ניתוק קשר

lolly87

New member
אני יודעת, אני מכירה את זה

אמא שלי מטיפה לאחרים, מייעצת לאחרים, עוזרת לאחרים, ולכל העולם, רק לעצמה היא לא יודעת.... מכירה את ההרגשה כל כך...

אנילה1

New member
חבל לי עליך, אבל צריך לקבל את מה שאי

אפשר לשנות. אולי המכתב שלך ישנה משהו. זכרי בלי האשמות.

lolly87

New member
אני מאוד מקווה....

אם הוא לא ישנה, אני לא יודעת מה ישנה..

pf26

New member
בודאי שהיא לא יודעת הכל

היא יודעת מעט מאד על איך לנהל משפחה, איך לגדל ילדים, איך לשמור על קשרים חברתיים (זה לא מקרי שכל כמה שנים החברות הכי טובות שלה נוטשות אותה בטריקת דלת והיא נשארת לחפש לעצמה חברות אחרות). מה שכן, היא למדה מהטעויות שלה איתי, ועם אחי, היא לא מעיזה לעשות תרגילי מניפולציות. כשהיא מגזימה הוא מראה לה את הדלת והיא מתקפלת. את זה אני יודעת ממנו כמובן.

lolly87

New member
טוב שהיא למדה

לפחות איתו, אם לא איתך.... וטוב שהוא אגרסיבי ועומד על שלו... חיבוק

pf26

New member
דוקא די ברור

לא, זה לא עניין של כבוד לגברים. אימי טיפוס מאד אסרטיבי ומעולם לא נתנה לאף גבר להגיד לה מה לעשות. אחי ידע להציב בפניה את הגבול שאני לא ידעתי. אחרי שהסתבר לו שהיא ניסתה לסכסך בינו לבין אישתו, הוא אמר לה שעוד פעם אחת כזו, הוא ינתק ממנה קשר. אני לעומת זאת, נהגתי להסתגר בתוך עצמי ולהאשים את עצמי בכל פעם שהיא קלקלה לי יחסים עם אנשים או סתם דרכה עוד קצת על הבטחון העצמי שלי. ביום שבו פתחתי את הפה ועניתי לה (דווקא בנימוס), היא הודיעה לי על ניתוק הקשר ממני.

אנילה1

New member
לנתק קשר עם בת צריך המון כוח והמון אומץ .

ויכולת לחיות עם הניתוק. אני לא הייתי עומדת בזה.

לנושנוש

New member
יש לי שאלה טיפשית קצת...

מה אם תארזי איזה מזוודה ותנחתי לגור אצל אמא? הרי כרגע את אצל אבא בכל מיקרה ושוקלת ליברוח מהעיר, לגור רחוק...בטח עם שותפים. אני מניחה שזה סוג של צעד אחורה? אולי אם תגורי איתה ההיסטריה שלה תגמא והאשמות?

lolly87

New member
אני לא אמרתי

שאני שוקלת לברוח מהעיר, אמרתי שזה יקרה בעתיד, שאני אלמד בעיר אחרת, כרגע אני לומדת קרוב. ההיסטריה שלה והאשמות שלה יגמרו, אבל בריאות הנפש שלי גם כן אם אני אגור שם...

לנושנוש

New member
לא קראתי את כל השירשור

ואולי יש שם תשובה....למה? מה השוני בין מגורים עם אבא לאמא? גם שם תוכלי להסתגר בחדר וללמוד. כרגע אימך בעטרף... אולי את פשוט לא רוצה להכנע לדרישות שלה שהיא דורשת בדרך של מבול האשמות? או אולי עצה שלי גרועה. זאת גם אפשרות.

lolly87

New member
תראי

זה לא קטע של להיכנע לדרישות שלה. זה קטע של לא להיכנע למשהו שלא טוב לי נפשית. השוני הוא בנפש.

למעלה