ניקול בג'יי לנו!!!!!

shiray

New member
תודה!

בהמשך לדיון שלירון מעלה באוזני הרבה פעמים- בתמונה הזאת (הראשונה), ממש רואים איך ניקול השתנתה מאז שהגיעה להוליווד... היא כן נראית פה יותר מבוגרת. ותודה על התמונות! אני מתה לקרוא בנתיים את הטרנסקריפט, ומחכה לראות את הראיון כולו.

liat tal

New member
בבקשה!

ובאמת שהיא נראית פה יותר מבוגרת, אבל עדיין יפייפיה!!!

shiray

New member
ברור שעדיין יפיפיה

אבל כבר ממש רואים בבירור את השינויים...

shiray

New member
הראיון!!!!

אחחחחח איך אני מודה על קיום TNM!!!! כבר עכשיו יש שם את כל הראיון מאתמול!!! פחות מ-24 שעות אחרי שהוא שודר בארה"ב בכלל!!! בקיצור, אני אכתוב כמה מהקטעים החשובים והבולטים: לגבי המשך קריירת המשחק, ג'יי העלה את השאלה שבפעם האחרונה שהיא הייתה אצלו היא אמרה שהיא רוצה לוותר על קריירת המשחק והוא שאל אותה איזה יכולות (skills) אחרות יש לה (הוא לא ממש הזכיר את זה שהוא אמר "אבל אין משהו שאת יודעת לעשות"....). והפעם ניקול לא אמרה שהיא הולכת לפרוש עוד X שנים, אלא אמרה שאצל שחקנים המשחק הוא ממש בדם שלהם, ולכן קשה לצאת מזה גם אם מנסים. הוא שאל אותה אם היא מנסה, והיא אמרה שכן. אבל אם זה היה הדבר הראשון שהיא אמרה כשהוא שאל אותה לגבי הפרישה, לדעתי זה מבשר טובות. היה קטע משעשע די בתחילת הראיון, שבו ג'יי שאל אותה לגבי כריסטמס ואיפה היא חגגה והכל. היא אמרה שהיא נשארה בארה"ב כי לילדים שלה לא היה כוח לטוס 14 שעות, ושהיא לקחה אותם למשחק של הלייקרס (כידוע לכם), ושזהו מתנה נחמדה. אח"כ הוא שאל אותה אם היא בישלה והיא אמרה שהיא מתעלמת מהשאלה, ובסוף אמרה שבערב הכריסטמס הם הלכו למסעדה, והם בישלו... בקיצור אחרי זה הוא שאל אותה אם היא התנשקה עם מישהו בסילבסטר, והיא קודם הקשיבה לו ברצינות כשהוא שאל "ולגבי ערב השנה החדשה..." ואז כשהוא העלה את הנשיקה היא מיד הזיזה את הראש שלה אחורה בתנועה מצחיקה, ואמרה בקול נמוך כזה Jay, we need to talk about my work ואת הוורק היא אמרה הכי מצחיק בעולם, עם התנועת ידיים כמובן... האא ואז היא התבלבלה לגמרי, וכשהיא סיפרה על זה שבערב היא הלכה למסיבת יום-הולדת של חברה שלה, ובטעות אמרה and I've kisses her ואז התחילה להתפטל שם ולהסביר שהיא לא נישקה אותה ודפקה עם היד על הראש והיה מצחיק. ובסוף ניקול אמרה שהיא חסרת תקנה בתכניות האלה, וג'יי אמר "נו, כולם טועים, וזו בכלל לא טעות, אני הייתי נהנה." או משהו בסגנון... מה עוד, מה עוד? האא היא סיפרה שפעם היא הלכה לבריכה (והיא לא הולכת לספר איזו בריכה בגלל כל הפאפרצי וזה נורא שמצלמים אותה בבגד ים החדש שלה...) ושמאמן השחיה נתן לה להיות עם הקבוצה הכי טובה, והחברים שלה צחקו עליה והיא התכוננה (והיא לא שחיינית טובה. ושוב, היא אמרה את זה, לא אני.) והכל והיא ממש עושה הצגה עם הידיים והפנים איך היא התכוננה והתרכזה והכל, ואז הוא אמר לעשות 20 בריכות והיא הראתה איך היא הלכה למות באמצע והוציאה אנחה כזאת מצחיקה... והיא גם סיפרה שלפעמים היא שמה פיאה ומאמדת לה איזה מבטע אירי (זה יכול להיות ממש משעשע) וחברים שלה קוראים לה בשם אחר, כדי שלא ישגעו אותה... והיא אמרה שהיא בעיקר עושה את זה כשהיא רוצה ללכת לשווקים... ואז הוא שאל אותה אם היא מתמקחת והיא אמרה שלא, ושהיא אוהבת לחטט שם בדברים. אז היא סיפרה שהיא קנתה את שמלת החתונה שלה בשוק, ולפני בכלל שהיא פגשה את טום(זה היה במהלך אותו טיול באירופה עם החבר המבוגר שלה... זוכרים שכתבתי על זה?), ואז היא אמרה שזה לא דבר טוב לעשות, ושהיא למדה עכשיו ושהיא לא תעשה את זה יותר לעולם חחחח. ואח"כ יצאו להפסקה, וכשחזרו הוא שאל אותה באמת על היחסים שלה עם טום, והיא אמרה שבסדר ושהם גם גרים עכשיו די קרוב והכל.. ומהנקודה הזאת היא התחילה ממש להתפטל בכסא כל שאר הראיון, וג'יי אמר שהוא שם לב ושהוא נהנה לראות אותה מתפטלת... והיא שוב הבהירה שהיא לא עשתה כל מיני תרגילים לפנים ויוגה ובלאגנים כדי ללמוד להזיז את האף, אלא פשוט הסתובבה עם מראה כל הזמן ושאלה את אנטוניה כל שניה ורבע אם היא עושה את זה נכון... וג'יי שאל אם היא יכולה להזיז אותו והיא אמרה "yes, but not now. In the film." במן טון מתגרה כזה מצחיק. ואז הוא ביקש שוב והיא אמרה never גם מתגרה כזה ואז כל הקהל התחיל להריע לה והמוזיקה התחזקה כדי לעודד אותה. לא עזר. ואז ניקול אמרה שהיא תעשה רק אם וויל פרל יהיה פה, אבל היה ברור שהוא לא שם והיא ידעה את זה. לגבי "לידה"- ניקול הסבירה שהסרט מתחיל בזה שהילד מגיע אליה ואומר שהוא בעלה והכל... ואז היא מספרת שזה סרט מוזר, אבל הוא מדבר על אהבה וכל הדברים הגדולים, והמסתורין שבאהבה, ואיבוד אהבה ענקית ואבל. ואז היא אמרה מן ואווו שכזה והתחילה לצחוק. וג'יי אמר שהסרט מבוסס על הסרט עם דמי מור(הגיוני שghost, לא?) וניקול התבלבלה לרגע ולא הבינה מה נסגר. והכי חשוב, לסיום- ניקול נוסעת עם אנטוניה לעזור בדרום מזרח אסיה עכשיו! דרך ארגון יוניסף או משהו כזה, ודרך זה שהיא קיבלה הרי את התוא מהאו"ם.

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחח ראיון ענק

בדיוק ראיתי ורציתי לקפוץ ולספר!
בקשר לדמי מור... חחחחחחחחחחחח לא לא GHOST, אלא בגלל שזה קשר בין אישה לבין ילד, כמו דמי ואשטון... LOL

shiray

New member
האא אווו נכון חחחח

ניקול מזה לא ידעה מה להגיד בקטע הזה! היא כה "מה? מה?"

liat tal

New member
וואו! הם ממש ממש מהירים!

בקשר לפרישה- אני ממש שמחה לישמוע את זה וזה בהחלט ממש ממש מעודד!! רואים שבאמת ניקול לגמרי אוהבת לשחק, ולורן באקול הדגישה את זה בראיונות שהיו על 'לידה' - שניקול באמת ממש אוהבת את המקצוע הזה ושהיא באמת כ"כ משקיעה בכל תפקיד שלה והולכת איתו עד הסוף! וגם מישהו שם אמר (זה ששיחק את ג'וסף אולי, ברח לי השם) שהיא באה עם כ"כ המון תנופה ומרץ- וממשיכה עם זה עד הסוף. חחחח איזה קורעת ניקול! עם הסיפור על הנשיקה וה'חסרת תקנה' חחח ובכלל כל מה שכתבת... אני כ"כ מחכה ליראות אותו כבר! וכל הכבוד לניקול ואנטוניה- שנוסעות לעזור בדרום מזרח אסיה

shiray

New member
דני יוסטון?

שמעתי שהוא גם ממש החמיא לניקול, ורציתי לצרף את הכתבה, אבל ממש כשבאתי לתת את הלינק הכתבה ירדה מהאתר, או שינתה כתובת... בכל אופן דני יוסטון אמר שמגיע לה אוסקר, אבל התפקיד שלה נועז מדי והסרט שנוי מדי במחלוקת, ככה שזה יפגע בה... וכן, ניקול מזה מצחיקה בראיון הזה! אבל היא גם הייתה כ"כ לחוצה!!!

liat tal

New member
הא כן, זה הוא

אוו סחתיין על המחמאות לניקול!! באמת? לחוצה?

shiray

New member
ועוד תמונה של ניקול חותמת

ד"א אני עונה לשאלה של עצמי- ג'יי לנו החליט לתרום אופנוע הרלי דיווידסון שלו כדי שסלבריטי יחתמו עליו בתכנית, ואז בסוף כמה תכניות הוא יעלה את האופנוע למכירה פומבית באי ביי והכסף ייתרם לנפגעי הצונאמי! והנה תמונה שלא ממש הייתה בטלוויזיה...

shiray

New member
אופסי! יצאתי מפגרת קצת

איך שפתחתי את ההודעה שלי התחלתי לחשוב "רגע, הג'קט שלה פה נראה שחור לגמרי, ובתכנית הוא היה אדום", ואז גם קלטתי שהשיער לא בול אותו דבר.... בקיצור התמונה הזאת לקוחה מלפני 3 שנים, אחרי ה-11.9, כשג'יי לנו עשה את אותו דבר וגייס ככה360 אלף דולר.

liat tal

New member
חחח באתי לענות לך

ואז ראיתי שכבר ענית לעצמך... וכן, אני זוכרת שראיתי את התמונה הזאת פעם שניקול חותמת אצלו על אופנוע, ולא ידעתי למה זה בדיוק- עכשיו כבר כתבת אז אני יודעת, וגם אני שיערתי שזה יהיה כתרומה לאסון הצונאמי.

shiray

New member
בהתחלה לא הייתי בטוחה

חשבתי על זה כאפשרות, אבל לא היה לי מושג... אבל בראיון עצמו שניה אחרי שהיא מספרת שהיא תטוס לשם עם אנטוניה, ג'יי אומר "אז את בטח תסכימי לחתום" או משהו בסגנון... מזה הבנתי שזה צריך להיות קשור. האאא והיא חתמה על המושב האחורי שם בגלל שהיא אמרה לו שהיא אוהבת לרכב מאחור באופנוע חחח והוא הציע להסיע אותה פעם.

למעלה