקרא להם ..הם בפלוגת משתחררים שזה כמו ריתוק .. רק בבסיס אחר ומגעיל יותר.. את הבנים לוקחים ישר למעצר הקרוב ביותר ביותר למחנה ושיש בו מקום בשבילך כי הרבה בנים עושים בעיות . (בהנחה שהכלא בעצמו לא הכי קרוב למחנה זה טוב) ואת הבנות לכלא 400 . אם יש תא בנפרד לבחורה במעצר אז כן מביאים אותה לשם ועדיף לה להיות בכלא ולא במעצר כי אין הרבה בנות שעושות בעיות והיא תהיה לבד בתא הזה כי זה יותר גרוע מלהיות באגף סגור ששם מישהו שומר עלייך... פעם 1 הייתי במעצר של ב"ש שבועיים ואז העבירו אותי לכלא 6 כי אני וכמה חיילים עשינו בעיות שם . אז שהייתי במעצר בבאר שבע יש שם 3 תאים ששנים מהן דחוסים בכמעט 18 בנים ואפשר להכניס בו יותר מ20 וחם שם אש . והתא האמצעי ריק ששמרו אותו לבנות העריקות שמגיעות ואני זוכר איך שהיא התחילה לילל שם שהיא לבד וזה דבר שאסור לעשות כי אם היא תתאבד זו בעיה . אז סתם דיברנו איתה מהחלון בלי לראות רק צעקות.. זה בעיה והתברר שהיא מהעיר שלי ואני לא מכיר אותה בכלל. אבל לא משנה כי צעקנו לה שתבקש מהם מספר אישי או שתביא את המ"דקית שאני הכי שונא שתהיה איתה בתא (מהסיבה שאין שם אסירות שישמרו עליה ,אם היא תחליט להתאבד מצער בתא כמו זוהר ארגוב.) והיא עשתה את זה ואז הם לא יכולים להכניס לשם גבר חרמן שלא זיין שבועיים וחלקם 28 יום ושהם בטעות מסוגלים לאנוס אותה .. אז הם הוציאו אותה והושיבו אותה בינתיים במשרד של המד"קים עד שבא הק"שב נתן לה תנאי והיא הלכה הביתה . בקיצור אנני צריך קפה. .

amirrohker

New member
ומדקית כן נכנסת לתא של הבנים ...

אני עדיין זוכר את המשפט שלה .. "אני לא פוחדת מכם ואתם יודעים שבמירס אחד אני מקפיצה כאן את כול הבסיס " אם היא לא הייתה פוחדת היא לא הייתה מאיימת היא הייתה נותנת לזה לקרות ואז עושה במקום לאיים וזה מה שמראה על הפחד שלה... בכול לילה היינו יושבים ומדמיינים איזה דברים רעים קורים לה בנוסף לזה ש24 שעות היינו על תקן זמרים שכול היום שרים ולפעמיים מקבלים קריזה ומתחילים לרקוד עם תחתונים כמו מפגרים ולזרוק את הבגדים באויר לצלצל בפעמון חירום שאסור לעשות את זה רק אם יש שריפה ואז שהמדקית באה כולם משחקים אותה רדומים ... זה מה שהיינו עושים להם ..הם היו מציקים לנו ביום ואנחנו להם בלילה...חח

amirrohker

New member
שרון ..שכמעט בכתה במעצר ב"ש !!!!!

לפני כ ...רגע הייתי בתחילת השירות במעצר באר שבע וגם בסוף אז אני זוכר שדולב גם היה שם שהוא מהעיר שלנו והוא גם עבר איתי לכלא 6 (בפעם השניה הייתי רק במעצר בש בפרט כי הערכתי אותו לא עשיתי בעיות (כי הייתי כמעט בכול בתי כלא צבאיים ))אז נראה לי שזה היה בפעם הראשונה שהייתי מעצר בש זה היה בערך בשנת בחייאת אני לא זוכר!!!! כעת צריך להתרכז או להוציא את הנגררת תלונות שלי שהייתי מעלים במקום לתת אותה למפקד החדש אבל הכול רשום אצלו במחשב תוכנה בשם שחר שלי אז זה לא משנה לו כלום ...בקיצור אם את רואה את זה עכשיו אז אני מבקש שתודיעי להם כמה שזה חוייה להיות במעצר .(בלי שום קשר אני מוכן עכשיו לחזור 7 מחבוש בכיף אבל בתנאי שהם מספקים לי את החוויה של הנסיעה באוטובוס של עצורים שמעבירים לכלא ,אך אני חוזר הבייתה << <<<<<מהסיבה שזה דבר יותר מהנה מטיול שני בבית ספר . ותשלחי לי גם מסר אישי כי אף פעם לא ראיתי אותך ואני לא אצא כמו מפגר לחפש את סינדרלה . אפילו יש לי לכול הדברים האלו עד את דולב מהעיר שלי אולי אני ידבר איתו...כי אני יודע איפה הוא גר .

amirrohker

New member
*תיקון שגיאת כתיב

מדכית כותבים עם האות כ ... וטוב מאוד שאני לא זוכר ממנה הרבה במיוחד מהשם הפרטי שלה שאני לא יודע אותו כי הם נהגו תמיד להסתיר אותו ואמרו לנו תמיד לקרוא לה "המפקדת "!!!(והמודעין היו קוראים לי כדי לוודא שאני יחפש אותן אחר כך) אז שהיא הייתה מעמידה אותנו בתור לחדר אוכל הרבה זמן סתם כי בא לה וכדי לראות אותנו עומדים ומתייבשים כמו חצילים מטוגנים בשמש ...שהיא מתחת לצילייה הצבאית אז הייתי בשקט לוחש "המפקדת האקה " ואז היא באה לכיוון שלי לחפש מי זה וכולם שותקים(ומי שצוחק לה בפנים אוכל ממנה קש" ואז מהכיוון השני של מסדר אות ח נשמע "געעעע געעעעעע של ברווזון מכוער"מכיוון אחר פינוקיו חכה לי... ואז היא מתחליה להשתגע "מה זה פה גן חיות !!!!!!!" וסתם צועקת וצועקת וכול האבסורד שהיא חושבת שזה יעזור לה עם החיילים הכי בעייתים בצהל) עד שהיא מתייאשת ומכניסה אותנו לחדר אוכל . וכמובן שהיא בוחרת מי יושב ליד מי ... וכמו שאומרים דואגת לדילול הכוח בחדר אוכל .(שאין בו אוכל כלומר אתה יוצא רעב אין עוד. ואתה אוכל כאן כדי לשרוד ולא כדי לשובע אם ארגנת לחם עם שוקולד מהמטבח שזה נחשב מתוק אתה נחשב מקומבן מהסיבה שבקנטינה קונים סיגריות ואין מספיק לקולה ולפסק זמן עכשיו גם בא טוב.כי בסך הכול רציתי לתקן טעות והצפתי את הפורום) מהסיבה הזו אני מנסה לעשות בלגאן רק בפתיל 1 כאן.

amirrohker

New member
ועוד דבר באישור המנהלת כמובן.

רק שתדעו ששרון הייתה עריקה אבל לא סתם עריקה היא ברחה משיבוץ למשטרה צבאית ואני לא יודע מה עלה בגורלה. +תיקון למען ביטחוני האישי ושלא יאשימו אותי באיזה משהו שלא בצעתי . (והמודעין היו קוראים לי כדי לוודא שאני לא יחפש את המדקית אחר כך ) אני זוכר אותה אבל לא מתכן לעשות לה כלום אם אני יראה אותה כי היא בחורה ואני לא ייתן מכות למדקית שהייתה לי אבל אני ישאל מותר להוריד עליה איזה כמה בדיחות וזה משנה מה יענו לי ..סתם בשביל שנדע מה יקרה לי אחר כך .

amirrohker

New member
נעשה לכם סדר

שרון ממעצר ב"ש והמפקת האקה מכלא מספר 69 משהו ...(לא זוכר את המספר המדויק אני זוכר שבכניסה לכלא יש שלוש מספרים שמתחיל בטוח ב 6 אבל אני זוכר שצחקנו על זה מישהו קלט שם שהמספר של הכלא חופף למילה גטו בגאומטריה או בשיטה הזו שיש לכול אות מספר מסוים וסכום שככתי איך קוראים לזה כעת ואני צריך להזכר טוב ואני לא טוב במטמטיקה.

amirrohker

New member
ועוד תיקון אחרון לפני שאני הולך לישון

ואני אתן לכם לנוח איזה חודש לפחות ... שאני חושב על זה טוב על מה שעלה בגורלה של העריקה ממשטרה צבאית שקיבלה תנאי מהקשב במעצר -אני לא בטוח שהיא הלכה לבית שלה כי הוציאו אותה מהתא האמצעי בגללל שהיא הייתה לבד (ושאני חושב על זה טוב יותר לשוטר צבאי בתור נכלא חבוש עצור לא יודע מה אסור להיות בתא לבד עם עצורים סדירים מחשש להתנכלות יש להם פלוגה סגורה לבד עם סוני פלייסטיישן וכול מיני דברים. אז בכול מקרה היה אסור להשאיר אותה לבד גם עם עצורות סדירות) והוציאו אותה ואו שהיא חזרה ליחידה ועוד פעם ברחה או שהיא יצאה ממשטרה צבאית בדרך אחרת חכמה יותר ... או שהיא הסכימה להיות שוטרת צבאית ואני לא רוצה לחשוב על זה

amirrohker

New member
נפקדות זו טעות..

אבל אני לא מאשים אותך כי מין הסתם אמרת לעצמך "למה מעכשיו לסרב פקודה ולקבל 14 ימי מחבוש בראש
כשאפשר קודם לצאת לאיזה חופשה קטנה ונעימה ןאז נקבל את אותו העונש בערך. ובחרת בדרך הקלה שהיא גם סוג של טקטיקה להתחמק מקורס אבל אני לא חושב שתעמדי כי בדרך של נפקדות זה לוקח הרבה זמן והרבה סבל נפשי . יש הרבה שיטות להתחמק מקורס בצבא אבל הכי קלה היא להוריד פרופיל כדי להיות פסול קורסים ואז תחזרי לבקום ,זה במקרה הטוב .. (כי אם לא שככת הצבא מלא בחרטטנים כמוך שמנסים להתחמק מדברים בעזרת רופאים ולכן רופא בצבא הוא לא רק רופא שבודק מחלות אלא הוא גם שופט שצריך להחליט מי שקרן ומי לא או מי משוגע שזה הכי קל ...(ולא קל לעבוד עליו ) בקיצור אם את לא יכולה להוריד פרופיל ולהיות פסולה קורסים .. אז את חייבת למצוא שיטה קלה יותר מנפקדות כי זה סבל לשבת איזה 3 פעמים נפקדות כלא נפקדות כלא נפקדות כלא אחר כך בטוח בקום .<<זה בעסה את תשתחררי מהצבא רק בגיל 24 ועם תעודת הערכה גרועה . כי מי שיש לו יותר מ80 יום נפקדות או נשפט בבית דין הוא לא יכול לקבל סוג של הערכות בתעודת שחרור חוץ מעוזר לזולת וכו..בלה בלהבבח

VIRUSANGEL1

New member
תגובה.

העניין שגם לא ישר דפקתי ניפקדות ,הניפקדות זה משהו שנבע כבר מייאוש,אני הלכתי ודיברתי עם כל המפקדות ודיברתי וסיפרתי להם את המצב בבית,ומה אחת מהן אמרה לי..אין מה לעשות זה צבא וזה מה יש..במקום להפנות אותי לגורמים שבאמת יכולים לעזור לי..וכשהלכתי למשקית תש,היא אמרה לי שמידי פעם היא תיתן לי סופש בבית,מזה עוזר לי?????..אני רוצה יומיות!ואין יומיות כסמבצית חיר!!!וגם אם כן ולא ידעתי זה לא עוזר שזה בכל מיני חורים!ומי יבטיח לי שבסדיר לי באמת זה יהיה ככה!ממש לא לוקחת סיכון,ולמ"מ לא פניתי כי היא נורא אדישה כלפי,ביקשתי ממנה לפני זה במשך שבוע שלם,שאני צריכה להוריד את הגשר ושתיתן לי כמה שעות להשתחרר,והיא לא נתנה לי ואמרה לי שאני אחכה לסדיר ,מדובר פה בבריאות של השניים שלי!על הכסף של ההורים שלי!!אז ממש לא ראיתי לנכון ללכת ולדבר איתה,בזמן שהיא נתנה לכל הבנות שפנו אליה לצאת!\ בכל אופן,אני אחזור ביום ראשון,וכנראה אני אקבל ריתוק או הכי גרוע כלא,אין לי בעיה לסבול כמה חודשים בשביל שנתיים,העניין שהקורס נגמר ביום חמישי הבא,ואם אני אקבל ריתוק,אף אחד כבר לא יהיה שם,מה יעשו איתי???..הקורס הבא רק עוד חודשיים.. וגם קבן זה משהו שיכול להמשך חודשים...

amirrohker

New member
השאלה היא מה את רוצה בדיוק.

ועכשיו באמת אחרי שאת יודעת מה זה צבא ואת יכולה להחליט מה את רוצה לעשות ולא לקנות חתול בשק . אז אני מבין שאינך יכולה להוריד פרופיל בוועדה רפואית כדי לפסול את הקורס ואת עצמך מכול מיני קורסים מטופשים אחרים שישלחו אותך אם לא תעברי את המבחן ..ולקורסים מטופשים באמת יסמיכו אותך בכוח גם עם ציון 0 כי הם מחליטים ומכירים אחד את השני שם.. OK אם את רוצה יומיות שזה לא הכי טוב כי יתקעו אותך מ8 בבקור עד 5 וחצי כול יום עבודה <<<זה דבר שקל מאוד להשיג בצבא . כמו שנסיכת הכוכב אמרה את צריכה ללכת אל המשקית תש עם אישןר לביטול סודיות רפואית של החולים במשפחה ובקשה לת"ש 5 !!! חייב ת"ש 5 שזה אומר 100 קילומטר מהבית לפחות חמש לילות בשבוע בבית שלך הפרטי ואת לא עושה שמירות בכלל ועוד כול מיני פינוקים אחרים .. ואז את לא מתאימה לתפקיד שלך אבל אז דווקא הם יסתדרו איתך וייתנו יומיות בתפקיד אחר שנקרא קורס יותר מבאס או בתפקיד הזה אם אפשר.. אבל זה טוב כי כבר השגת משהו .. ועוד משהו חשוב אם את מקבלת תש 5 לא לחתום על טופס ויתור תש שבדרך כלל מקבלים בכול מיני בסיסים אפלים קטנים ושכנותיים שמתנהגים שם כמו מאפיונרים ולא מראים לאנשים על מה הם חותמים . בקשר לגשר המפקדת לא חייבת לשחרר אותך ומין הסתם היא לא רוצה לעשות את זה ... מה שאת יכולה לעשות זה ללכת את המרפאת שיניים בצבא ולבקש ממנו 3 גימלים להורדת הגשר ... ועדיף שהמפקדת לא תדע מזה כי אולי היא מכירה את הרופא ותגיד לו לא לתת לך גימלים שזה דבר אסור כי רופא שיניים צבאי של סדירים לא מתעסק באסתטיקה של השניים ואין לו יידע בזה אלא רק בתיקונים בסיסים. ואז את יכולה להביא את כרמלה מנשה וביחד אתם בונים אייטם חזק שהצבא שלנו נאצי והוא גונב שיני זהב לעם ... עם קצת עבודה אפשר למכור סיפור כזה אבל הרופאה בעצמה עכשיו מחכה לי ב5 ועשרים ואני לא הולך לעבוד עליה כי אני כבר לא בצבא....

למעלה