נמאס לי בחיי

Senior Baron

New member
../images/Emo45.gif

אח''כ גם יש גרפסים מגעילים... בא רק מלהיזכר עושה לי צמרמורת חח

TuTyBoP15

New member
באמת????????????????.

יאאא איזה מזללל יש לך
אני לא יודעת מה המוגלובין שלי חחחח אבל אני גם לא לוקחת כדורים..תודה לאל אצלי זה אנמיה קלה.. אמרו לי שאם אני לא אוכל דברים עם ברזל אז זה יחמיר לי..אבל אכלתי חחחחח ואני אוכלת.. כפיות מרוחות בשוקולד זה סופרררררררר טעיםם אוייי תהיו בריאים חבריייייייייייייייייייייייייססס

דעתי...

לדעתי הריבים כאן באמת מוגזמים! כל דבר קטן רבים! הריב האחרון לא היה רציני אבל גם אותו לא היה נחמד לראות! לדעתי מה שיש לעשות זה.. הבא שריב יוחסם ליומיים! כאילו זה עונש התחלתי! אם לא יפסיקו הריבים תחסמו לשבוע אם עדיין לא יפסיקו לחודש.. אבל בבקשה בבקשה!.. אל תחסמו לתמיד! זה יהיה הכי עצוב שבעולם! כמו בבצפר!משעים ואם זה לא עוזר אחרי הרבה םפעמיים מעיפים! אבל רק אחרי הרבה פעמיים! כאילו אם אני נגיד פעם אחת רבתי תשעו אותי ליומיים ואם יום ךלמחרת ירדן(סתם המצאתי) תריב תשעו אותה לשבוע.. ואם נגיד אני יחזור ועוד פעם יריב תחסמו אותי לחודש ואם אחרי חודש אני יריב עוד פעם תחסמו אותי לתמיד
כנראה שבאמת צריך להעניש... חחחח נשמע מצחיק!

TuTyBoP15

New member
לא לתמיד../images/Emo70.gif

גמני לא רוצה שיחסמו לתמיד
אופקורס שלאאאאא לדעתי קודם כל חוסמים ליומיים.. וכל מי שיריב יחסם ליומיים.. ואם תהיה לו עוד מריבה אז הוא יחסם לשבוע.. וככה.. אבל לא לתמיד

אבל נגיד מישהו..

חסמו אותו כבר 4 פעמיים והוא לא מפסיק?זה ברור שהוא עושה בכוונה לכן לדעתי מי שכבר 4-10 פעמיים חסמו אותו כדי לחסום לתמיד כי בנאדם כזה לא יבין!

Senior Baron

New member
אף אחד לא תכנן לחסום לתמיד

החלטתי כבר שהראשון שרב פה נחסם ליומיים ולא אכפת לי כמה הוא תורם לפורום אני גם עומד לחדש את התקנון

נכון!

ואני אומרת את זה גם לגבי כי גם לי יש את התפרצויות שלי! הבא שרב גם אם זה אני! אני מציעה לך לחסום ליומיים...

חחחחח...

אני לא מרוקאית אבל אני עצבניתתתתתת ככה אני.. אז אם יקרה ואני יתחיל לריב... מגיע לי עונש.. מה לא ככה?

Pollitaaaaaaa

New member
אולי חתימה זה קצת מוגזם אבל..

זה חייב להיפסק! ראבקקקקקקקקקקקק אלכס כולכך צודק! נ=מ=א=ס כבר מכולם הריבים המטופשים האלה! ואני לא מדברת ספציפית למישהו אני מדברת כ-ל-ל-י ! מספיק אוףףףףףףףףףףףף אנחנו פורום רבלדה! לאאאא פורום "פריקת עצבים" אזזזזז מספיקקקקקקקקקקק או שאניייי יקרע את כולכם מכות חיחיחיחי
אחריי שאני ונטעלה רבנו והשלמנוו ונהיינו כלכך קרובות! אז הבנתי שהריבים האלה באמת לא שווים כלום! מספיק ככבררררררררר כולכם כלכך מדהימים! למה להרוס? אנחנו פורום כ"כ מגובשששששששששששש! En buena honda - ya BASTA !

soy rebelde

New member
סניור ברון וכולם!

אל תתעצבן! לדעתי אם הויכוח אכן יורד לפסים של קללות והשמצות אז כדי באמת להזהיר את אותו משתמש.. הרי כולנו אוהבים את רבלדה, אז במקום לריב אפשר ליהנות ולתרום לפורום..! כל אחד מעריץ את מי שהוא אוהב ועל טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח! העיקר שתהנו לגלוש פה ושלא יהיו ריבים!
שיהיה לכם המשך יום טוב, ללא ריבים

../images/Emo34.gifסקר../images/Emo34.gif

בגלל שזה קשור לנושא אז שמתי את זה פה טוב, כמו שכבר ראיתם לצערנו הפורום הזה מפוצץ בריבים, לכן יש לי שאלה. 1. האם פעם היה לך ריב וירטואלי? 2. אם כן אז למה? 3. וכמה פעמים רבתם עם אנשים במחשב? חחחח קצת דפוק אבל זה מלמד אותנו הרבה על עצמנו

עונה

1. פעם אחת, אבל זה לא ממש נחשב כי זה היה עם ילד מהכיתה שלי אבל זה גם היה דרך המחשב 2.כי הוא ילד ממש מטומטם, הוא אמר לי שהוא יוצא עם ילדה אחת מהכיתה שלי (שדרך אגב זאת ילדה כזאת מפגרת, היא כזאת ילדה צומי, היא נכנסת לשיעור באיחור ומתחילה לצעוק, כולם שונאים אותה מוות) ואז הוא שאל אותי אם אני יוצאת עם מישהו, אז אמרתי לו שלא, ואז הוא שואל אותי אם אני אוהבת מישהו, אז אמרתי לו שלא, אז הוא מתחיל להתווכח איתי שאני כן ושזה לא בסדר שאני לא אומרת לו כי הוא כן אמר לי, ושתבינו, הוא אמר לי בלי שאני אפילו ישאל אותו, אז אחרי זה המשכנו לריב ובסוף יום אחרי זה באנו לכיתה והתנהגנו כאילו כלום לא קרה חחחחחח 3. פעם אחת ואני גאה בכך חחחח, אני גם במציאות לא רבה בכלל, אני ילדה סבלנית

למעלה