נמאס לי בחיי

netaleone

New member
עונה בצער..../images/Emo7.gif

1. האם פעם היה לך ריב וירטואלי?היה ועוד איך היה...זה קרה בפורום וגם אם ילד אחת.. 2. אם כן אז למה?כי היא הייתה ממש מעצבנת בואו אני יספר: היא החליטה שעושים עליי חרם וסתם לפניי זה היא הייתה אצלי בבית.. והיא הייתה ממש מקובלת זה היה בכיתה ד'...! והיא גרמה לחברות הטובות שלי ולידידים שלי לא לדבר איתי חוץ מחבר שלי וכך הוא הוכיח לי שהוא אוהב אותי..!! עד שכולם השלימו אותי יצאו לי קרנייםםםםםם!! 3. וכמה פעמים רבתם עם אנשים במחשב?הרבה..אבל רק בפורום רבלדה זה קורה לי...בחיים לא רבתי אם חברות באייסיקיו או במסנג'ר... (נראה לי ששאלת את השאלה הזאת אליי ולא לאף אחד אחר..)אז אל תשלי את עצמך יש לי מלא חברים ידידים וחברות!!

חחח מה פתאום

לא שאלתי דווקא אותך, שאלתי את כל הפורום כי לצערנו זה לא הריב הראשון שהיה בפורום הזה, ובלי שום קשר אני בטוחה שיש לך מלא חברות חחח וימח שמה של הילדה שעשתה לך את זה
ואיזה חמוד חבר שלך

netaleone

New member
תודה יפה שליי!!

את לא יודעת איך נקשרתי לפורום הזה במיוחד לספירוש סוניה ותותי!! הם כאלה נשמות!!!ועכשיו גם את בובה!! אני יודעת שהוא מזה מקסים..!!!בגלל זה אני אוהבת אותו ובגלל עוד הרבה דברים! הוא החיים שליי!!!

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

כ"כ צודק
זו לא הפעם הראשונה שזה קורה פה.. מה נסגר אנשים
דעו לכם שזה לא הולם את הפורום בכלל
להבא פשוט נחשוב ישר על חסימה גם אם זה לא קל...

חסימה זה אסון../images/Emo70.gif

חבריה
אני שכבר נחסמתי בעבר מודיע לכם שזה ממש נורא
לא הייתי רוצה שלאף אחד מכם זה יקרה ואפילו לא ליומיים
אתם לא מתארים לעצמכם מה זה להיכנס לפורום, לקרוא הודעות ושלא ניתן להגיב עליהן
אני מבקש מכם להפסיק לריב על כל שטות קטנה ולשמור את דעותיכם בלב גם אם קשה לכם
אלמוג

דעתי האישית על העניין../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

יש לי כמה דברים להעיר ולהאיר: $ קודם כל, אני שמה לב שאתם מתווכחים הרבה בקשר לפעילויות האישיות של השחקנים {ניתוחים,חברים,סקס ודברים אישיים} אני אומרת לכם, שתפסיקו לדבר עליהם מבחינה האישית, זה לא המקום {לדעתי} יש מסרים,אייסי,מסן ועוד דרכי תקשורת. וזה באמת קשה לראות אתכם מתווכחים על דברים {ופה אני בטוחה} שאתם לא יודעים במאה אחוז. אתם יודעים? יש הרבה קנאים,צלמי פפרצי,תוכנות בשביל להשמין את השחקן,להרזות ולעצב אותו,ובקיצור לרצון מפיץ השמועה,יש הרבה שמועות אני הייתי נפגעת אם היו מדברים עליי ככה, סבבה להיות מפורסמת, אבל יש קווים אדומים לי ומעריצים. {הבהרה-אני לא מפורסמת} # יש פה הרבה ריבים חסרי כל משקל {נגדיר את זה ככה}-אנשים, זה קשה לכתוב מה רוצים להגיד ולהתבטא בדיוק כמו שרוצים,ובגלל זה יש הרבה הרבה אי הבנות.. בגלל זה עדיף או לא להגיד משו, או לנסח אותך ראוי. * אני נהייתי להיות קוראת סמויה {בערך} אני פחות בפורום,אני לא מתחברת לעניינים האיישים של השחקנית, זה לא אכפת לי. אני אוהבת לקרוא דברים חדשים בקשר לשחקנים [איפה הם ישחקו,מה הם יעשו וכו'}} אמממ ואלכס או , אני תומכת בזה שתחסום אם ממש יהיה צורך {אפילו אותי, אם אני אתפרץ} אתם באמת אחלה פורום, אבל בלי ריבים
יצא ארוך

s h a r o n 7

New member
אוקעעע..../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

בתור אחת שלא כותבת פה הרבה, אבל קוראת ת-מ-י-ד, אני יודעת על מה אתם מדברים
אז תחשבו שניה אחת לפני כל מילה שאתם אומרים- עד כמה היא יכולה לפגוע במישהו אחר, מהצד השני של המסך ויכולה לפתוח ריב. באמת כאילו, זה כולה שחקנים
כולם יודעים את כמות האהבה שלכם כלפיהם- כל אחד כלפיי מי שהוא מעריץ- ספיר את כריס, תותי את אדי, דקלה ואני את פונצ'ו
, לירן את דולסה ועוד הרבה אנשים
אבל תחשבו, מה יעזור לכם כל הריבים וכל המילים וזה?! סבבה, אנחנו יודעים, אבל ממילא הם לא רואים את זה
באמת שאין סיבה להתחיל להתווכח על מי יותר ככה ומי פחות ככה. בסה"כ מי שפה- הוא פה לא כי מכריחים אותו- אלא כי כיף לו. באים לפורום כדי להכיר חברים (
) ולדבר על הדברים שאתה אוהב, עם אנשים שגם אוהבים. יענו להחליף חוויות חחח
אז באמת קחו הכל בפורפורציה מתאימהההה
אף אחד לא צריך לצאת מפה נפגע או נעלב או עם כאב ראש אחרי "מלחמה וירטואלית" על מי יותר חתיך, או מי יותר יפה וכו'..
כולם יפים, וכולם מושלמים וכולם הם הלהקה המדהימה הזאת, והקאסט המדהים הזה שהם עושים ת'עבודה שלהם מ-ע-ו-ל-ה ואנחנו נהנים מזה

הגעתי עד לשורה

דיקלה ואני את פונצ'ו... *אה הא* לא שחכת מישהו? תיזהרי לך לפני שאני עוקרת לך ת'עיינים!!!!
אבל איך יכלת לשכוח אותי

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחח גרמת לי../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

לעשות פיזיותרפיה ליד
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודעת על כולם.. חוצמזה שנתתי כמה דוגמאות, לא את כולם חחחחח.. הרי ברור שכולם פה אוהבים מישהו, אחרת הם לא היו פה
על דקלה אני יודעת כי אני מכירה אותה הרבה לפני שנפתח הפורום פה

TuTyBoP15

New member
די את כזאת גאון../images/Emo70.gif

מה שאני אומרת שנים... זה רק שחקניםםםםםםםםם הם במילא לא רואים את זה וגם אם הם יראו הם לא יבינוווווו הם לא יודעים היברווו אז למה לריב
איזה כיף שזכרת אותייייייייייייייייייייי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמסכימה../images/Emo45.gif

מילא שכל אחד יגיד את הדעות שלו.. בכיף... אבל כל פעם מחדש זה מתחיל במשו קטן.. והופך לריב! וחבל
אח"כ אנשים סתם נפגעים.. וגם פחות נעים להיכנס לפורום כשבכל שרשור שני יש ריב
... בקיצקץ.. תתאפסו על עצמכם! אנחנו פה כדיי להנות, להכיר אנשים חדשים, ולדבר על רבלדה כמובן! אבל לא בריבים!!...

למעלה