נמאס לי כבר!

SleeplessBeauty

New member
תפסיק לסתור את עצמך

אתה זה שכתבת: "אבל היא במלחמה עם האויב שלי שמירר לי החיים כמעט 4 שנים אז יש לנו אינטרסים משותפים ..." אתה החלטת משום מה שהיא במלחמה. אז את המלחמות שלך תשמור לעצמך.

amirrohker

New member
אני לא סותר את עצמי אלא

את מנסה לסתור אותי בכוח . ואת אל תחליטי במקומה דברים. אני לא החלטתי שום דבר רק עניתי לה. מה לא מובן כאן . ובקיצור SleeplessBeauty היום חג ואין לי כוח סתם להתווכח אז לכי תאכלי איזה כמה פירות יבשים ותקראי טוב טוב את בפתיל לפני שאת עונה..

amirrohker

New member
ועוד משהו קטן עדיף להשפט בבית דין ששם יש צדק

אמת ויושר... מאשר להתעסק עם מפקדים מאפיונרים שעושים מה שהם רוצים ...<<<זה יותר מפחיד ...או יותר נכון ללכת כמו צאן לטבח ...(ברוב המקרים) כי התובע שלך הוא גם השופט שלך ..ואם הוא לא אוהב אותך והולך במשפט לטובתך .. אז עדיף להשפט בבית דין ... אבל אם אוהבים אותך בבסיס אז לא . ......................................................... ואתן עוד דוגמא לעובדה שהם עושים מה שהם רוצים אולי היא לא ספציפית לעניין אבל היא כללית על כול הצבא ... הצבא שלנו מקבל תקציב והוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד מה הוא עשה עם הכסף הזה ... כמובן שאני לא רוצה שהוא יפרסם את זה שהוא קונה חומר רדיו אקטיבי ... אבל אני רואה את המגדלים המפוארים בקריה ולכול מפקד בחיל האויר יש הליקופטר ... כול זה על חשבון החיילים הסדירים שמתחשבנים איתם בחדר אוכל על שניצלים ,ועוד הם אומרים שהצבא צועד על קיבתו) וגרוע מזה ..למה המחסנים של הימחים היו ריקים במלחמה האחרונה ..

amirrohker

New member
טוב אני אסיק מזה שאת צינית-כמובן.. אך

אני לא יכול לסתום לך את הפה ואם רוצה לשתוק את יכולה.. אבל למה לשתוק שאפשר לשיר
http://www.youtube.com/watch?v=VrTmqak5sIE
http://www.youtube.com/watch?v=HRfHAsuxgHw

amirrohker

New member
שלום נסיכת הכוכב .

משקית תש תוכל לעזור בזה שהיא תהיה לא פחות ממאה קילומטר מהבית אבל בקורס הזה שהיא לא רוצה אותו וזו הבעיה .. להתחמק מקורס בצבא זו בעיה לא קטנה .. ולאבא שלה הם יגידו שכאן זה לא בית ספר ... בקצין העיר כן יקשיבו להורים אבל אין לו שום השפעה על הרסר המפקד מחנה והם אינם חייבים להקשיב לקצין העיר ... אם יש לה בעיות בבית אז היא תהיה ליד הבית עם זה אין בעיה בצבא . אבל בקורס הזה שעבדו עליה ודחפו לה אותו בטענה שהוא יהיה שווה משהו אחרי הצבא .

amirrohker

New member
ועוד משהו נסיכת הכוכב .

לפעמים בקורס סובלים יותר מהכלא. ועדיף לסבול הרבה כמה חודשים שזה מחולק לפרקים ואז להנות שלוש שנים .. זה שווה את זה .

לבשתי מדים רק 19 שנים

למשקית ת"ש יכולת למלא טופס 55 ויש יכולת לערוך ביקור בית ויש את נציב פניות הציבור באכ"א ותמיד יש את העתונאית מקול ישראל כרמלה מנשה שיכולה להקשיב ולעזור

amirrohker

New member
הופה ביקורת של אכ"א

עכשיו את מתחילה לדבר על כוח .. וכרמלה מנשה באמת פצצה גרעינית אבל מה היא בדיוק תגיד : שנופר בת 19 יותר מידי מפונקת ולכן נפסול לה את הקורס .. וזה עוד אחרי שהיא הגיעה קרוב לבית חוצפהההה

קשה להתמודד עם ההתפרקות של משפחה

ובמצב הזה להציב אותה בתפקיד שמבקש ריכוז ואחריות שהראש שלה באמא החולה שלה זה לא אנושי וגם לא לטובת האנשים שהיא הקמב"ץ שלהם במקרה הזה כרמלה תנחה אותה מה לעשות ועם מי לדבר במערכת ויש לה מהלכים באכ"א ותעזור לה לדבר איתם לטובת המשפחה והנערה כי שהיא תחזור מהנפקדות היא תראה מעצר או כלא שרק יחמיר את המצב

amirrohker

New member
ועוד משהו נסיכת הפלאפל .

רק העובדה שציינת את זה שהיית הרבה זמן בצבא , מעידה למי את יותר נאמנה יותר לגוף שנתן לך אוכל כמעט 20 שנה .. או לחיילת שהכרת לפני חצי דקה או שנה פחות לא יודע כמה...
(מה שבטוח היא לא שילמה לך ) אני יודע שאת רוצה בסך הכול... שיהיה בסדר ושאת רוצה גם את טובתה... אבלל זה לא חייב להתבצע על הגב שלה כול העניין הזה ... הדאגה של אמא שזה מה שאת עושה תפיל אותה כאן ןתגרום לה סבל !!!! ..חבל .

אני רוצה רק את הטוב למענה

אני הקרבתי את חיי למען אמי , ומשם כתבתי לה יודעת שברחתי לסיני רחוק מהבית אבל שאמא בקשה בואי קרוב מייד חזרתי למרכז להיות קרוב אליה , קשה לסרב לאמא שמבקשת תעזרי לי ולמה אני נסיכת הפלאפל ? אתה נפגעת מהכתיבה שלי ?

amirrohker

New member
ברור נסיכה אני יודע שאת אישה טובה..

ואני יודע שאת רוצה את הטוב למענה ולמען כולם .. אבל לא נראה לי שהבנת אותי נכון ... כי אני התכוונתי שהיא חייבת לעזור לאמא ואבא שלה . אבל את מתנהגת אליה בדאגה כמו של אמא שלה כמו שאמא סתם פוחדת על הילדים שלה שהם יסתבכו בצרות ולכן הן משגעות אותנו סתם.. "שים מעיל" לקחת את זה, ואיך שככת את זה, תבדוק שהמפתח שלך בטוח אצלך ואם יש לך חורים בכיסים ,תזהר גם מזה וגם מזה, ובטח ובטח תזהר שלא יקרה לך שום דבר אחר ....

אני מודה

אני מאד אמהית , למדתי מהשכנה הפולניה שלי אתה צודק אני מאד דואגת לכולם ולכולן , זה אפיין אותי כל חיי מגיל צעיר וגם שהייתי בצבא תמיד הייתי כמו אמא שהבנות באו לבקש עזרה והרגישות וההקשבה שלי מנעו אחת החילות לעשות שטות כי הערתי את המפקדים הישירים שלה שיבואו לקראתה אני מודה אני אמהית אבל לא זכיתי להיות אמא

amirrohker

New member
OK

ושהחיילות שלך באו אלייך וביקשו לעבור יחידה או מחלקה ,בטענה שרע להן כאן סתם ובלי סיבה חיצונית , גם התנהגת אליהן כמו אמא ודאגת להעביר אותן כדי שהן ירגישו יותר טוב? ?? אני בטוח שלא כי את רק התבאסת מהזמן שיעבור עד שהמפקד יחידה יביא לך חייל חדש ... אז גם כאן את מצד 1 עוזרת לה ומצד 2 עוזרת לצבא... וזה מה שהיא לא רוצה כי לצבא יש פרקליטות ואנשים רבים שמבינים ולה בינתיים יש רק את ההודעה בפורום חוץ מזה כלום ... סקיצור היא לא צריכה גם כאן את האנשים מהצבא הרי היא ברחה מהם בסופו של עניין

מאחר

ואתה שואל שאלות וגם עונה אין טעם שאוסיף מילים דו השיח צריך להיות עם הנערה הסובלת לא איתך

amirrohker

New member
נכון את צודקת

אבל גם קצת מתחמקת מלענות על שאלה פשוטה...(ואני לא מבין מה הבעיה?? ואם התשובה שעניתי לך במקומך נכונה אז זה בסדר ואין צורך שתעני לי כי אני ידעתי את זהלפני כן.) ועוד משהו אין לך מה להפגע ממה שאמרתי כי התכוונתי לזה שהיא לא צריכה כאן מישהו מהצבא כי זה כמו שהמפקדת שלה תכנס לפורום ותתן לה עצות ... נכון היא לא צריכה כאן את נסיכת הפלאלפים של הקצינים ... אבל כולנו כאן צריכים אפילו חייבים את נסיכת הכוכבים זה בטוח ואין על מה להתווכח. כי מה היינו עושים בלעדייך אני לא יודע

SleeplessBeauty

New member
למה להטעות אבל?

נסיכת הכוכב צודקת בכך שמש"קית ת"ש יכולה לעזור, ולא רק בטופס 55. מש"קית ת"ש יכולה לאשר לה לשרת בתפקיד בבסיס פתוח (ואפילו רק בשעות מסוימות), וממש לא קשור למרחק מהבית. אגב מה הקשר בין בסיס סגור (ועוד במהלך קורס) למרחק מהבית? זה רלוונטי רק אם היא הייתה משרתת בבסיס פתוח שהוא רחוק מעל 100 ק"מ מבית ההורים ואז מאשרים בית החייל - ממש לא רלוונטי! היא לא צריכה "להתחמק" מקורס. זה קורס יוקרתי שהיא בחרה בו לפני הצבא. בהתאם למקרה היא גם תצא ממנו. ולא צריך לעשות בעיות מיוחדות. לקצין העיר אין השפעה על רס"ר המחנה (ושוב, מה הקשר לרס"ר?) וגם לא צריכה להיות להם. הם כן יכולים להשפיע על השיבוץ שלה. מי אמר לך שעבדו עליה? ודחפו אותה לזה? היא כבר אמרה שהיא בחרה במקצוע. אולי זה נשמע לה מעניין? אני בטוחה שתהיה בשוק - אבל יש אנשים שרוצים לתרום גם בשירות שלהם.

למעלה