נמאס לי בחיי

Senior Baron

New member
אחי הקטן מבקש סליחה

יום למחרת חוזר על העברה... זה לא עוזר לי במיוחד אני רוצה מעשים ולא מילים

netaleone

New member
אבל אתה מגזים!

זה חילוקי דעות כמו שאתה אמרת!!!! אתה אמרת שצריך לפתוח דיונים ושאי אפשר לעצור את זה!

TuTyBoP15

New member
את צודקת אבל....

אתם מתחילים לקלל וזה ממש לא נחמד... חילוקי דעות זה בסדר לאללה לדעתי אבל שזה מגיע לקללות וירידות זה ממש לא לעניין.. נורא לא בוגר ושטותי..

Senior Baron

New member
ביקרת פעם בפורום טלנובלות?

ראית כמה דיונים נפתחים שם וכמה חילוקי דעות יש? ההבדל היחיד הוא, שהכל נעשה בשפה יפה ונעימה ולא בגסות כמו כאן

נכון!

מה שאני לא אוהבת בפורום טלנובלות שלא שמים עליי! הייתי שם חודשיים ואפ'פעם לא ענו לי על שאלות לא הגיבו לתגובות שלי! רק פעם אחת למשחק שעשיתי חחחח...

netaleone

New member
אל תשווה בכלל..

אתה כאילו אומר שאני חיה?נו באמת ברונו לא חשבתי שאתה כזה.. זה מעליב!! ככה כאילו את מגרש אותי מהפורום....

TuTyBoP15

New member
חס וחלילה חיה../images/Emo70.gif

את אחלה בנאדם.. אבל עם יותר מדי תכונות של מרוקאים חחחחחח אני מתה עלייך

כפרה אף'חד לא אמר שמעיפים אותך

או חוסמים אותך!! הוא דיבר לכל הפורום! כי אתמול זה את מחר זה אני! כולם כאן רבים עם כולם!

Senior Baron

New member
סליחה?

דיברתי עלייך ספציפית? אני מדבר על כל אלה שרבים בכללי אז אל תפרשי לא נכון ותפסיקי להתוככח

netaleone

New member
מה סליחה?

ככה הבנתי את זה..!! אבל זה כבר לא משנה...אני מעבירה את זה ואני פשוט אומרת שאני לא מצליחה להשתנות גם אם זה בכתב וגם אם זה בחיים האמיתיים... ואני לא חושבת שצריך להגזים ולחסום... אז בנאדם מתעצבן ועולים לו הפיוזים...(ככה זאת אני) אני ממש מצטערת שאתה צריך להיות כמו שוטר למרות שאני לא רוצה שזה מה שתיהיה... אבל הפעם הריב לא נבע מימני...אלה ממנה מזתאמרת חבל על השרשור<?חבל על מי שמת לא מי שנשאר...זה עיצבן אותי לא משו אחר שתגיד שהכירה בחפיף! אבל להגיד חבל?אני לא סובלת את המילה הזאת ממש לא! ואני בכלל לא מגיבה לשם יותר ובכלל לא רואה מה רשום כי זה כבר לא מעניין אותי.. מעכשיו אני פותחת דף חדש!לא רבה יותר ובכלל לא מגיבה להודעות שלא נראות לי... כי זה גורם לי לסחרחורות! אז זהו...שיהיה לכולם המשך יום נעים!

Senior Baron

New member
../images/Emo2.gif

אז הבנת לא נכון וסליחה אם נפגעת ממני לאן את מעבירה? שמח על ההחלטה יום נעים גם לך

netaleone

New member
ברונו כנס...

אני מעבירה את הנושא של הריבים וכל השטויות האלה...אני חולה באנמיה(זה חוסר דם בגוף)ושהתכוונתי לזה שזה גורם לי סחרחורות זה באמת ככה... מכל דבר כמעט אני מקבלת סחרחורת...וזה ממש לא נעים וכואב נורא! וברונו לא נפגעתי...ממש לא...למרות שזה קצת העליב אותי אבל עבר...

Senior Baron

New member
אהה

גמני חליתי בזה הרבה שנים... לא נעים. רפואה שלמה. ואני שמח לשמוע שזה עבר

TuTyBoP15

New member
גם אני אנמית..

זה לא באמת חוסר דם.. ככה זה נקרא.. זה חוסר ברזל.. באמת ככה זה גורם לך להרגיש
לי לא.. לי זה עושה רק סחרחורות לפעמים ושיש לי ת'סחרחורת אני רואה שחור.. זה לא נחמד... וכל הבדיקות דם שעשו כדי לגלות את זה..עעעעעעע עשו לי 8 דקירות בפעם אחת
אין רחמנות בעולם הזה
תאכלי דברים שיש בהם ברזל(ולא..אני לא מתכוונת למזלגות וסכינים למינהם
) ואת כבר תרגישי טוב יותר.. את צריכה ברזל

Senior Baron

New member
../images/Emo4.gif

אני באתי לבית החולים פעם והרופאים היו בהלם: ''איך הוא חי? עם גמוגלובין 3 מתים ואצלו 2.7...''. לא נעים המחלה הזאת.

netaleone

New member
מסכן...

לי היה מוגלובין 5... לא ממש אסון...אבל זה ממש קשה...!! בגלל זה יש דברים שאני חייבת לאכול..ותרופה אדומה חומה כזאת ששותים איך שלא קוראים לזה נראה לי ברזל...

netaleone

New member
נכווןן?!!!

הם מזה מגעילות מרות כאלה ועושות מזה תחושה של גועלל!!

למעלה