נישנושים...

אתי77

New member
נישנושים...

אחד הדברים הקשים לי בדיאטה זה נישנושים... אני רגילה לנשנש כל היום, לא מצליחה להתפטר מההרגל המגונה. וגם אני מרגישה הרבה פעמים צורך במשהו מתוק בפה... אני מנסה לפצות על הצורך הזה בכמות מכובדת של מסטיקים, אבל זה לא ממש עוזר... מה איתכן? מנשנשות?

יעל י

New member
ברור!!!

אבל מנסה להתמודד. מנסה תפוח,מעדן וכאלה מקסימום דגני בוקר. מסטיקים - מחוץ לתחום עקב בעיות שיניים.

אתי77

New member
כל אלו לא מומלצים לי בגלל הפחמימות...

שלושתם מלאי פחמימות לצערי... אני כנראה פשוט צריכה להפסיק לנשנש...

jesie12

New member
למזלי הרב

אם אני שבעה , אין לי צורך בנישנושים זה קורה מעט מאוד ולכן מחזיקה בתיק באופן קבוע סוכריות אורביט או מסטיקים בבית, מנשנשת "דג=דג"

אתי77

New member
לא רוצה לבאס אבל...

אם זה מה שאני חושבת שזה, זה מלא שמן, ופחמימות, לא?

זו הבעיה העיקרית שלי, קניתי אתמול

חטיפי FREE בוטנים +שוקולד 50 קלוריות ליחידה, עכשיו משתדלת לנשנש דברים שפויים בייגלה, שלווה,פריכיות, פירות יבשים

אתי77

New member
נשמע רעיון מעולה!

את יכולה להסתכל בתווית של החטיפי FREE מה הערך הפחמימי שלהם? כל השאר מכילים המון פחמימות, ופירות יבשים גם סוכר...אז לצערי אני לא נוגעת בהם...מקסימום כמה אגוזים ביום, אבל אני לא מחזיקה בבית כי אני לא מסוגלת לאכול רק כמה אגוזים, אלא אחסל את החבילה..

להלן הערכים

ליח' 2.6 פחמימות ליח' , 26 ל-100 גרם שומן 4.1 ליח' , 40 ל-100 גרם שומן רווי 0.7 ליח' , 7 ל-100 גרם 55 קלוריות ליח'

אתי77

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה אומר שמותר 1-2 ביום... נראה איך אני אעמוד בזה...

אור685

New member
למה לא ירקות?

לא אגיד לך שתמיד זה עוזר, לפעמים בא משהו אחר וכלום לא יעזור,אבל הרבה פעמים זה כן עוזר לי. אפשרות אחת היא לשים במטבח צלחת עם ירקות חתוכים,ואז כל פעם שאת עוברת-לוקחת משהו. אפשרות שניה-ירקות מבושלים,חמים. אני משתדלת שיהיה תמיד משהו כזה מוכן,ואז כשבא לי משהו-אני מחממת קצת ואוכלת.

אתי77

New member
ירקות...

זה מה שאני בעיקר עושה. למרות שגם בירקות יש פחמימות, ודוקא בירקות שאני הכי אוהבת יש הכי הרבה (גזר, גמבה וסלק אדום), אז עברתי לשומר, כרוב, נבטים... אמנם ירדתי כבר 8 קג' מתחילת הדיאטה, אבל לפעמים בא משהו טעים

אור685

New member
דיאטה זה לא טעים....

בטח יש כאלה שיתנגדו,אבל לדעתי ככה זה בד"כ. השלמתי עם זה. ולכן,כמו שאמרת-לפעמים כן אוכלת משהו טעים. כדי שלא יהיה יותר מדי נזק זה בד"כ כריך לחמקל מלא עם ממרחלב.או סתם חצי כפית של ממרחלב.

אתי77

New member
../images/Emo45.gif את בהחלט צודקת...

למרות שאני מנסה לשכנע את עצמי שכרוב זה דבר נורא טעים
אבל אני מפחדת שאם אתחיל לטעום פה ושם, אני לא אפסיק, אז אני לא נוגעת בכלום... כבר חודש וחצי, לא אכלתי שום דבר מתוק. והפחמימות היחידות למעט מירקות, הן מפרוסת לחם מלא מידי פעם...עם קוטג'...

אור685

New member
זה לא נראה לי נכון לעשות

אם את כמוני-אז באיזה שהוא שלב הצורך במתוק ישתלט עלייך ואז... אוי ואבוי!באמת לא תוכלי לעצור. למה שלא תחליטי על פעם ביום/בשלושה ימים/מה שמתאים לך? גמילה עושים לאט,לא בום טראח....

אתי77

New member
זה הפחד הכי גדו לשלי

הבעיה היא שכשאני מתחילה עם מתוק, אני לא יכולה להפסיק. ואני נורא מפחדת מזה. אז אני לא נוגעת בכלל בתקווה, שאולי הגוף שלי ישכח מה זה
בכל אופן, עד כה עברו חודשיים, ועוד לא פישלתי בכלל... ופיתויים לא היו חסרים...

יומטוב5

New member
אני מכורה למתוקים

לכן קניתי לי את השוקולד של ה 92 קלוריות ומגבילה את עצמי לאחד ביום אחרי ארוחת צהרים ומחלקת אותו לכמה חתיכות יום טוב

למעלה