ניקול בג'יי לנו!!!!!

liat tal

New member
לוחצים ידיים...

איזה מדהימה ניקול... וממש ארך לה השיער!

liat tal

New member
כתבתי- ב-6 בינואר

וישודר בארץ ביום ראשון הזה, ודוקא השיער שלה לא כזה חלק פה- למעלה הוא די חלק אבל למטה הוא גלי

liat tal

New member
נכנסת לאולפן

איזה יפייפיה! ואיך רואים את ההתרגשות שלה ד"א הראיון שודר ב- 6 בינואר (אתמול) וישודר בארץ ביום ראשון הזה- כפי ששירה כתבה פה לא מזמן

ערן1987

New member
אה,שאלה

את יודעת מי עוד התארח שם? פשוט אני נמנע מלראות תוכניות טוק-שואו מחשש שמישהו מ"השרדות" יופיע שם וזה יהרוס לי הכל(קרה לי ככה בעונה 9) אם יש מישהו שהשם שלו/ה זה:ג'ולי,טווילה,אלייזה,סקאוט,איימי,כריס,אז אל תגידי לי,כי אולי זה יהיה אחד מהם (ויש עוד אחת,אבל ברח לי השם
)

shiray

New member
אין אף אחד מהישרדות

יש את ניקול ואיזה ריצארד' ג'ני אחד...

liat tal

New member
אחחח איזה יפייפיה!!

אני כ"כ אוהבת תמונות שלה מהזוית הזאת!

liat tal

New member
חחחח איזה חמודה היא פה!!!

מעניין מה קורה פה בשלב זה של הראיון...

shiray

New member
חחחחח

אני רק חושבת בטח מה היא אומרת.... בהתחשב בראיונות הקודמים שלה אצלו, ממש אין לדעת, אבל זה בטח מצחיק לאללה.

shiray

New member
חחחח ראיתי את הראיון!

האמת שאני באמצע, לא חשבתי שאני אכנס לפורום באמצע הראיון (האמת שראיתי את החלק הראשון, אבל השני כבר ירד... ). בקיצור, בקטע הזה הם שוב מדברים על המקצוע העתידי של ניקול, והתנועה הזאת באה שניות ספורות לפני שהיא אומרת את המשפט: I'm very very good in sort of using my hands. והיא אמרה את זה בטון כזה בטוח, שמנסה לשכנע את ג'יי לנו, ואז אחרי שניה הקהל התחיל לצחוק, והיא קלטה איך (עוד) אפשר להבין את זה... חחח בקיצור ראיון מצחיק! אחרי שאני אראה את החלק השני אני עוד אגיד מה היא אמרה, אבל אני כבר אקדים ואומר שיש משהו מעודד בקשר לפרישה שהיא תכננה עוד 5 שנים...

liat tal

New member
יאאא שווה!

אני כבר כ"כ מחכה למחר ליראות אותו!! חחחח איזה מצחיקה ניקול! ובאמת? יש משהו מעודד בקשר לפרישה? אז בכלל שווה!

shiray

New member
יאפ. היא מצחיקה!

ואיך כל הקהל התחיל לצחוק כשהיא אמרה את זה חחחחח וכן! מזה פחדתי לשמוע "עוד 4 שנים אני פורשת"!!!!

liat tal

New member
חחחח

זהו! זה ממש הבהיל אותי! עכשיו קראתי מה שכתבת למטה בשירשור- וזה בהחלט מרגיע

liat tal

New member
אווו ומעניין איך הוא הביך אותה פה

אני מתה כבר ליראות את הראיון הזה!!! הראיונות שלה אצלו תמיד כאלו קורעים! ובמקביל- רואים את ניקול בהסרטה- 'לידה'

למעלה